DeeJayWaski Opublikowano 26 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2007 Dziś 20/20:30 SOF vs Myxpier w ESL spring CUP w http://hstv.pl/Witam. Jaki wynik bo nie widzialem meczu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurdefelek Opublikowano 26 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2007 (edytowane) Mozna wyzerowac swoje konto i grac od poczatku?? Nie - mozesz tylko zabijać we własnej drużynie, to szybko się wyzeruje... :lol2: Edytowane 26 Marca 2007 przez kurdefelek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztandar Opublikowano 26 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2007 (edytowane) Wygraliśmy :D 518-0 Edytowane 26 Marca 2007 przez sztandar Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszDW Opublikowano 26 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2007 No ja wczoraj chciałem obejrzeć i g#@o! Czerwony prostokąt zamiast obrazu i tyle. Dwa tygodnie temu nie było problemu (tylko trochę obraz za jasny) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milan1899 Opublikowano 27 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2007 (edytowane) po raz 5-ty raczej kupie BF2. Za kazdym razem gra mnie czyms do siebie zrazala (glownie przez nowe patche), ale teraz znowu naszla mnie ochota na kupno ;) Ta gra cos w sobie ma, ze czlowiek chce do niej wracac i znowu postrzelac sie na wake07' czy strike at karkand :oops: (Chyba) do zobaczenia na serwie. Mam nadzieje, ze scena sie az tak nie przerzedzila i jest z kim grac na pelnych pl serwerach. Edytowane 27 Marca 2007 przez szocik1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurek911 Opublikowano 28 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2007 Z tym to czasem jest problem, bo serwery pl są albo pełne albo puste :( (przynajmniej w godzinach, w których ja moge grać) ale jak już sie wbijesz, to ... :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztandar Opublikowano 28 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2007 Teraz w sumie zapanowała moda na infantry także Conquestowe pPolskie serwery mało oblegane infantry praktycznie full non stop. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 28 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2007 Ale jest masa serwerów z całego świata i nie ma problemów żeby pograć nawet JS a są też serwery EF i AF. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 28 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2007 No ja dzisiaj wlasnie poinstaluje sobie JS i AF Co najsmieszniejsze AF dostalem na urodziny i dopiero wczoraj rozpakowalem podelko i zassalem pliczek. Mam nadzieje ze ludzie w to jeszcze pykaja. Sam praktycznie gram tylko w czystego BF2. Szkoda ze tak zadko, ale jak juz dorwe serwerek z dobrym pingiem to kilka godzin zycia przepada ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość [RONIN] Opublikowano 28 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2007 No ja dzisiaj wlasnie poinstaluje sobie JS i AF Co najsmieszniejsze AF dostalem na urodziny i dopiero wczoraj rozpakowalem podelko i zassalem pliczek. Mam nadzieje ze ludzie w to jeszcze pykaja. Sam praktycznie gram tylko w czystego BF2. Szkoda ze tak zadko, ale jak juz dorwe serwerek z dobrym pingiem to kilka godzin zycia przepada ;] Twardy jesteś :lol2: Ja zatrzymałeś się na EF i dobrze, bo na planszach EF wygrałem tylko 1h. Jedynie chiński mur jest fajny... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 28 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2007 No i sie wkurzylem :/ Odinstalowalem calego BFa. Zainstalowalem na nowo, pozniej doinstalowalem Jednostki Specjalne, patcha 1.3, pozniej zarzucilem Pancerny Atak i patcha 1.41. Ladnie sie poinstalowalo. Odpalam. Szukam serwerka z nowymi mapkami do PA. Sa!! Odpalam a tu mi debil wyrzuca ze zeby zagrac musze miec zinstalowany dodatek i ze moge go zakupic poprzez klikniecie linku. WTF???? Ze tak zapytam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszDW Opublikowano 29 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2007 Tam coś było, że booster się zakupuje pod konkretnego nick'a w grze. Później to można przestawić. Ale jak się zalogujesz na inne konto w grze, to już w dodatek nie możesz grać. Chyba, że coś pomyliłem :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 29 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2007 No ale w sumie nie napisał że sie zalogował na inne konto. Jonathan a właściwie po co instalowałeś 1.3 jak 1.41 zawiera wszystko od początku? Zainstaluj jeszcze raz sam booster pack i patcha 1.41. Czasem nie chce zakumać od razu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztandar Opublikowano 29 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2007 A ten dodatek to zainstalowałeś z tego EA downloadera ?? Bo w innym wypadku może gra wybrzydzać i wogóle go nie przyjąć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 29 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2007 No ale w sumie nie napisał że sie zalogował na inne konto. Jonathan a