rafa Opublikowano 24 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2009 ... Zdejmujesz jednym strzałem jak trafisz w głowę albo twoja ofiara nie ma pełnego hp. A co w realu jak strzelisz ze snajperki w noge to od razu zabija? Oczywiste że albo w łeb albo tylko dobijasz gościa... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 24 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2009 A co w realu jak strzelisz ze snajperki w noge to od razu zabija? Oczywiste że albo w łeb albo tylko dobijasz gościa...Oczywista oczywistość ;] Chociaż jakby dostać takim pociskiem z M95 to nie wiem co by się działo :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 25 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2009 A co w realu jak strzelisz ze snajperki w noge to od razu zabija? Oczywiste że albo w łeb albo tylko dobijasz gościa...Zależy z jakiej ;]. Strzelenie w kończynę np z m107 równa sie praktycznie zgon a przyjemniej na początku utratę przytomności. Poza tym MaZZeo raczej chodziło o strzał w klate ze to powinno zabijać za 1 razem ;]. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzeg255 Opublikowano 25 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2009 (edytowane) Akurat fail bo wszystkie snajperki (czy to "zwykłe" czy unlocki) działają tak samo, taka sama siła rażenia, taka sama celność.Gram w ta gre 4 rok,wiec bez takich :wink: Uzywam L96 dla scislosci.Moze duzo h nie gram jako snajper,bo mam dopiero 88,ale jedynie z tej broni zaliczam za pierwszym razem czerep z duzej odleglosci. Edytowane 25 Marca 2009 przez grzeg255 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artuditu Opublikowano 25 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2009 Widze że gra jest nadal w formie wiec moze jakiś mod zrobiłby spis nicków Bf2 z purepc na pierwszej stronie wtedy może by sie okazało że niejednokrotnie ze sobą gramy albo łatwiej by sie było znaleźć. MOżnaby ewentualnie żeby tematu nie zaśmiecać na pw podsyłać linki do statsów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 25 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2009 (edytowane) Zależy z jakiej ;]. Strzelenie w kończynę np z m107 równa sie praktycznie zgon a przyjemniej na początku utratę przytomności. Poza tym MaZZeo raczej chodziło o strzał w klate ze to powinno zabijać za 1 razem ;].Mogłoby tak być pod warunkiem że ograniczonoby liczbe snajperów na strone np do 2 i to przy max liczbie graczy. Ja tam nie lubie ani grać ani wogóle snajeperów wokoło. Psują prawdziwą walke z wrogiem twarzą w twarz :P Edytowane 25 Marca 2009 przez rafa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario2k Opublikowano 25 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2009 Zgadzam sie co do snajperow , dla mnie to kampiarze na maxa psuja cczasami gre , ograniczenie ich do 2 na 32 graczy bylo by jak najbardziej na miejscu. Co do celnosci z snajperki to przedewszystkim trzeba miec niskie pingi z tego co slyszalem jesli sami mamy ping powiedzmy 15-20 ale przeciwnik ma ping 50-60 to znacznie trudniej zdjac delikwenta niz przy takim samym/zblizonym pingu. Gram przewaznie na Road to Jalalabad ( ponad 300h ) , gdy jestem po stronie hAmerykanow i mam w oddziale 5-6 snajperow to mnie szlak chce trafic . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kudl4ty Opublikowano 25 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2009 Ja gram snajperem, ze względu - jak już powiedziałem wcześniej - M95 :D Kocham tę camperę. Ostatnio zrobiłem unlock'a na G3 i gdyby nie mały magazynek....byłaby idealna, a tak jest "tylko" świetna. Jedną kulą da radę zdjąć kolesia z - na moje oko 200-250m. Jakby co...mój nick w BF to "Kudelius" xD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 25 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2009 (edytowane) Wlasnie skonczylem sesje w bfa i musze powiedziec ze wkrecilem sie juz w tempo i gra mi sie tak jak kiedys. Akcje sa niesamowite, gralem przed chwila na mojej ulubionej mapie Karkand w teamie usa i zamkneli nas od samego poczatku na przedmiesciach. Bylismy po prostu bezradni, przez 20minut byla taka sieka ze nikt nie wiedzial co sie dzieje. Po tych 20min nagle przyszla mobilizacja i to przeciwnicy nie wiedzieli co sie dzieje, w ciagu 10 min przejelismy wiekszosc pointow. A mialem wychodzic bo juz mi rece opadaly... Adrenalina sie potrafi konkretnie podniesc przy tej grze :D Zwlaszcza po tym jak w przeciagu kilku sekund udaje ci sie polozyc kilku gosci. ps. granie snajperem roxuje, nawet na karkandzie gdzie jest "dosyc" ciasno, glowki wchodza az sie morda cieszy (ze standardowej slomki). Nie moge sie doczekac odblokowania m95 Edytowane 25 Marca 2009 przez CarsonPoland Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzeg255 Opublikowano 26 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2009 (edytowane) To moze jutro pod wieczor,znaczy juz dzis:) spotkamy sie jakims wiekszym gronie,na jakims serwerku.?? Edytowane 26 Marca 2009 przez grzeg255 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 26 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2009 no ja jestem chetny :) to jeszcze wieczorem sie jakos tu zorganizujemy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacp3r Opublikowano 26 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2009 polecma polskiego serwa PL4FC inf lub CQ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 26 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2009 