Bemx2k Opublikowano 13 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2007 (edytowane) Bylem ,gralem na tym servie : 81.3.59.103:31200 bylo luzno ,zaledwie 7 osob mozna bylo spoko pograc ten : 62.212.73.141 zas full ,wiec po co bylo zmieniac :/ Moze by tak zagrac w jakiegos moda : np Operation Peacekeeper ??? b.t.w czy w BF2 mozna jakos exportowac/zmienic swojego nicka oczywiscie nie tracac punktow ??? Edytowane 13 Stycznia 2007 przez Bemx2k Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 13 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2007 (edytowane) czy w BF2 mozna jakos exportowac/zmienic swojego nicka oczywiscie nie tracac punktow ??? Nie. Można dodać tylko prefix ;) . Edytowane 13 Stycznia 2007 przez eragonek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztandar Opublikowano 14 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2007 Eragonek widziałem Cię pare razy na NSZ, nawet chyba graliśmy w jednej drużynie kilka razy, tylko, że nie skojarzyłem, że ty z Pure PC, ale teraz już będe wiedział. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 14 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2007 Tak, graliśmy parę razy ze sobą. Nawet raz szliśmy ze sobą łeb w łeb :-P . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atom3k Opublikowano 14 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2007 Z chęcią się do was dołączę, w tym tyg kupie BF2. Po ostrym młuceniu w demo, przekonany jestem, co do tej gry :) A latem et:qw :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 14 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2007 (edytowane) Z chęcią się do was dołączę, w tym tyg kupie BF2. Po ostrym młuceniu w demo, przekonany jestem, co do tej gry :) Troche późno bo gra już jest ok19 miesięcy :D Ale lepiej późno niż wcale i miło będzie przywitać nowego gracza :lol2: Zresztą ja też wciąż zachęcam nowych do dołączenia się do walki :) Edytowane 14 Stycznia 2007 przez rafa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bemx2k Opublikowano 14 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2007 (edytowane) Dziwi mnie troche fakt ze dosc malo ludzi grywa w moda OPK >Operation Peacekeeper< Fajne mapy ,duzo sprzetu moze sie ktos skusi , jest jakies 5-10 serverow na ktorych totalny luz i spokoj , mozna by zorganizowac ekipe i mlucic bez problemow jesli sa chetni oto link do bazy dodatkow do BF2 hxxp://battlefield2.filefront.com/files/Battlefield_2/Modifications;6037 B.T.W Na gry tej klasy grywalnosci co BF2 Nigdy nei jest za pozno ja kupilem gre bodajrze w maju 2005 , wtedy to giercowalem w 800x600 medium high na 9800XT dzis w koncu moge grac w max detalach z AAx4 w 1152x864 ,miodzio 70-90 fps jest tyle map i tyle mozliwosci ich zdobywania ze ta gra moze nas cieszyc jeszcze przez kolejne 2 lata polecam mialem kiedys jakis progs ktory mi wyszukiwal/przegladal servery ?? moze ktos zapoda cos takiego ? Edytowane 14 Stycznia 2007 przez Bemx2k Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manieq1 Opublikowano 14 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2007 The All Seeing Eye, XFire. Ja uzywam xfire i dziala spoko. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atom3k Opublikowano 14 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2007 Troche późno bo gra już jest ok19 miesięcy :D Ale lepiej późno niż wcale i miło będzie przywitać nowego gracza :lol2: Zresztą ja też wciąż zachęcam nowych do dołączenia się do walki :) Późno, późno, a bo kaprys laptopowy miałem :P I jakoś BF2 puściłem bokiem, lecz niedawno, tak z przekory, BF2 demo zainstalowałem, spodobało się strasznie, wciągnęło itepe. W tym tyg kupujem DVD i bedziem ciupać :) Tak, to ja, stary wyjadacz Raven Shielda... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 14 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2007 (edytowane) Jest kupa fajnych modow (m.in. project reality) gdzie jest MASA swietnych mapek (np w nocy z noktowizorem mozna grac) tylko ze EA raczej nie lubi jak ktos moduje ich gierke i jest problem ze statsami etc. Szkoda ;] bo malo ludzi w mody gra, kilka servow jest, pingi duze itp. Gracie cos dzisiaj? Jednego jestem pewien - ta gra sie nigdy nie nudzi ;] Edytowane 14 Stycznia 2007 przez Pioorek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bemx2k Opublikowano 14 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2007 (edytowane) EA nie lubi modow do BF2 ,bo te mody sa za free , oni zrobili moda " BF 2142 " i kaza sobie za niego slono placic ;) Dzis gralem 3 godziny w moda : >Operation Peacekeeper< jest kilka dosc szybkich serverow z tym modem problem w tym ze troche trudno sie przyzwyczaic do nowego europejskiego sprzetu :/ niemieckie heli dziwnie sie zachowuje , a grajac jako antitank to wogole nie moglem trafic w czolgi przeciwnika :) calkiem inna bron project reality Mod hxxp://battlefield2.filefront.com/file/Project_Reality_MiniMod_Client_Files;62214 Edytowane 14 Stycznia 2007 przez Bemx2k Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztandar Opublikowano 15 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2007 Jednego jestem pewien - ta gra sie nigdy nie nudzi ;] Zgadzam się w 100% BF 2142 umrze wraz z pojawieniem się ETQW, BF2 będzie trwał wiecznie po prostu ta gra mimo wielu bugów itp ma w sobie coś takiego, że wyklinamy ją w czasie gry od najgorszych, a nie możemy przestać w nią grac :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vodor Opublikowano 15 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2007 (edytowane) no to macie kolejny przykład maniaka bf2, ja też pogrywam często i gierka mi się nie nudzi praktycznie od dnia premiery, Kiedy gramy razem? Jest ktoś chętny do heli jako pilot lub stzrelec, a moze infantry ? Ten NSZ jest w wyszukiwarce?Podajcie IP dla pewności to może wejdę i spotkam jakiś forumowy nick. Moj to -=20000V=- Edytowane 15 Stycznia 2007 przez Vodor Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 15 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2007 Ten NSZ jest w wyszukiwarce?Podajcie IP dla pewności to może wejdę i spotkam jakiś forumowy nick. Moj to -=20000V=- http://www.game-monitor.com/GameServer/89....amesNet.pl.html :razz: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 15 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2007 Ma ktos ochote teraz pograc? ;] Moze jakas nocka czy cos? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adbok Opublikowano 15 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2007 ja mam 30min czasu ;/ a pozniej sen ;p hehe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 15 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2007 A ja mam ferie [; ;] ;] ;] ;] [; 84.244.162.199 <--- jestem tutaj. Nick: X--=Sgt.Lynx=--X Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 15 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2007 A Ja ferie zaczynam za dwa tygodnie kiedy Ty kończysz :P ehh taki zasów w szkole że... nie pogram przez ten tydzień :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 15 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2007 ;]]]] Skonczylem grac ;] jonathana widzialem przez chwile [;. Cala runde na wake latalem heli z jakims klanowcem. Raz nas zestrzelono, w dodatku byl to TK ;]]] ale koles niezle dawal rade, zdobyl 40 fragow jako gunner. Mialem dzisiaj tez fajna akcje ;] zdjalem pilota heli bedac sniperem ;]]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 16 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2007 Fajne czasy w szkole były...miałoby się wiecej czasu na B2 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bemx2k Opublikowano 16 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2007 Jedyny sposob aby pograc w wiekszym gronei userow purepc to znalezc luzny server BF2 zapodac jego IP i grac ,grac Takie umawianie na serverze z ograniczeniem 20 userow , to istny totolotek powiedzmy ze 5-10 userow z tego Threada chce sobie pograc razem jak 1-2 sie wbije na ten server NSZ to bedzie szczesliwy traf Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adbok Opublikowano 16 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2007 Jedyny sposob aby pograc w wiekszym gronei userow purepc to znalezc luzny server BF2 zapodac jego IP i grac ,grac Takie umawianie na serverze z ograniczeniem 20 userow , to istny totolotek powiedzmy ze 5-10 userow z tego Threada chce sobie pograc razem jak 1-2 sie wbije na ten server NSZ to bedzie szczesliwy traf no to kto chetny do grania ? o 17.40 mam zamiar pograc :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bemx2k Opublikowano 16 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2007 (edytowane) Nie pytaj :) tylko zapodaj jakiegos normalnego luznego servera Ja dzis moge pogiercowac z 3-4 godziny chetnie bym polatal heli , szczegolnie w Zatar Wetlands 196,93.45.60:16567 Ten server zazwyczaj jest luzny , tylko w nocy czasami 10-15 graczy jesli jest 5-6 chetnych ,to sie wbijac Edytowane 16 Stycznia 2007 przez Bemx2k Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adbok Opublikowano 16 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2007 Nie pytaj :) tylko zapodaj jakiegos normalnego luznego servera Ja dzis moge pogiercowac z 3-4 godziny chetnie bym polatal heli , szczegolnie w Zatar Wetlands :) http://www.game-monitor.com/GameServer/89....amesNET.pl.html ten :) moj nick to adbokPL :) Czekam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bemx2k Opublikowano 16 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2007 Dziwne ,wszyscy cisna na ten jeden server ?? czyzby tam mozna bylo grac na piracie ,ze tak wszyscy go faworyzuja , choc jest ciagle full ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 16 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2007 Moze jakas wieksza zbiorka dzisiaj? :D Ten KRAP to jaki crap, za maly trochee. Macie jakies inne servy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atom3k Opublikowano 17 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2007 Szybkie pytanie: http://www.allegro.pl/item156940913_battle...ne_gratis_.html opłaca się brać? Widzę samą BF2 za powyżej stówę, a tu z jednostkami specjalnymi free i to za 90zł ... Tylko ta przedpremiera. Nie jestem na bierząco z tym, może mnie ktoś w to wprowadzić w 2ch zdaniach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bemx2k Opublikowano 17 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2007 atom3k Raczej dobra cena , Ja za samego BF2 19 miesiecy temu placilem 135zl Co do servera : 196,93.45.60:16567 ten jes luzny ,mozna na niego wbijac i walczyc do upadlego ,jeden problem............. trzeba miec orginala bo pirata nie przyjmuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 17 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2007 ;]]]] Skonczylem grac ;] jonathana widzialem przez chwile [;. Cala runde na wake latalem heli z jakims klanowcem. Raz nas zestrzelono, w dodatku byl to TK ;]]] ale koles niezle dawal rade, zdobyl 40 fragow jako gunner. Mialem dzisiaj tez fajna akcje ;] zdjalem pilota heli bedac sniperem ;]]] Ano jakis czas temu zainstalowalem ponownie. Po 3 miesiacach przerwy trudno mi bylo zasiasc za sterami samolociku, powoli mi sie przypomina. Denerwuje mnie tylko jakis debil w lanie ktory non stop cos ciagnie :/ Tak jak dawniej gralem na pingu ~20/50 to teraz ponizej 60 nie schodze, najczesciej trafia sie jednak 120 i wyzej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 17 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2007 jeden problem............. trzeba miec orginala bo pirata nie przyjmuje To jest jakiś problem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...