Skocz do zawartości
kucyk

Battlefield 2

Rekomendowane odpowiedzi

sorry że znowu się wtrące, ale może zamiast brać tego CoD2 <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> lepiej H-L 2 ?? z counter strikem source ??

Wiem, że może i to żałosne ale nigdy na oczy nawet countera nie widziałem, a jedynie słyszałem.

Więc ?? Inwestować w H-L2 z counterem czy lepiej samo CoD2 ?

Tylko że HL2 jest droższy....a używanego bym nie kupował, przez ten pojeb*** STEAM

Edytowane przez quartzXXI

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wiem że dostane punkty ale trudno. Dla mnie jak i dla wielu innych ludzi grających w gry najprostszym sposobem i chyba najlepszym przed zakupem gry jest pogranie w pirata, wtedy wiesz jak giera Ci działa, czy Ci sie podoba czy nie. Nawet nie koniecznie pirata a samo demko gry i nie rozumiem czemu do kury nędzy ludzie choc troche nie pomysla i nie sprawdza jak co im sie podoba i jak dziala tylko zasypuja to forum i ten temat debilnymi pytaniami w stylu:

Czy mi bf2 poleci na tym sprzecie?

Czy bf2 mi sie spodoba?

Czy bf2 to dobra gra?

Czy oplaca sie wydac 130zł na bf2?

Dla mnie po prostu paranoja, to tak jakbym się sąsiada pytał czy podoba mi sie jego samochód i czy dobrze mi się będzie nim jeździło :|

Jak kogoś uraziłem to sorry, chociaż moze to i dobrze :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale chyba pominoles wazny fakt, ze kolega ma radiowke 128 wiec o sciagnieciu gry ktora ma 4 gb moze pomarzyc... pytania sa jak najbardziej na miejscu ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zbierzmy jakąś ekipę z tweaka i zagrajmy ;D Będzie el0 i pr0 ;]

I przestańcie tu gadać o piratach i o tym co kolega może ściągnąć a co nie ;]

Edytowane przez kev

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cod2 ma kilka wad - pierwsza, podstawowa i bardzo bolesna jest brak wbudowanego systemu anty cheatowego. ogaldalem cod2 przez ramie u kumpla w akademcu - gra byla legalna, wiec gral na normalnych serwerach. no wiec akcja pt. niewidzialny zolnierz nie byla niczym dziwnym.. jakies kule przechodzace przez sciany, headshoty z [gluteus maximus] i inne takie [elegancko widoczne na death cam]

multi przez to BARDZO traci

nt ew. patcha nic nie wiadomo. podejrzewam, ze sprawe zalatwi tak jak przy cod1 dopiero cod2:uo. pytanie kto to kupi, bo spolecznosc cod2 sie na gre powoli wypina.

o jazdach z wydajnoscia z dx9 nie wspominajac, to jest juz kompromitacja

majac do wyboru cod2, bf2 i hl2 wzialbym bf2, ale tylko dlatego, ze nie lubie css [choc do samej gry nic nie mam, ale mnie po prostu nie kreci] a bf2 bywa zabawny [choc od dawna nie gralem]. hl2 zreszta mozna kupic za duzo mniejsze pieniadze niz 130 zlotych..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Eh sid przeciez juz kto inny robi anti czitach. Co co opisywanych akcji typu niewidzialny zlonierz to dziwne, bo ja gram jakies 2 tyg w cod2 i zadnej oznaki cziterstwa nie znalazlem, nikt jakos nadzwyczajnie mnie nie zabijal itp.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Adasi, dzięki za szczerą odpowiedź ;) W każdym razie kolega ma rację, tte 128kb to baaaardzo mało. Ściąganie nie wchodzi w rachubę, po pierwsze nielegalne, drugie za długo by to trwało, po trzecie mam skąpych kolegów ;)

W dema tych gier grałem, a dokładnie FEAR, CoD2, i Battlefield, H-L2 jako tako przeszedłem "u kolegi".........(to było w lato :lol: ekhm...)

Noi mnie to zastanawia. Interesuje mnie granie przez neta, bo to jest coś, noi musze pamietac o moim dupiastym łączu. Zastanawiałem się jeszcze nad GuildWars ale sobie odpuściłem........

Czyli jednak chyba wezme CoD2. A myśle że wydawcy coś zrobiaz tymi cheatami, bo inaczej straca sporo forsy, uczciwi gracze nie chcieli by w to pograć. A zreszta miałem CoD "jedynke" Używaną, ale zawsze oryginalną. I dlczego tam nie było cheatów ?? JA jakoś ich nie zauważyłem, sam i ch też nie używałem, choć często mi się zdarzało na jednej mapie bycie na I miejscu. :D

Oczywiście radziecka maszynówka i do boju ;)

CoD2 będzie dobrym wyborem, tak myślę..........no chyba że jeszcze batllefield ale te wymagania, i strasznie zżerający RAM przez tę grę. <_< noi cena :mur:

Edytowane przez quartzXXI

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

I dlczego tam nie było cheatów ?? JA jakoś ich nie zauważyłem, sam i ch też nie używałem, choć często mi się zdarzało na jednej mapie bycie na I miejscu.

moze dlatego, ze tam byl wbudowany punkbuster jesli dobrze pamietam

w cod2 nic takiego nie ma. wydawca leci sobie w czlona, do tego stopnia, ze gracze zachodni przeprowadzili niedawno strajk polegajacy na wylaczaniu/haslowaniu/blokowaniu serwerow, ktore hostuja

wydawca ma tych ludzi w [gluteus maximus], bo oni juz zaplacili..

ps. po co pytasz skoro decyzje juz podjales?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

moze dlatego, ze tam byl wbudowany punkbuster jesli dobrze pamietam

w cod2 nic takiego nie ma. wydawca leci sobie w czlona, do tego stopnia, ze gracze zachodni przeprowadzili niedawno strajk polegajacy na wylaczaniu/haslowaniu/blokowaniu serwerow, ktore hostuja

wydawca ma tych ludzi w [gluteus maximus], bo oni juz zaplacili..

ps. po co pytasz skoro decyzje juz podjales?

No decyzja niby podjęta, ale przed licytacją na allegro, wszystko może się zmienić......

A wy myślicie, że w końcu zrobią coś z tą sprawą ?? Bo właśnie na multi mi zalezy...... :mur: A 130zł na battlefielda to chyba jednak dużo.. :unsure:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

BOZE pisalem juz ze bedzie anti czit, tylko jakis inny, nie punk buster... wiec TAK ZROBIA Z TYM COS :P

No za bfa to troche duzo trza zabulic, a nie wiem jak z tym 765 ram... na 512 byla masakra, na 1 gb nie patrzalem a na 765 to nigdy nie wiadomo jakby chodzilo... CoD bedzie najbezpieczniejszym wyborem, przynajmniej wiesz ze bezsteresowo sobie pograsz. I cena przystepna.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tak sa servery, tzn chyba sa, bo jak wyszl odem oz poczatku to bylo ich troche, ale nie wiem czy dalej sa bo juz jakis cza minal od premiery...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No coz ja w Bf2 gram od premiery wiec od czerwca i mi sie wcale ale to wcale nie znudzil , moze juz mnie tak nie bawi granie na serwerach rankingowych , ale czasem tam sie dorzuci jakas odznake , odblokuje bron i znowu dwa tygodnie zabawy chociaz teraz glownie skupiam sie na grze w klanie. Wiec widzisz premiera byla w czerwcu , 120 zl czy to duzo czy malo hmm wedlug mnie to smieszna cena jak za gre w ktora bede gral pewnie latami , no bo skoro juz gram 7 miesiecy i jest to jedyna gra ktora mam zainstalowana na dysku , (chociaz na polce lezy HL 2 , CoD 2 , MoH PA , CS) to jest to dla mnie niedoscigniony wzorzec gry MP , CoD 2 gra na miesiac pozniej nuda takie jest moje zdanie , wprawdzie mam ja od paru dni przeszedle Singiel calkiem niezly zreszta ale multi myslalem ze bedzie w tym cos nowego wreszcie jakies klasy porzadne czy cos a to troche odgrzewany CoD wedlug mnie , jednak pojazdy , samoloty ,super pomyslane mapy i taktyka taktyka taktyka cos czego w CoD 2 nie uswiadczysz to co innego jak tylko biegnij strzelaj , no i te cheaty w CoD 2 brrrrr...

Ale zrobisz jak uwazasz i pewnie bedzie to dobry wybór

Edytowane przez sztandar

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Siemanko wszystkim dawno nie pisałem bo pochłonęła mnie gra gra BF2 :lol:

Pozdro dla Adasi, Metz (Ty największy... wiesz co :D ), Hassan, Dzieju, Rako, Demolka,Kaoz,Patios,Jonathan, i resztę z #SOF# (jeżeli kogoś pominąłem przepraszam z góry :cry: )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ludzie... sprzedalem bfa na allegro i koles do mnie dzowni ze zly cd key jest. Wpisuje cd key z instrukcji i nie moze zainstalowac bo wyskakuje ten blad... ja wczesniej uzywalem go i bylo ok, czemu mu takie cos wyskakuje?

Nie wazne ciolek zamiast 2 wpisywal Z dopiero jak mu powiedzialem zeby posprawdzal czy nie pomylil sie to sie kapnal ;/

Edytowane przez Pioorek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zeby pograc w bfa to trzba miec poprostu kase, bo tak sluchajac kolejnych niusow przestaje wiezyc ze mozna spokojnie pograc na podstawce ;/ i pewnie znowu ludzie dostana dodadkowy sprzet, a ci z podstawki nic (i to mnie nie dziwi, ale gdzie tutaj rowne szanse?)

n/c.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi