Skocz do zawartości
kucyk

Battlefield 2

Rekomendowane odpowiedzi

Warto kupic ale ostatnio mnie cod2 wciagnal i bf sprzedalem... poza tym dobrze miec dobry sprzet i min. 1 gb ramu bo inaczej (na 512) to naprawde lipa. Jak masz 1 gb to kupuj i sie nie zawiedziesz, bledy niby sa ale mozna na nie oko przymknac ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wlasnie wymieniam kompa na 3 GHz, 1gb RAM, gf 6600 GT wiec nie ma problemu z zaciecami. Chodz mi raczej o bledy typu "niedopracowana giera" i "brak pomocy o strony EA" w rozwiazywaniu ... jest tak jak pisze, czy te bley nie przeszkadzaja w rozgrywce (jesli wogole da sie polaczyc)

i czy przez wysokie wymagania PL serwery nie swieca pustkami?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lol stary na pl servery czasem ciezko sie wbic ;] wiec o to sie nei martw, aster, gamesnet itp sa prawie zawsze pelne (tzn zawsze :P). I o so hosi "jezeli w ogole da sie polaczyc"? Mnie osobiscie wkurza fakt, ze EA spieprzylo sprawe z dodatkiem, tzn ze ci co maja dodatek moga wbic na serva z podstawki i tak grac z dodatkowym ekwipunkiem a ty nie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sid - od czasu kiedy poprawili plotki wszystkim się ciężej lata, szczególnie heli na niektórych mapach to sygnał namierzania wlasciwie nie milknie. Śmiej się dalej albowiem mało jeszcze wiesz

juz drugi raz mi imputujesz, ze czegos nie wiem. ja sie nadal smieje, bo praktycznie tylko ty masz jakies trudnosci z dominacja mapy urzadzeniami latajacymi. ktos sie przejmuje sygnalem namierzania? poprawili plotki? w zgodnej opinii po patchu 1.12 NIC sie nie zmienilo w tej kwestii. podpowiem - jesli slyszysz namierzanie zdemontuj kolesia ktory w plotce siedzi. [na fushe akurat aa nie jest spec problemem, bo tam jest sie gdzie schowac i trudno utrzymac namiar]

jesli czyms sie w heli mozna przejmowac to tym czego nie slychac [ale co to jest, to pewnie doskonale wiesz, bo bardzo starasz sie sprawiac takie wrazenie]

mam nadzieje, ze nie jestes ta jedyna, poszukiwana przez wszystkich osoba, ktorej sie trudno samolotem lata bo wszedzie aa?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zależy od mapy...

Zależy od Serwa...

Zależy czy zmieniłeś wcześniej ustawienia grafy bo jak tak to troche dłużej...

jonathan - może mała rundka dzisiaj ;>??? ale to po 18:00 ;] co ty na to ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

lol

komp uciagnie nie boj sie ale nie wiem jak z prockiem bo slyszalem ze kiepskie pentiumy ale naprawde sie na nich nie znam. A czy lepsze od css? Hmm mozna powiedziec ze to rozne gry, napewno bardziej rozbudowane.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

lol

komp uciagnie nie boj sie ale nie wiem jak z prockiem bo slyszalem ze kiepskie pentiumy ale naprawde sie na nich nie znam. A czy lepsze od css? Hmm mozna powiedziec ze to rozne gry, napewno bardziej rozbudowane.

Heh. Pentiumy nie są w cale takie złe. Dawno grałem w demko battlefielda i gdzieś zgubiłem. Mam 128 więc nie chciałoby mi się sciągać go od nowa. Czy powinno chodzić bezproblemu na moim configu ze 128kb-dupowatym internetem ??

Aha a co z detalami ?? Uciągnie 1024x768 wszystko na medium z AA chociaż na 2x ??

Edytowane przez quartzXXI

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

128, 360... jak zwal tak zwal, bo kazdy kto kupil neo 128 juz ma "przerobione" na 360, a raczej 256. Nie wiem czemu masz tam takie pingi, ale ja recze za to glowa, ze gra jest plynna, a jak mowie ze plynna, to powiedzmy takie 60 fpsow internetowych :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

60 FPS-ów internetowych czyli ping=60 :D W każdym razie ja mam kablówkę 128. Miałem CoD 1 i chodziło znośnie. Raz było OK, czasem do du**. To samo w colinie4 i MOHAA. Jak inni pingi mieli dobre, to też raczej nie przekraczałem 100.

Czyli powinno iść dobrze ?? Oczywiście były i takie momenty że wszyscy na serwerze mieli ponad 200 to ja teżtak miałem i tu już chyba nie ma nic wspólnego z szybkością łącza a serwerem zgadza się ??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bo ja wiem ?? Jego się spytaj, bo to taka metafora ( BAMBOOCHA :lol:).

Ping równy 60 odpowiadający 60FPS-om daje płynną grę zgadza się ?? :D OT, mi problem, chpociaż w rzeczywistości byłoby to nierealne. Bo im mniejszy ping a większy FPS-y tym płynniejsza gra <_< .Czyli ping jest jest odwrotnie proporcjonalny do FPS-ów jak i odwrotnie.

Trochę namieszałe,aLe matematyk lub fizyk z przynajmniej oceną dobrą, lub dostateczną powinien zrozumnieć o co chodzi :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hmm kev mowil ze gra na medium to ty raczej tez. O net naprawde sie nie boj i gralo sie bardzo dobrze na neo128.

Czemu opierasz się o moje stwierdzenie ? Mamy takie same configi więdz u Ciebie chodzi tak samo B) (Prawie takie same ;P)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Powtarzasz się Jonathan :lol:

W każdym reazie wybrałem już CoD2, ze względu również na niską cenę. Batllefield2 kosztuje prawie 2x więcej :huh:

CoD2 odpowiednio 60zł+koszty przesyłki

B2 130zł+ koszty przesyłki

Zdecydowanie wybieram Call of Duty (też się powtarzam :D)

Pozdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi