Gość Pioorek Opublikowano 16 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2006 (edytowane) Co do portow to nie wiem... Jezeli chodzi o tego patcha, to wejdz w swoje dokumenty, potem battfield2/mods/bf2/cache Usun wszystko z katalogu cache. Moze pomoze... Aha - i te filmiki mozna wywalic, od razu bedzie menu logowania x:\program files\ea games\battflefield2\mods\bd2\movies Zostaw tylko "menu.bik" i "menu_loggedin.bik" - reszte usun. Aaa i jeszcze jeden "Tips" - wywalajcie co jaksi czas servery z ulubionych (czasem jakies servy same sie tam wpisuja) - im mniej serverow w liscie ulubioncyh, tym szybciej sie logujemy. Edytowane 16 Października 2006 przez Pioorek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fllanker Opublikowano 17 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2006 niestety nie pogram na BF2 na necie najwidoczniej. Strasznei slaby ping mam nie wiem dlaczego od 400 do 2000. mam dsla 4 rozdzielonego ale malo obciazny i niestety taka kicha. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurek911 Opublikowano 17 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2006 ehh z tymi pingami.Ja mam lacze 2Mb na dwa kompy i lagi przy pingach od 150 do 800 :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztandar Opublikowano 18 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2006 Lagi masz pewnie na serwerach w Hiszpani, Włoszech,Szwecji. Jeśli chodzi o serwery niemieckie , angielskie i francuskie to pingi na takim łączu (też mam 2Mb) są w granicach 50-60 i jeśli serwer jest porządny to bezlagowe. Może jak masz podzielone łącze to ktoś tam coś łyka na P2P albo na maxa zapycha upload i dlatego masz takie skoki pingów i lagi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurek911 Opublikowano 7 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2006 Niemialem ostatnio czasu zeby pograc,a tym bardziej cos napisac (ale widze ze wogole nikt tu juz nic nie pisze :( )... ...co do tych lagow to faktycznie,koles z ktorym sie dziele łączem non-stop cos zasysa :( ,ale kiedy kazalem mu wyłaczyc upload pingi przestaly skakac i zatrzymaly sie na poziomie 50-60 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztandar Opublikowano 7 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2006 Wiele w tym wątku zostało już poruszone, gra nadal ma się dobrze wprawdzie scena troszku się skurczyła, ale na serwerach rankingowych których nadal są setki walka trwa i nie zapowiada się na razie żeby miało się to zmienić. Inna sprawa, że neo ostatnimi czasu daje d%^& i to konkretnie jak jeszcze miesiąc, dwa temu była rewelacja to teraz skoki pingów i lagi zaczyanją mnie już powoli denerwować. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 8 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2006 To wszystko dzięki promocjom TP :) dużo nowych i dlatego, serwery przeciążone. Ja nie kupiłem nowego BF dalej męczę "dwójeczkę" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurek911 Opublikowano 8 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2006 (edytowane) Na szczescie ja nie jestem dzieckiem neo... :) Oprocz podstawki lubie czasem pograc na jakims modzie,ale ostatnio tez zrezygnowalem po tym, kiedy zainstalowalem Point of Existance a proba wejscia na jakikolwiek serwer (serwer PoE oczywiscie) konczyla sie komunikatem "ta wersja gry nieobsluguje zadnych modyfikacji" :( czyli wyszlo z tego ze mod nieobluguje moda <_< ,bo po przelaczeniu na podstawe wsio chodzilo. » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Przydaloby mi sie jeszcze odblokowac bron,bo statsiarzem nie jestem,a wyprobowal bym cos nowego.Jesli ktos ma czas to prosze na pw. Edytowane 8 Listopada 2006 przez jurek911 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztandar Opublikowano 8 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2006 Szkoda, że chłopaki z Forgotten Hopem się spóźnili gdyby wyszedł przed premiera 2142 (która jest maksymalnie do bani) to podejrzewam, że ten śmieszny mod 2142 nazywany dumnie nową grą okazałby się niewypałem. Tak czy inaczej jeśli Forgotten Hope 2 wyjdzie to będzie to drugi oddech tej gry jeśli nie powoli będzie się ona kończyć, a ostatecznym jej końcem będzie wtedy premiera ET QW. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 8 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2006 Jeszcze tak szybko sie nie skończy. Dla mnie jest wciąż mocno żywa a serwerów i zapaleńców z całego świata nie brakuje ;) :D 2142 rzeczywiście nie powala. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztandar Opublikowano 8 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2006 Oczywiście, że nie co potwierdza, że w pierwszy dzień zbierania zgłoszeńdo Open Cup stanęło 50 klanów a będzie pewnie koło 100 więc gra żyje tyle,że powolutku pomalutku zaczyna gasnąć Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 8 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2006 (edytowane) Ja tam zostaje przy dwójce nowy BF mi się nie podoba grałem w demo i nie zachwycił ale Quake Wars kto wie może będzie fajny :D Edytowane 8 Listopada 2006 przez misiek175 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztandar Opublikowano 9 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2006 Witaj w klubie moje najbliższe przenosiny na inną gre Online to być może ETQW o ile nie będzie takim gniotem jak nowy Bf. Jakoś takie futurystyczne gry mnie nie kręcą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 16 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2006 Może ktoś z Was jest bardziej zorientowany w tej grze niż ja. Nie wiem czemu nie dostałem medalu: Combat Infantry Medal wymagania: -200 godzin gry ( mam 200 godzin i 20 minut ) -wszystkie odznaczenia "combat" na poziomie podstawowym [basic] ( mam w ogóle wszystkie na co najmniej podstawowym , jednak część średnim [weteran] - i może to jest problemem ?? ) i odznaczenia: Legion of Merit Ribbon wymagania: -200 godzin ( mam ponad ) -kill streak at least 10 ( mam 28 ) -death streak at least 8 ( mam 13 ) -team score 50 ( bywało że moja drużyna miała po kilkaset punktów - może ma być równo 50 ?? ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmp Opublikowano 16 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2006 Z tymi godzinami, ale to zapewne zdązyłes już zauważyć, że awanse często pzyznawane są z kilku/nasto-dniowym lagiem. Może teraz to tylko kwestia cierpliwości. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 18 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2006 nie zawsze [; raz na jednym serwie dostałem 3 medale (po kolei samolot, heli i jeep - basic - 10 minut siedzenia w nim) i do dzisiaj (A to było jakieś... 8 dni temu) ich nie ma na koncie xD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztandar Opublikowano 18 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2006 Wyszłałatka 1.41 ponoć coś tam poprawia, ale ja już w to nie wierzę zresztą waży tylko 5 mega. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 18 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2006 Incremental'a nie ma chyba, czy mi sie zdaje? MAsz moze link bo szukalem i nic nie znalazlem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
msn Opublikowano 18 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2006 Wyszłałatka 1.41 ponoć coś tam poprawia, ale ja już w to nie wierzę zresztą waży tylko 5 mega. może do bf2 też teraz dodają spyware jak do dwatysiąceileśtam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 18 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2006 Jak ktoś będzie miał linka do incrementala to poprosił bym o zapodanie :) Z góry dzięki :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alCatraz Opublikowano 18 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2006 Niezła beka, incrementala podobno nie ma (na pewno nie na oficjalnym ftp EA) i każdy musi ściągać 500mb patch by przejść z 1.4 na 1.41 :lol:. EA gratulujemy. Dobrze ze skonczylem z BF2. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztandar Opublikowano 18 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2006 Dokładnie Incrementala nie ma, ale beka żeby dodać 5 mega i jakieś śmieszne zmianki musisz ściągnąć 500 :mur: . EA Games challange everything Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 20 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2006 No dokładnie - ja już pobrałem te 536MB :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurek911 Opublikowano 20 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2006 (edytowane) Moze najperw jakies readme do tej łaty.Pokiego grzyba sie brudzic tym czyms,co w rezultacie poprawia np: wyglad nieba... :D Coś tam piszą że naprawiono błąd związany z wysypywaniem się serwera. Mnie wsio śmiga dobrze, więc nic nie ściągam choc musze przyznać ze raz na tydzień wywala mnie do pulpitu...ale to nawet dobrze bo tylko tak moge sie oderwać od tej gry :P pzd Edytowane 20 Listopada 2006 przez jurek911 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztandar Opublikowano 20 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2006 Polskie serwery dostaną soft od EA i przejdą na tego "nowego" patcha pewnie dopiero za 2-3 miesiące tak jak to było z 1.4. więc na razie zostane przy starym Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 20 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2006 No to widze że czeka mnie ściąganie całych 536MB ehh :( N/C Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurek911 Opublikowano 20 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2006 Byc moze do tego czasu (zanim wiekszosc sie spatciach!e) wyjdzie incremental,albo jeszcze nowszy patch :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 20 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2006 Byc moze do tego czasu (zanim wiekszosc sie spatciach!e) wyjdzie incremental,albo jeszcze nowszy patch :P Nawet mnie nie denerwuj poczekam do czwartku i tak nie mam na razie czasu na granie :unsure: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 21 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2006 Gra ktoś z Was na serwerach RuleZ ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeksz Opublikowano 21 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2006 (edytowane) Ja jakis czas temu gralem ale ostatnio przerzucilem sie na COD2 bf2 mi sie znudzil. W cod2 jest wieksza jadka w bf wkurza mnie latanie po mapie setki hektarow a tu nagle jeb i po tobie i znowu hektary leciec. Edytowane 21 Listopada 2006 przez radeksz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...