Skocz do zawartości
kucyk

Battlefield 2

Rekomendowane odpowiedzi

O ja to łoje godzinami teraz. Kożystam z urlopu świątecznego :D

Zwłaszcza że znaczna grupa "dzieci" poszła bawić się starszym niedorozwiniętym bratem to można się ładnie zapomnieć...

Ciekawe ile jeszcze ta część pociągnie... oby jak najdłużej!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kurcze w swieta siadalem od czasu do czasu a tu 2k pkt nabite :) Chyba zaczne siadac czesciej. A tak z ciekawosci - kto na ppc ma najwyzszy wynik w statach bf2 ?

Pewnie sztandar.

Ja "tylko" 900pkt przez święta :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

quake wars to inne klimaty więc to nie będzie konkurecja dla BF2

włączyłem mod Nations At War 4.01 i MAP PACK 4.0 - razem 1,5 GB

niestety było 5 osób na serwerze, załadowało się, wybiegam na lotnisko, ktoś z mojej drużyny siedzi w dziale przeciwlotniczym, wolno nadlatuje samolot - widzę, że spuścił jedną bombę - leciała ona niezwykle wolno, spadła dość daleko ode mnie, huk ! przez 3 sekundy mogłem oglądać tworzący się GRZYB atomowy, ZMIOTŁO mnie. .. :lol2:

a najgorsze jest to, że po śmierci gra się wyłączyła i nie udało mi się kolejny raz zagrać - przez wywalanie do pulpitu.

BF2 wymiata - pamiętajcie ! :0

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ze znajomym (albo dwoma znajomymi) rozpoczynamy gre za 1h. Ma ktos ochote pograc z nami? Podalo by sie tu IP i gramy nocke [; Naszla mnie nagla chcica na bf2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ze znajomym (albo dwoma znajomymi) rozpoczynamy gre za 1h. Ma ktos ochote pograc z nami? Podalo by sie tu IP i gramy nocke [; Naszla mnie nagla chcica na bf2

Gdybym jutro nie musiał iść na zajęcia to pewnie bym się pojawił mimo że praktycznie nie mam na czym grać (mój monitorek choruje :cry: ). Może innym razem...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zrobiłem sobie dość dłuugą przerwę z bfem (od sierpnia), nie wiem jak tak długo przeżyłem btw, zainstalowałem patcha 1.41 i nie mogę wbić się na astera 32, nie ma też gamesnetu 64, ale w qtrackerze którego właśnie zainstalowałem, ASTER BF2 RAnkED sERvWER ISTNieje. i: jak klikam na połącz, to qtrack. próbuje mi włączyć bfa, loguje się w grze i na tym koniec, a jezeli bf byl juz włączony i zminimalizowany to kupa. nic sie nie dzieje. Także, czy możecie napisać, jeśli ktoś używa tej wyszukiwarki, jak powinna byc właściwie skonfigurowana? może są jakieś lepsze? bo bfowska, ( myślałem że te patche w końcu ją poprawią, ha :lol:) nadal jest do [gluteus maximus]. pozdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mam jej to do zarzucenia, że 1. nie znajduje wszystkich serwerów (tak, wiem o filtrach) - resztę widać w qtrackerze 2. tak jak kiedyś odświerzała pingi i playerów na serw. po kliknięciu, tak teraz już tego nie robi. jak jest zapełnony nie wiadomo kiedy się można podłączyć. Te 2 aspekty najbardziej mnie dobijają.

!jak ktoś ma do sprzedania SF za 50zł niech pisze.!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie ma co sie tam wbijac, znajdzmy lepiej jakis server to sie pogra. Ode mnie moze z 3 osoby beda jeszcze graly ale to trza sie na godziny wieczorne umowic (22:00).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Podejrzewam, że już było, ale spędziłem ponad godzinę szukając zarówno tutaj jak i w necie, ale muszę zapytać gdyż mapa wgrywa mi się 15 minut. Kiedyś na winxpsp2 (obecnie bez sp1 ;) działało ok. Pagefile mam na osobnej partycji 2GB, ale nawet ustawienie go na C:\ nic nie zmienia. Myślałem nad patchem, ale przecież kiedyś nie było patcha i działało.

Próbowałem nowych sterów (93) i starych 77. bez różnicy.

O co kaman ? ;)

Edytowane przez djsilence

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Podejrzewam, że już było, ale spędziłem ponad godzinę szukając zarówno tutaj jak i w necie, ale muszę zapytać gdyż mapa wgrywa mi się 15 minut. Kiedyś na winxpsp2 (obecnie bez sp1 ;) działało ok. Pagefile mam na osobnej partycji 2GB, ale nawet ustawienie go na C:\ nic nie zmienia. Myślałem nad patchem, ale przecież kiedyś nie było patcha i działało.

Próbowałem nowych sterów (93) i starych 77. bez różnicy.

O co kaman ? ;)

Jakim patchem :blink: tym do gry? Musisz go mieć bez wyjątków!

Nie można mieć sp2 bez sp1 bo sp2 zawiera w sobie sp1! :-|

Pagefile nic nie daje jak masz mało ramu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chodzi o to, że wcześniej na instalacji z SP2 chodziło bez zarzutu BEZ patcha. Teraz na windowsie przed SP2 chodzi fatalnie i ładuje mape ok 15 min.

Co sprawia, że tak długo się ładuje?

Rafa, generalnie tylko powiedziałeś, abym patchował, mimo iż już wiem, że nie ma to wpływu.

Edytowane przez djsilence

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chodzi o to, że wcześniej na instalacji z SP2 chodziło bez zarzutu BEZ patcha. Teraz na windowsie przed SP2 chodzi fatalnie i ładuje mape ok 15 min.

Co sprawia, że tak długo się ładuje?

Rafa, generalnie tylko powiedziałeś, abym patchował, mimo iż już wiem, że nie ma to wpływu.

Ale patch nie służy szybszemu ładowaniu się gry tylko poprawia błędy i fizykę, dodaje nowe mapy itp etc

Serwery cię po prostu nie wpuszczą do gry bez zgodności wersji gry.

Co do długiego ładowania ktoś w tym wątku miał ten problem i ponowne przeinstalowanie gry pomogło. Spróbuj jeszcz raz odinstalować całkowicie gre, potem ją zainstaluj, potem ewentualne dodatki jakie posiadasz a na końcu patch 1.41.

Inna sprawa to może użyłeś innych sterowników nForce. Np. 6.86 różni się od 6.85 (ten jest lepszy) sterownikami dysków i może to ma jakiś wpływ.

Edytowane przez rafa

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

81.3.59.103:31200 zmiana ip na ---> 62.212.73.141 standard port

Gram tutaj. Jak ktos chce to niech wbija. Na NSZ maja chyba sparing albo trening wiec nie ma co tam wchodzic.

Moj nick: X--=Sgt.Lynx=--X

Edytowane przez Pioorek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi