sztandar Opublikowano 13 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2006 Jest tryb infantry bez pojazdów i arty oficjalnie a nieoficjalnie bez commandera który na porządnych serwerach jest szybciutko banowany z tego trybu. Ile map hmm: Strike at Karkand , Mashtuur City , Sharqui Penisula , Dhalian Plant , Daquing Oifields , Dragon Valley , Gulf of Oman , Kubra Dam , Operation Clean Sweep , Fushee Pass , Zatar tyle map + w paczach Road to jabalabad i Wake Island Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeQuila SunRise Opublikowano 13 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2006 Jest np. tryb tzw. street fights. Czyli w uzyciu jedynie bronie kontaktowe - noze, defibrylator oraz pistolet. Mapka akcji to zazwyczaj Karkand, skrzyzowanie przy Hotelu. Rzeznia niesamowita, po 2 rundach musisz zrobic sobie przerwe zeby odpaczac ;) ps. to tryb nieoficjalny, czyli na serwie musi byc admin ktory np w czolgu ;) pilnuje zeby nie ganiano po mapie zajmujac flagi albo nie uzywano innych narzedzi smierci (czasami az kusi zeby w kocioł 16 wrogow rzucic niepozorny granacik ale ten ban...) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adbok Opublikowano 13 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2006 no i zakupilem gierke :) zbieralem sie do tego dluuuugo ale wkoncu jest :) juz sie nie moge doczekac poaczki ;) hehe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Majkel Opublikowano 14 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2006 ' date='13 gru 2006, 19:45' post='2425496'] Nazwa użytkownika: Blazej (konto z prawami administratora :P) Mnie się wydaje że to któraś z aktualizacji Windozy coś w systemie pomieszała. Pytanie tylko która... Spodziewalem sie, że Blazej ale Blazej czy Błażej :> ?? Bo nie wiem czy pamietasz ale był problem z polskimi znakami przy profilach w XP :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurdefelek Opublikowano 14 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2006 .... Ja wciąż namawiam nowych graczy na zakup B2 i dołączenie się do walki :lol2: Kilku znajomych niedawno zaczęło grać. ..... Mam grę 1,5 B-) roku ale godzin na polu bitwy trochę mało (w porównaniu z wyjadaczami, którym czas gry jest oszałamiający), czasem sobie mówię, że to koniec, fajnie się grało ale po co jeszcze. a tu sobie usiądę, włączę i mogę siedzieć całą noc nawet jeśli nie mam skila. samo posiadanie tej gry czasem zobowiązuje do grania... 1000 godzin gry to pełne 41 dni rok ma 365 ktoś gra np. 6 godzin dziennie przez 166 dni :mur: albo 3 godziny przez 366 dni goście nie mają życia... :mur: :mur: :mur: jestem "uzależniony"... :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Majkel Opublikowano 15 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2006 Smutno mi ;] Wchodze na serv bf2 pierwszy raz od 5 miesiecy a tam sami wyjadacze... Kolesie z takim skillem, że ciężko cokolwiek zrobić. W cholere pustych serverów a jak już są jakieś pełne no to są przepełnione :/ Chyba jednak kupię 2142... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztandar Opublikowano 15 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2006 Ciekawe bo jak ja czasem wchodze na serwer to nadal na nich pełno lamek :lol: , ale czasem na jakims infanterskim jak wejdzie ekipa to aż miło postrzelać taki poziom. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość markee Opublikowano 15 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2006 Gram w BF2 już ze 2 miesiące i czasem widze kolesia co nie ma wysokiego stopnia (ani 10 000 punktów) a ma już odblokowane wszystkie bronie? Jak to możliwe? Gram w BF2 już ze 2 miesiące i czasem widze kolesia co nie ma wysokiego stopnia (ani 10 000 punktów) a ma już odblokowane wszystkie bronie? Jak to możliwe? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztandar Opublikowano 15 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2006 Pewnie zbierają kity poległych, btw skąd wiesz, że mają wszystkie Unlocki ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość markee Opublikowano 15 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2006 Jak gram to widze, że ma broń z ostatniej pułki i nisko stopień. Jest tego dużo. Stopnie to około 5000 ptk. Raz spisałem pseudo jednego i sprawdziłem. Miał 20 000 ptk. i wzystko odblokowane. Ja mam 12 000 ptk. i ani. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszDW Opublikowano 15 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2006 Mam problem z kontem. Używam tego samego nick'a w BF2142. No i postanowiłem sobie spowrotem zainstalować BF2. I odrzuca mi hasło. Nie jestem powien, czy naprawdę zapomniałem, czy o coś innego chodzi (w każdym razie "password incorrect"). W BF2142 pykam sobie normalnie na zapamiętanym haśle, ale boję się zalogować ręcznie, żeby rzeczywiście się nie okazało, że nie pamiętam. Czy jest jakiś sposób na odzyskanie/zresetowanie hasła? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość markee Opublikowano 15 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2006 W menu wyboru profilu masz zakładkę zażądzanie kontami i tam masz zapomniane hasło. Połączy cię z gamespy i wyślą ci hasło na maila. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 15 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2006 Jak poczekacie do końca podczas wyszukiwania serwerów to ile Wam przeważnie znajduje? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszDW Opublikowano 15 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2006 W menu wyboru profilu masz zakładkę zażądzanie kontami i tam masz zapomniane hasło. Połączy cię z gamespy i wyślą ci hasło na maila.Wielkie dzięki :D Jakoś odzyskiwanie konta widziałem, a tego już nie. U mnie przed chwilą pokazało 333 serwery Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztandar Opublikowano 15 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2006 No coś między 250 a 300 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 15 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2006 Tak mało?? To u mnie myślałem że jest niewiele jak koło 700-800 znajduje! Z kąd takie różnice? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Majkel Opublikowano 15 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2006 oO Ja dzisiaj wyłączyłem po pewnym czasie a znalazło mi ponad 1500 serverów... Moze w inną gre gracie ;] ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztandar Opublikowano 15 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2006 Pewnie nie korzystacie z filtrów Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 15 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2006 Pewnie nie korzystacie z filtrówA kożystacie :) tylko pewnie mniej opcji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Majkel Opublikowano 16 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2006 Oj chyba jednak kupie tego 2142... Naprawde malo ludzi juz bf2 gra. Niestety :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bemx2k Opublikowano 16 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2006 Majkel Malo ludzi gra w BF2 :) wlasnie skonczylem 3 godzinna potyczke moja ulubiona mapa Zatar Wetlands z tego co czytam to BF 2142 ma glownie zwolennikow posrod 13-14 latkow bo to takie chu wi co kosmiczne cus BF2 tak szybko nie zaniknie ,inny klimat Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 16 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2006 A ja właśnie skończyłem 5 godzinną walke :P mam dość ide spać :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 16 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2006 Ja zrobilem sobie przerwe, nie ciagnie mnie na razie moze pogram w swieta z kumplami ale wszystko zacznie sie na nowo, kiedy wyjdzie forogtten hope 2 ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztandar Opublikowano 16 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2006 Gra na pewno mniej ludzi niż grało wcześniej, ale że mało to się nie zgodze. Na moim ulubionym trybie Infantry nadal szaleje masa ludzi także nie ma co narzekać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Majkel Opublikowano 16 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2006 sztandar sprowadził mnie na dobrą drogę :) Narazie bede ciagnął w bf2 tak przynajmniej ze 2 miechya potem sie zobaczy ;D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeeJayWaski Opublikowano 16 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2006 @sztandar Widze ze masz myszke z wyzszej polki wraz z podkladka...odczuwasz roznice w grze pomiedzy "zwykla" myszka, a ta co masz obecnie? Sorry za male OT, ale jest to wazna kwestia na polu walki:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 16 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2006 @sztandar Widze ze masz myszke z wyzszej polki wraz z podkladka...odczuwasz roznice w grze pomiedzy "zwykla" myszka, a ta co masz obecnie? Sorry za male OT, ale jest to wazna kwestia na polu walki:) Ja odczułem ogromną różnicę - zwłaszcza podczas gry znajperem ( celownik nie skacze co 2 czy więcej pikseli tylko jedzie po jednym ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 16 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2006 Ja odczułem ogromną różnicę - zwłaszcza podczas gry snajperem ( celownik nie skacze co 2 czy więcej pikseli tylko jedzie po jednym )Dokładnie! Ja walcze G7. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztandar Opublikowano 16 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2006 Różnica diametralna miałem zwykłą podkładkę i G1 po wymianie na Razerka i Steela 5L nie wymieniłbym tego zestawu na nic innego. Łudzić się nie ma co skilla to nie doda, ale jak ktoś potrafi grać to takie narzędzie w rękach fachowca jest rewelacyją polecam :rolleyes: . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość [RONIN] Opublikowano 16 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2006 po wymianie na Razerka i Steela 5L nie wymieniłbym tego zestawu na nic innego. Święta racja! Wprawdzie nie mam 5L ale QcK ale również świetna podkładka która spisuje się rewelacyjnie :) Zwłaszcza w BF2 B-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...