MariuszDW Opublikowano 29 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2006 A jak się robi ten cheat? Też raz widziałem masę pojazdów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeeJayWaski Opublikowano 30 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2006 A jak się robi ten cheat? Też raz widziałem masę pojazdów.To pewnie sa jakies programy ale nie mam o tym pojecia, tym bardziej nie wiem jak to mozliwe skoro jest punk buster :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 30 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2006 Punk buster nie jest doskonaly, to nie wiedziales. ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 1 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2006 Dziś na 7900GS zapuściłem BF2 na max na configu (patrz sig) i co jakiś czas chrupie, widocznie przez ram, bo mam 1GB. Prawda to? Jutro się kartą pobawię, dziś dotarła do mnie :D. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszDW Opublikowano 1 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2006 Prawda. Przy 1GB nie ma co dawać teksturek i terenu na max. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 1 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2006 1GB to stanoczo za mało sam kiedyś miałem i to właśnie przez BF dokupiłem kolejny 1GB :) było warto teraz wsio na max działa ;) ale grafika już nie zachwyca tka jak w lipcu 2005 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztandar Opublikowano 2 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2006 (edytowane) Jak ktoś gra w porządnym klanie to i tak gra ze wszystkim na low żeby mieć jak najwięcej FPS-ów, ja tak się grafiką zachwycałem może z dwa miesiące potem wszystko w dół i jazda. Edytowane 2 Grudnia 2006 przez sztandar Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 2 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2006 Ja tam różnicy w FPS pomiędzy LOW a HIGH nie widze więc no problem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 2 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2006 (edytowane) Ja tam różnicy w FPS pomiędzy LOW a HIGH nie widze więc no problem :DDokładnie :D Większy problem z ping'iem mam ostatnio. Bardzo się zmienia w trakcie gry i są momenty kiedy z 90 do 150 a potem 200 skacze i tak przez kilkanaście sekund jest po czym znowu do 70-90 wraca. Szlak mnie trafia wtedy! :? Zmieniłem router na Linksys'a wraz z optymalizacją przesyłu pakietów pod wybrane porty ale też nie pomaga. Chyba dostawca netu ma jakies problemy. Jakie macie przeciętne ping'i w trakcie gry? Edytowane 2 Grudnia 2006 przez rafa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszDW Opublikowano 2 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2006 Ja teraz gram w BF2142. Na polskich serwerach 20-30ms. Na zagranicznych 50-70ms (neo+livebox). Widzę, że teraz powyżej 100 to często wykopują. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 2 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2006 Jakie macie przeciętne ping'i w trakcie gry? 60-70 na: Neostrada TP 512kb/s Router: Pentagram Celberus ADSL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 2 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2006 Bardzo niskie - nigdy takich nie miałem :-| Jeszcze może ktoś napisze jakie ma. Jak na zagranicznych serwerach? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 2 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2006 Moje są własnie z zagranicznych serwów. Polskie w granicach 40. A jakiego masz dostawce neta? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 3 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2006 Ja tam różnicy w FPS pomiędzy LOW a HIGH nie widze więc no problem :D Ale tutaj nie chodzi o fps... jak myslisz, dlaczego wymiatacze grajacy w q3 maja opcje graficzne poustawiane na min. (lyse sciany itp) ? Chyba nie dlatego, ze ich sprzet nie wyrabia i chca miec wiecej fps. :lol2: Chodzi o przejrzystosc, wiecej krzakow i trawy = mniejsza szansa na zobaczenie skampowanego wroga itp. Ja mam all@low tylko effects na high, aby widziec, kto i skad do mnie strzela. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 3 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2006 Dziwne posunięcie ;) ale drzew i płotów niskie detale Ci nie usuną. ale kto jak woli ja wole pograć na high i mieć dużo "bajerów" na mapie:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 3 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2006 A jakiego masz dostawce neta?NTL Broadband Dziwne posunięcie ;) ale drzew i płotów niskie detale Ci nie usuną. ale kto jak woli ja wole pograć na high i mieć dużo "bajerów" na mapie:)O tak! Uczta dla moich oczu to jest to! ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 3 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2006 NTL Broadband Radiowe dziadostwo? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztandar Opublikowano 3 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2006 No wiesz jak grasz mecz to raczej nie masz czasu podziwiać widoków ważniejsze żeby lepiej widzieć przeciwnika i mieć więcej FSów żeby go zabić niż mieć piękną grafike. Zresztą ile można podziwiać mape strike at Karkand np ja mam na niej już 500 godzin przegrane. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszDW Opublikowano 3 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2006 Już kiedyś czytałem o takich wymiataczach. Nie wiem po co to dążenie do fotorealizmu, fizyki itp. Może lepiej modele przedstawiać za pomocą siatki, a przeciwników jeszcze na czerwono żeby świecili z daleka? Ja mam lekko upośledzone rozpoznawanie kolorów i mam jeszcze gorzej w wypatrywaniu jakiejś khaki w krzakach, a i tak daję na fulla. W końcu to tylko zabawa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 3 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2006 Niby dążymy do realizmu a w takim razie wy go unikacie ponieważ chcecie jak najwięcej widzieć :) ja wole tam bardziej realnie i się pomęczyć jak prawdziwy żołnierz :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 3 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2006 Radiowe dziadostwo?Kablówka 6Mb. Dowiedziałem się, że mają jakieś problemy techniczne bo modernizują sieć. Od nowego roku ma się łącze podwoić B-) i mam nadzieje opóźnienia sieci spadną. Tymczasem granie w B2 doprowadza mnie do złości bo co chwile mnie obraca w inną strone. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 3 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2006 Niby dążymy do realizmu a w takim razie wy go unikacie ponieważ chcecie jak najwięcej widzieć :) ja wole tam bardziej realnie i się pomęczyć jak prawdziwy żołnierz :P A co ta gra ma wspolnego z realizmem ? To, ze jednoczesnie mozemy prowadzic czolg i obslugiwac dzialo, to, ze mozemy zmienic kamera na 'z tylu' , 'z przodu' , ze mozemy leczyc ciezki obrazenia apteczkami w chwilke, czy moze nadprzecietna niecelnosc broni ? :lol: Nie zartuj sobie, ja ta gre traktuje jako semi-arcade, latam sobie w tej chwili helikopterem@joy, tylko to mi sprawia jakas tam satysfakcje. Dla pr0 graczy nie liczy sie realizm, wyglad i inne duperele tylko SCORE. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 3 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2006 Score (taki sam nick jak na forum) tak :) zobacz sobie na mój i gram wszystko na max. A realizm otoczenia jest dobry, kurz wzbijający się jak szczelam czołgiem, odchylenie pojazdów, trawa, krzaki ;) płoty :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeeJayWaski Opublikowano 3 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2006 Score (taki sam nick jak na forum) tak :) zobacz sobie na mójO rany...ile Ty godzin masz przegranych! Musisz popracowac nad "ratio" bo masz ponizej 1.0, a to nie budzi respektu :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 3 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2006 No ratio nie budzi ale samo konto budzi postrach :) no grałem dużo i nie narzekam :) a ratio dlatego takie bo zawsze pilot, apteczki i wsparcie ;) pochwalcie się swoimi wynikami ;)?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeeJayWaski Opublikowano 3 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2006 (edytowane) No ratio nie budzi ale samo konto budzi postrach :) no grałem dużo i nie narzekam :) a ratio dlatego takie bo zawsze pilot, apteczki i wsparcie ;) pochwalcie się swoimi wynikami ;)?? Moje statsy! Mam range "colonel" bo na private ranked zmienili prog score/ranga, reszta bez zmian. PS.Ratio 2.10:P Edytowane 3 Grudnia 2006 przez DeeJayWaski Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 3 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2006 No ratio nie budzi ale samo konto budzi postrach :) no grałem dużo i nie narzekam :) a ratio dlatego takie bo zawsze pilot, apteczki i wsparcie ;) pochwalcie się swoimi wynikami ;)??Ja sie nie chwale bo żadko gram i moje wyniki przy waszych są conajmniej skromne :oops: . Zwerbowałem się we wrześniu zeszłego roku ale co można osiągnąć grając co któryś piątek po pare godzin. Ale giere i tak uwielbiam :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 3 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2006 Może pogramy razem co? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeeJayWaski Opublikowano 3 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2006 Może pogramy razem co?Bardzo chetnie, gra w teamie to sama przyjemnosc, tym bardziej w heli... Lece juz spac, jutro pogadamy. Pa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurek911 Opublikowano 4 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2006 a ja dostałem purpurowe serce i sie nie przejmuje :P ,a nawet ciesze (bo to jedyne jakie mam :D ) ...tylko prosze bez docinek.Gram przeważnie o 1-3 w nocy po 10-12h pracy, wiec mam prawo miec ratio <1 pzd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...