Gość Pioorek Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Jaka srednia? ;/ Na koniec zdobyte punkty mnozoze sa u ciebie przez 2. Pkt dostajesz za zabicia artyleria tylko (chyba). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość scofield Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Jaka srednia? ;/ Na koniec zdobyte punkty mnozoze sa u ciebie przez 2. Pkt dostajesz za zabicia artyleria tylko (chyba). Żadnej średniej nie ma to fakt. Za artylerie to nie możliwe bo można wogóle nie używać artylerii i wali nam pkt. Ale sprawdziłem, że pkt lecą jak zrobie Skan i mówie gdzie są wrogowie na mapie, co nie zmienia faktu, że dalej nie otrzymałem konkretnej odpowiedzi :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2006 OK. Myliłem się :oops: takie odnosiłem wrażenie że tak jest. Ale co do końca zwycięskiego zespołu to jest napisane premia dla komendanta za każdym razem. Co do punktów w trakcie walki UAV i zaopatrzenie. Może coś jeszcze. Polecam to forum może się wszyscy czegoś dowiemy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milan1899 Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2006 a ja mam takie pytanie. Wiem, ze na forum piratom sie nie pomaga, ale.....mam oryginala :P. Moj brat jedzie na kopii zapasowej w toce 3 i za kazdym razem jak chce uruchomic, to musi odlaczac naped i jak chce wlaczyc bf2 i grac to zawsze musze znowu podlaczac. Macie namiar na sprawnego cracka no cd do bf2? nie musicie odp na forum. Bede wdzieczny za PW. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buu Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Jest no-cd ale w formie obrazu plyty (3mb czy cos kolo tego). Sam z niego korzystam od jakiegos roku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duniek Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2006 (edytowane) A ja mam pytanie jak sie robi przewrotki tzn. dokladnie "turlanie" na boki w pozycji lezacej ??? Edytowane 18 Kwietnia 2006 przez duniek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lcs Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Jest no-cd ale w formie obrazu plyty (3mb czy cos kolo tego). Sam z niego korzystam od jakiegos roku. a skad wziac taki obaz? jest na plycie? uprzedzajac pytanie/ komentarz, moglbym sprawdzic sam gdybym nie porzyczyl bf`a koledze ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelekmal Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2006 najlepiej sam stworz.... 1 wloz cd bf2 do dvd romu i w nero zrob obraz plyty 2 daemon toolsem zrob wirtualny naped i wloz do niego obraz plyty Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2006 (edytowane) Turlanie? Poprostu strafuj w prawo/lewo i wcisnij klawisz kladzenia sie - dla innych bedziesz sie przekrecal a sam tego nie bedziesz widzial. http://www.spacetarget.com/games/pc_battle...tlefield%202%20[ALL]%20No-DVD/Fixed%20Image%203 Tutaj masz ten mini obraz. Sam nie rob bo bedzie wazyl duzo. Edytowane 18 Kwietnia 2006 przez Pioorek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buu Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Pioorek a wiesz jak ten mini obraz jest zrobione ;) Heh za czasow BF:V byla fajna metoda na robienie mini-obrazu, zalezalo w jakiego Vietnama chciales grac :] Jezeli w czystego robiłes obraz 3mb, jezeli z dodatkami to 6-7mb a jezeli z modami to 15mb :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeeJayWaski Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Witam! Na necie znalazlem cos takiego jak "ABR Client"- jest to jakis program do alternatywnych, rankingowych serwerów! Na czym to polega? Ponawiam pytanie bo pojawilo sie kilka postow a nie uzyskalem odpowiedzi! pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buu Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2006 (edytowane) Najprawdopodobnie nikt nie wie ;) Mozesz poszukac na battlefield.pl , moze tam beda wiedzieli. Edytowane 18 Kwietnia 2006 przez Buu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoaDKilL Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Commander The commander score is the sum of all commander points earned. The commander points are every point earned by a member of your team during your reign as commander divided by the total of living team members at the given time. Kills with artillery will count towards you global kills and kills with the kit you are using but do not directly add points to your score. After each round has finished the commander of the winning side will have his points for that round doubled. no i proste :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.Melon Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Ja mam problem z Battlefieldem.Otóż odpalam sobie grę,ekran robi się czarny i po kilku sekundach wyrzuca mnie zpowrotem do pulpitu. Mam AMD Sempron 2600,1024 ramu i Radeona 9500 PRO. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lcs Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Turlanie? Poprostu strafuj w prawo/lewo i wcisnij klawisz kladzenia sie - dla innych bedziesz sie przekrecal a sam tego nie bedziesz widzial. http://www.spacetarget.com/games/pc_battle...tlefield%202%20[ALL]%20No-DVD/Fixed%20Image%203 Tutaj masz ten mini obraz. Sam nie rob bo bedzie wazyl duzo. dzieki ale nie bardzo wiem ktory obaz mam sciagnac bo widze ze jest ich kupa i ciut, ciut i nie do konca intuicyjnie mozna wybrac wlasciwy. Rozumiem ze nie ma takiego na ktorym pojdzie kazdy dodatek itd. Ktore obrazy mam sciagnac zebym mogl grac w podstawe, sf i ef? z gory dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Sciagnij kazdy i probuj ;) waza malo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Galago De Codi Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2006 mam pytanie dotyczące rozmów głosowych.. Jak widac w podpisie - moja maszyna do demonów predkosci na nalezy.. jaki byscie LEGALNY programik do czatowania polecali by nie obcazac za bardzo kompa?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.Melon Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Może TeamSpeak? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztandar Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Większość klanowych graczy korzysta z TS-a , ale w jakim stopniu on obciąża komputer to nie jestem w stanie powiedzieć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Galago De Codi Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Sprawdze po prostu w domu.. ale cos mi sie wydaje ze bede musial tego uzywac tylko przy BF'42 :/ .. czas zmienic kompa... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iwo_kupa Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Moge cie zapewnic ze programy do komunikacju glosowej typu TS lub VT (moim zdaniem leszpe od TS 100x) nie obciazaja ani kompa ani lacza. Mozesz spokojnie ich uzywac ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koen Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Kilka postów wyżej była poruszana kwestia obrazów/plików typu no-cd do battlefielda. Spytam jeszcze dla pewności - czy używanie takiego obrazu no-cd umożliwia normalne granie online w wersję z legalnym kluczem i wszystkimi patchami? Mam oczywiście oryginalnego battlefielda, chciałem użyć no-cd bo mam wiekowy napęd dvd rocznik 98 i czasem musze 10 razy wkładać płytkę dvd żeby w końcu napęd ją odczytał :/ pozdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Nie wiem o jakie pliki ci chodzi, ale obrazy plyty ktore waza kilka kb/mb sa legalne i nic sie nie stanie jak bedziesz gral tak na oryginale. Sam mam oryginala i gram na obrazie plyty juz z pol roku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buu Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2006 (edytowane) Ja gram na obrazach juzzz ladnych kilka lat, dokladniej od momentu gdy moje oczka zobaczyly pekniecie na plycie od BF:1942 :? Plyte BF2 wlozylem tylko raz do Dvd (podczas instalacji) to samo tyczy sie dodatku SF, w ktory juz prawie nikt nie gra :| Edytowane 21 Kwietnia 2006 przez Buu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koen Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Spoko, a czy trzeba używać tych anti-blacklist tools? pozdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buu Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2006 (edytowane) Nie, poniewaz mini obrazek jest dokladnym klonem poczatku plyty (tam gdzie jest sprawdzana legalnosc dvd). Jest to legalne poniewaz do zainstalowania i tak potrzebujemy oryginalnego cd-key i dvd z gra ;) Uprzedzajac pytanie, patche nie maja nic przeciwko pracy "z mini obrazu" :wink: Edytowane 21 Kwietnia 2006 przez Buu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koen Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Ok dzięki. Teraz musze tylko dojść czemu od 2 dni mam ping 200-300 na każdym serwerze (1mbit/1mbit, publiczne ip, wyłączone firewalle) :? pozdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milan1899 Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2006 czy kod gry w euro force jest lepiej dopracowany niz w special forces ? Jak jest z frajda gry ? Czytalem wiele pochlebnych opinii o grze... serwerow sporo ? Brak bledow ? Czekam na odp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2006 czy kod gry w euro force jest lepiej dopracowany niz w special forces ? Jak jest z frajda gry ? Czytalem wiele pochlebnych opinii o grze... serwerow sporo ? Brak bledow ? Czekam na odpKod gry jest zawarty w podstawowej wersji gry i jest ulepszany patchami. Euro Force nie jest grą a tylko dodatkiem tzw. boosterem dodającym 3 mapy, bronie i pojazdy. Special Forces też jest tylko dodatkiem opierającym się na engine podstawy. Podsumowując - wszystko zależy od tego co EA poprawia w kolejnych patchach a nie zależy od dodatków jakie sobie dokupisz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2006 EA szykuje podobno nowego patcha i maja dodac tryb Coop czy cos... Info z forum battlefield.pl ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...