właściwie po co instalowałeś 1.3 jak 1.41 zawiera wszystko od początku? Zainstaluj jeszcze raz sam booster pack i patcha 1.41. Czasem nie chce zakumać od razu. Intalowalem tak poniewaz przy wersji 11.41 wywalil komunikat ze nieznana wersja, zainstaluj 1.3 badz nowsza. Grunt ze sie zainstalowalo. Gre odpalam z loadera w ktorym rzeczywiscie mam inny nick niz w grze. :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszDW Opublikowano 29 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2007 Jak chcesz grać w boostera pod innym nick'iem, to wchodzisz na konto EA i edytujesz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 30 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2007 Dziekowac Wszystko smiga ;] Szkoda ze tak pozno to zainstalowalem bo mapki mimo iz spore podobaja mi sie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dr@bollo Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2007 (edytowane) witam! od wczoraj wieczorem mam problem z BF2 :mur: gdy probuje sie polaczyc to wyskakuje mi taki blad macie tez taki problem?czy to tylko sprawa mojej sieci?bo jak tylko u mnie tak jest to zrobie im ostra zadyme (p.s. jestem z Wroclawia i jestem w sieci e-wro aktualnie przejetej prze dialog ) z gory dzieki za info aha i bfsv tez nie odczytuje zadnego profilu i wyskakuje blad polaczenia ( a internet chula normalnie ) Edytowane 3 Kwietnia 2007 przez dr@bollo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztandar Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Tak wczoraj były jakieś problemy z kontami i to w całej Europie nie wiem jak jest dzisiaj może już to naprawili. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Tez mialem jazdy. Nie ma sie czym martwic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość [RONIN] Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2007 (edytowane) To dziwne Panowie bo ja wszystko miałem OK. Grałem w SF na Ghost Town i wszystko latało aż miło. Wprawdzie skończyłem gdzieś koło godziny 21.00 nie mniej do tej godziny było bez problemów. PS. Mam pytanie. Dlaczego Polskie serwery SF ZAWSZE są puste. Według mnie to bardzo fajne mapy a i dobór jednostek niczego sobie. Chyba najlepsza jest: The Iron Gator :](walka na lotniskowcu US&A jest poprostu wspaniała!). PS2. Warlord bije Karkand na szyje. Edytowane 3 Kwietnia 2007 przez [RONIN] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmp Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Warlord ;-) Owszem, to najlepsza mapa jaka jest chyba dostępna z wypuszczonych przez EA :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurdefelek Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2007 ludzie - jeszcze nie nie ściągneliście Desert Conflict v.01alpha ? mimo ze jest znaczek alpha to wszystko działa wspaniale i bez bugów - zapewniam mapy dla wyjadaczy - zarówno duże miasta jak i pustynie - i najważniejsze pojazdy, których nie znajdziecie w żadnych dodatkach nawet nigdy nie śniliście o samobieżnych wyrzutniach rakiet, haubicach czy samolocie transportowym Herkules C-130 z boczną bronią... oczywiście jeśli ktoś grał w BF1942 to zna tego moda. wydajność jest podobna serwery polecam 64 osobowe na razie jest siekana - każdy sprawdza sprzęt i nie ma gameplayu - no może na mapach górskich, gdzie nie chce się ludziom chodzić na pieszo kompletnie nie mogę opanować tego małego helikoptera uss czarnego - on jest dziki - tymbardziej przy małym fps Mi-8 dobry tylko na dwóch pilotów haubica nie ma celownika - za to działo sięga na środek ekranu. na pustyni najlepiej z góry jest celować do czołgów czy transporterów jadących przez pustynię na pełnym gazie - wielka satysfakcja jak się trafia - oni przeważnie Cię nie widzą ===== co do podstawki to bardzo mnie wkurza, że przez 90% czasu nie mogę wejść do żadnej drużyny - TO ZABIJA GAMEPLAY Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2007 O kurde zapomnialem o tym dodatku. W BF1942 sycil na maksa, nowe bronie, nowe modele, wiecej pojazdow. Chyba czas zassac :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmp Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Zarzuć linkiem z jakiegoś szybkiego mirrora :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chase1 Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2007 doklandie - moze i ja sie przylacze :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurdefelek Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2007 (edytowane) mirrory: http://desert-conflict.org/forum/showthrea...73279#post73279 :blink: :lol: Edytowane 6 Kwietnia 2007 przez kurdefelek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Ten samolocik to podobny do bombowca z AF. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario2k Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2007 No i Ja spróbuje tego moda . W końcu jakaś odmiana od standarda . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Dla mnie wystarczającą odmianą od standardu są JS, AF i sporadycznie EF :D wierny ze mnie psiak : :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...