miki Opublikowano 4 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2007 Poczekaj do 24h, wszystko się podliczy tyle że z opóźnieniem. I pamiętaj żeby grać na serwerach rankingowych (polecam wszystkie EA DE ....).no niestety nie ma nadal zadnych statystyk,a gram na rankingowych servwach,czy na jednym keyu mozna miec dowolna ilosc kont??nie wiem w czym lezy problem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 4 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2007 Witam, Zainstalowałem sobie ostatnio Battlefield-a 2 i za kazdym razem jak właczam gre, zaraz po zalogowaniu, łaczy sie gra łaczy sie sama z jakims tam (nieznanym) serwerem. Czy kots z was miał podobny problem ? Dokładnie jak pisze sztandar! Wywal tą ikone z pulpitu i uruchamiaj tylko z ikony "Battlefield 2". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alCatraz Opublikowano 4 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2007 no niestety nie ma nadal zadnych statystyk,a gram na rankingowych servwach,czy na jednym keyu mozna miec dowolna ilosc kont??nie wiem w czym lezy problem.Na jednym keyu można mieć wiele kont. Na razie nie przejmuj się punktami, pograj z tydzień na różnych serwerach i dopiero sprawdź czy coś nalicza. Może EA ma akurat jakiś większy problem z serwerami statystyk. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bemx2k Opublikowano 4 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2007 Ciekawostka BF2 w cenie 39zl !!! super okazja hxxp://www.3kropki.pl/p/3/0/battlefield_2.php Wlasnie zapodalem info kuzynce ktora chce pociorac w BF2 to jedyna kobitka jaka znam ktora naparza w gry fpp z calkiem dobrym skillem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość markee Opublikowano 4 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2007 Ja już widziałem na polskich serwerach 2 nick_i o rzeńskim bżmieniu. Jak możeż to podaj jej :) Zawsze frajda pograć w strzelanke z dziewczyną. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztandar Opublikowano 4 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2007 Gra kilka dziewczyn, na lanie miały nawet swój team także nic w tym dziwnego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 5 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2007 Duży szacuneczek dla Pań grających w bfa! :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Denek Opublikowano 5 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2007 Zawsze frajda pograć w strzelanke z dziewczyną. Zwłaszcza kiedy gra lepiej niż ty... xD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bemx2k Opublikowano 5 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2007 Jak tylko zacznie ciupac w BF2 i nei bedzie miala nic przeciwko temu to dam znac o jej nicku :) Kidys grywala w Quake3 z dosc dobrym jak na kobitke skillem nicka miala wtedy "MalaEm" chyba Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 5 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2007 Heh kiedyś trafiłem na dziewczyne w teamie która nie mogła nic ustrzelic i przyznała się na Voipie że potrafi jedynie roznosić apteczki i to też robiła :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mac' Opublikowano 5 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2007 Nowy update sie pojawił na stronie fh. I to spory i ciekawy. http://forgottenhope.filefront.com/main.php?lang=english Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adbok Opublikowano 5 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2007 Nowy update sie pojawił na stronie fh. I to spory i ciekawy. http://forgottenhope.filefront.com/main.php?lang=english jak to cudownie wyglada !! tylko ile jeszcze bedziemy musieli czekac :( ;( pewnie ze 2lata :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mac' Opublikowano 5 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2007 Mnie(i nie jestem w tym osamotniony) się widzi że przed gwiazdką znowu zainstaluje bf'a dla tego moda. Bo już mają wszystko co im trzeba. Może jeszcze mape pokażą. I prace wykonczeniowe. A pół roku temu pisali albo początek lata albo koniec lata 2007. Czyli końcówka 2007 w realu chyba że zostaniemy wszyscy zaskoczeni. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurek911 Opublikowano 5 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2007 Ludzie piszą,że bf2 znów odżyje,albo jednak umrze,bo skoro ten mod będzie taki jak ma być to nikt już nie będzie ciupał w podstawke :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bemx2k Opublikowano 5 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2007 BF2 Zyje i zyc bedzie do czasu wyjscia konkretnego nastepcy ./ konkurenta Zadne CoDy4 czy MoHAirborne mu nie zagrazaja . bo sa poprostu okrojone/ubozsze porownujac je do mozliwosci BF2 . Do czasu wyjscia : Enemy Territory: Quake Wars BF2 bedzie jedyna gra w swojej klasie . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 6 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2007 Jak CS tyle żyje to bf2 będzie jeszcze dłużej na fali. Nie ma bata - jest dużo lepszy od CS i nikt mnie nie przekona! :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artuditu Opublikowano 6 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2007 Też jestem tego zdania. Od Bf2 może odciągnąć mnie tylko World in Conflict ale też nie na długo. :) Ja bede grał dopóki serwery będą. No chyba że wyjdzie Bf3. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bemx2k Opublikowano 6 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2007 Wytlumacznie sukcesu i grywalnosci BF2 jest bardzo proste Zadna inna gra Multiplayerowa nie posiada tak rozbudowanej rozgrywki Samoloty ,Smiglowce ,Czolgi i cala reszta sprzetu Mozna grac w jednej mapie niejako na 30 sposobow jesli ktos szuka czegos w rodzaju CS'a to wybiera rozgrywke Inflantry Only Jak ktos lubi "dzialo" smiga tankiem :) ten kto lubi widoki z gory samolot albo smiglo :) Do wyboru do koloru ci ktorzy sie zastanawiaja nad zakupem niech szybko zamawiaja BF2 w najnizszej cenie 39zl link do sklepu dalem pare postow wyzej. Zaciag do BF2 ciagle TRWA 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielski Opublikowano 6 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2007 na allegor mozna dostac nowke za troszke ponad 40 złoty :P wiec bez nerwow sam przymierzam sie do kupna wlasnej kopi BF2 i niedlugo dołacze do gry. mam nadzieje ze gra cieszy sie taka sama popularnoscia jak na poczatku :P sprzet jak w podpisie + nowa grafa (hd 2600 pro od palita) i mam nadzieje ze bedzie smigac az miło :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artuditu Opublikowano 6 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2007 Widziałem już promocje w sklepach po 29zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnaker Opublikowano 7 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2007 i po 25zł było, nie wiem czy nie wykupili Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki Opublikowano 7 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2007 dalej nie widze zadnych staystyk zdobywam odznaczenmia itp i nic nie wiem o co chodzi jak napisze do EA na Polske pomoga cos??Szukam jakiegos teamu?dajcie znac jak macie jakies miejsce pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artuditu Opublikowano 7 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2007 A grasz na rankingowych serwerach? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki Opublikowano 7 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2007 A grasz na rankingowych serwerach?jasne mam ustawiony filtr i tylko na rankingowych Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 7 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2007 Jak dopiero zaczynasz to raczej do teamu cię nie przyjmą. Musisz się najpierw wykazać ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario2k Opublikowano 7 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2007 (edytowane) Trzy miesiace bez BF2 ,to byla katorga :/ ale powracam na plac boju z nowym aczkolwiek troche uzywanym sprzetem . miki Zapodaj swoj nick name z Bf2 to sie sprawdzi cos wart ;) i moze sie ciebie gdzies upakuje . Trzy miechy bez neta i BF2 , ale forma zbytnio nie spadla ;) Edytowane 7 Września 2007 przez Mario2k 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielski Opublikowano 8 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2007 (edytowane) kupiłem BF2 zainstalowałem, najnowszy patch 1.41 wgrany i gdy chce odpalic, pojawia sie to wstepne oknienko z poziomu windy po chwili znika i nic wiecej :/. spotkał sie kots z tym moze ? sprzet jak w sigu z gory dzieki update: juz wiem o co chodzi skad ten bład. A w windzie pokazuje sie to logo bf na tle akcji. na płycie głownej mam jedna tasme ide (na niej 2 dyski ,zeby podlaczyc cd rom musze odlaczyc jeden dysk) odlaczyłem dysk na ktoym mam moje dokumenty, przez co bf2 nei mogl utworzyc swojego katalogu w moich dokach z ustawieniami usera. widna pokazywała dokładna sciezke a jej nie było :] niedlugo wkraczam do akcji, zobaczymy co ta gra warta :] Edytowane 8 Września 2007 przez bielski Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario2k Opublikowano 8 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2007 bielski Jakie okienko z poziom u Windy ??? Czesto ludziska jak odpalaja BF2 po raz pierwszy zaliczaja "zwisy" z powodu FireWalla , ktory to w tle zapytuje o dopuszczenie BF2.exe do internetu Ja tak mialem za pierwszym razem ponad 2 lata temu Nalezy w Firewall'u dodac ten plik i inne .exe'ki z gry do regulki dopuszczajacej owe pliki do internetu 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki Opublikowano 8 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2007 Zapodaj swoj nick name z Bf2 to sie sprawdzi cos wart ;) i moze sie ciebie gdzies upakuje . Trzy miechy bez neta i BF2 , ale forma zbytnio nie spadla ;) mikrus36 lub jezus_hytrus :) jeden z tych dwoch ale najczesciej ten drugi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario2k Opublikowano 8 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2007 (edytowane) miki Ty chyba na jakims piracie grasz ze masz 2 nickname ??? Jeden numer seryjny Jeden gracz ! ??? inaczej to masz pewnie jakiegos przerabianego tego BF2 i grywasz na pirackich serverach ? W Bazie serverow/graczy rankingowych cie nie znalazlo :/ Edytowane 8 Września 2007 przez Mario2k 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...