Gość zajcev99 Opublikowano 30 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2008 A może chcielibyście zagrać towarzysko z kolegami z PCLabu skoro macie BF'y? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kudl4ty Opublikowano 30 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2008 (edytowane) Jakby mi zadziałał to można tvt xD Spróbuję się do rad zastosować ;) Edytowane 30 Grudnia 2008 przez Kudl4ty Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zajcev99 Opublikowano 31 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2008 No nikt z PurePC nie gra w BF2?:( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 31 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2008 (edytowane) Ja mogę z wami zagrać ^ ^ mój login na xfire: misiek175 @Kudl4ty Musisz zaktualizować punkbustera ;) sam to przerabiałem na Vista 64bit. Użyj updatera stąd http://www.evenbalance.com/index.php?page=pbsetup.php Edytowane 31 Grudnia 2008 przez M1siek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kudl4ty Opublikowano 31 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2008 Dzięki wielkie, mam nadzieję, że zadziała ;) Idę próbować :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 31 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2008 Ja mogę zagrać w BF2. Chciałbym jakiś meczyk PPC vs PC Lab, najlepiej Strike at Karkand bez pojazdów ;). Co reszta na to? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zajcev99 Opublikowano 31 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2008 Od razu mówię że nie, Inflatry jest za nudne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kudl4ty Opublikowano 31 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2008 (edytowane) Moje favoryty to "Strike at Karkand" albo "Dragon Valley" ;) Ale co mi po nich, skoro póki co gra mi nie działa ^^ ide na update... dalej [gluteus maximus] :( wyrzuca mnie do windy.....aaarghhh Teraz jeszcze lepiej...odinstalowałem grę, zainstalowałem ponownie uruchamiając autorun'a w trybie zgodności z XP'kiem pacze też w trybie zgodności...nie dość, że ne naprawiło to problemu to dodatkowo wyskakuje mi informacja, że mój CD-key est nieważny....ja się chyba zaraz zdenerwuję -_- Wywal z Dokumentów folder Battlefield 2 <--- to też robiłem :( Edytowane 31 Grudnia 2008 przez Kudl4ty Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 31 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2008 Wywal z Dokumentów folder Battlefield 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dobo90 Opublikowano 31 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2008 Ja tez moge pyknac ;). Nick: dobo90. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kudl4ty Opublikowano 1 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2009 No dobra, błąd w sztuce ;) wywaliłem CAŁY folder, a nie tylko jego elementy i działało w singli przeszło 40 minut ^^ w multi nie mogło boo niestety mam ten błąd mówiący, że mój klucz jest nieważny..... ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GURU500 Opublikowano 1 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2009 Moje favoryty to "Strike at Karkand" albo "Dragon Valley" ;) Ale co mi po nich, skoro póki co gra mi nie działa ^^ ide na update... dalej [gluteus maximus] :( wyrzuca mnie do windy.....aaarghhh Teraz jeszcze lepiej...odinstalowałem grę, zainstalowałem ponownie uruchamiając autorun'a w trybie zgodności z XP'kiem pacze też w trybie zgodności...nie dość, że ne naprawiło to problemu to dodatkowo wyskakuje mi informacja, że mój CD-key est nieważny....ja się chyba zaraz zdenerwuję -_- Wywal z Dokumentów folder Battlefield 2 <--- to też robiłem :( Proponuje normalny windows czyli XP :) Hmm wez program ccleaner i przeczysc rejestr , zainstaluj bf'a w innej sciezce moze zrob tak zainstaluj gre : uruchom ja - wylacz - wgraj patcha wlacz i wylacz ;p kiedys gdzies takie cos widzialem ;] Gra czasami robi jazdy a to ze wychodzi do pulpitu to normalne ale to sie zdaza raz na kilka dni a czasami wogole Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario2k Opublikowano 1 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2009 (edytowane) GURU500 Gra wychodzi do pulpitu tylko na niestabilnych Kreconych kompach ( zazwyczaj niewystarczajace napiecie na CPU ) Gram w BF2 od 3,5 roku , tez mialem ten problem , Zweryfikowane OC i nie wyszla do pulpitu przez ostatnie 50-60h grania :) dodam ze na koncie mam juz 740h rozgrywki online Gra naprawde warta wydania tych paru zloty , do dzis nie ma zbytniej konkurencji pozostaje czekac na BF3 w drugiej polowie 2009 roku zazwyczaj grywam na serverach w UK tu mam najnizszy ping 25-35 spadam na godzinke do gry Edytowane 1 Stycznia 2009 przez Mario2k Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 1 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2009 Ja się piszę na granie ale z mojej strony tylko infantry@karkand, snipa rlz :D Xfajera nie mam :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kudl4ty Opublikowano 1 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2009 Nooo :D eukur*areka ^^ zrezygnowałem z O/C procek na 1,6Ghz i sam wyszedłem z gry xD nie ma problemów, kłopot robił za duży zegar ^^ teraz tylko muszę rozwiązać sprawę klucza i będzie miooodek :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 1 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2009 U mnie gra nigdy nie robiła problemów z OC ;) dziwne o.0 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kudl4ty Opublikowano 1 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2009 (edytowane) Heh, jakie moje było zdziwienie, gdy przeczytałem, że BF jest bardzo wrażliwy w tej kwestii -.O Tyle szukania, a tu się okazalo, że wystarczyło wczytać drugi profil w BIOSie i działa ^^ problem z cd-key'em też rozwiązałem: 1. Wszedłem do folderu gdzie była zainstalowana gra 2. Support -> Battlefield 2_code 3. Wpisałem na nowo cd-key 4. Zainstalowałem ponownie patch 1.41 5. Działa :D Noo, to teraz możemy się ustawić na jakąś grę ^^ jestem chętny. Jestem po paru rozrywkach i oprócz stanowiska medyka spodobało mi się bycie drugim pilotem w śmigłowcach bojowych :D także jakby co, szukam dobrego I-ego pilota ;) Edytowane 1 Stycznia 2009 przez Kudl4ty Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 2 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2009 Ja przelatałem z jakieś 200h w heli ;P zależy od passy ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vodor Opublikowano 2 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2009 Nooo :D eukur*areka ^^ zrezygnowałem z O/C procek na 1,6Ghz i sam wyszedłem z gry xD nie ma problemów, kłopot robił za duży zegar ^^ teraz tylko muszę rozwiązać sprawę klucza i będzie miooodek :DU mnie też tak było. Komp przechodził 3 godziny w prime a wysypywał się w szukajce serwów, albo zaraz po wejściu do gry. BF2 to bardzo dobry sprawdzian stabilności procesora. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario2k Opublikowano 2 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2009 Bo stabilnosc PeCeta mierzona tylko Orthosem SupePi do duupa nie stabilnosc jak macie niedomagajaca zasilke to Orthos moze tego niewychwycic ale jak obciazycie na maxa podkrecone GPU i CPU w jednym czasie to napiecia moga lekko przykleknac i w najlepszym przypadku zaliczacie wyjscie do pulpitu . czas na Jalalabad ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kudl4ty Opublikowano 3 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2009 Hehe, to ja widzę, że wy "troche" lepsza ekipa jesteście ;), ja mam gry totalnej coś koło 30 godzin :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GURU500 Opublikowano 4 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2009 Witam gram doscyc dlugo w ta gre ale jak mozna sciszyc to spotowanie bo mnie dobija nieraz jak jakis debil po 40 razy spotuje ;/ W jakims pliku cos ? bo w opcjach przestawialem glos na min ale to nic nie daje :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
impact Opublikowano 11 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2009 To sie nazywa porzadny komander a nie debil... "Lepszym" graczom jakos to nie przeszkadza a wole jednak widziec wroga na mapie niz zginac. Zreszta spotniałego komendanta ignoruje, dopiero jak go nei slychac to jest ochota go wyrzucic... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reverse16 Opublikowano 15 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2009 Witam mam problem z moim bf'em a mianowicie jak gram sobie przez multi to po 5-10 min grania albo od razu gra mi sie wyłącza i wychodzi nagle na pulpit jak by nigdy nic ... :/ Miałem stery omegi ale zmieniłem na oryginalne catalysty najnowsze i nadal to samo tylko zauważyłem ze może troszkę lepiej nawet chodzi ale nadal sie wyłącza z nienacka :/ Właśnie ściągam patch'a ale wątpię aby to coś pomogło ,mam win xp pro sp2,Pentium 4 3.0 Ghz HT,1 GB ddr,Ati radeon 9600 pro 256, wszystkie inne gry i aplikacje śmigają aż miło :/ ... Może ktoś wie o co kaman ? Dodam ze kumpel z góry ma tak samo a ma kartę już nvidia , a dokładnie to 7300 GT ,2gb ddr2, i Athlon x2 4400, może ktoś wie co zrobić z tym fantem ? :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario2k Opublikowano 15 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2009 No pewniakiem macie cos wspolnego w systemie z kumplem z gory ;) Niestabilne OC ??? CPU RAM jesli masz kreconego sprzeta odpusc z 5% OC i sprawdz nieoficjalna wersja ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marcingti Opublikowano 10 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2009 piracki crackowany serwer Battlefield 2 Zapraszam wszytskich na serwerek, IP: 89.208.145.2 port: 16567 działa całą dobe i nie wymaga punkbustera. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoLY Opublikowano 10 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2009 piracki crackowany serwer Battlefield 2 Zapraszam wszytskich na serwerek, IP: 89.208.145.2 port: 16567 działa całą dobe i nie wymaga punkbustera. hehe banik?:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacp3r Opublikowano 10 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2009 (edytowane) To ja tez się pochwalę swoimi statami :D MAJNE KONTO Edytowane 10 Lutego 2009 przez kacp3r Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario2k Opublikowano 12 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2009 Kurna nie rozumie dziadow , wspaniala gra kosztuje zaledwie 25zl a tu ludziska dziaduja na maxa piraca i graja na cheatowanych pirackich serverach to sie kompletnie mija z celem , Rumunskie Cygany czy cus ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 12 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2009 Kurna nie rozumie dziadow , wspaniala gra kosztuje zaledwie 25zl a tu ludziska dziaduja na maxa piraca i graja na cheatowanych pirackich serverach to sie kompletnie mija z celem , Rumunskie Cygany czy cus ??? Jakby nie patrzeć to troche obraża ludzi tej narodowości ;]. Proszę bez takich. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...