Gość [RONIN] Opublikowano 29 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2006 O ja to łoje godzinami teraz. Kożystam z urlopu świątecznego :DZwłaszcza że znaczna grupa "dzieci" poszła bawić się starszym niedorozwiniętym bratem to można się ładnie zapomnieć... Ciekawe ile jeszcze ta część pociągnie... oby jak najdłużej! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adbok Opublikowano 30 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2006 Moze ktos ma teraz czas aby pobrac gdzies na jakims serwerze ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 1 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2007 Kurcze w swieta siadalem od czasu do czasu a tu 2k pkt nabite :) Chyba zaczne siadac czesciej. A tak z ciekawosci - kto na ppc ma najwyzszy wynik w statach bf2 ?Pewnie sztandar. Ja "tylko" 900pkt przez święta :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurdefelek Opublikowano 1 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2007 quake wars to inne klimaty więc to nie będzie konkurecja dla BF2 włączyłem mod Nations At War 4.01 i MAP PACK 4.0 - razem 1,5 GB niestety było 5 osób na serwerze, załadowało się, wybiegam na lotnisko, ktoś z mojej drużyny siedzi w dziale przeciwlotniczym, wolno nadlatuje samolot - widzę, że spuścił jedną bombę - leciała ona niezwykle wolno, spadła dość daleko ode mnie, huk ! przez 3 sekundy mogłem oglądać tworzący się GRZYB atomowy, ZMIOTŁO mnie. .. :lol2: a najgorsze jest to, że po śmierci gra się wyłączyła i nie udało mi się kolejny raz zagrać - przez wywalanie do pulpitu. BF2 wymiata - pamiętajcie ! :0 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztandar Opublikowano 2 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2007 No ja niedługo 100 tyś :D , qrcze ta gra mi się chyba nigdy nie znudzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlackDragonDDR Opublikowano 3 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2007 Jak ustawić inna rozdzielczosc niz te w formacie 4:3 ? Chodzi mi głównie o 2 rozdziałki - 1280x800 i 1680x1050. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 4 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2007 Jak ustawić inna rozdzielczosc niz te w formacie 4:3 ? Chodzi mi głównie o 2 rozdziałki - 1280x800 i 1680x1050. Pozdrawiam. http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=158429&st=0 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlackDragonDDR Opublikowano 4 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2007 wielkie dzieki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 5 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2007 Ze znajomym (albo dwoma znajomymi) rozpoczynamy gre za 1h. Ma ktos ochote pograc z nami? Podalo by sie tu IP i gramy nocke [; Naszla mnie nagla chcica na bf2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość [RONIN] Opublikowano 5 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2007 Ze znajomym (albo dwoma znajomymi) rozpoczynamy gre za 1h. Ma ktos ochote pograc z nami? Podalo by sie tu IP i gramy nocke [; Naszla mnie nagla chcica na bf2Gdybym jutro nie musiał iść na zajęcia to pewnie bym się pojawił mimo że praktycznie nie mam na czym grać (mój monitorek choruje :cry: ). Może innym razem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 5 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2007 195.149.21.68 : 16587 Tu gramy. Kev, ja, zozol gral ale poszedl i 2 inne osoby [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoaDKilL Opublikowano 7 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2007 zrobiłem sobie dość dłuugą przerwę z bfem (od sierpnia), nie wiem jak tak długo przeżyłem btw, zainstalowałem patcha 1.41 i nie mogę wbić się na astera 32, nie ma też gamesnetu 64, ale w qtrackerze którego właśnie zainstalowałem, ASTER BF2 RAnkED sERvWER ISTNieje. i: jak klikam na połącz, to qtrack. próbuje mi włączyć bfa, loguje się w grze i na tym koniec, a jezeli bf byl juz włączony i zminimalizowany to kupa. nic sie nie dzieje. Także, czy możecie napisać, jeśli ktoś używa tej wyszukiwarki, jak powinna byc właściwie skonfigurowana? może są jakieś lepsze? bo bfowska, ( myślałem że te patche w końcu ją poprawią, ha :lol:) nadal jest do [gluteus maximus]. pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 7 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2007 Ja zawsze używam oryginalnej w grze i nie wiem co masz jej do zarzucenia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoaDKilL Opublikowano 7 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2007 mam jej to do zarzucenia, że 1. nie znajduje wszystkich serwerów (tak, wiem o filtrach) - resztę widać w qtrackerze 2. tak jak kiedyś odświerzała pingi i playerów na serw. po kliknięciu, tak teraz już tego nie robi. jak jest zapełnony nie wiadomo kiedy się można podłączyć. Te 2 aspekty najbardziej mnie dobijają. !jak ktoś ma do sprzedania SF za 50zł niech pisze.! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 8 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2007 Gramy dzisiaj ? [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adbok Opublikowano 12 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2007 Gramy dzisiaj ? [;Czy ktos ma ochote pograc wieczorem (cos od ok18)? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 13 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2007 Ja dzisiaj będę grał po 18:00 na NSZ ;) . Tylko ostrzegam że nie gram najlepiej :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość markee Opublikowano 13 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2007 Jak się dostane na serwer to będe. (Markee03) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adbok Opublikowano 13 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2007 ja tez bede :) jak sie dostane na serwer :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 13 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2007 Nie ma co sie tam wbijac, znajdzmy lepiej jakis server to sie pogra. Ode mnie moze z 3 osoby beda jeszcze graly ale to trza sie na godziny wieczorne umowic (22:00). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 13 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2007 Mi pasuje na 22 :) chętnie pogram, bo zaraz muszę lecieć ale o 22 :) gram na pewno :) jakieś namiary na serwer wrzuć później. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość markee Opublikowano 13 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2007 Jak dasz namiar na serwer to też się dołącze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 13 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2007 Ja właśnie wlazłem na NSZ. Zapraszam chętnych do gry ;). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bemx2k Opublikowano 13 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2007 Ten server NSZ to chyba ma ograniczenie do 20 graczy :/ raczej trudno bedzie sie spotkac kilku graczom z tego topica :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djsilence Opublikowano 13 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2007 (edytowane) Podejrzewam, że już było, ale spędziłem ponad godzinę szukając zarówno tutaj jak i w necie, ale muszę zapytać gdyż mapa wgrywa mi się 15 minut. Kiedyś na winxpsp2 (obecnie bez sp1 ;) działało ok. Pagefile mam na osobnej partycji 2GB, ale nawet ustawienie go na C:\ nic nie zmienia. Myślałem nad patchem, ale przecież kiedyś nie było patcha i działało. Próbowałem nowych sterów (93) i starych 77. bez różnicy. O co kaman ? ;) Edytowane 13 Stycznia 2007 przez djsilence Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 13 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2007 Podejrzewam, że już było, ale spędziłem ponad godzinę szukając zarówno tutaj jak i w necie, ale muszę zapytać gdyż mapa wgrywa mi się 15 minut. Kiedyś na winxpsp2 (obecnie bez sp1 ;) działało ok. Pagefile mam na osobnej partycji 2GB, ale nawet ustawienie go na C:\ nic nie zmienia. Myślałem nad patchem, ale przecież kiedyś nie było patcha i działało. Próbowałem nowych sterów (93) i starych 77. bez różnicy. O co kaman ? ;) Jakim patchem :blink: tym do gry? Musisz go mieć bez wyjątków! Nie można mieć sp2 bez sp1 bo sp2 zawiera w sobie sp1! :-| Pagefile nic nie daje jak masz mało ramu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djsilence Opublikowano 13 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2007 (edytowane) Chodzi o to, że wcześniej na instalacji z SP2 chodziło bez zarzutu BEZ patcha. Teraz na windowsie przed SP2 chodzi fatalnie i ładuje mape ok 15 min. Co sprawia, że tak długo się ładuje? Rafa, generalnie tylko powiedziałeś, abym patchował, mimo iż już wiem, że nie ma to wpływu. Edytowane 13 Stycznia 2007 przez djsilence Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 13 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2007 Ludzie, zapomnijcie o NSZ, przeciez nie wbijmy tam wszyscy. Ja ide sie myc, jak wroce to poszukam serva i dam IP, chyba ze ktos zrobi to za mnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 13 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2007 (edytowane) Chodzi o to, że wcześniej na instalacji z SP2 chodziło bez zarzutu BEZ patcha. Teraz na windowsie przed SP2 chodzi fatalnie i ładuje mape ok 15 min. Co sprawia, że tak długo się ładuje? Rafa, generalnie tylko powiedziałeś, abym patchował, mimo iż już wiem, że nie ma to wpływu. Ale patch nie służy szybszemu ładowaniu się gry tylko poprawia błędy i fizykę, dodaje nowe mapy itp etc Serwery cię po prostu nie wpuszczą do gry bez zgodności wersji gry. Co do długiego ładowania ktoś w tym wątku miał ten problem i ponowne przeinstalowanie gry pomogło. Spróbuj jeszcz raz odinstalować całkowicie gre, potem ją zainstaluj, potem ewentualne dodatki jakie posiadasz a na końcu patch 1.41. Inna sprawa to może użyłeś innych sterowników nForce. Np. 6.86 różni się od 6.85 (ten jest lepszy) sterownikami dysków i może to ma jakiś wpływ. Edytowane 13 Stycznia 2007 przez rafa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 13 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2007 (edytowane) 81.3.59.103:31200 zmiana ip na ---> 62.212.73.141 standard port Gram tutaj. Jak ktos chce to niech wbija. Na NSZ maja chyba sparing albo trening wiec nie ma co tam wchodzic. Moj nick: X--=Sgt.Lynx=--X Edytowane 13 Stycznia 2007 przez Pioorek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...