GURU500 Opublikowano 25 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2007 Gdzies obilo mi sie o oczy ,ze sa jakies myszki dla graczy ktore w BF2 umozliwiaja szybki potrujny strzal za pomoca jednego kliku myszy ..?? Ze niby jest taki extra przycisk na myszy specjalnie do tego celu ?? Jesli ktos widzial/posiada takie cudo , prosze o info NO ja posiadam te myszke:) w obydwu kompach :) Tak jest taki przycisk np z m16 jedno klikniecie i masz zamaist 3 pociaskow 6 wystrzyeliwanych :) - czasami sie to przydaje:) Zreszta za to cene to polecam ta myszke :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario2k Opublikowano 25 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2007 (edytowane) Dzieki znalazlem takie cos , A4Tech X7 Gaming Mouse X-750F mam nadzieje ze poprawi moj scoring w BF2 ;) Powracajac do gry , czy spotakilscie sie z takimi serverami na ktorych macie zanizony framerate ?? ( prawie zawsze gram z Frapsem ) W moich ustawieniach 1280x960 AAx4 Ansio x8 mam 90-100 fps ale trafiam takie servery na ktorych framerate spada mi do 50-60fps do tego choc ping jest ok 30-40 mam dziwne przycinki i zamulenia , ? innym razem pogrywam sobie 20 minut wszystko cacy , ping przyzwoity i nagle wszystko szlak trafia , zamula spowalnia i chaczy oczywiscie ping bez zmian , czy to czasem nie jakies cheaty ?? Edytowane 25 Listopada 2007 przez Mario2k Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 25 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2007 Ja bym podejrzewał problemy na łączach serwera. Zdarza mi się to czasem i mimo że u mnie wszystko gra to są problemy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawex99 Opublikowano 26 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2007 Chłopaki znajdę BF-2 na CD-R płytkach do kupna oryginalny ?? :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carek Opublikowano 26 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2007 Z tego co widzę to tylko na DVD sprzedają ;). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość markee Opublikowano 2 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2007 Nie moge odpalić gry na windows vista 32bit. Pojawia się komunikat, że bf2 wymaga dx9 lub lepszy? Oczywiście odpalam go z prawami administratora na świerzo zainstalowanym systemie, ze sterownikami beta 169.12 Wiecie może w czym tkwi problem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 2 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2007 Spróbuj przeinstalować dx9. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość markee Opublikowano 2 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2007 (edytowane) Nie wiem jak przeinstalować dx. A da się uruchomić BF2 w trybie zgodności z win xp sp2? Ps. kilka miesięcy temu zainstalowałem viste na próbe i bf2 śmigał bez problemu, a teraz takie coś :lol2: EDIT: :lol2: :lol2: :lol2: problem rozwiązany :lol2: :lol2: :lol2: Okazało się, że bf2 trzeba odpalić w trybie zgodności z windows xp sp2. A ja dostosowałem system do porad znajdujących się na pierwszej stronie tematu o viście i wyłączyłem security centre, co uniemożliwiło mi odpalenie gry w trybie zgodności. Edytowane 2 Grudnia 2007 przez markee Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 2 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2007 Nie wiem jak przeinstalować dx.Ściąga się z jakiegoś serwera biblioteki dx i instaluje :D, ale dobrze że już rozwiązałeś problem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
belcik Opublikowano 3 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2007 Mam problem z bf 2 & 2142.Chociaż chodzi mi bardziej o 2. Mam takiego kompa: P4 2.8 512 GoodRAM Asus P4S800D Radeon 9550 HIS SE 128DDR zasilacz Modecom 300 :rolleyes: Jak gram to często jak strzelam do kogoś, podskakuje i różne rzeczy to nagle pisze, że coś z połączeniem, ścina a po ścinie ping widnieje 500-1000.I tak co chwilkę.Na 2 kompie jest ok ale to wiadomo jaki sprzęt :lol2: :lol2: . Myślicie, że to może być wina karty graficznej ? Czy raczej zasilacza?Co mam wymienić aby pograć normalnie na tym kompie w bf-a?Gram na ustawieniach all niskie,1024/768,100% widoczności. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 4 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2007 Jak jest problem z połączeniem to nie wina sprzętu. Wina łącza internetowego lub routera do którego jest komp podłączony. Jak gra skacze (obraz tnie) a ping jest poniżej 100 to wtedy wina kompa. W każdym razie masz baaardzo słabiutką karte (używany 9500 byłby dużo lepszy) i ramu chociaż żeby 1GB było, wtedy wyraźnie byłoby lepiej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
belcik Opublikowano 4 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2007 (edytowane) Tylko, że z netem 0 problemów.W żadnej grze nie laguje.Na 2 kompie ten sam net i jest gites.... Kartę zmieniam w święta na 7600 GS DDR3 lub 7300 GT DDR3.Ramu też będę dokupywał 512 pewnie + nie wiem czy jeszcze kupić Deltę 400 W.Czy jednak ten ModeCom utrzyma??? PS: nie chce od nowa pisać.Na botach mam to samo czyli to napewno nie jest net.Zresztą w bf 2142 to samo mam tylko w mniejszym stopniu.Ja myślę, że to jest jednak karta... EDIT Pytanie z innej beczki :D Czy na: P4 2.8 Asus 73 GT/76 GS 1GB ram Pójdzie mi CoD 4 na medium???Czasami gram z bratem, więc fajnie byłoby we 2 pykać. Edytowane 4 Grudnia 2007 przez belcik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 4 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2007 No ale pisałeś o komunikatach o problemach z połączeniem. Zawsze łączysz się z serwerami o niskim pingu (30-60) czy jak popadnie?.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
belcik Opublikowano 4 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2007 Gram tylko na polskich i stale ping jest jeden z najmniejszych na serwie. W KAŻDEJ GRZE!!!! Chyba, że ściągam, ale właśnie w bf-ie tak jest, że nagle ścina się gra i ping podskakuje.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alCatraz Opublikowano 4 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2007 (edytowane) Punkbuster up-to-date? http://www.evenbalance.com/index.php?page=pbsetup.php Sprawdź jeszcze ustawienia łącza w opcjach, może wskoczyło T1 zamiast 256. Edytowane 4 Grudnia 2007 przez alCatraz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
belcik Opublikowano 4 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2007 Czyli, że mam upnąć pb do tej gry????Jeśli tak to już to robiłem dawno i nic nie pomogło. Gdzie spr. te połączenia w opcjach ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dr@bollo Opublikowano 11 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2007 witam! mam maly problem : nie moge dobrze skonfigurowac sobie ustawien myszki w samolotach a chcialbym sie wkoncu nauczyc dobrze latac(wiekszosc czasu jade Infantry) myszka jak w podpisie 2000Dpi na stale!moze ktos zarzuci swoimi ustawieniami ewentualnie jakies porady co do latania tez mile widziane! z gory dzieki!!! pozdro :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
belcik Opublikowano 11 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2007 Kup sobie joystick, bo na myszce nie ma sensu samolotem latać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dr@bollo Opublikowano 11 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2007 Kup sobie joystick, bo na myszce nie ma sensu samolotem latać. no to byloby najprostrze wyjscie , ale wiem ze da rade na myszce+klawa i chcialbym najpierw tego sprubowac! joystick jest ostatecznym wyjsciem! