grzeg255 Opublikowano 27 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2009 Chce kupic BF2 - pytanie do Was, ktora wersje zakupic. Czy ta co jest na aukcji uzytkownika PPC: http://forum.purepc.pl/Sprzedam-f19/Battle...Pl-t293405.html bedzie dobra ? Bedzie dobra.Kupuj,cenka fajna,a gra zacna :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 27 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2009 Lepszych serwerów niż w USA to chyba nie znasz :wink:. Pograłem trochę z wami, ale wy woleliście się odizolować i zamknąć w teamie.Tak jak mówiłem kolega uczy mnie latać i to był dzień nauki (nie było widać L na samolocie? :) ) wyjątkowo było, inaczej nigdy nie zamykamy drużyny. Serwer z przypadku. A jaki masz nick? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 27 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2009 Chce kupic BF2 - pytanie do Was, ktora wersje zakupic. Czy ta co jest na aukcji uzytkownika PPC: http://forum.purepc.pl/Sprzedam-f19/Battle...Pl-t293405.html bedzie dobra ? Za 20 zł nic tylko brać! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bobslej Opublikowano 27 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2009 Czy ktoś gra dziś (i na jakim serwerze)? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzeg255 Opublikowano 27 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2009 Ja pewnie pykne kilka partyjek :wink: ,ale gdzie,to jeszcze nie wiem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 27 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2009 Oczywiście że tak :) Co piątek obowiązkowo od 3.5 roku :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bobslej Opublikowano 27 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2009 Gdzie stawiamy się na służbę :D ? Na wspomnianym Clean Battle Fighters? Czy może coś z kitajcami (co?)? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 27 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2009 Ja zaraz wbijam na Clean Battle Fighters i jak nie bede mial lagow to zostaje ;) nick mam taki jak tu na forum Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 27 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2009 (edytowane) Pełny ten serwer. Ja wbijam na ATG albo super@ EDIT To z kim miałem przyjemność wczoraj/dzisiaj grać? :D Edytowane 28 Marca 2009 przez rafa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario2k Opublikowano 28 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2009 (edytowane) Server super@....... z ustawiona na stale mapa Road to Jalalabad moj favoryt 2,5h dziennie powinno styknac , do jutra ;) Sie tak zastanawiam jaki procent na tych serverach to pusta w glowie dzieciarnia ??? moze ktos ma jakies dane ? Lataja obijaja sie po scianach jak boty jakies :/ zygac sie chce i odechciewa gry jak taki motloch gra na serverach . Powinni do BF2 wprowadzic jakies szkolenie ;) jak w AmericansArmy Edytowane 28 Marca 2009 przez Mario2k Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mazzi Opublikowano 30 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2009 Kupilem, jak przyjdzie zaczne treningi ! Moze niedlugo bedziemy mogli poganiac sie :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 30 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2009 @Mario2k - przynajmniej masz dodatkowe cele w grze ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzeg255 Opublikowano 30 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2009 Kupilem, jak przyjdzie zaczne treningi ! Moze niedlugo bedziemy mogli poganiac sie :-) Czekamy :D jedynie z Bobslejem nie da sie ganiac,bo chlopak tak wymiat,ze ja to przy nim cieniasek jestem :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bobslej Opublikowano 30 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2009 (edytowane) Lajf is brutal. Minimi też :wink: EDIT Jak coś to grasuję na Clean Battle Fighters. Edytowane 30 Marca 2009 przez Bobslej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mazzi Opublikowano 30 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2009 I tego obawiam sie, ze dzikusy z Was okrutne i bede tylko latal jako noob sluzacy za mieso armatnie :-) Coz, nikt nie mowil, ze bedzie latwo ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaszaWspraju Opublikowano 30 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2009 (edytowane) W sumie też czekam na przesyłkę. Wcześniej Q3 RA3 x czasu, trochę cs. 1.X, AA, CS.S sporo. Oby paczka doszła do środy. Edit Forgotten Hope 2 warto w to się pobawić ? Edytowane 30 Marca 2009 przez KaszaWspraju Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzeg255 Opublikowano 30 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2009 Lajf is brutal. Minimi też :wink: EDIT Jak coś to grasuję na Clean Battle Fighters. No jak cos to jestem teraz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 30 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2009 Próbowałem z Wami grać ale ping mam okrutny. Niestety to nie dla mnie serwer. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
