gorgi Opublikowano 8 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2008 http://pl.youtube.com/watch?v=Oreis5co5fw&...feature=related co myślicie o tym sposobie "naprawienia" hitboxów? czit? pb bedzie plakal? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario2k Opublikowano 8 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2008 Oby za te wszystkie Cheaty poblokowali im konta najlepiej seriala zapisali na BlackList ! ! ! Tacy ludzie niszcza cala przyjemnosc gry po sieci Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carek Opublikowano 8 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2008 (edytowane) http://pl.youtube.com/watch?v=Oreis5co5fw&...feature=related co myślicie o tym sposobie "naprawienia" hitboxów? czit? pb bedzie plakal? Na streaming'owanych serwerach których trochę jest, po kilku minutach dostaniesz kick'a od PB na 2 min za takie coś :wink:, na całe szczęście nie jest to kick/ban żadnego poziomu, więc żadnego wpisu nie ma. Edytowane 8 Czerwca 2008 przez carek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario2k Opublikowano 8 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2008 Ja grywam tylko na serverach Rankingowych z PunkBusterem i cuda sie tam tez zdazaja :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorgi Opublikowano 9 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2008 wpisalem to cos z filmiku, i chyba nic nie daje... gram tylko na PB ale ten nic nie robił dla mnie bezsensem jest ze widze jak kolo dostaje po barach i glowie, ale nie ma obrazen, tylko animacja postaci... odwraca sie i zabija mnie pierwszym szotem ;( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PolandMET Opublikowano 9 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2008 po przejrzeniu Youtuba to juz mi swita czemu na 1.41 jest taka skutecznosc, bo pewnie 50% graczy uzywa jakies mody i inne ulepszacze z konsoli. Na 1.0 tego nie ma, wierzcie mi gra sie superowo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chase1 Opublikowano 9 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2008 ja od jakiegos juz czasu gram tylko w AIX ( http://www.aixtended.com/ ) fajne samoloty na poszczegolnych mapach calkiem sporo ludzi, cheaterow w sumie nie widzialem... ogolnie przyjemny mod na ktorym mozna znalezc ludzi (a nie tylko i wylacznie boty) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario2k Opublikowano 9 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2008 (edytowane) Wiec bierzemy sie za sciaganie moda Allied Intent Extended , no , no moze w koncu bedzie cos ciekawego .....? 1.34 GB Dla dzieci neostrady moze byc problemem jutro pierwsze testy Edytowane 9 Czerwca 2008 przez Mario2k Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 9 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2008 Mnie tam od podstawy ( i JS) nikt nie odciągnie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurek911 Opublikowano 9 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2008 W sumie...takie warlord, czy miasto duchów może kusić... ...a ja obejrzałem sobie po raz kolejny Mine i Mine 2, cud miód i orzeszki :) Dla tych co nie znają (a są tacy...??? ;) ) polecam, aż chce się znowu grać ^^ pzd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PolandMET Opublikowano 9 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2008 ze niby co to jest :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorgi Opublikowano 9 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2008 @Chase1, możesz po krótce napisać co daje ten mod? jak jest z hitboxami i celnością? co ściągnąć, i jak jest z używaniem tego?(da sie grać raz w AIX'a a potem normalnie w BF2) taki skrót? :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 9 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2008 jak jest z hitboxami i celnością?lepiej przestań narzekać i zacznij trening Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorgi Opublikowano 9 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2008 lepiej przestań narzekać i zacznij trening człowieku, umiem celować, trochę grałem już w FPSy, jak CS:S, Urban Terror czy AA, ale nigdzie nie spotkałem takiej sytuacji, że strzelam w kolesia głowe czy barki, widać jak model obrywa ale trafienia nie zalicza ;] jezeli mozecie to wytlumaczcie i dam Wam spokój :unsure: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 9 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2008 człowieku, umiem celować, trochę grałem już w FPSy, jak CS:S, Urban Terror czy AA, ale nigdzie nie spotkałem takiej sytuacji, że strzelam w kolesia głowe czy barki, widać jak model obrywa ale trafienia nie zalicza ;] jezeli mozecie to wytlumaczcie i dam Wam spokój :unsure: Ta gra tak ma - Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurek911 Opublikowano 9 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2008 Tak, ja też zapytam o kompatybilność tego moda z podstawką i pb. Przez takie problemy ominął mnie PoE,bo po próbie wczytania mapy (z PoE) gra wywalała błąd, że nie dozwolone są modyfikacje i trzeba przywrócić grę do prawidłowej wersji. pzd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szozi Opublikowano 9 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2008 Po instalacji jest oddzielny plik do odpalania, tak więc nie ma problemu żeby odpalić czystego bf2 czy też tego z patchem 1.41. PB nie robił mi żadnych problemów a graliśmy razem:-) Podłamałem się tymi filmikami z yt.... Skoro mam celować obok przeciwnika (a nie w jego głowę) to nieco śmiesznie zaczyna to wyglądać. Inna sprawa, że co jakiś czas muszę w to zagrać i tak od 2005 roku:-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztandar Opublikowano 10 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2008 a ja obejrzałem sobie po raz kolejny Mine i Mine 2, cud miód i orzeszki icon_smile3.gif Dla tych co nie znają (a są tacy...??? icon_wink2.gif ) polecam, aż chce się znowu grać ^^ pzd Obejrzyj sobie lepiej szydere wszystkie części