jurek911 Opublikowano 21 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2006 oj cos mi sie wydaje ze trzeba ssac te 1/2 giga :( Wczoraj w polowie rundy (sic!) rozlaczylo mnie z serwerem,a po odswiezeniu przegladarki juz go nie bylo :( w dodatku pare tygodni temu liczba serwerow siegala prawie 1000,2 dni temu ponad 500,a teraz jest juz tylko 180 (filtry mam ciagle te same) :( pzd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurdefelek Opublikowano 21 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2006 Wiecie może kiedy jest największy ruch na serwerach z Project Reality ? jak byłem około 24:00 to na żadnym serwerze z 4 nie było nikogo... pochodziłem sobie po mapach i weszło jeszcze 2 gości, trzeba było się szukać po mapie. co do moda to bardzo mi szkoda, że nie ma wogóle spadochronów. natomiast pojazdy mają bardzo dziwną grawitację, np. wózek widłowy, a helikopter jak o coś zachaczy przy starcie to przewraca się na bok. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurek911 Opublikowano 21 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2006 (edytowane) bo to "reality" ;) Widziałeś żeby każdy "normalny" żołnierz biegał ze spadochronem na plecach? Kiedy zacząłem grać w bf2 i zobaczyłem jak goście skaczą z dachów na spadochronach byłem w szoku,myślałem ze tylko piloci je mają i zakładają "automatycznie" po wejściu do samolotu/heli.troche to smieszne,ale twórcy PR to zauważyli i naprawili. Ja zrezygnowałem z PR bo faktycznie ludzie tylko na 1 serwie byli i to na palcach policzyc bylo mozna :( Teraz czekac juz tylko na Forgotten Hope 2,albo w klanie grać. Edytowane 21 Listopada 2006 przez jurek911 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 21 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2006 Jak nie chcesz to nie używaj spadochronu - nikt cię nie zmusza do tego. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 21 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2006 Jaki ten swiat BF2 maly, co nie DeeJayWaski? :P. Ehh, nie ma Gamesnetu, nie ma duzych polskich serverow - po prostu NIE MA NIC jakby to kononowicz powiedzial. Trzeba szlajac sie po zagranicznych :/ - ale w sumie nie trudno trafic na polskie klany czy tez graczy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztandar Opublikowano 22 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2006 Z Polskich serwerów na pachu 1.4 został NSZ który jest infantry only 20 slotów , PTS infantry only poziom trochę wyższy niż na NSZ, ale tylko 16 slotów :/ , GROM nie infantry 20 slotów (troche lamerski) :rolleyes: i na nowym patchu Krap infatry only. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 22 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2006 (edytowane) Szczerze mówiąc to nigdy na polskim nie grałem :oops: :D Zwykle jakieś UK a czasem DE. Edytowane 22 Listopada 2006 przez rafa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurek911 Opublikowano 22 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2006 Jak nie chcesz to nie graj na polskich - nikt cię nie zmusza do tego. :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 22 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2006 Jak nie chcesz to nie graj na polskich - nikt cię nie zmusza do tego. :wink:To nie ja marudze że wszyscy żołnierze mają spadochron... :-| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeeJayWaski Opublikowano 22 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2006 Jaki ten swiat BF2 maly, co nie DeeJayWaski? :P. Ehh, nie ma Gamesnetu, nie ma duzych polskich serverow - po prostu NIE MA NIC jakby to kononowicz powiedzial. Trzeba szlajac sie po zagranicznych :/ - ale w sumie nie trudno trafic na polskie klany czy tez graczy. Dokladnie...ostatnio spotkalismy sie na czeskim serwerze. Ja glownie gram na "private ranked" ---> tu sa serwery a tutaj statysktyki z tych serwerow ! Goraco zapraszam na te serwerki, czesto tam gram, poniewaz ludzie z klanu tylko tam graja [z wiadomych przyczyn:)] Pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztandar Opublikowano 22 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2006 Z jakiego klanu ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeeJayWaski Opublikowano 22 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2006 Z jakiego klanu ??Ja zalozylem klan =D&B= (..::Drum'n'Bass::..), narazie zwerbowalem 7 graczy...ale klan sie rozwija, myslimy o wlasnej stronce i serwerze! Pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztandar Opublikowano 22 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2006 (edytowane) Trochę późno na klan, ale ... według przysłowia lepiej późno niż wcale. Życzę powodzenia bo na scenie zostało Polskich klanów jak na lekarstwo ... Możemy pyknąć kiedyś jakiś spar infantry 5na5 albo 4na4 jak chcecie. Edytowane 22 Listopada 2006 przez sztandar Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeeJayWaski Opublikowano 22 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2006 (edytowane) Trochę późno na klan, ale ... według przysłowia lepiej późno niż wcale. Życzę powodzenia bo na scenie zostało Polskich klanów jak na lekarstwo ... Możemy pyknąć kiedyś jakiś spar infantry 5na5 albo 4na4 jak chcecie. Spoko, jeszcze sie ugadamy, tylko nie oczekuj od nas poziomu PRO w infantry, bo wiecej walcze w pojazdach:D Szczerze mowiac to bym wolal heli vs. heli... EDIT:Do jakiego klanu nalezysz? i jaki masz nick w bf2? Edytowane 22 Listopada 2006 przez DeeJayWaski Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztandar Opublikowano 22 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2006 (edytowane) SztandaR-PL klany w których teraz gram SOF (4 miejsce w CB Conquest) FF 2 miejsce CB infantry Edytowane 22 Listopada 2006 przez sztandar Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 25 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2006 Warto zainteresowac sie modem project reality ? Najnowsza wersja zajmuje 1,7gb , sciagam w razie co to obadam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 25 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2006 Nie wiem czy to ostatni patch, ostatnie stery do grafy czy jakiś błąd w systemie ale jak w trakcie gry wychodze do menu to dzieje się to strasznie wolno. Wsześniej nie trwało dłużej niż 2s a teraz to tak ok.10s ?! @sztandar - statystyki imponujące :) ale wiedziesz też jakieś życie na ziemi? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeeJayWaski Opublikowano 25 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2006 sztandar, na jakim serwerze bysmy mogli zrobic sparing tak aby nikt inny na niego nie weszedl? czy moze przez hamachi? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 26 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2006 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 26 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2006 Niema to jak realistka B-) ale celność to też mają zabójczą :huh: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztandar Opublikowano 26 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2006 Mamy serwer jakby co Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 26 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2006 LOL - nie ma się co dziwić że czasem trafiam ale .... nie trafiam :-| Ta gra straszne ma "niedociągnięcia" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 26 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2006 Kiedys mialem akcje ze jednego kolesia walnalem 2 razy nozem i nic... dostawal, bylo widac ze go trafiam ale nic mu nie robilem. Za 3 razem padl. Teraz nie dawno kumpel wbil sniperowi w czolo noz i tez nic :lol: dopiero za 2 razem go dojechal. [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeeJayWaski Opublikowano 26 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2006 (edytowane) Witam! Ostatnio znowu spotkalem kogos z forum na serwerku, byl to "Battlefield2-PL" czy jakos tak:D Tylko nie kojarze kto to moze byc... Co do filmiku to da sie to zauwazyc dosc czesto podczas gry a w szczegolnosci walczac nozem! Edytowane 26 Listopada 2006 przez DeeJayWaski Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 26 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2006 Kiedys mialem akcje ze jednego kolesia walnalem 2 razy nozem i nic... dostawal, bylo widac ze go trafiam ale nic mu nie robilem. Za 3 razem padl. Teraz nie dawno kumpel wbil sniperowi w czolo noz i tez nic :lol: dopiero za 2 razem go dojechal. [; Dlatego wlasnie testuje rozne mody, zeby sprawic, aby bf2 byl choc troche grywalny, wlasnie ze wzgledu na to, co jest zobrazowane na tym filmiku ta gra jest dla mnie mega crapem... Sprawdzalem juz project reality i extraction cos tam, jest jakis inny mod, ktory totalnie zmienia realizm w tej grze ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 26 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2006 (edytowane) Witam! Ostatnio znowu spotkalem kogos z forum na serwerku, byl to "Battlefield2-PL" czy jakos tak:D Tylko nie kojarze kto to moze byc... Co do filmiku to da sie to zauwazyc dosc czesto podczas gry a w szczegolnosci walczac nozem! To ja. Pytałem bo wydawało mi się że zobaczyłem na forum tak brzmiący nick jak w grze i nie myliłem się :wink: . Edytowane 26 Listopada 2006 przez Kyle Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 28 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2006 Ostatnio przypomniala mi sie fajna i dziwna zarazem akcja. Gralem z dwoma kumplami na Kubra Dam, przejmowali lotnisko MECow jako USMC. Ja siedzialem w domku z jednym kumplem, drugi siedzial w APC. Co sie stalo? Przejelismy flage gdzies do polowy, i nagle pojawilismy sie kilkaset metrow nad naszym poprzednim polozeniem. APC, ja, drugi kumpel i jakies pojazdy inne. Nie wiem co to bylo, ale nie mogli nas wysadzic C4 - siedzielismy we dwoch w domku. Kazdego z nas wywalilo, wiec to nie byl lag. Spadalismy dobre pare "chwil"... Co to bylo? :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 28 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2006 Ostatnio przypomniala mi sie fajna i dziwna zarazem akcja. Gralem z dwoma kumplami na Kubra Dam, przejmowali lotnisko MECow jako USMC. Ja siedzialem w domku z jednym kumplem, drugi siedzial w APC. Co sie stalo? Przejelismy flage gdzies do polowy, i nagle pojawilismy sie kilkaset metrow nad naszym poprzednim polozeniem. APC, ja, drugi kumpel i jakies pojazdy inne. Nie wiem co to bylo, ale nie mogli nas wysadzic C4 - siedzielismy we dwoch w domku. Kazdego z nas wywalilo, wiec to nie byl lag. Spadalismy dobre pare "chwil"... Co to bylo? :lol: Zamiast C4 użyli Nuke... :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 28 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2006 Battlefield 2 miewa różne bugi - jak np. deszcz pojazdów który kiedyś widziałem ( a'la apokalipsa :rolleyes: ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztandar Opublikowano 29 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2006 (edytowane) Battlefield 2 miewa różne bugi - jak np. deszcz pojazdów który kiedyś widziałem ( a'la apokalipsa rolleyes.gif ) To nie bug to cheat commandera na nieskończoną ilość pojazdów, dwa razy się z tym spotkałem na serwerach wygląda dość ciekawie. A z tym nożem to jest nic więcej jak packet Loosty jak mam wyższy ping 70-80 i wale heady to często i gęsto widzędymek z głowy a pacjent nadal biega, tak samo jest z nożem wydaje Ci się, że trafiasz leci dymek ale tak naprawdę nie trafiasz bo ping nie nadąża do Twojej rozdzielczości. Słyszałem o programach, które dostosowują odświeżanie do pingu i właśnie zapobiegają tym "dymkom", ale osobiście nigdy się nie spotkałem z takim programem więc nie wiem czy coś takiego istnieje. Edytowane 29 Listopada 2006 przez sztandar Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...