Kyle Opublikowano 12 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2006 (edytowane) Jestem ciekawy tego nowego patcha, tym bardziej ze wlasnie zakupilem bf2 i mysle od ktorego by tu zaczac,a przeciez jest z czego wybierac ;)Jeśli chcesz wszystkie mapki to ściągaj 1.4 ( dodatkowe dwie wzgl. wersji podstawowej i dodatkowa jedna wzgl. 1.3 ) Edytowane 12 Września 2006 przez Kyle Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzdrowiony Opublikowano 13 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2006 Moze mi ktos pomoc ? Zmienialem drivery do nForce4 na nowsze i sie BF2 nie uruchamia. Klikam, ekran czarny przez 2s i spowrotem do windy. Reinstalacja i nic. co to kurde jest za badziew ? zmien na starsze. o ile to jest powodem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 13 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2006 Zainstaluj może nowsze stery do grafy mogło się coś pogryźć w trakcie wymiany sterów od mobo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Polandmet*2 Opublikowano 13 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2006 Juz znalazlem. Skasowalem pliki konta w Moje domkumenty / Battlefield 2 i gra ruszyla. Dziwne to troche, ale coz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dr@bollo Opublikowano 16 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2006 (edytowane) witam szybkie pytanko: jakie polecacie najlepsze stery do gf7600? pytam bo niedawno przesiadlem sie z gf6600 i tam byly najlepsze Xtreme 84.37 v2 z gory dziekowa :D Edytowane 16 Września 2006 przez dr@bollo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość [RONIN] Opublikowano 16 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2006 witam szybkie pytanko: jakie polecacie najlepsze stery do gf7600? pytam bo niedawno przesiadlem sie z gf6600 i tam byly najlepsze Xtreme 84.37 v2 z gory dziekowa :D Z mojego punktu widzenia to raczej nie jest miejsce na to pytnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dr@bollo Opublikowano 16 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2006 ' date='16 wrz 2006, 11:53' post='2319461'] Z mojego punktu widzenia to raczej nie jest miejsce na to pytnie. oki to ujme to tak : na jakich sterach do gforcow jedziecie i jakie wedlug was sa najlepsze do plynnej rozgrywki w BF2?? (moze byc :D) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 16 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2006 (edytowane) http://img175.imageshack.us/my.php?image=screen001md3.jpg Jakim cudem koles podemna (sgt lynx) ma tyle punktow za nic? A teraz mnie tez cos naszlo na bug przelatuajcej rakiety od tv przez heli. Hmm nie jest to czasem wina laga? Bo gdy przyceluje rowno w kabine heli to sie nic nie dzieje, rakieta przelatuje, dopiero trafiam jak poceluje w tylnia czesci heli. Mnie to na laga wyglada a nie kolejnego buga w patchu. Edytowane 16 Września 2006 przez Pioorek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 16 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2006 Jak ja kiedyś leciałem heli to ktoś mi przeżyli z rakiety w przód i zabiło mnie i mojego gunnera a helikopter przeżył :D ale potem się roztrzaskał. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeeJayWaski Opublikowano 17 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2006 http://img175.imageshack.us/my.php?image=screen001md3.jpg Jakim cudem koles podemna (sgt lynx) ma tyle punktow za nic? A teraz mnie tez cos naszlo na bug przelatuajcej rakiety od tv przez heli. Hmm nie jest to czasem wina laga? Bo gdy przyceluje rowno w kabine heli to sie nic nie dzieje, rakieta przelatuje, dopiero trafiam jak poceluje w tylnia czesci heli. Mnie to na laga wyglada a nie kolejnego buga w patchu. Witam! Co do pkt za nic to proste, ten koles jest komendantem! Hmm..rakiety TV - kocham to :-) Faktycznie czesto przelatuje przez helikoptery ale tez zauwazylem ze tylko jak leci w strone kabiny, a jak w tyl to odrazu zabija - dziwne... Pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztandar Opublikowano 17 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2006 Po prostu hit boxy są troszku z%$#^^# trzeba obczaić miejsce gdzie rakieta zawsze wybucha najlepiej zeby pilot wszedł bardzo wysoko jak jesteś wyżej niż heli przeciwnika i trafiasz go z góry to większość rakiet wchodzi, strzelanie od dołu i w bok to ju zwiększe ryzyko może takie TV przelecieć przez niego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dr@bollo Opublikowano 18 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2006 witam! wyczytalem gdzies w tym topic'u ze mozna na jednym dodatku SF odblokowac bronie do standardowej wersji BF2 dla wielu kont! czy to prawda?i w jaki sposob to zrobic? bo chcemy z kolesiami zrzucic sie na SF zeby miec unlocki chyba ze znajdzie sie osoba godna zaufania i odblokuje mi bronie u siebie(nie chcialbym stracic mojego konta) :D jak cos to na serwerach mam nicka ND drabollo_PL pozdro :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztandar Opublikowano 18 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2006 U kogoś kto ma zainstalowane SF robisz odzyskanie konta kolegi wchodzisz na jego koncie w SF grasz jedną pełną rundę na jakiejś mapie SF , najlepiej z dwie trzy zagrać bo czasem są opóźnienia z dodawaniem punktów itp, potem odpala koleś na swoim kompie BF2 i odblokowuje co che :] , oczywiście musi mieć jakąś tam rangę na nowym koncie nie odblokuje. Ja bym wam odblokował bo jużodblokowywałem z 10 osobom z tego forum tylko nie mam zainstalowanego SF po formacie i nie chce mi się instalowac :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dr@bollo Opublikowano 18 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2006 Ja bym wam odblokował bo jużodblokowywałem z 10 osobom z tego forum tylko nie mam zainstalowanego SF po formacie i nie chce mi się instalowac :] to jak zainstaujesz to daj znac :lol: czyli rozumiem ze jesli mam 5 broni odblokowanych to odblokuje mi sie nastepne 5 z dodatku? i przy nastepnym awansie tak samo 2 sie odblokuja? :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztandar Opublikowano 18 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2006 JAk masz tam piątą rangę to chyba od razu wszystko z SF odblokujesz jutro zainstaluje bo dzisiaj nie bede mial czasu jak chcesz to na PW mozesz zostawic nazwy kont i haslo to wam jutro odblokuje pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emte Opublikowano 18 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2006 czyli rozumiem ze jesli mam 5 broni odblokowanych to odblokuje mi sie nastepne 5 z dodatku? i przy nastepnym awansie tak samo 2 sie odblokuja? :rolleyes: Dokładnie tak, tak samo ktoś z forum battlefield.pl zrobił mi, raz odblokował mi chyba 3 bronie (wtedy miałem tyle unlocków tylko) a potem przy każdym awansie mogłem sobie wybierać unlocki z podstawki i z SF. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kim. Opublikowano 18 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2006 eh ja tak OT troche, warto tera kupowac jakis dodatek? Bo mam sama podstawke i troche nie gralem a chcialbym wrocic i sie tak zastanawiam. jak polecacie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emte Opublikowano 18 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2006 Moim zdaniem nie warto, najwięcej ludzi gra w podstawkę i jeszcze długo pewnie będą grać, na dodatek szkoda byłoby mi kasy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 19 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2006 Moim zdaniem nie warto, najwięcej ludzi gra w podstawkę i jeszcze długo pewnie będą grać, na dodatek szkoda byłoby mi kasy.A ja mam wszystkie dodatki bo gra jest świetna i warta każdej złotówki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emte Opublikowano 19 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2006 jeden woli córkę, drugi teściową ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 19 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2006 Mam takie pytanie - czy jest jakakolwiek możliwość zmiany ilośći botów w single player, tak jak można było to robić w BF 1942? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztandar Opublikowano 19 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2006 Jest taka możliwośc, gdzieś w tym temacie było o tym ja nie odpaliłem singla ani razu więc Ci nie pomoge niestety Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Polandmet*2 Opublikowano 19 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2006 ad odblokowania broni O jakie bronie chodzi ? O np. druga snajperke, shootgun itp ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dr@bollo Opublikowano 20 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2006 (edytowane) Mam takie pytanie - czy jest jakakolwiek możliwość zmiany ilośći botów w single player, tak jak można było to robić w BF 1942? jest mozliwosc! musisz tylko sciagnac sobie maly programik o nazwie: BF2 SP Bot Changer za jego pomoca zwiekszysz ilosc botow a takze mozesz im "podkrecic" skilla :rolleyes: pozdro Edytowane 20 Września 2006 przez dr@bollo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 20 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2006 Nawet na upartego sobie przez mikrofon z botami pogadasz :lol:. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 20 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2006 jest mozliwosc! musisz tylko sciagnac sobie maly programik o nazwie: BF2 SP Bot Changer za jego pomoca zwiekszysz ilosc botow a takze mozesz im "podkrecic" skilla :rolleyes: pozdro No dzięki za odpowiedź, programik rzeczywiście jest, ściągnołem go ale ... nie działa :( Ustawiłem sobie 64 boty, klinąłem save changes, potem run BF2 mod, a po odpaleniu gry nadal mam po 200 botów dla każdej drużyny :( Wyczytałem też, że po zainstalowaniu patcha 1.3 pojawia się w grze suwak z opcją zmiany ilośći botów, ale po zainstalowaniu tego patcha, mignie pary razy ekran i wywala mnie spowrotem do windowsa :mur: OCB? :angry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 20 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2006 A nie mozesz grac po necie? Zreszta patche nie dzialaja na piratach... (chyba, sam mam oryg.) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 20 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2006 (edytowane) Nie mogę, to wciąga, a niestety zegarek nie jest mi łaskawy ;) Cóż, z 200 botami na 512MB ram trochę ciężko się gra, ale coś może uda mi się coś wyczarować, narazię walczę ;] Edytowane 20 Września 2006 przez janio Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Outlander Opublikowano 20 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2006 Nie mogę, to wciąga, a niestety zegarek nie jest mi łaskawy ;) Cóż, z 200 botami na 512MB ram trochę ciężko się gra, ale coś może uda mi się coś wyczarować, narazię walczę ;] Jakie 200 botów ?!?!?! Do tego potrzeba by chyba Big Blue chyba że coś się zmieniło od kiedy grałem :D Wydaje mi się że masz na myśli tickety. Nie wyobrażam sobie gry z 200 botami na małych mapach od singla :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 20 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2006 No być może tickety, ale zawsze myślałem że te cyferki obok radaru to ilośc botów :lol: Lama jestem poprostu :P Pogrzebałem w opcjach grafiki, zmniejszyłem trochę detali i w końcu da się grać :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...