MARTiiii Opublikowano 11 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2006 Daj spokój z padem. Do takich rzeczy tylko Joy i to 3-osiowy, czy tam 3D. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voli Opublikowano 11 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2006 Czy może ktos wie kiedy dokładnie wychodzi BF 2 wojna w europie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość [RONIN] Opublikowano 11 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2006 Czy może ktos wie kiedy dokładnie wychodzi BF 2 wojna w europie.Taka nie wyjdzie nigdy... chyba.... Europejskie Siły Zbrojne jeśli już..... Niewiadomo kiedy się pojawi... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 11 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2006 Czy może ktos wie kiedy dokładnie wychodzi BF 2 wojna w europie.No na patcha czekali (i już jest) to pewnie teraz niedługo wypuszczą European Forces na dniach... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kernelstrong Opublikowano 11 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2006 Od pewnego czasu trapi mnie mały problem. Chciałbym w końcu "wygodnie" pograć samolotami i helikopeterami a wiem, że klawiatura i myszka nie są zbyt dobre do tej zabawy. Dlatego pomyślałem nad zakupem joysticka albo pada. I tu własnie pada moje małe pytanko. Czy na padzie mozna równie dobrze pilotować samoloty i helikoptery jak na joysticku? Poprostu - pad czy joy? Kolego oczywiście że Joy, ja mam Logitech ATTACK 3 ,kosztował mnie 99 zł w Proline w Katowicach i powiem ci, że myszka laserowa może się schować ,a ci co ci doradzają myszke np:Lepiej zaczac nauke na myszy chyba bo jest wydaje mi sie znacznie prościej na początek... to specjalnie podpuszczaja ,żeby sobie punkty ponabijać na takich jak ty .... w Joyu programujesz sobie odatkowo parę klawiszy, jeden fayer drugi flary trzeci widok ....i młucisz kolesi aż miło ,nawet ten patch co go to dali teraz ,nie uchroni kolesi przed batami ,ale co ci będę zachwalał kup i podziękuj za dobrą radę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adasi Opublikowano 11 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2006 Kolego oczywiście że Joy, ja mam Logitech ATTACK 3 ,kosztował mnie 99 zł w Proline w Katowicach i powiem ci, że myszka laserowa może się schować ,a ci co ci doradzają myszke np: to specjalnie podpuszczaja ,żeby sobie punkty ponabijać na takich jak ty .... w Joyu programujesz sobie odatkowo parę klawiszy, jeden fayer drugi flary trzeci widok ....i młucisz kolesi aż miło ,nawet ten patch co go to dali teraz ,nie uchroni kolesi przed batami ,ale co ci będę zachwalał kup i podziękuj za dobrą radę.Sorry ale :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Powalies mnie tym textem :lol: Goscia nigdy na serwie nie widzialem i pewnie nie zobacze a Ty mi takie rzeczy, z reszta co mnie pkt obchodzą, widać niektórym bardziej zalezy na nich niż na grze :lol: Poza tym czytanie ze zrozumieniem sie klania, to jest MOJA opinia i MOJE zdanie, ja do niczego nikogo nie namawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
msn Opublikowano 11 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2006 (edytowane) z joyów polecam logitecha wingmana exteme digital pro, jest świetnie zrobiony, ma dużo przycisków no i funkcję 3d, czego attack 3 nie ma, a jest to niezbędne w heli. Jedyny minus tego dżoja to umiejscownienie i mały zakres przepustnicy, przynajmniej dla mnie ale idzie się przyzwyczaić. Polecam produkty logitecha, ponieważ mam swojego nieśmiertelnego, ukochanego extrema didital 3d już od 5 lat i jest non stop używany, kilka razy zaliczył zdrowe spotkanie z podłogą, a mimo to wciąż działa. Jedynie jakiś rok temu coś w nim strzeliło i nie trzyma pionu ale przyzwyczaiłem się i nie zamienię go na nic innego, no chyba że się całkowicie rozleci. A w bf2 jestem i tak na nim niepokonany w heli (to tak skromnie powiem). :D Edytowane 11 Marca 2006 przez malkstons Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
c-kozi Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 wojna w europie bedzie dostepna w polsce od 15 marca, bedzie mozna kupic on-line za pomoca karty kredytowej lub w sklepach kupujac sam CD-KEY a gre i tak bedzie trzeba sciagnac za pomoca EA Downloader-a Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyN Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 wojna w europie bedzie dostepna w polsce od 15 marca, bedzie mozna kupic on-line za pomoca karty kredytowej lub w sklepach kupujac sam CD-KEY a gre i tak bedzie trzeba sciagnac za pomoca EA Downloader-aZnana jest cena tego dodatku? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
c-kozi Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 niestety jeszcze nigdzie o tym nic nie pisali Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 Mam pytanie do użytkowników kart ATi i NVidii. Czy w opcjach B2 macie możliwośc włączenia AAx6 i rozdzielczości 1280x1024. Z moich obserwacji wynika że na NVidii jest tylko AAx4 i 1280x960 a w kartach ATi AAx6 i 1280x1024 :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszDW Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 (edytowane) U mnie są takie tryby do wyboru. Tyle, że nie wiele mi to daje :] AA do x6 Edytowane 12 Marca 2006 przez MariuszDW Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 13 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2006 Znana jest cena tego dodatku? tutaj napisali 10euro Panowie co z tymi rozdziałkami i AA? Napiszcie jeszcze kilka :) Może ktoś z NV? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 13 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2006 Jak bede w drugiej chacie to zerkne na 7800 i Wam powiem 10E to nie jest zle, chyba sobie kupie PS Gdzie sa te obiecane screeny (ale ja sie czepiam :P )?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghost Opublikowano 13 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2006 Ja mam ustawione 1280x1024@70Hz i AAx6... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszDW Opublikowano 13 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2006 Tutaj jest napisane, że premiera Euro Force jest 24 marca. Chyba można wcześniej kupić, ale coś mi się nie otwiera... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 13 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2006 Tutaj jest napisane, że premiera Euro Force jest 24 marca. Chyba można wcześniej kupić, ale coś mi się nie otwiera...No dalej jest "już wkrótce" więc czekamy do 24marca - to już tylko 11dni :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milan1899 Opublikowano 13 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2006 ma lub mial ktos z was do czynienia z chello do sieciowych shooterow ? Mam mozliwosc podlaczenia 1 mb /128 kb. Jednak wielu uwaza ze to chlam. Teraz mam osiedlowke 256 jednak cos zwalone i pingi zawsze 300-500. Alternatywa - Chello. Co sadzicie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sulaco Opublikowano 13 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2006 Panowie co z tymi rozdziałkami i AA? Napiszcie jeszcze kilka :) Może ktoś z NV?z poziomu gry na nV dostepne jest tylko 2x i 4x, z poziomu sterow inne - np 8xS, Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszDW Opublikowano 13 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2006 rafa, powiedz, jak twoja grafika radzi sobie z BF2? Na jakich ustawieniach grasz (nie wnikając w 2GB ramu)? Miałem sobie kupić GTO2, ale chyba już nie będę się pakował w starą technologię... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 14 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2006 (edytowane) rafa, powiedz, jak twoja grafika radzi sobie z BF2? Na jakich ustawieniach grasz (nie wnikając w 2GB ramu)? Miałem sobie kupić GTO2, ale chyba już nie będę się pakował w starą technologię...Jakbyś był ciekaw szczegółów to zapraszam do topiku o x1600xt tutaj A w skrócie to gram w 1280x1024 z AAx6 i FAx8 a karta default zapewnia 100% płynności. Oczywiście wszystkie detale ma max. Naprawde polecam. Edytowane 14 Marca 2006 przez rafa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
msn Opublikowano 14 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2006 no tak, tylko na max detale potrzeba nie super grafiki, a conajmniej 1,5giga ramu i szybkiego procka ja mam np 6800, ale mam starą platforme (nf2U) giga ramu i z aliasingiem nie ma problemu, tylko jak ustawe max deatale to ram i proc zamulają Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszDW Opublikowano 14 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2006 No o RAM, to nawet nie trzeba się pytać... Na dniach zmieniam na 2x1GB. Z grafą jeszcze chwilę poczekam, zaraz x1800GTO będze w sklepach, ceny jeszcze spadną ;) btw. Można już pobrać EF ("na później" chyba). Tylko, że ja mam tylko Visa Electron... eKarte z mBanku to oni akceptują? Może bym sobie znowu zamówił? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
c-kozi Opublikowano 14 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2006 wlasnie kupile i sciagnolem BF EF teraz sie instaluje, napisze jak pierwsze wrazenie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
c-kozi Opublikowano 15 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2006 Powiem jedno jak kto moze nich kupuje i sciaga, gra jest naprawde rewelaja, mapy z....biste, nimowie juz o pojazdach tych powietrznych. Poprostu super. Byly pewne problemy z uruchomieniem nowych map, krzyczalo jakies dziwne komunikaty ze nie mam nowego dodatku ale jakos po pol godziny wszystko zaczelo smigac az milo. Mysle ze musialo sie zaktualizowac moje konto na serverze EA. Jutro napisze cos jeszcze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 15 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2006 Zamiesc lepiej screeny. Moze czas ruszyc konto w euro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
c-kozi Opublikowano 15 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2006 (edytowane) jak tylko przyjde do domku z roboty to zamieszcze kilka. Tylko jeszcze podpowiedz jak to zrobic. Edytowane 15 Marca 2006 przez c-kozi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztandar Opublikowano 15 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2006 Może ktoś napisać jaką kartą można płacić ?? Musi być kredytowa czy może być płatnicza ?? Jeśli płatnicza to jakiej firmy ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 15 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2006 No mnie to tez interesuje Lece na ea.pl moze cos napisali a jak nie to pisze zaraz do nich emaila Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszDW Opublikowano 15 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2006 Jak tam wejdzesz, to masz do wyboru różne karty. Mi Visy Electron z mBanku nie przyjęło (mBank nie autoryzuje transakcji internetowych na tej karcie). Miałem eKartę właśnie to takich transakcji, ale straciła już ważność i już nie mogę sprawdzić, czy działa. Nie chce mi się płacić 25zł za wydanie kolejnej... EA Polska mogłaby pójść ludziom na rękę i wprowadzić jakieś przelewy, mTransfery, czy inne wynalazki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...