Skocz do zawartości
kucyk

Battlefield 2

Rekomendowane odpowiedzi

Co do portow to nie wiem...

Jezeli chodzi o tego patcha, to wejdz w swoje dokumenty, potem battfield2/mods/bf2/cache

Usun wszystko z katalogu cache.

Moze pomoze...

Aha - i te filmiki mozna wywalic, od razu bedzie menu logowania

x:\program files\ea games\battflefield2\mods\bd2\movies

Zostaw tylko "menu.bik" i "menu_loggedin.bik" - reszte usun.

Aaa i jeszcze jeden "Tips" - wywalajcie co jaksi czas servery z ulubionych (czasem jakies servy same sie tam wpisuja) - im mniej serverow w liscie ulubioncyh, tym szybciej sie logujemy.

Edytowane przez Pioorek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lagi masz pewnie na serwerach w Hiszpani, Włoszech,Szwecji. Jeśli chodzi o serwery niemieckie , angielskie i francuskie to pingi na takim łączu (też mam 2Mb) są w granicach 50-60 i jeśli serwer jest porządny to bezlagowe. Może jak masz podzielone łącze to ktoś tam coś łyka na P2P albo na maxa zapycha upload i dlatego masz takie skoki pingów i lagi.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Niemialem ostatnio czasu zeby pograc,a tym bardziej cos napisac (ale widze ze wogole nikt tu juz nic nie pisze :( )...

...co do tych lagow to faktycznie,koles z ktorym sie dziele łączem non-stop cos zasysa :( ,ale kiedy kazalem mu wyłaczyc upload pingi przestaly skakac i zatrzymaly sie na poziomie 50-60 :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wiele w tym wątku zostało już poruszone, gra nadal ma się dobrze wprawdzie scena troszku się skurczyła, ale na serwerach rankingowych których nadal są setki walka trwa i nie zapowiada się na razie żeby miało się to zmienić.

Inna sprawa, że neo ostatnimi czasu daje d%^& i to konkretnie jak jeszcze miesiąc, dwa temu była rewelacja to teraz skoki pingów i lagi zaczyanją mnie już powoli denerwować.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na szczescie ja nie jestem dzieckiem neo... :)

Oprocz podstawki lubie czasem pograc na jakims modzie,ale ostatnio tez zrezygnowalem po tym, kiedy zainstalowalem Point of Existance a proba wejscia na jakikolwiek serwer (serwer PoE oczywiscie) konczyla sie komunikatem "ta wersja gry nieobsluguje zadnych modyfikacji" :( czyli wyszlo z tego ze mod nieobluguje moda <_< ,bo po przelaczeniu na podstawe wsio chodzilo.

» Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... «
Przydaloby mi sie jeszcze odblokowac bron,bo statsiarzem nie jestem,a wyprobowal bym cos nowego.Jesli ktos ma czas to prosze na pw.
Edytowane przez jurek911

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Szkoda, że chłopaki z Forgotten Hopem się spóźnili gdyby wyszedł przed premiera 2142 (która jest maksymalnie do bani) to podejrzewam, że ten śmieszny mod 2142 nazywany dumnie nową grą okazałby się niewypałem.

Tak czy inaczej jeśli Forgotten Hope 2 wyjdzie to będzie to drugi oddech tej gry jeśli nie powoli będzie się ona kończyć, a ostatecznym jej końcem będzie wtedy premiera ET QW.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Może ktoś z Was jest bardziej zorientowany w tej grze niż ja. Nie wiem czemu nie dostałem medalu:

Combat Infantry Medal

wymagania:

-200 godzin gry ( mam 200 godzin i 20 minut )

-wszystkie odznaczenia "combat" na poziomie podstawowym [basic] ( mam w ogóle wszystkie na co najmniej podstawowym , jednak część średnim [weteran] - i może to jest problemem ?? )

i odznaczenia:

Legion of Merit Ribbon

wymagania:

-200 godzin ( mam ponad )

-kill streak at least 10 ( mam 28 )

-death streak at least 8 ( mam 13 )

-team score 50 ( bywało że moja drużyna miała po kilkaset punktów - może ma być równo 50 ?? )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Moze najperw jakies readme do tej łaty.Pokiego grzyba sie brudzic tym czyms,co w rezultacie poprawia np: wyglad nieba... :D

Coś tam piszą że naprawiono błąd związany z wysypywaniem się serwera. Mnie wsio śmiga dobrze, więc nic nie ściągam choc musze przyznać ze raz na tydzień wywala mnie do pulpitu...ale to nawet dobrze bo tylko tak moge sie oderwać od tej gry :P

pzd

Edytowane przez jurek911

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja jakis czas temu gralem ale ostatnio przerzucilem sie na COD2 bf2 mi sie znudzil. W cod2 jest wieksza jadka w bf wkurza mnie latanie po mapie setki hektarow a tu nagle jeb i po tobie i znowu hektary leciec.

Edytowane przez radeksz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi