dr@bollo Opublikowano 21 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2006 (edytowane) witam! szybkie pytanko : jak macie ustawiony plik stronicowania w swoich konfigach? domyslnie przez windowsa czy jakos specjalnie pod BF'a? bo ja mam ustawione 1024MB-2048MB i nie wiem czy dobrze <_< bo zdarza mi sie co jakisz czas freez kiedy mi zrzuca z pamieci na dysk i strasznie mnie to wk...ia :mur: Edytowane 21 Września 2006 przez dr@bollo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 21 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2006 (edytowane) ...jak macie ustawiony plik stronicowania w swoich konfigach? domyslnie przez windowsa czy jakos specjalnie pod BF'a? bo ja mam ustawione 1024MB-2048MB i nie wiem czy dobrze <_< bo zdarza mi sie co jakisz czas freez kiedy mi zrzuca z pamieci na dysk... Ja mam całkowicie wyłączony i nigdy nie przycina. Edytowane 21 Września 2006 przez rafa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dr@bollo Opublikowano 21 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2006 Ja mam całkowicie wyłączony i nigdy nie przycina. no i sie nie dziwie bo masz 2x1GB a ja o polowe mniej a do tego takiego graficznego potwora masz :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forrestal Opublikowano 23 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2006 Jak masz 1GB Ramu to plik stronnicowania ustaw sztywno 1024-1024. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 24 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2006 Jak masz 1GB Ramu to plik stronnicowania ustaw sztywno 1024-1024.Albo zredukuj textury Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 27 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2006 Siemka. Chcialbym kumplowi pozyczyc mojego BF2 na jakis czas, nie gram teraz w niego a jemu sie spodobalo wiec nie widze problemu. Ale: czy potem jak mi odda (i nie bedize juz gral) to nie bedzie zadnych problemow z gra na moim kompie? Bo CD KEY bedzie uzyty w innym miejscu ale tylko jednokrotnie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 27 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2006 Siemka. Chcialbym kumplowi pozyczyc mojego BF2 na jakis czas, nie gram teraz w niego a jemu sie spodobalo wiec nie widze problemu. Ale: czy potem jak mi odda (i nie bedize juz gral) to nie bedzie zadnych problemow z gra na moim kompie? Bo CD KEY bedzie uzyty w innym miejscu ale tylko jednokrotnie... Nie będzie problemu - możesz grać ze swoją płytą i nick'iem na wielu komputerach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 27 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2006 Jedyny warunek, aby cd key nie byl uzywany rownoczesnie? Nie myslce ze chce piracic czy cos po prostu chce pozyczyc gre kumplowi na jakis czas i boje sie czy nie zbanuja mi cd keya czy cos ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzdrowiony Opublikowano 28 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2006 nie musisz sie niczego obawiac, koles moze grac na twoim profilu, a i jezeli ma ochote zalozyc wlasny. niczego ci nie zbanuja Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
msn Opublikowano 28 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2006 (edytowane) Zapraszam do pobrania naszego małego teamowego trailera: http://s000.wyslijto.pl/index.php?file_id=...t=&gk=money Powstał on z materiałów gromadzonych przezemnie w przeciągu kilku miesięcy naszego grania. Nie jesteśmy klanem, po prostu mamy taki nasz serwerowy team polaków, zawsze gramy na bośniackich serwerach BIHnet'u. aha: podprowadziłem komuś beat, bo bardzo mi się spodobał :D , więc nie martwcie się, jak będziecie mieli deja vu podczas oglagania aha2: uwaga, 18+ ;) Edytowane 14 Października 2006 przez msn Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyN Opublikowano 29 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2006 Zapraszam do pobrania naszego małego teamowego trailera: http://s003.wyslijto.pl/download.php?file_...831964365983364 Link nie działa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rainder Opublikowano 2 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2006 Witam. Szukam zaufanej osoby o dobrym serduchu :oops: , która by mi mogła odblokować bronie do Battlefielda 2 : SF. Bardzo proszę o pomoc :rolleyes: . Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 2 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2006 Link nie działaDziała działa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurek911 Opublikowano 2 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2006 (edytowane) ehh...sie zastanawiam jak to jest z tym punkbuster'em. Wczoraj jeden taki "okupywał" lotnisko a konkretnie heli,pozakladal ładunki i wiadomo co dalej kiedy ktos dobiegł szybciej do heli od niego :/ Widzialem jak posłał do piachu z pieciu kolesi i nic dalej koczował na lotnisku,a mnie wywaliło za notoryczny TK, kiedy wziąłem "odwet" na nim (przypadkowo dostał tez inny koleś" :/ EDIT: Co do odblokowania broni, którą warto odblokować w pierwszej kolejności? Ja wziąłem snajperke i % zabitych znacznie wzrósł :) Edytowane 2 Października 2006 przez jurek911 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 3 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2006 ehh...sie zastanawiam jak to jest z tym punkbuster'em. Wczoraj jeden taki "okupywał" lotnisko a konkretnie heli,pozakladal ładunki i wiadomo co dalej kiedy ktos dobiegł szybciej do heli od niego :/ Widzialem jak posłał do piachu z pieciu kolesi i nic dalej koczował na lotnisku,a mnie wywaliło za notoryczny TK, kiedy wziąłem "odwet" na nim (przypadkowo dostał tez inny koleś" :/ EDIT: Co do odblokowania broni, którą warto odblokować w pierwszej kolejności? Ja wziąłem snajperke i % zabitych znacznie wzrósł :) Nie warto się mścić na TK - a przynajmniej nie w ten sposób. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztandar Opublikowano 3 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2006 Jak chcesz się zemścić to bierzesz jeepa rozpędzasz go i wyskakujesz przed typem on ginie a Ty nie masz punktów ujemnych :D brudne, ale skutecznie można popsuć humor wstrętnym teamkillerom Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
msn Opublikowano 4 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2006 Jak chcesz się zemścić to bierzesz jeepa rozpędzasz go i wyskakujesz przed typem on ginie a Ty nie masz punktów ujemnych :D brudne, ale skutecznie można popsuć humor wstrętnym teamkillerom Ja jeszcze stosuję metodę zrzucania helikoptera na głowę, a jak koleś jest wyjątkowo uciążliwy to wskakuje na heli i nie daję mu wystartować. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 4 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2006 (edytowane) Ja jeszcze stosuję metodę zrzucania helikoptera na głowę, a jak koleś jest wyjątkowo uciążliwy to wskakuje na heli i nie daję mu wystartować.JAk grałem w demo to mi taki jeden wskakiwał bez powodu tylko po to aby mnie ukarać ale to było wieki temu co nie zmienia faktu że h był g. ps. widzę że grasz na bihnet - jedyne co mnie tam wkurza to miny działające na własną drużynę - a wiadomo że lam pełno widzących minę a i tak włażących Edytowane 4 Października 2006 przez Kyle Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurek911 Opublikowano 12 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2006 cosik ostatnio temat przycichł :( czyżby sie ludziska na nowego bf przeniesli ?.. Ja zostaje przy normalnym BF2,choc niedokonca,bo ostatnio zacząłem w Project Reality pogrywać troche i dziwi mnie system awansow. W ciagu jednej rundy awansowalem kilka razy,ale na nastepny dzien znow startowalem od zera (?),ale patrze a tu koles wchodzi na serwer,zero punktow i 3 belki...no to juz sie calkiem pogubilem.A w ogole to byl serwer nie rankingowy :? (przynajmiej tak mi sie zdawalo,nazwy niepamietam) pzd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fllanker Opublikowano 13 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2006 Witam, odrazu mowie ze nigdy nie mialem do czynienia z grami online, chwilem zapytac co msuze zrobic zeby grac na necie w BF2. Mam orginalnego BF wiec podstawowy warunek spelniony :) co dalej ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztandar Opublikowano 13 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2006 Włączyć multiplayer i założyć konto. Później sie zalogować znaleźć serwerek (jest ich bardzo dużo) i grać :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Polandmet*2 Opublikowano 13 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2006 co to jest Project Reality Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 13 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2006 www.realitymod.com/ Mod do bf2, jak sama nazwa mowi sprawia, ze bf staje sie bardziej realistyczny i spawnowanie trwa dluzej, tzn im czesciej giniemy tym dluzej czekamy na spawn + dochodzi pare mapek, tez w nocy (mamy noktowizor). Mnie sie lepiej w tego moda gra niz w bf2... glownie ze wzgledu na mapki ktore sa na prawde swietne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurek911 Opublikowano 14 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2006 Z tymi mapkami w PR to i tak "nie tak",bo wszyscy graja na karkand2 lub mashtur,a pozostale pustkami świecą,jak zresztą większosc serwerów (przynajmniej tych które znalazła moja wyszukiwarka). Chyba ze na roznych wersjach ludzie graja... ...aaa Pioorek na jakim ty modzie grasz? bo ja na PR minimod v0.32 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 14 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2006 W bf2 nie gram juz jakis czas, ostatni raz w pr pykalem z pol roku temu, mialem wtedy najwnosza wersje jaka byla dostepna. Ogolnie serverow rzeczywiscie bylo malo, ale nie trudno bylo znalezc te gdzie lecialy inne mapki niz karkand 2 czy mashtuur Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milan1899 Opublikowano 15 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2006 (edytowane) wracam do gry ! :D Kupilem gierke na allegro za 3 dyszki :D :blink: :blink: czy jest znana data wyjscia tego moda II WW ? (nie pamietam jego nazwy). Z gory thx Edytowane 15 Października 2006 przez szocik1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztandar Opublikowano 16 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2006 Forgotten Hope II ten mod się nazywa i niestety data premiery nie jest jeszcze znana. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fllanker Opublikowano 16 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2006 mam takei dwa pytania, po pierwsze czy instalowaliscie moze patcha 1.4 ? i czy nie uruchamia sie wam BF po nim ? i po drugie jakie porty sa najwazniejsze do grania na necie bo nei wiem ktore dopisac a w jednym miejscu znalazlem ich bardzo duzo wszystkich dopisywac nei ma sensu bo mam rozdzielonego dsl'a. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 16 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2006 Tak sie sklada ze patch 1.4 jest raczej wymagany bo wiekszosc servow na nim stoi :lol:. I tak - bf2 sie po nim uruchamia, chyba ze maszp irata to nie pograsz sobie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fllanker Opublikowano 16 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2006 Tak sie sklada ze patch 1.4 jest raczej wymagany bo wiekszosc servow na nim stoi :lol:. I tak - bf2 sie po nim uruchamia, chyba ze maszp irata to nie pograsz sobie. kurcze zle troche napisalem chodzilo mi o to czy po instalacji patcha 1.4 nie dzieje sie u was tak ze uruchamia sie jakos dlugo po wlozeniu plyty i wlanczeniu gry u mnie trwa to po tym ja k zainstalowalem czarny ekran dysk cos pracuje i potem dopiero logo EA i cala reszta a wczensiej odrazu bylo i napiszcie jakie porty warto odblokowac do gry w necie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...