masin Opublikowano 23 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2005 ok dobra prosciej :D mam bf2 podstawowa wersje - moge odblokowac kopyta z BF2:SF (oczywiscie po patchowaniu) ??? czy mam sie nastawic ze bede smigal ze starym zestawem broni i zanim zdarze sie ruszyc ktos mnie potraktuje flashbangiem a sniper zastrzeli mnie z blizej nieokreslonego miejsca bo akurat ma przypadkiem hak ? a ja nie kupilem dodatku bo nie chce ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Metz Opublikowano 23 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2005 Lol Metz a co to się stało ?? Pewno czystki robicie i zostało wam z 10 osób :D , a tak na marginesie może sparing w piątek o 20 :DPo prostu rekrutacja :D moze jakieś talenty nowe sie trafia, a i przyda sie troche więcej ludzi :wink: W piatek nie mozemy :( Ale za to dzisiaj/jutro jak najbardziej. ok dobra prosciej mam bf2 podstawowa wersje - moge odblokowac kopyta z BF2:SF (oczywiscie po patchowaniu) ??? Podobno mozna ale musisz mieć reszte broni odblokowanych wpierw. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztandar Opublikowano 23 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2005 W piatek nie mozemy icon_sad2.gif Ale za to dzisiaj/jutro jak najbardziej. My jestesmy dzisiaj o 20 jak najbardziej chetni :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-Sid-The-Rat=> Opublikowano 23 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2005 nie mozna odblokowac broni nie majac dodatku. mozna tylko nimi grac kiedy podniesiesz je z trupa. koniec piesni. po zainstalowaniu dodatku otrzymuje sie ilestam [zalezy od rangi] dodatkowych unlockow, zeby mozna bylo odblokowac bronie z dodatku W dodatku. po odblokowaniu mozna nimi latac po std planszach prosciej - nie majac dodatku mozesz podnosic tylko bronie z trupow. spawnowac sie z nimi nie mozesz. jedyny dodatowy wynalazek jaki przeszedl do std z doadtku to flashbag - po rzuceniu jest taki strasznie wielki, wiec latwo poznac, ze to nie granat. nalezy uciekac bo to dziala obszarowo, nie musisz patrzec na eksplozje, zeby cie porazilo. z ciekawych rzeczy - aa ssie jeszcze bardziej niz ssala, albo miaelm kiepski dzien. teraz nie potrafi nawet wlasnych zestrzelic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 23 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2005 lol sid to niezle. Konieczny ten patch? Aster itp stoja jeszcze na 1.03? Czy trza miec tego patha? BO bez sensu to jest ja piernicze jak oni to pospuli, omg mozesz podnosic te dodatkowe rzeczy a sam nie mozesz sie spanowac z nimi... czasem mam wrazenie ze EA to sami murzyni z IQ ponizej 50 ; / Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 23 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2005 lol sid to niezle. Konieczny ten patch? Aster itp stoja jeszcze na 1.03? Ale już jutro mogą nie stać czasem mam wrazenie ze EA to sami murzyni z IQ ponizej 50 ; / z tym się z tobą zgodze ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-Sid-The-Rat=> Opublikowano 23 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2005 kupilem, zainstalowalem [zdazylbym wypelnic zeznanie PIT w tym czasie] wrazenia: chodzi wolniej i z niewiadomego powodu robi mi za kazdym razem optymalizacje shaderow, ale pewnie sie uspokoi, ale nadal - chodzi wolniej jeszcze nie pojawily mi sie nowe unlocki, ale to podobno po tym jak bfhq zaliczy pierwsza rozegrana partie w SF [rozegralem, ale widac jeszcze nie zaliczylo] c) nowe mapy - bardzo mi sie podobaja, jednak mam wrazenie, ze na niektorych brakuje ciezszego sprzetu. bo z jednej strony misja sepcjalna ale z drugiej rozmach i wielkosc mapy spora. generalnie mapy sa dopracowane, 'brudne' [puszki, papiery, wraki samochodow - dziesiatki! itp]. nie znalazlem ani jednego nowego budynku, wszsytko jak dotad poskladane ze starych czesci, ale