Skocz do zawartości
kucyk

Battlefield 2

Rekomendowane odpowiedzi

ja gralem duzo dluzej, bo bardzo, ale to bardzo podobaja mi sie mapy rosyjsko-czeczenskie [powinni na nich unlocki wylaczyc!]

z gory to ja moge kosic jak leze gdzies wyzej z supportem :) czasy gdy latalem helikopterkiem minely, znudzilo mnie to. teraz mam faze na demolowanie ludzi apc albo rpg'iem

a dodatki.. 30 zeta za cos ciekawego moge dac, za kolejne bronie raczej nie. w tym czasie powinny byc juz pierwsze wersje modow, moze tez mod do hl2 wreszcie skoncza

zreszta od dluzszego czasu juz nie gram i zaczne grac pewnie dopiero po wyjsciu patcha. i to i tak nie na rankingowych serwerach, swiatek nierankingowy z nowymi mapami i nowymi wersjami starych jest calkiem ciekawy. duzo ciekawszy niz kolejne zdobywane blachy [choc ja to lubie]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

pytam po raz drugi: jest jakis myk by odpalic bf2 na gf3?:) bo z ostatniej wypowiedzi na to pytanie duzo sie nie dowiedzialem :P

Edytowane przez Neo_x

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Eh da sie niby jakos ---------> www.battlefield.pl ----> forum.

Tam masz w dziale problemy przyklejony temat jak odpalic na gfmx, wiec na gf3 tez powinno to zadzialac. Ale wyglada to neiciekawie, jakies braki textur, czarne miejsca, i ogolnie syf.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kurde <_< zastanawiam sie wlasnie czy zrobic sobie prezencik i kupic BF2 czy konto STEAM golld :?

co radzicie? niby ze steam ma 18 gier i to za 50zl a BF2 kosztuje pare zl wiecej;/ no ale chyba wieksza frajda z BF2? ... prosze o opinie

bo jak narazie nie wiem co zrobic;(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jezeli ktos lubi muce to polecam steama, a bf to raczej taki zamulajacy... tzn nie jest jakas super szybka akcja, trzeba sie wlec pojazdami itp ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jak kupie od kogos uzywanego BF2 to:

czy musze grac na jego profilu?

czy moge stworzyc nowy na tym samym key`u i grac...

wlasnie jak to jest?

Edytowane przez adbok

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Siemka. Mam pytanie kupiłem sobie dziś Battlefield 2. Jaki jest potrzebny patch zeby grać na net ?? 1.03 czy 1.12

Najnowszy patch to ten 1.12

Nie wiem, czy najpierw trzeba zainstalować 1.03 a później na niego 1.12 (grę mam od dłuższego czasu, "zaliczyła" wszystkie patche) czy 1.03 można pominąć :?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Opisywana sytuacja ma miejsce w BF2: SF

BF jest bardzo czuly na CO :wink: Dzisiaj zdziebko za bardzo podkrecilem karte i doswiadczylem dziwnego "zonka"

Mianowicie pojawily sie arty, dokladniej biale kropeczki na flagach.....i na ..... innych graczach :lol2: Takim oto "prostym sposobem" odkrylem ......"walhacka" ? Obojetnie w jakim cieniu stoi przeciwnik, zawsze mozesz (bez wlanczania noktowizora) go zobaczyc dzieki bialym kropeczkom :]

Niechcacy mi to wyszlo :lol: Swoja droga dziwna sprawa

Edytowane przez Buu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jaki joystick polecili byscie do latania helikopterem w BF2?

http://forum.battlefield.pl/viewtopic.php?...hlight=joystick

i więcej na battlefield.pl

Ja gram saitek'iem cyborg evo. Trzeba sporo poćwiczyć żeby dojść do jako takiej wprawy. Ale jak już pilotowanie joy'em się opanuje wtedy latanie daje dużo frajdy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kurcze. A ja mam taki problem. Grafa jak w podpisie ( cały komp zresztą ) gram na jakimyś serwerze i ledwo ma 25 fps ;/ Trochę się zdziwiłem :D Ustawienia 1024/768 połowa na high połowa medium ( może to te jeb... stey 5.13 ;/ ) Nie wiem. Chyba robie format bo jak mam tak grać to cieżko.

I mam pytanie - znacie jakieś dobre i sprawdzone serwery ( na których gracie :P - może byśmy się spotkali - taki polski team byśmy stworzyli :D - co o tym myślicie - tak dziś koło 20 się gdzieś wbijamy :P )

Jak coś to prosze o IP serwerów :) Dzięki

Ej jakie polecacie stery do ATI ?? i BF2 ?? bo narazie mam 5.13 może lepiej 5.12 albo nie wiem 5.8 ?? Musze popróbować :P Ale jak ktoś ma sprawdzone stery to niech napisze :)

Edytowane przez ikar13

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi