jonathan Opublikowano 23 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2005 Nie wydaje mi sie aby ak-101 albo m24 bylo slaba bronia. Zreszta mi i Sidowi wystarczy podstawka do koszenia ludzi z gory :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztandar Opublikowano 23 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2005 Ja mam dodatek SF w ktory gralem przez cale dwa dni po czym poszedl w odstawke i wrocilem do podstawki , dodatkowych broni wogole nie uzywam bo mi sie nie podobaja Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 23 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2005 Ja mam dodatek SF w ktory gralem przez cale dwa dni po czym poszedl w odstawke i wrocilem do podstawki , dodatkowych broni wogole nie uzywam bo mi sie nie podobaja Ja tak samo grałem z dwa dni ale mi się znudziło :-| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-Sid-The-Rat=> Opublikowano 23 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2005 ja gralem duzo dluzej, bo bardzo, ale to bardzo podobaja mi sie mapy rosyjsko-czeczenskie [powinni na nich unlocki wylaczyc!] z gory to ja moge kosic jak leze gdzies wyzej z supportem :) czasy gdy latalem helikopterkiem minely, znudzilo mnie to. teraz mam faze na demolowanie ludzi apc albo rpg'iem a dodatki.. 30 zeta za cos ciekawego moge dac, za kolejne bronie raczej nie. w tym czasie powinny byc juz pierwsze wersje modow, moze tez mod do hl2 wreszcie skoncza zreszta od dluzszego czasu juz nie gram i zaczne grac pewnie dopiero po wyjsciu patcha. i to i tak nie na rankingowych serwerach, swiatek nierankingowy z nowymi mapami i nowymi wersjami starych jest calkiem ciekawy. duzo ciekawszy niz kolejne zdobywane blachy [choc ja to lubie] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 23 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2005 (edytowane) pytam po raz drugi: jest jakis myk by odpalic bf2 na gf3?:) bo z ostatniej wypowiedzi na to pytanie duzo sie nie dowiedzialem :P Edytowane 23 Grudnia 2005 przez Neo_x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 23 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2005 Eh da sie niby jakos ---------> www.battlefield.pl ----> forum. Tam masz w dziale problemy przyklejony temat jak odpalic na gfmx, wiec na gf3 tez powinno to zadzialac. Ale wyglada to neiciekawie, jakies braki textur, czarne miejsca, i ogolnie syf. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 23 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2005 (edytowane) hmmm no ale pokombinuje :) dzieki :) edit: albo jednak se daruje po przeczytaniu tamtego topicu na bf.pl :P Edytowane 23 Grudnia 2005 przez Neo_x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adbok Opublikowano 23 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2005 kurde <_< zastanawiam sie wlasnie czy zrobic sobie prezencik i kupic BF2 czy konto STEAM golld :? co radzicie? niby ze steam ma 18 gier i to za 50zl a BF2 kosztuje pare zl wiecej;/ no ale chyba wieksza frajda z BF2? ... prosze o opinie bo jak narazie nie wiem co zrobic;( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alCatraz Opublikowano 23 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2005 Mam i to i to i zdecydowanie BF2 wymiata Steama. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 23 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2005 zalezy kto co lubi.. osobiscie wole steam:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 23 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2005 Jezeli ktos lubi muce to polecam steama, a bf to raczej taki zamulajacy... tzn nie jest jakas super szybka akcja, trzeba sie wlec pojazdami itp ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milan1899 Opublikowano 23 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2005 trzeba sie wlec pojazdami itp ;] Za to wlasnie kocham battlefielda (duzo bardziej niz cod-a) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quartzXXI Opublikowano 24 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2005 A ja właśnie wole szybką akcję. Najlepsza mapa w CoD 1 była dla mnie "Pavlow" (chyba tak się nazywała), tam byłem zwykle w "czołówce", tylko te pingi czasem dobijały po 200-300 :huh: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 24 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2005 Mam problem od pewnego czasu BF2 przymula czasami pochodzi dobrze płynnie 30min czasami 2godz i jest ok a potem to zamula że hej tylko ponowne uruchomienie kompa pomoże. Np. CS:S gram 4godz i wszystko płynnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
budzigniew Opublikowano 25 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2005 duzo zalezy od tego ile masz ramu. np ja mam w laptopie 512 mb, ustawilem swapa na 2gb i o ile serwer nie zmienia za czesto map, to gra sie calkiem przyjemnie [a raczej gralo, bo patch 1.12 przyniosl troche zmian na gorsze]. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milan1899 Opublikowano 26 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2005 na 1 gb ramu nie bedzie takich problemow? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alCatraz Opublikowano 26 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2005 nie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 26 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2005 A u mnie na 1GB są dlatego kupuje 2GB. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adbok Opublikowano 27 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2005 (edytowane) jak kupie od kogos uzywanego BF2 to: czy musze grac na jego profilu? czy moge stworzyc nowy na tym samym key`u i grac... wlasnie jak to jest? Edytowane 27 Grudnia 2005 przez adbok Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 27 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2005 tak mozesz zrobic nowy profil tj. nowy nick Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 27 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2005 Każde konto jest przypisane do jednego adresu email. Więc możesz założyć konto. Na jeden email można mieć jedno konto. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ikar13 Opublikowano 27 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2005 Siemka. Mam pytanie kupiłem sobie dziś Battlefield 2. Jaki jest potrzebny patch zeby grać na net ?? 1.03 czy 1.12 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 27 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2005 Siemka. Mam pytanie kupiłem sobie dziś Battlefield 2. Jaki jest potrzebny patch zeby grać na net ?? 1.03 czy 1.12 1.12 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyN Opublikowano 27 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2005 Siemka. Mam pytanie kupiłem sobie dziś Battlefield 2. Jaki jest potrzebny patch zeby grać na net ?? 1.03 czy 1.12Najnowszy patch to ten 1.12 Nie wiem, czy najpierw trzeba zainstalować 1.03 a później na niego 1.12 (grę mam od dłuższego czasu, "zaliczyła" wszystkie patche) czy 1.03 można pominąć :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 27 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2005 Mozna od razu 1.12 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buu Opublikowano 27 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2005 (edytowane) Opisywana sytuacja ma miejsce w BF2: SF BF jest bardzo czuly na CO :wink: Dzisiaj zdziebko za bardzo podkrecilem karte i doswiadczylem dziwnego "zonka" Mianowicie pojawily sie arty, dokladniej biale kropeczki na flagach.....i na ..... innych graczach :lol2: Takim oto "prostym sposobem" odkrylem ......"walhacka" ? Obojetnie w jakim cieniu stoi przeciwnik, zawsze mozesz (bez wlanczania noktowizora) go zobaczyc dzieki bialym kropeczkom :] Niechcacy mi to wyszlo :lol: Swoja droga dziwna sprawa Edytowane 27 Grudnia 2005 przez Buu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghost Opublikowano 28 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2005 Jaki joystick polecili byscie do latania helikopterem w BF2? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 28 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2005 Jaki joystick polecili byscie do latania helikopterem w BF2? Ja do latania poleciłbym ci klawiature i myszke :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyN Opublikowano 28 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2005 Jaki joystick polecili byscie do latania helikopterem w BF2? http://forum.battlefield.pl/viewtopic.php?...hlight=joystick http://forum.battlefield.pl/viewtopic.php?...hlight=joystick http://forum.battlefield.pl/viewtopic.php?...hlight=joystick i więcej na battlefield.pl Ja gram saitek'iem cyborg evo. Trzeba sporo poćwiczyć żeby dojść do jako takiej wprawy. Ale jak już pilotowanie joy'em się opanuje wtedy latanie daje dużo frajdy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ikar13 Opublikowano 28 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2005 (edytowane) Kurcze. A ja mam taki problem. Grafa jak w podpisie ( cały komp zresztą ) gram na jakimyś serwerze i ledwo ma 25 fps ;/ Trochę się zdziwiłem :D Ustawienia 1024/768 połowa na high połowa medium ( może to te jeb... stey 5.13 ;/ ) Nie wiem. Chyba robie format bo jak mam tak grać to cieżko. I mam pytanie - znacie jakieś dobre i sprawdzone serwery ( na których gracie :P - może byśmy się spotkali - taki polski team byśmy stworzyli :D - co o tym myślicie - tak dziś koło 20 się gdzieś wbijamy :P ) Jak coś to prosze o IP serwerów :) Dzięki Ej jakie polecacie stery do ATI ?? i BF2 ?? bo narazie mam 5.13 może lepiej 5.12 albo nie wiem 5.8 ?? Musze popróbować :P Ale jak ktoś ma sprawdzone stery to niech napisze :) Edytowane 28 Grudnia 2005 przez ikar13 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...