eragonek Opublikowano 7 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2006 Mam do was pytanie : Można zmienić jakoś swojego nicka ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 7 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2006 Nie. Jak pewnie iwesz jedynie taga mozna dodac;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 7 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2006 Szkoda ;( o tym że taga można dodać to chyba każdy wie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milan1899 Opublikowano 9 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2006 wiadomo kiedy wyjdzie nowy patch ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztandar Opublikowano 9 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2006 Wiadomo , jak wyjdzie booster pack to od razu patcha dorzuca tak jak bylo z SF Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Murdoc Opublikowano 10 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2006 Mam problem z kochanym BeeFkiem... Może ktoś z Was będzie w stanie mi pomóc - problem przy przełączaniu ekranów przy dwóch kartach 6800GS w SLi (nie występował przy jednej). Za Chiny Ludowe (nie mam nic do MEC'ów ;) ) nie mogę przełączyć się na pulpit. Podczas gry gdy wcisnę alt+tab ekran jakgdyby się zamraża i doopa, nie przechodzi do pulpitu. Gdy wcisnę ponownie to wracam spokojnie do gry... No jasna ch****a, co może byc grane? :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Metz Opublikowano 10 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2006 Przy 2x6600 GT mialem identyczny problem..niestety piszac na kilku zagranicznych forach nikt nie był w stanie mi pomóc i problemu nie rozwiazalem do konca. :/ Wkurzylem sie i sprzedalem karty :razz: Kombinowałem z zamiana kart, reinstalka systemu i BFa, zmniejszaniem/zwiekszaniem pamieci wirtualnej, swapem ale wszystko bezskuteczne.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ConiX Opublikowano 10 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2006 Mam problem z kochanym BeeFkiem... Może ktoś z Was będzie w stanie mi pomóc - problem przy przełączaniu ekranów przy dwóch kartach 6800GS w SLi (nie występował przy jednej). Za Chiny Ludowe (nie mam nic do MEC'ów ;) ) nie mogę przełączyć się na pulpit. Podczas gry gdy wcisnę alt+tab ekran jakgdyby się zamraża i doopa, nie przechodzi do pulpitu. Gdy wcisnę ponownie to wracam spokojnie do gry... No jasna ch****a, co może byc grane? :mur:Zdazalo mi sie tak przy 1g ramu,po dolozeniu jeszcze 1g problem ten zniknal Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 10 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2006 Zdazalo mi sie tak przy 1g ramu,po dolozeniu jeszcze 1g problem ten zniknalJa myśle że wina jest gdzieś w sterownikach - u nikogo kogo znam z 1GB i mniej nie ma problemu z przejściem na pulpit a odbywa się to co najwyżej wolniej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 10 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2006 Ale chodzi ze na 2x6600GT ten problem jest. Mam pytanie. Czy gra wam przyspieszyla na patchu 1.12? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 10 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2006 Ale chodzi ze na 2x6600GT ten problem jest. Mam pytanie. Czy gra wam przyspieszyla na patchu 1.12? Wiem i podtrzymuje że to może być wina sterów. A odnośnie Ramu odpisywałem ConiX'owi. Mnie się jakby ładowanie gry wydłużyło...takie mam wrażenie... :unsure: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Murdoc Opublikowano 11 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2006 Wracając do tematu dźwięku to nie trzeba aż tak szastać kasą, by usłyszeć w BF kto skąd nadchodzi. Do tego wystarczy Audigy2 + głośniki 5.1 (X-530 :twisted: ) i efekt jest poprostu niesamowity (nie będę tu wspominał o on-board'owych dźwiękówkach, bo wiadomo,że w porównaniu z A2 to ******). Co, kto, skąd, i gdzie... to wszystko znajduje odzwierciedlenie w grze... A co do ładowania map. IMO czas zależy od 2 podstawowych składników: pojemności RAM'u i wielkości detali (o RAID'ach, defragmentacji dysku itp nie będę wspominał...). BTW u mnie przed dodaniem drugiego GB RAM'u po wciśnięciu Alt+Tab komp strasznie mielił dyskiem, teraz przeskakuję natychmiastowo. Poza tym patch 1.12 spowodował spory spadek FPS'ów w grze, stąd w patch'u 1.2 mówi się o ponownej optymalizacji kodu gry... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Basior122 Opublikowano 11 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2006 Witam, mam problem podczas instalacji BF2 wyskakuje mi następujący komunikat: Wystapił błąd (-5003 : 0x8004ace4) podczas urucamiania instalatora Sprawdz czy wczesniejsze procesy instalacji zostały zakończone oraz czy zostały zamknięte inne aplikacje jeżeli nie mozna usuną błedu skontaktuj sie ze sprzedawcą: DICE Nowy kompi, nowy system, najnowsze stery catalyst. To było przy pierwsze instalacji tej gry na tym kompie. Na laptopie idzie bez problemu. MASAKRA! Pomocy Grafa x800gto Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 11 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2006 Murdoc ja mam starego sb live i jakos tez slysze kto skad idzie. Na zintegrowanej tez pewnie slychac. Tyle, ze na nowszych masz wiecej i lepiej. Ej ja mam tak, ze czasem mapka sie laduje kilka sek. Ale weryfijacja konta trwa wieki. I czasem na odwrot. Mapa laduje sie dluzej, a weryfikacja trwa kilka sek. ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milan1899 Opublikowano 11 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2006 czy do waznych tematow nie daloby sie podpiac rozgrywki tweak.pl w battlefielda 2 ? Jest tam cs:s i cod 2, to czemu niby nie mialoby byc bf2 ? pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 11 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2006 Popieram, w temacie od Cod2 ktos raz na rok napisze, a ten jest o wiele bardziej popularny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztandar Opublikowano 11 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2006 Popieram powinien byc podklejony a to z kilku powodow: 1.Jest zdecydowanie najpopularniejszym tematem wśród gier 2.Cały czas wychodza nowe dodatki itd... 3.Gra zyje , a jak wyjdzie forgotten hope 2 mode to po prostu będzie przeżywac jeszcze wiekszy boom niz w dniu premiery Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tranquility Opublikowano 11 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2006 Popieram powinien byc podklejony a to z kilku powodow: 1.Jest zdecydowanie najpopularniejszym tematem wśród gier 2.Cały czas wychodza nowe dodatki itd... 3.Gra zyje , a jak wyjdzie forgotten hope 2 mode to po prostu będzie przeżywac jeszcze wiekszy boom niz w dniu premiery Zgadzam się a jak już wyjdzie Forgotten Hope 2 do BF2 to będzie dopiero się działo - praktycznie nowa gra będzie i to nareście w klimatach WW2 :razz: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 11 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2006 (edytowane) ...Tyle, ze na nowszych masz wiecej i lepiej. ... o tuż to :-) a EAX5 HD (który jest przecież w B2) ma tylko seria X-FI a tak to tylko EAX2 który nawet zintegrowane mają. Pomijam jakość dźwięku. Co do przyklejenia wątku gorąco popieram - taki HIT musi być przyklejony! :D Edytowane 11 Lutego 2006 przez rafa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 12 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2006 Chlap!! I przyklejony Kiedy premiera FH2?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milan1899 Opublikowano 12 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2006 moze by sie tam umowic na okreslona godzinke ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tranquility Opublikowano 12 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2006 Chlap!! I przyklejony Kiedy premiera FH2?? Niestety jeszcze kilka miesięcy - niewiadomo dokładnie kiedy prace wciąż trwają :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HaNz Opublikowano 12 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2006 Witam, mam male pytanko mianowicie sprawiłem sobie dziś joy`a Logitech Force 3d Pro i ogólnie lata się dobrze ale jakoś dziwnie ten drążek chodzi, nie wraca do swojej pierwotnej pozycji tylko jak np przechylę w prawo to tak zostaje, nie przeszkadza mi to specjalnie ale chcę się upewnić czy już coś się nie popsuło :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adasi Opublikowano 12 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2006 No to chyba powinien wracać wydaję mi się, bo inaczej skąd bys wiedzial ze lecisz w tym momencie prosto? :D :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość [RONIN] Opublikowano 12 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2006 Podobno wyciekł gdzieś jakiś filmik pokazujący cóż takiego można robić w nadchodzącym EF. Wie ktoś z Was, gdzie można go wylookać? Na eMule nic nie ma a wiem na 100% że takowy jest bo widziałem na monitorach w Media Markt. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztandar Opublikowano 13 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2006 Mi się wydaje , że wyszedł filmik pokazujący zmiany w nowym patchu , gdyby wyciekł jakis filmik z FH 2 to by było o tym bardzo głośno na scenie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 13 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2006 A poza tym czy pokazywaliby cos takiego w MM?? :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Apos Opublikowano 13 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2006 były 2 pokazówki o nowościach w patchu 1.3, lecz o tym kiedy będzie szczegołowo (najprawdopodobniej przy przełomie miesiąca) oraz co kiedy bedą dodatki niewiadomo (na stronach producenta można się doszukiwać). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeti666_PL Opublikowano 13 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2006 (edytowane) Hey. Wyszedł "reality mod" dla BF2 -> link Najbardziej ciekawi mnie sformułowanie: "which has been created to combat the incorrect ballistics and physics from the original game", co oznacza, że poprawiono balistykę i fizykę. Jak ktoś zainstaluje, to niech się wypowie, czy zrobiono coś w kwestii: "1. W BF2 sniper ma cały czas celownik nieruchomy, tzn. czy stoi, lezy cały czas tak samo, nie ma takiego czegoś jak ruch podczas oddechu 2. Nie ma trybu lean right, left (totalny bezsens, żeby nie było wychylania się) 3. Te skoki żołnierzy wyglądają jakby mieli dopalacz w "tyłku", skaczą chyba na 2-3 metry w górę, mi sie udawało przez 30 sekund nie oberwać, a 3 przeciwników do mnie non stop strzelało 4. Nie można używać trybu "prone" - przykucnąć na stałe, tylko trzeba go trzymać (może to idzie gdzieś ustawić, ale ja nie znalazłem) 5. Jak ktoś Cię trafi to pojawia się ten śmieszny księżyc i wiesz skąd wróg strzela - idiotyzm. Powinno być tak jak w AA, kapniesz się dopiero wówczas jak masz Surround Sound System, chociaż nie zawsze - ale tak jest bardziej realistycznie." Wady skopiowałem z mojego postu odnośnie demka, gry nie kupiłem ze względu właśnie na te wady, które bardzo obniżają realizm. Jakby ktoś dysponował cennymi informacjami na temat punktów 1-5 to będę ogrmnie wdzięczny. EDIT: przeczytałem info dołączone do pliku i wychodzi na to, że nic z pkt. 1-5 nie zostało zmienione :sad: Edytowane 13 Lutego 2006 przez Yeti666_PL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 13 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2006 Myśle że powinieneś wstąpić do armi i pojechać do Iraku dla większego "real'u" :)) Fakt kilka elementów gry wygląda śmiesznie ale nie jest to gatunek symulator! Tu ma być przedewszystkim świetna grywalność którą gra niewątpliwie posiada i jest wielkim hitem na całym świecie! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...