adbok Opublikowano 19 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2007 To jest jakiś problem?no wlasnie wydaje mi sie ze nie ... jak chcesz pograc w taka fajna gierke i to przez siec to chyba logiczne ze trzeba sie liczyc z wydatkiem ok 100zl :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 19 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2007 ...jak chcesz pograc w taka fajna gierke i to przez siec to chyba logiczne ze trzeba sie liczyc z wydatkiem ok 100zlNo właśnie :) ja mam nawet cały komplet dodatków. Tylko EF troche cienkie. <_< Zamówiłem kumla na JS i AF i jest bardzo zadowolony. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bemx2k Opublikowano 19 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2007 Widac zescie mnie zle zrozumieli :) to jest problem dla jakiejs tam czesci przegladajacych tego threada :/ bo jakos tylko 3-4 osoby namawiaja do gry zreszta ide powalczyc Strike at Karkand Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość markee Opublikowano 20 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2007 No a ja właśnie przekroczyłem 20 000 punktów. Jeszcze w żadną gre tak długo nie grałem (3 miesiące). Nie wiecie może czy na euro force i armored fury jest dużo serwerów, bo zastanawiam się czy sobie nie kupić? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztandar Opublikowano 20 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2007 Jak chcesz, ale ja bym nie kupował mało serwerów i mało ludzi w te dodatki gra, boom był jak wyszły dużo serwerów i graczy także raczej bym się wstrzymał. # misiące grasz :], a co ja mam powiedzieć 19 miesięcy :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bemx2k Opublikowano 20 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2007 Zapodam kolejny lightowy serverek : 82.195.155.212 : 16567 wczoraj gralem tam 4 godziny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 20 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2007 Wie ktoś jak odpalić BFka na panoramicznej rozdziałce bo dopisanie do komendy skrótu nic nie daje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario2k Opublikowano 20 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2007 (edytowane) Sprobuj edycji pliku Video.con znajduje sie on w : Documents and Settings\ ............... a wyglada tak VideoSettings.setTerrainQuality 2 VideoSettings.setLightingQuality 1 VideoSettings.setDynamicLightingQuality 2 VideoSettings.setDynamicShadowsQuality 2 VideoSettings.setEffectsQuality 1 VideoSettings.setTextureQuality 2 VideoSettings.setTextureFilteringQuality 2 VideoSettings.setResolution 1024x768@85Hz <?????? VideoSettings.setAntialiasing 2Samples VideoSettings.setViewDistanceScale 1 VideoSettings.setVideoOptionScheme 3 Edytowane 20 Stycznia 2007 przez Mario2k Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atom3k Opublikowano 21 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2007 Wie ktoś jak odpalić BFka na panoramicznej rozdziałce bo dopisanie do komendy skrótu nic nie daje. U mnie z panoramą działa to: BF2.exe +menu 1 +fullscreen 1 +szx 1440 +szy 900 Może coś niefortunnie w skrócie dopisałeś? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 21 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2007 No a ja właśnie przekroczyłem 20 000 punktów. Jeszcze w żadną gre tak długo nie grałem (3 miesiące). Nie wiecie może czy na euro force i armored fury jest dużo serwerów, bo zastanawiam się czy sobie nie kupić? 3 miesiące? :lol2: mnie idzie 15ty miesiąc :D W AF to się da jeszcze pograć ale EF to ciężko trafić wogóle na taki serwer. Za to w JS nie ma problemu - jak mam ochote pograć to zawsze znajde serwer z niskim pingiem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość markee Opublikowano 21 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2007 (edytowane) Nieźle kosisz przeciwników. Ile mniej więcej jest serwerów na JS (chodzi mi, że jak wpisze w wyszukiwarce 25 graczy, bo teraz mam przez tydzień ok. 120 a w weekend ok. 250) Zawsze coś wybiore tylko prawie same strike at karkand, zaczyna się troche nudzić. Pamiętam, że jeszcze 2 miesiące temu to aktywnych miałem ok. 700. Edytowane 21 Stycznia 2007 przez markee Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość [RONIN] Opublikowano 21 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2007 Karkand jest mapa na której najlepiej można wyrobić sobie skilla dlatego najczęściej się na nim gra :) Drugą rzeczą jest też fakt że na tej mapie nie ma absolutnie żadnych maszyn latających. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość markee Opublikowano 21 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2007 (edytowane) ' date='21 sty 2007, 19:33' post='2478044'] Karkand jest mapa na której najlepiej można wyrobić sobie skilla dlatego najczęściej się na nim gra :) Drugą rzeczą jest też fakt że na tej mapie nie ma absolutnie żadnych maszyn latających. Sorki za błaznote, ale naprawde nie wiem co to jest skill??? :mur: Edytowane 21 Stycznia 2007 przez markee Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość [RONIN] Opublikowano 21 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2007 SKILL to w prostym tłumaczeniu umiejętność zabijania. Ktoś z dobrym skillem zabija znacznie więcej niż sam ginie w trakcie rozgrywki. Niektórzy gracze (zwłaszcza klanowcy) to czyści skillowce