no ja jestem chetny :) to jeszcze wieczorem sie jakos tu zorganizujemyOby nie wyszło tak jak w sobote :) A ja polecam ATG i serwery super@ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 26 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2009 ja sie na sobote nie deklarowalem ;) a za reszte nie odpowiadam :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 26 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2009 A ja polecam ATG i serwery super@U mnie wszystkie ATG lagują tj. ping 100+ <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maydayq Opublikowano 26 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2009 Oby nie wyszło tak jak w sobote :) A ja polecam ATG i serwery super@ Ja też gram prawie codziennie wieczorem na super@. Można wiedzieć nick w grze i dokładnie jaki serwer super@? :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 26 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2009 No to jak panowie, zbieramy sie jakos? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masin Opublikowano 26 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2009 na likend sie pisze :) p.s jakies info o nowym patch'u ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maydayq Opublikowano 26 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2009 There has been a lot of discussions on the Battlefield forums regarding the Battlefield 2 Update 1.50, so this is to let you all know what’s happening. Update 1.50 is still in development, we have held back on releasing the update as we have become aware of and are taking preventative measures against 3rd party tools which have been severely affecting everyone’s playing experience recently by crashing dedicated servers, clients as well as allowing account spoofing. We hope you understand our decision to delay the release to resolve these issues rather than releasing early with a need to update again. We are looking to release this update by Winter of this year. Tekst z http://www.battlefield.ea.com/ No więc pozostaje czekać do zimy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 26 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2009 Ja też gram prawie codziennie wieczorem na super@. Można wiedzieć nick w grze i dokładnie jaki serwer super@? :wink:Nie zawsze tam gram ale nalezy do moich ulubionych. A gram na Road to Jalalabad. rafa@rafa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzeg255 Opublikowano 26 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2009 Ja za pare minutek bede gotowy,wiec gdzie sie spotykamy?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 26 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2009 (edytowane) proponuje serwer clean battle fighters infantry ja niestety nie moge pograc bo mam straszne lagi, jak na zlosc :/ Edytowane 26 Marca 2009 przez CarsonPoland Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzeg255 Opublikowano 26 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2009 (edytowane) Tylko patch instalne,bo jestem po formacie i sie wbijam:) Moj nick,to GregoryStorm wykpuja mnie za PB;/ Edytowane 26 Marca 2009 przez grzeg255 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario2k Opublikowano 26 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2009 Dziwne sredniawo w tygodniu jestem 10h na serverze Super@....... Road to Jalalabad i rafa@rafa jeszcze nie przykukalem Wlasnie przed chwila zaliczylem tam 45minut ( 2nd position in my team ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bobslej Opublikowano 26 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2009 (edytowane) Na kicki przez PB pomaga zazwyczaj jego update. http://evenbalance.com/index.php?page=pbsetup.php Grzeg, chyba się widzieliśmy na CBF. EDIT Teraz grasuję na gulf of oman EDIT No cóż... prawie 540h wyrwanych z życiorysu musi się odcisnąć na psychice :wink: . Edytowane 26 Marca 2009 przez Bobslej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzeg255 Opublikowano 26 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2009 (edytowane) Wlasnie zrobilem:) widzialem Cie chyba,no tak.Bedziesz jeszcze?? Bobslej wymiatasz ostro:) Edytowane 26 Marca 2009 przez grzeg255 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 26 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2009 Dziwne sredniawo w tygodniu jestem 10h na serverze Super@....... Road to Jalalabad i rafa@rafa jeszcze nie przykukalem Wlasnie przed chwila zaliczylem tam 45minut ( 2nd position in my team ) Nie mówie że tam ciągle gram ;) A dziś mnie kumpel namówił na latanie. A że sie ucze latać a on dobry pilot to siedziałem jako gunner w bombowcu. Czasem trzeba odpocząć od infantry i czołgu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carek Opublikowano 26 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2009 Lepszych serwerów niż w USA to chyba nie znasz :wink:. Pograłem trochę z wami, ale wy woleliście się odizolować i zamknąć w teamie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mazzi Opublikowano 27 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2009 Chce kupic BF2 - pytanie do Was, ktora wersje zakupic. Czy ta co jest na aukcji uzytkownika PPC: http://forum.purepc.pl/Sprzedam-f19/Battle...Pl-t293405.html bedzie dobra ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 27 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2009 jak najbardziej tak ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...