Kyle Opublikowano 15 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2007 (edytowane) Rzucanie C4 mogę zaakceptować ale naprawdę denerwujące i niemożliwe są bunny hoppy - już widzę jak w realu ktoś tak wysoko skacze kiedy do niego strzelają i to bez zmęczenia. Powinni coś takiego znacznie ograniczyć np. kiedy skończy się stamina skoki powinny być niemożliwe . Edytowane 15 Lutego 2007 przez Kyle Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 15 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2007 (edytowane) I tak je mocno ograniczyli. Pamiętacie jak można było podskakiwać na początku? :) Jak stado zajęcy :D Edytowane 15 Lutego 2007 przez rafa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artuditu Opublikowano 16 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2007 A to ci historia <_< :blink: :D http://www.bf2stats.nl/player/92305541/ nr 1 na liście http://www.bf2stats.nl/player/92306185/ nr 2 na liście w 20 minut takie rangi. :unsure: B-) :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 16 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2007 Może to pracownicy EA albo ktoś kto tam testuje coś przy kontach :-) albo jakiś magik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artuditu Opublikowano 16 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2007 A tu mam następnego giganta: http://www.bf2stats.nl/player/57886642/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurek911 Opublikowano 16 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2007 Global score 709k przy kombat score 14 <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 16 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2007 Na jakich serwerach gracie? Może się umówimy i pogramy w kilka os? Co wy na to ;)? BTW zauważyłem, że jest duża różnica między 1 GB i 1,5 GB pamięci. Na 1,5 GB nie ma ścinek itp. Na jakich detalach gracie? Ja 1024/768 wsio max z aax2, choć czasem spadnie do 30 fps na serwie 64 osobowym, ale to chyba normalne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 16 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2007 Na jakich detalach gracie? Ja 1024/768 wsio max z aax2, choć czasem spadnie do 30 fps na serwie 64 osobowym1600x1200 z AAx6 - żadnych ścinek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 16 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2007 (edytowane) Na jakich serwerach gracie? Może się umówimy i pogramy w kilka os? Co wy na to ;)? BTW zauważyłem, że jest duża różnica między 1 GB i 1,5 GB pamięci. Na 1,5 GB nie ma ścinek itp. Na jakich detalach gracie? Ja 1024/768 wsio max z aax2, choć czasem spadnie do 30 fps na serwie 64 osobowym, ale to chyba normalne. Tak różnica jest ogromna bo przy 1,5 GB cały BF2 mieści się w pamięci ( nie potrzeba pliku wymiany ) ( wyłącz plik wymiany w windows a sam zobaczysz ) ps. mi się mieści na 1 GB ale z tak zdegradowanymi detalami że szok Edytowane 16 Lutego 2007 przez Kyle Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość [RONIN] Opublikowano 17 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2007 1600x1200 z AAx6 - żadnych ścinekZapewne :D Ja od niedawna mam 1 GB ramu (przyszedł w końcu czas na to) i musze powiedzieć że różnica pomiędzy 512MB a 1 GB jest ogromna. W moim przypadku jeszcze tylko karta graficzna nadaje się do zmiany i powinno wszystko fajnie chodzić :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 17 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2007 1600x1200 z AAx6 - żadnych ścinek Jakoś mi się nie chce w to wierzyć ;). Na 2GB ścinek nie ma, ale na pewno fps spada przy zadymach. Engine jest poroniony totalnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0lid Opublikowano 17 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2007 panowie, dzisiaj wracam do gry :] Powiedzcie tylko na jakich serwerach mozna Was spotkac :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 17 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2007 Jakoś mi się nie chce w to wierzyć ;). Na 2GB ścinek nie ma, ale na pewno fps spada przy zadymach. Engine jest poroniony totalnie.To nie kwestia wiary - to fakty :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 17 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2007 To nie kwestia wiary - to fakty :)To nie kwestia wiary tylko karty graficznej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość [RONIN] Opublikowano 17 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2007 To nie kwestia wiary tylko karty graficznej.To nie tylko kwestia karty graficznej ale całego blaszaczka. Przecież jedna jaskółka wiosny nie czyni :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 17 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2007 Przecież jedna jaskółka wiosny nie czyniA jedna karta komputera :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario2k Opublikowano 17 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2007 (edytowane) Widziałem BF2 na podobnym sprzęcie jak RAFA tyle że proc jednojajeczny 1280x1024 z AAx4 śmigało wszystko cacy , ale framerate czasami spadał do 35 fps maxymalnie coś około 50 fps 1600x1200 z AAx6 ....... umm no może płynnie będzie podczas luźnych scen 40-50fps ;) ale czasami zejdzie napewno do 30fps a to do dobrego grania w multi stanowczo za mało Chcąc być dobrym w te klocki i tak zalecane jest zjechać z detalami , aby lepiej widzieć wroga :) i mieć nonstop powyżej 50fps Edytowane 17 Lutego 2007 przez Mario2k Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztandar Opublikowano 18 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2007 Ja teraz kręce wszystkie mecze w ESL, CB i sparingi do frag movie mam 50 FPS-ów i jest masakra, męcze się trochę. Normalnie gram na 90/100. Także 50/30 fpsów to żadna płynność. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 18 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2007 Widziałem BF2 na podobnym sprzęcie jak RAFA tyle że proc jednojajeczny 1280x1024 z AAx4 śmigało wszystko cacy , ale framerate czasami spadał do 35 fps maxymalnie coś około 50 fps 1600x1200 z AAx6 ....... umm no może płynnie będzie podczas luźnych scen 40-50fps ;) ale czasami zejdzie napewno do 30fps a to do dobrego grania w multi stanowczo za mało Chcąc być dobrym w te klocki i tak zalecane jest zjechać z detalami , aby lepiej widzieć wroga :) i mieć nonstop powyżej 50fps Ja lubie też mieć przyjemność wizualną z gry. Poprostu gram a nie licze klatki :) Pozatym jak mówie że jest płynnie to mówie serio. Oczywiście są sporadyczne wyjątki ale wynikają pewnie z obciążenia łącza na serwerach 64 gdy jest full ludzi i do tego większość w jednym miejcu + jakiś heli wali rakietami, wybuchy samoloty etc to wtedy coś się dławi. Tylko to nie jest spadek fps tylko takie przycinki jakby mój router nie wyrabiał. Odpale frapsa z ciekawości i napisze co i jak. Choć dla mnie jest płynnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzdrowiony Opublikowano 18 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2007 ja mam minnimalnie 90fps, i gra naprawde wyglada przecudnie. szczegolnie chodzi o plynnosc. wszystko max oczywiscie. ktos wie jak wymusic 1680x1050 w battlefield2? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmp Opublikowano 18 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2007 Dodaj do skrótu +szx 1680 +szy 1050... a na przyszłość zamiast przechwalać się ile masz FPSów, użyj wyszukiwarki bo Twoje pytanie pojawiło się już wielokrotnie... Kto ma ochotę na rundkę w PR ? Kto nie testował - polecam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurek911 Opublikowano 18 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2007 (edytowane) ja moge w PR,ale dopiero o 1 w nocy :( (praca niestety ;( ) Edytowane 18 Lutego 2007 przez jurek911 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 20 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2007 Dziwnie punkty tu naliczaja :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurek911 Opublikowano 20 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2007 Dziwnie punkty tu naliczaja :| W PR ?? No tak, ale chyba się kasują i od nowa po każdej rundzie (lub logowaniu), przynajmniej ja zawsze zaczynałem od zera :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 20 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2007 Chodzi mi o sama rozgrywke. Przebieglem sie, poczagalem i juz mialem 4 pts Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurek911 Opublikowano 21 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2007 hehe...w PR jak ci się uda przeżyć pare minut to już nielada wycznyn ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 21 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2007 Nie jest to jakis wyczyn. Ale chetnie zerknalbym jakas tabele punktacyjna Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszDW Opublikowano 21 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2007 Boosterpacki można sobie jakoś ściągnąć bez tego badziewnego downloadera? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmp Opublikowano 21 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2007 Teoretycznie - można raz zaciągnąć, i z TMP wydostać całą instalkę... ale po świeżej reinstalce czystego BF2, doinstalowanie boosterpacka (obojętnie czy AF czy EF) niby jest OK, ale w momencie gdy chcesz pograć na planszy z boosterpacka PB wywala jakiegoś babola :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlackDragonDDR Opublikowano 23 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2007 (edytowane) Witajcie, mam wielki problem. Przypadkowo zarysowałem płytę a raczej są to 2 małe dziurki. Napęd nie chce czytać płytki - wywala sie przy instalacji. Tesotowałem na 4 róznych napędach nastepnie starałem sie delikatnie wypolerować DVD lecz nie przyniosło to pozadanych skutków. Czy jest mozliwosc odratowania tej płytki lub zalatwić jakąś kopię zapasową? Oczywiście gra oryginalna. Jeszcze na moje nieszczęsie dochodzi fakt że uszkodzonym plikiem jest data2.rar -> prawie 2GB :( Edytowane 23 Lutego 2007 przez BlackDragonDDR Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...