trudno. generalnie mapy - bardzo fajne d) tryb nocny... nie wiem czy dobrze czy zle.. noktowizor sie szybko nudzi, podejrzewam, ze bede prefereowal mapy dzienne [zwlaszcza ghost town] e) nowe bronie.. i tu sie zaczynaja schody i problemy nowe bronie ma specop [2] suport [1] asfalt [2] medyk [1] i inzynier [1] na mapach SF nowe bronie maja: SAS [specop/support/medyk/inzynier/asfalt] i SEAL [specop i asfalt]. pozostale rasy maja ten sam, nudny zestaw MEC'u. z malym wyjatkiem - partyzanci maja niekierowanego, ale powerfulnego RPG. zdejmowac tym snajperow raczej bedzei trudno nowe bronie sa raczej mocne niz slabe, kolosalnym przegieciem jest tutaj support, ktory ma 100 pociskow w bebnie a strzela sie z niego jak z karabinkow specopa. jest cholerycznie celny i mocarny. pozostale bronie to mniej lub bardziej podkrecone wersje std zabawek. wyjatkiem jest karabinek inzyniera, ktory choc staty ma slabe [20 kul w magazynku i taki sobie damage] to w rece lezy zajebiscie i kosi sie z niego swietnie gaz lzawiacy ma w postaci mini granatnika support - efekt jest fajny, choc tak jak po zejsciu alkoholowym - tak naprawde wszystko widac, tylko swiat sie rusza :) flashbag - dziala obszarowo, noktowizor jakos oslabia dzialanie tego [choc powinno byc na odwrot chyba] generalnie 4 sztuki u asfalta moga sprawic, ze karkand i sharki stanie sie nieprzyjemnym miejscem dla ludzi bez dodatku linki i kotwiczki - jakos mi to nie lezy, nie podstawielm sobie jeszcze klawiszy, ale poziom camperstwa na bank wzrosnie - support + asfalt na dachu to deszcz niekonczoncych sie granatow, gazu lzawiacego i flashbagow. porazka na starcie i to wlasciwie tyle. zastanawiam sie ile dostane freewareowych unlockow jako gunnery sierzant, bo na 100000% biore supporta i wzialbym tez karabinek inz, ale do tego musialbym wczesniej brac jackhammera a ten by sie marnowal za powazny blad uznaje olanie broni dla AT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 23 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2005 Ok jezeli nie wydadza poprawki na to, ze ci z dodatku graja na servach z podstawki (i maja nowe bronie) to ja @#%#@ $%#$^ @#$@! te glupia gre w kosmos na allegro. Omg przeciez to przegiecie, nigdzie nie bylo wspomniane, ze jezeli chce miec ROWNE szanse to musze dodatek kupic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czesław Opublikowano 23 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2005 Witam Kupilem sobie dzis ten dodatek ale niezauwazyłem tego jeb***go napisu ze trzeba miec 3GB na partycji z systemem :mur: (kurna kto to wymyslił!) czy znacie na to jakis sposob moze? bo nie dam rady zwolnic na C: 3GB! z góry dzieki. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel Opublikowano 23 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2005 (edytowane) wywal plik wymiany na D to sie troche na c zwolni Edytowane 23 Listopada 2005 przez Fidel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 23 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2005 Witam Kupilem sobie dzis ten dodatek ale niezauwazyłem tego jeb***go napisu ze trzeba miec 3GB na partycji z systemem (kurna kto to wymyslił!) czy znacie na to jakis sposob moze? bo nie dam rady zwolnic na C: 3GB! z góry dzieki. Pozdrawiam http://forum.battlefield.pl/viewtopic.php?t=13091 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czesław Opublikowano 23 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2005 Dzieki za pomoc, pomogł sposob Fidela :) takie proste ze az na to nie wpadłem. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-Sid-The-Rat=> Opublikowano 23 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2005 (edytowane) pogalem sobie f2000 na zwyklym serwerze karkand [ea official, wiec poziom raczej sredni, ale nie niski] no wiec powiem tak.. mialem pod koniec rundy 92 punkty, grajac tylko na piechote i generalnie walczac w pierwszej linii nastepny mial 33 punkty... to jest PRZEGIECIE i jeszcze jedno. mialem kill ratio 33:2... na PIECHTE!! edit. co do ilosci unlockow. jest ich tyle, zeby awansujac na stopien 50.000 punktowy miec juz wszytko ok. czyli od tylu patrzac unlocki dostaje sie dwa za awans, za wyjatkiem dwoch pierwszych. Edytowane 23 Listopada 2005 przez -Sid-The-Rat=> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 24 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2005 Czyli z tego co rozumiem to trzeba kupić dodatek :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyN Opublikowano 24 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2005 BF2 SF - 67 zł: http://www.play.com.pl/index.php?go=opis&&id=4034 Można gdzieś kupić taniej? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tm78 Opublikowano 24 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2005 *SF Kupilem, zainstalowalem i spachowalem, po krotkich rozgrywkach na ghost town odblokowaly mi sie 4 nowe bronie, z ktorych moge korzystac w dodatku jak i w podstawce, o broniach juz troche napisal sid takze nie ma sensu powtarzac tego, sama rozgrywka w ghost town jest bardzo dynamiczna, walka typowo piechociarska, mapa bardzo dobrze dopracowano, praktycznie kazda klasa mozna "wymiatac" ale wedlug mnie na tej mapie rzadzi snajpier, w centrum miasta jest duza wieza na ktora mozna sie dostac na wiele sposobow, standartowo czyli po drabinkach jak i wykorzystujac liny+haki, tam duet wsparcie+snajpier jest praktycznie nie do zatrzymania no chyba ze bedzie bliskie spotkanie z mi 24 to tyle z 30 min grania... jezeli chodzi o wymagania(juz wczesniej pisalem) to zdecydowanie wzrosly, grajac na ustawieniach 1024x768 teren,efekty i filtrowanie tekstur na high reszta na medium (sprzet w podpisie) jest w miare grywalna rozgrywka 30-35 fps, ale czasami sie zdarza ze spada do 20, mysle ze warto wydac te 70 zeta chociazby po to tylko zeby spedzic kolejne kilka dzieciat godzin..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyN Opublikowano 24 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2005 BF2 SF - 67 zł: http://www.play.com.pl/index.php?go=opis&&id=4034 Można gdzieś kupić taniej? W chwili obecnej nie mają na stanie (mowa o play.com.pl). Może będą mieli dziś a może jutro. Gdy dostaną to będzie można kupić w ich siedzibie. Można będzie zapłacić kartą. Według info z GG jednego z handlowców w cenie, która jest na stronie (67 zł) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adasi Opublikowano 24 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2005 Podsumowująć EA chce na hama wyciągnąć kase od ludzi grających w bf2. Rozwiązanie z posiadaniem broni z dodatku na normalnych mapach uwazam za maxymalne przegięcie i popsucie gry. Ja też zapewne kupie ten dodatek tylko po to zeby miec medykiem G36, mimo że wcale nie chce mieć tego pieprzonego dodatku. Jeżeli w jakis sposob mozna oszukać system to chętnie to zrobie bo wydawanie kolejnych 70zł za bardzo mi sie nie widzi... Do tego co maja powiedziec ludzie ktorzy zaczynaja grac? Wiekszosc bedzie miala maxymalne unlocki tak ze podstawowa bronia naprawde bedzie ciezko kogos ustrzelić, szcegolnie w bezpośredniej walce. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hassanbey Opublikowano 24 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2005 Jakoś wczoraj podstawowymi broniami złoilismy komus skórę :D :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Metz Opublikowano 24 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2005 Podpisuje sie wszem i wobec pod słowami Adasiego! Istne zdzierstwo! Ciekawe ile jeszcze takich dodatków wyjdzie które TRZEBA bedzie kupic zeby przeciwnik nie miał przewagi i zeby szanse były równe :/ Jakoś wczoraj podstawowymi broniami złoilismy komus