Skocz do zawartości
kucyk

Battlefield 2

Rekomendowane odpowiedzi

Dorwalem sie do full'a u znajomego i widze u niego 10map,a na stronie bf jest opis 12, brakuje kubra dam i mashtuur city. O co biega? czy byly jakies wersje okrojone,czy to poprostu dopisane mapki? Jesli tak to gdzie je ściągnąć,bo zabardzo niewidze pojedynczych map, tylko mody i map'packi.

Edytowane przez jurek911

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no sprawdzalem jeszcze raz i ma 10 i fakt gralem w singla,bo neta mu zabrali :( ,pliki są,wiec wsio sie zgadza.

I znowu singlowcy sa w d. bici >_>

...a moze da sie to jakos odblokowac?

Edytowane przez jurek911

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Metzu jak wyjdzie Armored Fury to mysle ze rozegramy pare bitew pancernych...

ps. pojezdzilbym PT91:)

ja juz nie moge sie doczekać az wsiąde to PT91 i zobacze jak wymiata (albo i nie) heh :D

misiek175

Co sądzicie o założeniu klanu w BF2 graczy z TWEAK??

jakbys sie rozejrzał po niektórych klanach i nickach graczy to byś zauwazył ze jest pare osób z tweaka :wink:

Edytowane przez Metz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wielu z TWEAKA udziela się także w klanie SOF w tym mój ukofany czołgista :wub:

Nie nie nie, ile razy mam Ci powtarzać że on jest tylko mój :mur: :lol:

Sztandar a jak ostatni spar SOF vs. Grom??

Niestety nie potrafie odpowiedzieć na to pytanie ponieważ nigdy do końca nie wiem z kim gram, kurna dwa klany o tej samej nazwie to nieco poroniony pomysł bo wielu sie myli (w tym mi). Moglibyście to jakoś zmienić i nie uwierze że jedna grupa nie zerżnęła nazwy od drugiej.

Pzdr.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sztandar a jak ostatni spar SOF vs. Grom??

Dostalośmy wycisk , no ale cóż raz się wygrywa raz się przegrywa.

Niestety nie potrafie odpowiedzieć na to pytanie ponieważ nigdy do końca nie wiem z kim gram, kurna dwa klany o tej samej nazwie to nieco poroniony pomysł bo wielu sie myli (w tym mi). Moglibyście to jakoś zmienić i nie uwierze że jedna grupa nie zerżnęła nazwy od drugiej.

Pzdr.

Sytuacja wygląda tak , że GROM grał w ET My na scenie BF byliśmy pierwsi oni dołączyli do sceny później , zresztą to nie ja nazwe wymyśliłem i nie ja jestem CL więc to niestety nie odemnie zależy , ale powiem szczerze , że rozważamy zmiane nazwy...

Może SoF ma ochote dzisiaj zagrac sparing wieczorkiem?? bo Metz chyba w monopolu do 18 więc na razie ciężko mi się z nim skontaktowac.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Może SoF ma ochote dzisiaj zagrac sparing wieczorkiem?? bo Metz chyba w monopolu do 18 więc na razie ciężko mi się z nim skontaktowac.

Wiesz co u nas dosyć ciężko ze squadem by było chyba na dziś wieczór, dziwne że Metz nie odpowiada (pewnie ma zapierdziel w robocie, albo spi na klawie bo lupalismy do 3,30 :D ). Zobaczymy wieczorem na gadu czy coś bo teraz to ciężko powiedzieć, zawsze można puknąć jakis 4fun infantry ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Faajjniee, ale jestem rozchwytywany :D

Adasi my man (bez podtekstów :lol:) GROM.BF2 to ten fajniejszy grom..ile to ja bede Wam powtarzał ?:P B)

@Sztandar - zagramy, pewnie tak kolo 21 hmm? Jeszcze sie zgadamy...Ty tez sie teraz nie odzywasz..czyżbyś sie do mnie wybrał ?:P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wiecie co wam powiem mam teraz 1.5 gb ramu i dla tej gry to malo. Mam CZASEM (bardzo sporadycznie) scinki. Ja nie wiem, jonathan jak ci chodzi na 2 gb?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja to podsumuje tak: "AMD" :lol:

Może prezz grafe albo proca Ci gra zwalnia bo ja mam 1,5GB i idealnie. Gram full detal 1280x1024, tylko nie laduje sie tak szybko jak dwugigowcy.

Zgadzam się ja też kiedyś miałem Bartka 2500+@3100+ , 1.5GB RAM (3x512MB), R9800 PRO 128MB i BF2 śmigał bez żadnej przycinki w 1024/768 detale na maksa ale bez AA czy AF tyle że nie było zbyt płynnie a momentami dość słabo no ale czasy świetności R9800 już dawno mineły ;-)

Edytowane przez Tranquility

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi