rafa Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2007 A no właśnie - i może przez to nam się wydawac że przelatuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2007 A no właśnie - i może przez to nam się wydawac że przelatuje.Nie kiedy ja i czołg w który ładuję z kilku metrów stoimy w miejscu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misieek86 Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2007 witam mam provblem z bf 2 chodzi mi ale sie gasi jak wchodze na jakis serwer a jak wchodze na serwer z PB to mnie wyrzuca i pisze ze zostales rozlaczony przez PB ponizej uzasadnienie tegop faktu w j.ang i pisze ze mam bana co moge zrobic ?? juz nawet robilem formata kilka razy reinstalowalem gre i nic pomozcie mi !!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artuditu Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2007 patch 1,41 trzeba zainstalować. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztandar Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2007 (edytowane) Jeśli masz patcha 1.41 zakładam oczywiście, że masz oryginał i nie zawracasz nam głowy [ciach!]łami to spróbuj zrobić update pb ręcznie. Inna opcja to, że kupiłeś używkę, albo CD-Key, który jest zbanowany przez pb. W takim wypadku nie zagrasz na żadnym serwerze, który jest streamowany, a większość rankingów jest. Możesz też sprawdzić cd-key na stronie punkbusted wpisując tam swojego guida. Jak chcesz wiedzieć jaki jest twój guid wchodzisz na dowolny serwer i wpisujesz komende pb_myguid Edytowane 18 Sierpnia 2007 przez sztandar Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misieek86 Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Dzieki chlopaki problem z PB rozwiazany ale mam jeszcze jeden problem pogram z 5-10 minut i sie wylacza do pulpitu gra mogl by mi ktos pomoc???????/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość markee Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Jaki masz firewall i antyvirus? Z niektórymi jest problem, ale aktualizacja do windows powinna by pomóc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misieek86 Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2007 mam kaspersky 6.0 a firewalla nie mam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość markee Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Sprubuj go zaktualizować, lub zamień na nod32. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bizon87 Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Sprubuj go zaktualizować, lub zamień na nod32. ja mam kasperskiego 7, i nie mam żadnych probemów. tak btw polecam ściągnięcie modu Project Reality :D Tam to dopiero jest realizm i samemu napewno sie nie wygra wojny (nawet flagi nie zdobędzie) :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boxster Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2007 (edytowane) @misieek86 Kaspersky może zostać mam tego samego firewalla i BF2 lata jak złoto. Mi wywalało po pewnym czasie (5-10 min.) jak nie miałem zaktualizowanego PB. @Bizon87 True, Project Reality wymiata! Polecam! Edytowane 19 Sierpnia 2007 przez Boxster Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnaker Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2007 ani na 6.0 ani teraz na 7.0 nie mam problemów z bf2, dodałeś do wyjątków proces uruchamiany przez bfa w tempie? jak tak to napewno nie jest to wina kaspra Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FrIkO Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Ja wlasnie kupilem BF2 w Wirtusie po 25zl i jak na razie sie rozkrecam :). Gra ogolnie fajna, licze na to, ze sie konkretnie wkrece i bedzie full fun ;). Jak bede mial jakis problem na pewno dam tutaj znac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Skąd można ściągnąć tą nową mapę (Autostrada Tempa)ale nie bete, bo co się chcę połączyć to mnie wywala. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztandar Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Highway Tampa Final Version Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bemx2k Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2007 W moim wypadku wyjscie z BF2 do pulpitu spowodowane bylo mala iloscia papu dla GPU Sprzet mam wykrecony i do 2-3 godzinnej gry w BF2 potrzebowalem podniesc napiecie na GPU . Ciekaw jestem czy jest jeszcze szansa na wyjscie jakiegos patcha poprawiajacego w/w bugi ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Highway Tampa Final VersionRóżni się czymś od bety ? Jest sens wymieniać jeśli mam betę ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztandar Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Nie grałem w bete tylko od razu ściągnałem finalną wersję, ale podejrzewam, że na becie nie pograsz bo większość serwerów ma finalną wersję. Mapa całkiem niezła dużo sprzętu brak heli bojowych generalnie miła odmiana i powiew świeżości w stosunku do pozostałych map. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Tak nie wejdzie CI z Betą na serwer :) sam to przerabiałem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misieek86 Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Mam najnowsza wersje PB i dalej sie gasi co chwile nie wiem juz co mam robic. Pomozcie mi juz zmienialem w pamieci i wszytsko co jest mozliwe i dalej lipa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztandar Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Pokombinuj z odświeżaniem, pobaw się ustawieniami graficznymi, albo przeinstaluj grę ciężko coś więcej powiedzieć wróżkami nie jesteśmy. Podaj swoją konfigurację i na jakich ustawieniach grasz, jakie stery do grafiki itp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnaker Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2007 misieek wywalałeś pliki konfiguracyjne z document and settings? mi to pomogło nieraz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2007 misieek wywalałeś pliki konfiguracyjne z document and settings? mi to pomogło nierazMi też - np. po aktualizacji sterowników karty graf. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misieek86 Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Pliki konfiguracyjne?? tzn usune swoj profil itp? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Nie musisz usuwać całego profilu. Usuń tylko pliki od video. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misieek86 Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Usunolem i dalej sie gasi nie wiem co jest grane fomata juz robilem kilka razy i dalej to samo >PENTIUM 4 3GHZ >>ASROCK P4VM890 >>>768 MB RAM DDR1 >>>>GEFORCE 7300 GT GIGABYTE 256MB >>>>>HDD 120GB WD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adbok Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Ja po wielu miesiacach przerwy zainstalowalem BF2 :D Znowu mi sie super gra ;p hehe :) Tylko cos mi sie net spier**** i straszne pingi mam :( (Netia 6144KB/s na 512KB/s) :( napisalem juz skarge do netii zobaczymy co poradza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Często to wina sprzętu nie tylko linii. Np router lub modem/modem kablowy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurek911 Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Nie grałem w bete tylko od razu ściągnałem finalną wersję, ale podejrzewam, że na becie nie pograsz bo większość serwerów ma finalną wersję. Mapa całkiem niezła dużo sprzętu brak heli bojowych generalnie miła odmiana i powiew świeżości w stosunku do pozostałych map.Dla mnie ta mapa jest jakoś inaczej zrobiona,np: praktycznie wogóle nie latam,więc chciałem troche się nauczyć,mam tylko klawe,więc i tak 4fun.Na mapie OCS na początku wcale mi się to nie udawało :( a po załadowaniu Highway lądowałem na podwórku koło flagi... Czy to możliwe,że aż tak zmniejszono interakcje z otoczeniem,czy o co chodzi ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Jak dla mnie lata sie tak samo. Może skill ci wzrósł :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...