skórę :D :D :D Złoiliśmy to chyba za duzo słowo, ale mieli przewage liczbowa więc nie było źle :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 24 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2005 (edytowane) Ten patch to tragedia niedość że przed każdą mapą aktualizuje shadery to jeszcze strasznie się zacina :/ :angry: Edytowane 24 Listopada 2005 przez eragonek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-Sid-The-Rat=> Opublikowano 24 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2005 u mnie sie ustabilizowalo. nadal uwazam, ze flashbangi to straszne przegiecie, ale tylko w niektorych sytuacjach. w tlumie daja wiecej zlego niz dobrego [zwlaszcza, jesli oslepisz tez siebie]. no i zajebiscie wkurzaja czolgistow :D shadery juz sie nie optymalizuja, za to o 99% skrocil sie czas weryfikacji plikow po zaladowaniu mapy. teraz nawet herbaty sobei nie zdaze zrobic... generalnie zmiany raczej neutralne - z jednej strony ta weryfikacja, z drugiej kamerka w rakietach tv sucks. zostalem zdjecy z tunguski w samolocie, co do tej pory bylo dla mnie science fiction, wiec moze cos tam poprawili a moze mialem niefart podpisuje sie obiema rekami pod usunieciem broni z sf ze zwyklego bf, koniecznie musi zniknac flashbang Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 24 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2005 podpisuje sie obiema rekami pod usunieciem broni z sf ze zwyklego bf, koniecznie musi zniknac flashbang Nie no z tymi broniami to EA przesadziło, co do flashbagów to one są do d**y Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlueAmper Opublikowano 24 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2005 Ten patch to tragedia niedość że przed każdą mapą aktualizuje shadery to jeszcze strasznie się zacina :/ :angry: eee tam ja go zainstalowaem i wszystko śmiga jak przedtem - shadery tylko raz sie aktualizowały po update.... alebo masz cienka grafe albo sobie od nowa przeinstaluj nową kopie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurek911 Opublikowano 24 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2005 a ja se pykam na demku i niemam tych problemow co wy :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 24 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2005 eee tam ja go zainstalowaem i wszystko śmiga jak przedtem - shadery tylko raz sie aktualizowały po update.... alebo masz cienka grafe albo sobie od nowa przeinstaluj nową kopie oK! już wszystko się ustabilizowało :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlueAmper Opublikowano 24 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2005 A tak z ciekawości pytanie do wszystkich? wyrzuca Was czasami z gry do systemu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adasi Opublikowano 24 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2005 Aaaaaaaaaaaaaaa no nie, za jakie grzechy :mur: Dlaczego co najmniej co 2-3 strony kolejna osoba musi zadać pytanie czy jej pójdzie (na które sama sobei moze odpowiedzieć) lub czy wywala do systemu. Ja sam nienawidze jak o coś pytam i ktoś mi odpowie było szukaj, ale no bez przesady. Człowieku weź kurna wysil sie choć te 3min i spójrz pare stron wcześniej, ehh.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlueAmper Opublikowano 24 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2005 (edytowane) Po co te nerwy? ....spokojnie.....wszytkich stron jest 97....nie zdażyłem przeczytac wszytskiego i trudno to zrobić w 3 minuty Edytowane 24 Listopada 2005 przez BlueAmper Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 24 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2005 mnie czasem wywala w sumie wiele osob tak ma. Mysle ze to znak, ze karta sdie przegrzewa, ale widze ze ty masz wypas karte wiec watpie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...