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bizon87 Opublikowano 11 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2007 Kup sobie joystick, bo na myszce nie ma sensu samolotem latać. ciekawe od kiedy :-P ja jakos latam myszka+klawa i na ilosc zlotych medali nie narzekam :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 11 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2007 :banana: :gitarzysta2: http://www.battlefield.pl/komentarze/?id=2334 :gitarzysta2: :banana: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dr@bollo Opublikowano 11 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2007 ciekawe od kiedy :-P ja jakos latam myszka+klawa i na ilosc zlotych medali nie narzekam :lol2: no to mam prosbe o wrzucenie screen'a z ustawien samolotu i ewentualnie z helikoptera :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bizon87 Opublikowano 11 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2007 no to mam prosbe o wrzucenie screen'a z ustawien samolotu i ewentualnie z helikoptera :rolleyes: IMO najważniejsze są kamery: alt, 4- widok z kokpitu 5- widok od przodu spacja- widok przelotu Taktyka jest prosta, atakowanie celów naziemnych= myszka. Walka z innymi samolotami klawa, warto nauczyć sie latać z kamerą od przodu i z przelotu gdy jesteśmy atakowani. Z myszką i klawa pro nie będziesz, ale na publicach będziesz wymiatać zwłaszcza w Su-34 B-) Ja osobiście i tak kupie sobie joystick niedługo :) Na heli sie zbytnio nie znam :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dr@bollo Opublikowano 11 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2007 IMO najważniejsze są kamery: alt, 4- widok z kokpitu 5- widok od przodu spacja- widok przelotu Taktyka jest prosta, atakowanie celów naziemnych= myszka. Walka z innymi samolotami klawa, warto nauczyć sie latać z kamerą od przodu i z przelotu gdy jesteśmy atakowani. Z myszką i klawa pro nie będziesz, ale na publicach będziesz wymiatać zwłaszcza w Su-34 B-) Ja osobiście i tak kupie sobie joystick niedługo :) Na heli sie zbytnio nie znam :lol: czegos tu nie kumam? walka z samolotami tylko na samej klawiaturze? bez myszki? wytlumacz prosze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bizon87 Opublikowano 11 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2007 czegos tu nie kumam? walka z samolotami tylko na samej klawiaturze? bez myszki? wytlumacz prosze ucieczka sama klawa. Atakowanie innych myszka+klawa (tutaj najbardziej by sie przydał joy ;)), moja taktyka w przypadku samolotów przeciwnika jest nastepujaca: podlatuja za przeciwnika (mam wlaczony tryb bombardowania "2", aby nie wlaczal mu sie alarm o namierzeniu radarem) i jak leci prosto to szybko przelaczam na rakietki i boom. Jak nie trafią to spowrotem "2" i z dzialka go :D Jak sie trafi lepszy przeciwnik to Cię zobaczy za sobą :sad: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 12 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2007 :banana: :gitarzysta2: http://www.battlefield.pl/komentarze/?id=2334 :gitarzysta2: :banana:W piątek będzie masakra to ściągnąć! Już widze te przeciążone łącza i serwery :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artuditu Opublikowano 14 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2007 (edytowane) W piątek będzie masakra to ściągnąć! Już widze te przeciążone łącza i serwery :D No pewnie tak. Tylko o co chodzi? Bo jakoś nie jestem w temacie. :blink: EDIT Użyłem troche google i już wiem. :) Niestety nie wiem czy sie cieszyć bo to jednak WWII a mnie jakoś bardziej odpowiadają realia BF2. Ściągne, zobacze i wtedy sie wypowiem. Edytowane 14 Grudnia 2007 przez artuditu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Outlander Opublikowano 14 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2007 Forgotten Hope nie zawitał u mnie na kompie bo nic nie miało i niema szans z Desert Combat. Ale Desert Conflict nie jest jeszcze w pełni gotowy więc Forgotten Hope 2 ma szansę ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 14 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2007 W sumie ja też lubie realia bf2 ale mnóstwo ludzi się napalało na FH2. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dr@bollo Opublikowano 14 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2007 (edytowane) no to ja tez od siebie cos dodam! link do torrenta http://www.gameupdates.org/details.php?fil...0Hope%202.0.rar calkiem niezle to zassyssa powiem wam!!!!!! :D EDIT: haslo do rar'a to #=->FH2-TorrentPass<-=# Edytowane 14 Grudnia 2007 przez dr@bollo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...