czyli wchodzi na plansze i wycina wszystko co się rusza i świeci na czerwono. Często pod adresem takich ludzi padają słowa że oszukują - cheatują. Obejrzyj film: Duck & Cover Redux: Volume 1 a wszystko zrozumiesz :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 21 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2007 U mnie z panoramą działa to: BF2.exe +menu 1 +fullscreen 1 +szx 1440 +szy 900 Może coś niefortunnie w skrócie dopisałeś? Dziwne. Gdzieś czytałem na jakimś forum że dopisywanie taki innych wartości do skrótu blokuje Punkbuster. Niby mam panoramiczną rozdzielczość znaczy rozciąga mi. Pokombinuje zaraz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 22 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2007 Ja sobie w skrócie ( dla wygody ) wymuszałem czasem rozdzielczości i nie miałem nigdy cienia problemu z punkbusterem ani niczym innym ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bemx2k Opublikowano 22 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2007 Gralem dzis na serverze , mapa : Strike at Karkand infantry only kurna 2 gosci "schowalo" sie w scianie i naparzalo do wszystkiego co bylo w poblizu nieszlo nic im zrobic ,bylo widac tylko wystajace lufy karabinow i ogien strzalow czyzby jakies luki w zabezpieczeniach Punkbustera ??? czy slyszal ktos z was o podobnych oszustwach ?? B.T.W Podajcie swoje nicki w BF2 moze sie kiedys spotkamy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 23 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2007 Podajcie swoje nicki w BF2 moze sie kiedys spotkamy rafa@rafa :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość markee Opublikowano 23 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2007 Markee03 Tak, raz widziałem jak gość się schował w ścianie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adbok Opublikowano 23 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2007 Podajcie swoje nicki w BF2 moze sie kiedys spotkamy adbokPL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 23 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2007 :) a Mój to Misiek175 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość markee Opublikowano 23 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2007 Czy mógłby ktoś napisać ile trzeba mieć punktów na następny stopień? Teraz mam 20 000. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 23 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2007 Czy mógłby ktoś napisać ile trzeba mieć punktów na następny stopień? Teraz mam 20 000. http://www.battlefield.pl/odznaczenia5/rangi.php Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztandar Opublikowano 23 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2007 Gralem dzis na serverze , mapa : Strike at Karkand infantry only kurna 2 gosci "schowalo" sie w scianie i naparzalo do wszystkiego co bylo w poblizu nieszlo nic im zrobic ,bylo widac tylko wystajace lufy karabinow i ogien strzalow czyzby jakies luki w zabezpieczeniach Punkbustera ??? czy slyszal ktos z was o podobnych oszustwach ?? To nie cheat to tak zwany exploit, po prostu bug gry w takiej sytuacji najlepiej zgłosić to adminowi serwera, albo zrobić screena i wysłać adminowi, na porządnych serwerach za coś takiego jest ban od ręki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S_Works Opublikowano 23 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2007 Tak sie zastanawiam czy pomogloby gdyby podjechac czolgiem i wladowac kilka pociskow z dziala w ta sciane? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość [RONIN] Opublikowano 23 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2007 Tak sie zastanawiam czy pomogloby gdyby podjechac czolgiem i wladowac kilka pociskow z dziala w ta sciane?Nie. Są to punkty w których absolutnie nie da się nikogo ściągnąć. Na Dragonie jest takie miejsce gdzie 'nieświadomy' może dostać serię w plecki i nawet nie wiedzieć dlaczego. No i tam raczej czołgiem się nie podjedzie. PS. Na Karkandzie zdaje się można 'zaklinować sie' w hotelu. Przynajmniej o takim punkcie słyszałem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adbok Opublikowano 24 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2007 ' date='23 sty 2007, 22:29' post='2481216'] Nie. Są to punkty w których absolutnie nie da się nikogo ściągnąć. Na Dragonie jest takie miejsce gdzie 'nieświadomy' może dostać serię w plecki i nawet nie wiedzieć dlaczego. No i tam raczej czołgiem się nie podjedzie. PS. Na Karkandzie zdaje się można 'zaklinować sie' w hotelu. Przynajmniej o takim punkcie słyszałem... a moga zbanowac za takie cos ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 24 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2007 a moga zbanowac za takie cos ? To nie cheat to tak zwany exploit, po prostu bug gry w takiej sytuacji najlepiej zgłosić to adminowi serwera, albo zrobić screena i wysłać adminowi, na porządnych serwerach za coś takiego jest ban od ręki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adbok Opublikowano 24 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2007 :? :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artuditu Opublikowano 24 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2007 Podajcie swoje nicki w BF2 moze sie kiedys spotkamy artudituoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...