http://szyderaproject.blogspot.com/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurek911 Opublikowano 10 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2008 A pewnie, że widziałem :) ...ah ci pr0, nigdy nie dają człowiekowi spokoju ;) pzd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario2k Opublikowano 10 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2008 (edytowane) Sciagajcie tego Moda : AIX_Client_1.0.exe 1.3GB Jest naprawde dojeb.... mapy szczegolowe duzo sprzetu do latania , nowe bronie i czesciowo nowe dzwieki Narazie obcykuje mape z Rafineria , ale jestem pod duzym wrazeniem calosci moda. Edytowane 10 Czerwca 2008 przez Mario2k Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorgi Opublikowano 10 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2008 @Mario2k a te mappacki też ściągnąć czy to jak kto woli? dziś zaczne pobierać ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artuditu Opublikowano 10 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2008 człowieku, umiem celować, trochę grałem już w FPSy, jak CS:S, Urban Terror czy AA, ale nigdzie nie spotkałem takiej sytuacji, że strzelam w kolesia głowe czy barki, widać jak model obrywa ale trafienia nie zalicza ;] jezeli mozecie to wytlumaczcie i dam Wam spokój :unsure: No ja też tak myślałem. :blink: Ugrałem w Bf2 już ponad 600godzin (mało ale jednak) i na początku byłem załamany tą grą!!! nic nie mogłem trafić. teraz jest już inaczej a nie ładuje sobie jakichś tam modów żeby "czitować". gorgi - ugraj z 200-300 godzinek i wtedy sam zobaczysz że nawet nie będziesz w każdej sytuacji celownika przykładał!!! może skoro nie możesz trafić to pingi masz za duże?! Jak już pisałem wcześniej: trening, trening, trening.............. :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario2k Opublikowano 10 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2008 (edytowane) Powiem tak , widzialem pare roznych modow do BF2 ale ten : Allied Intent Xtended ma cos w sobie czego nie mial chyba zeden z przetestowanych przezemnie modow Jest przerobiony Karkand i chyba jeszcze 2 mapy z BF2 , walka na Karkandzie o zachodzie slonca daje niesamowity efekt a i przerobki owych map sa jak najbardziej na miejscu . Snajper jest snajperem , strzal i Dead w jednej mapie mnie gosciu zdejmowal jak wrobla z dachu chyab z 5 razy pod rzad az go wypatrzylem i zalatwilem nozem Powiem szczerze , ten mod daje druga mlodosc calemu BF2 zebym tylko mial wiecej serverow z dobrym pingiem , to czuje ze pogram z 100godzin . Gorgi Ja sciaglem samego moda cos ponad 1.3GB jest w nim tyle map ze zanim sie je dobrze pozna i nauczy na nich Taktyki , zejdzie kilkanascie/kilkadziesiat godzin . Obawiam sie jednak ze masz slomiany zapal , tak jak pisza przdmowcy pograj w podstawke na Infantry Only tak za 40-50 h , potem 40-50h na mapach z pojazdami po 100h bedzie mozna powiedziec ze jestes w BF2 graczem a nie Turysta jednego weekendu http://www.aixtended.com/ Szczerze Polecam i czekam na nowe mieso Edytowane 10 Czerwca 2008 przez Mario2k Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztandar Opublikowano 11 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2008 (edytowane) Nic nowego po prostu serwery lagują i stąd trafiasz kolesia w łeb, a tam zamiast fraga "dust". Configi były już przerabiane setki razy od Siebie dodam, że są niewiele warte i skilla nikomu nie dodadzą, osobiście gram teraz na defaultowym, ale nie powiem grałem na przerabianym sound.con jeden miałem na infantry drugi na conquesta. Na infanterskim miałem wyciszony swój karabin , brak "szoku" po wybuchu granatu i wyciszone spotowanie. Na conquescie wyciszoną arte i spotowanie commandera. Sami widzicie, że skilla to nie dodaje, a niestety jak się gra klanówki to jest to niezbędne bo można by oszaleć od ciągłego słuchania jak commander spotuje. BTW. Jak ktoś chce popróbować to mogę podzielić się swoimi doświadczeniami i każdy będzie mógł na własnej skórze spróbować czy "configi" to czasem nie placebo na to, że dostaje się po tyłku (wiadomo zawsze lepiej się człowiek czuje jak sobie powie, że on miał configa dlatego ja nie miałem szans) Edytowane 11 Czerwca 2008 przez sztandar Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PolandMET Opublikowano 11 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2008 (edytowane) Ja bym wzial, bo chce przynajmniej te komendy glosowe graczy i commandera nie slyszec. Szkoda ze tego z ekdanu nie mozna wywalic tych wszystkich info kto kogo zabil i prywatnych PM bo to mnie wnerwia. Edytowane 11 Czerwca 2008 przez PolandMET Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 11 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2008 Ale jak ktoś do ciebie napisze to jak wtedy byś odczytał? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PolandMET Opublikowano 11 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2008 ja gram a nie czytam PW nie gram w klanie ani nikogo nie znam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztandar Opublikowano 11 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2008 Proszę bardzo wszystko w pigułce. http://www.boards.ie/vbulletin/archive/ind...hp/t-90238.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PolandMET Opublikowano 11 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2008 tnx A da sie to jakos zrobic zeby interesujace mnie komendy sie same ladowaly ?Bo tego nawet nie mozna skopiowac tylko trzeba recznie wpisywac co generalnie mnie zniecheca do ich stosowania :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vodor Opublikowano 13 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2008 Czy zauważyliście, że BF2 to doskonały tester stabilności kompa ? Mój komp przechodzi 3 godziny prime(wywala po ok 3 do 4 godz), wszystkie smarki po kilka razy i nic, a wywali wyszukiwarce, albo też lot heli widok zza tyłu na mashtuur po kilkunastu sekundach. Obniżenie taktowania pamięci pomaga :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...