Kukula Opublikowano 17 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2006 witam.ma pytanie czemu po przeinstalowaniu bf2 nie mam odblokowanej wczesniej broni?? :mur: taki stan rzeczy juz tra kilka dni :angry: czy ktos wiem czy mozna cos z tym zrobic czy moze sie pogodzic z faktem ze je utracilem :unsure: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 17 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2006 Ej jak można oglądać demka z BF 2 ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztandar Opublikowano 17 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2006 witam.ma pytanie czemu po przeinstalowaniu bf2 nie mam odblokowanej wczesniej broni?? mur.gif taki stan rzeczy juz tra kilka dni mad.gif czy ktos wiem czy mozna cos z tym zrobic czy moze sie pogodzic z faktem ze je utracilem unsure.gif Jak założyłes nowe konto to proste , ze zaczynasz od zera , jeśli odzyskałes konto to nie ma możlwości żebyś unlocka utracił bo to jest zapisane na serweze EA przy Twoim koncie Demka możesz ogladać wchodząc w zakładkę społeczność i po lewej masz demka które możesz ściągnąć a po prawej demka w Twoim katalogu które możesz oglądać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korkodyl Opublikowano 17 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2006 Mam takie pytanko: Czy mozna w jakis sposob ustawic rozdzielczosc 16/9 np: 1366x768 albo 1280x720 ??? Wlasnie sobie wymyslilem ze fajnie byloby zagrac na 26 calowym TV ale pytanie czy mozna ustawic taka rozdzialke ?? W dostepnych w menu opcjach nie mam takiej rozdzielczosci (gram chwilowo na demie) moze w pelnej wersji jest taka mozliwosc ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kukula Opublikowano 17 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2006 Jak założyłes nowe konto to proste , ze zaczynasz od zera , jeśli odzyskałes konto to nie ma możlwości żebyś unlocka utracił bo to jest zapisane na serweze EA przy Twoim koncie nie!! :mur: wlasnie ze nie zalozylem nowego konta tylko je odzyskalem bo musialem gre przeinstalowac i wgrac ja od nowa bo ciagle mialem klopoty z dostaniem sie na serwery.ciagle mi pokazywalo ze mam inny mod :sad: no i po wgraniu podstawy,dodatku i patcha oraz zalogowaniu sie na swoim starym koncie nie mam odblokowanej broni grenadiera a mialem!!!ponadto zamist polskiej flagi przy swoim nicku mam flage usa!!a wiem ze zaznaczalem ze jestem z polski :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztandar Opublikowano 18 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2006 (edytowane) Turniej województw wszystkich graczy klanowych i nieklanowych którzy chcieliby wziąśc udział można się dopisywać. ZAPISY Zapraszam szczególnie graczy z podkarpacia do mojego teamu :] Edytowane 18 Stycznia 2006 przez sztandar Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 18 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2006 sztandar w podkarpacia jest cały twój team więc jak my małe szaraczki mamy z wami wygrac :? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voli Opublikowano 18 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2006 Cześć mam jeszcze jedno małe pytanie. Mianowicie: jśli gram na serwerze rankingowanym i naprzykład zdobyłem troche punktów i chcem wyjść z rundy przed jej zakończeniem, to czy te punkty z tej rundy dopiszą mi się do konta czy może przepadną. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 18 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2006 Dopiszą się. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voli Opublikowano 19 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2006 I jeszcze jedno czy awans na kolejne stopnie wymaga więcej punktów niż na poprzednie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmp Opublikowano 19 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2006 tak - ale to wszystko było już napisane. używaj szukajki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyN Opublikowano 19 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2006 I jeszcze jedno czy awans na kolejne stopnie wymaga więcej punktów niż na poprzednie.Tak, niestety: http://bf2tracker.com/bf2_gameinfo.php?action=ranks Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 21 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2006 (edytowane) Zapraszam wszystkich do testowania pierwszego Polskiego serwera 64slotowego,udostepnionego przez fimre GamesNET. To juz duzy krok zblizajacy nas do stworzenia w pelni profesionalnego serwera rankingowego. Jednak bez naszej dalszej incjatywy sie nie obedzie. Musimy go zapchac bo brzegi i wyciskac z niego ile fabryk dala. wiec prosze o przekazywanie numeru IP na innych serwerach krajowych oraz zagranicznych i dzielenia sie uwagami odnosnie jego dzialania w tym dziale. Prosze tez o dalsze wpisywanie sie na liste w http://forum.battlefield.pl/viewtopic.php?...14e8dbc3436bd90 tutaj niech same uwagi beda wpisywane ulatwi to prace administratorowi. numer IP serwera 212.203.134.117:16567 dozobaczenia w grze Edytowane 21 Stycznia 2006 przez eragonek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeeJayWaski Opublikowano 22 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2006 Witam! Mam pewien problem! A mianowicie dzisiaj przy probie zaladowania serwera wyskakuje komunikat "You have been permanently banned from this Game Serwer via PunkBuster ... GLOBAL PunkBuster GUID BAN f51f445f" O co w tym chodzi?! Jeszcze wczoraj bylo ok! Dodam jeszcze ze mapa sie laduje ale gdy wezme "Wejdz do gry" to wlacza sie rozgrywka i po 2-3 sekundach wyskakuje ten komunikat! Sprawdzalem kilka serwerów! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztandar Opublikowano 22 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2006 Znaczy to mniej wiecej tyle ze twoj GUID jest zbanowany globalnie czyli mozesz wyrzucic gre do kosza ,bo na zaden serwer gdzie jest Punkbuster nie wejdziesz cheatowales albo cos przeskrobales pewnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 22 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2006 Co prawda nie mam juz tej gry, ale mialem tak na niektorych serverach, a nigdy nie cheatowalem. Mysle ze to kwestia czasu, nie dlugo powinno byc ok. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeeJayWaski Opublikowano 22 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2006 Znaczy to mniej wiecej tyle ze twoj GUID jest zbanowany globalnie czyli mozesz wyrzucic gre do kosza ,bo na zaden serwer gdzie jest Punkbuster nie wejdziesz cheatowales albo cos przeskrobales pewnie.Najlepsze jest to ze nigdy nie uzywalem kodów i nie bede! Nie gralem od mieisaca w BF2 i wlasnie wczoraj wlaczam a tu zonk! Zrobilem inne konto do sprawdzenia czy bedzie dzialac i to samo! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 22 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2006 A spróbuj zaktualizować Punkbustera. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uffizi Opublikowano 22 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2006 Najlepsze jest to ze nigdy nie uzywalem kodów i nie bede! Nie gralem od mieisaca w BF2 i wlasnie wczoraj wlaczam a tu zonk! Zrobilem inne konto do sprawdzenia czy bedzie dzialac i to samo! Witam! Mam pewien problem! A mianowicie dzisiaj przy probie zaladowania serwera wyskakuje komunikat "You have been permanently banned from this Game Serwer via PunkBuster ... GLOBAL PunkBuster GUID BAN f51f445f" O co w tym chodzi?! Jeszcze wczoraj bylo ok! Dodam jeszcze ze mapa sie laduje ale gdy wezme "Wejdz do gry" to wlacza sie rozgrywka i po 2-3 sekundach wyskakuje ten komunikat! Sprawdzalem kilka serwerów! :lol2: pewnie masz piracki cdkey i jest on zbanowany lub jakis hack do gry. moze wina instalowanych MODow ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CaSspeR Opublikowano 23 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2006 (edytowane) Witam! Mam pewien problem! A mianowicie dzisiaj przy probie zaladowania serwera wyskakuje komunikat "You have been permanently banned from this Game Serwer via PunkBuster ... GLOBAL PunkBuster GUID BAN f51f445f" O co w tym chodzi?! Jeszcze wczoraj bylo ok! Dodam jeszcze ze mapa sie laduje ale gdy wezme "Wejdz do gry" to wlacza sie rozgrywka i po 2-3 sekundach wyskakuje ten komunikat! Sprawdzalem kilka serwerów! Mam od wczoraj dokładnie to samo i założę się, że ma to coś wspólnego z wersją gry "zakupioną" z netu :P i cdkeyem. Tak więc teraz trzeba już grać tylko na serwerach bez punkbustera mi się wydaje:( Mam jeszcze takie pytanko. Podczas grania w tryb singleplayer czy istnieje gdzieś opcja, żeby włączyć odblokowanie całej planszy i żeby było np 63 botów + ja?? Bo takie granie na niecałej mapie z 15 zawodnikami to trochę nudne jest :( Edytowane 23 Stycznia 2006 przez CaSspeR Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 23 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2006 Najlepsze rozwiązanie to kupić sobie orginalą gre :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adasi Opublikowano 23 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2006 Ja tak miałem z CoD:UO. Tylko odpaliłem od razu ban na guida :D, nawet nie wiem czy mi zszedł ten ban czy nie bo cały czas w zwykłe CoD tłukłem :) Gra zakupiona w MM zeby nie było ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeeJayWaski Opublikowano 23 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2006 :lol2: pewnie masz piracki cdkey i jest on zbanowany lub jakis hack do gry. moze wina instalowanych MODow ?Niestety musze Cie rozczarowac ale mam oryginalna wersje! Troche poplatalem 2 ostatnie posty ale mysle ze kazdy wie o co chodzi takze nie rozumiem tego niepotrzebnego czepiania sie! Mam zainstalowanego BF2 z patchem 1.12 bez jakis innym modow! Zawsze gralem uczciwie i w zgodzie z innymi wiec skad ten ban? To jest nieodwracalne? Nie chce stracic konta bo mialem na nim 2800pkt a to zawsze cos! :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dbedzard Opublikowano 23 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2006 Jeżeli dostałeś bana to już raczej nieodwracalna - zablokowany został twoj guid i raczej juz na tym nie pograsz. W tym wypadku bić tylko do suportu i wyjaśnić zaistniałą sytuację :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 23 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2006 Mam do was takie pytanie czy za tydzień do dwóch odblokuje mi ktoś broń z dodatku Jednostki Specjalne. Mam ten dodatek ale potrzebna mi kasa i nie przypadł mi do gustu więc go sprzedaje. Został mi ostatni poziom do zrobienia ;) nie ta belka :D więc będzie ktoś chętny mnie poratować za jakiś czas? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeeJayWaski Opublikowano 23 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2006 Jeżeli dostałeś bana to już raczej nieodwracalna - zablokowany został twoj guid i raczej juz na tym nie pograsz. W tym wypadku bić tylko do suportu i wyjaśnić zaistniałą sytuację :/Widocznie ea mialo jakis blad bo juz wszystko jest ok! Dziwna sprawa, ale mam nadzieje ze juz nie bedzie takich pomylek! PS.Utworzyl sie juz konkretny klan do BF2 wsrod tweak'owców?! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 23 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2006 Pisalem ci wczesniej ze to minie, a ty zaczeles panikowac ;] tez tak mialem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeeJayWaski Opublikowano 23 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2006 Pisalem ci wczesniej ze to minie, a ty zaczeles panikowac ;] tez tak mialem. Nie tyle panikowac...(no moze troche) co denerwowac! EA jest firma na duza skale dlatego nie powinna pozwalac sobie na takie delikatnie mowiac "niedogodnosci"! Pozdr, wracam do swiata BF2 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 24 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2006 Mam do was takie pytanie czy za tydzień do dwóch odblokuje mi ktoś broń z dodatku Jednostki Specjalne. Mam ten dodatek ale potrzebna mi kasa i nie przypadł mi do gustu więc go sprzedaje. Został mi ostatni poziom do zrobienia ;) nie ta belka :D więc będzie ktoś chętny mnie poratować za jakiś czas? Ja ci moge odblokować :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość vadzior Opublikowano 24 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2006 (edytowane) czy battefield 2 ma optymalizacje pod sm 3.0 Edytowane 24 Stycznia 2006 przez vadzior Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...