impact Opublikowano 31 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2009 Mam nadzieje, ze unlockami nie gracie? ;] Jakby ktos chcial gathera zagrac lub cos to xfire moje: seba1219 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 31 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2009 O! kolejny co mówi że G36 jest dla noooooobów... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaszaWspraju Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Uspokajam wszystkich, allegro 20 zł, paczka doszła, gra nówka folia. Czy da się grac bez płyty w napędzie ? Edit Forgotten Hope 2 warto w to się pobawić ? Wiec opłaca się ściągać ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Da się grać bez płyty. zagooglaj za czymś takim jak "Battlefield2 mini image" i przed odpalaniem gry wkładasz to dowolnego wirtualnego napędu. Są różne wersje, ponad 20MB i są tez dużo mniejsze. Obojętnie którą znajdziesz i ściągniesz wystarczy żeby nie niszczyc oryginalnej plyty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzeg255 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2009 O dobrze,ze o tym napisales,bo nie widzialem,a moja plyta po 4latach ma juz pekniecie i tylko czekalem jak wystrzeli :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario2k Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2009 rafa@rafa Ty niezle jedziesz w BF2 1130h prawie mnie zdublowales z calego PPC chyba jestes najlepszy. Wpadaj czesciej na Super@..... Road to Jalalabad Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2009 (edytowane) To miłe co mówisz ale wątpie ;) w każdym razie gra mi sprawia nieprzerwaną przyjemność od 3.5 roku to i sie godzin uzbierało. Ale znam gości co w 12 miesięcy mają 200h więcej odemnie :D Ten serwer bardzo lubie i jak mam ochote na jalalabad to zawsze tam wchodze. Kończe na dziś bo to nie moj dzień, sporą umieralność mam <_< . Edytowane 4 Kwietnia 2009 przez rafa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mazzi Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Gratki rafa. Gierka przyszla. Dzisiaj moze instalne, mam kilka pytan: 1. instalowac jakies patche, jak tak to jakie ? 2. jakie polecacie serwy dla nooba ? 3. modyfikowac cos w grze, gdzies wyczytalem ze mozna cos zmienic zeby szybciej uruchamiala sie... 4. jakies inne rady dla nooba ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaszaWspraju Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Patch 1,41, od razu PB update. Gram na tym serwerze ping ok 80 do 90, nie mam problemów z odznakami i levelowaniem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Gratki rafa. Gierka przyszla. Dzisiaj moze instalne, mam kilka pytan: 1. instalowac jakies patche, jak tak to jakie ? 2. jakie polecacie serwy dla nooba ? 3. modyfikowac cos w grze, gdzies wyczytalem ze mozna cos zmienic zeby szybciej uruchamiala sie... 4. jakies inne rady dla nooba ? 1. Jak kolega wyżej napisał v 1.41 3. Jedyna modyfikacja jakiej używam to wymuszenie wyższej rozdzielczości ;) 4. Jak strzelasz to nie biegnij i nie trzymaj wciśniętego spustu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2009 2. jakie polecacie serwy dla nooba ? 3. modyfikowac cos w grze, gdzies wyczytalem ze mozna cos zmienic zeby szybciej uruchamiala sie... 4. jakies inne rady dla nooba ? Poprostu przyjmij do wiadomości że na początku dostaje sie mocno po tyłku :D z czasem sie wyrabia kazdy. Każdy serwer jest dobry gdzie nie ma za wielu oficerów ale i tak musisz się przyzwyczaić do ich poziomu ;) Co do uruchamiania to nie tyle modyfikacja co wywalenie wszystkich plików wideo w ścieżce X:\jakiś folder np domyslny program files\EA GAMES\Battlefield 2\mods\bf2\Movies ale pamiętaj nie usuwaj dwóch plików: menu.bik i menu_loggedin.bik czyli inaczej mówiąc wywal wszystko co nie ma w nazwie menu. pominiesz dzięki temu wszystkie reklamy EA nVidia i inne ciach!ły przy każdym odpalaniu gry. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2009 X:\jakiś folder np domyslny program files\EA GAMES\Battlefield 2\mods\bf2\Movies ale pamiętaj nie usuwaj dwóch plików: menu.bik i menu_loggedin.bik czyli inaczej mówiąc wywal wszystko co nie ma w nazwie menu. Czemu nie? Je też można wywalić. Poza tym lepiej nie wywalać tylko pozmieniać rozszerzenia na np. *.bak co by się punkbuster nie przyczepił. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...