sztandar Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Koleś w nazwie konta wpisał znak, którego gra nie rozpoznaje i pokazuje jako puste pole nic nadzwyczajnego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Ja mam takie ino pytanie, jakie macie poszczególne sensy mychacza? Chodzi mi o te ląd/powietrze i takie tam.Zależy od myszy ... dla Razer który ma 1800 dpi mam dla np. piechoty 0.30-0.40 ... dla starego Logitecha 400 dpi miewałem ~1.6 jeśli dobrze pamiętam. Oczywiście im wyższą czułość ustawisz tym gorszą masz precyzję. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carek Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Koleś w nazwie konta wpisał znak, którego gra nie rozpoznaje i pokazuje jako puste pole nic nadzwyczajnego. Mylisz się :P, to jest jedna z opcji jakiegoś zapewne płatnego zestawu cheatów, już nie raz spotykałem się z nickami które w bazie nie widniały nigdy, a miały rangi, że nie mogło być takiej opcji, że coś nie zdążyło się odświeżyć. Dopiero po zobaczeniu numeru pid (przez przeglądarkę) tej osoby można było zobaczyć kto się naprawdę pod tym kryje, zazwyczaj są tą niemieckie lamy, ale jak zawsze PB do [gluteus maximus] się tylko nadaję, da ci bana, że będziesz miał jakiś program odpalony w ogóle do czegoś innego, a tamci tylko rozp%$# serwery gdzie normalni gracze chcą sobie normalnie pograć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Adamuss13 Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Ehhh... Nie rozumiem już ludzi , jak można cheatować w grze ? OK jak by grali o kase itp. Ale to jest tylko gra .(Gram narazie dopiero 20 godzin , ale 2 dni temu dopiero kupiłem , a wcześniej na ,,no-ranking"). Ogólnie nie rozumiem ludzi , a BF 2 to spoko giereczka tylko musze Unlocki zdobyć :D. PS:NICK Adam1394. (Narazie Starszy Szeregowy , za 10-20 punktów awans ). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 19 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2008 Ostatni unlock wraz z awansem na sierżanta majora (albo podporucznika nie pamiętam) więc dośc długa droga przed Tobą :) EDIT: Cos nie tak dziś z serwerami? Wyszukuje mi tylko 223 serwery i wszędzie ping zerowy! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scoobydoo19911 Opublikowano 23 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2008 Witam Wie ktoś może jak ta gra chodzi pod gtx260? bo jeszcze tej gry nie instalowałem a nie chciałbym się zawieść. Z góry dzięki z odpowiedź Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 23 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2008 Pewnie jak burza w lotto rozdziałce i max all. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GURU500 Opublikowano 24 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2008 scoobydoo19911 napisal: Witam Wie ktoś może jak ta gra chodzi pod gtx260? bo jeszcze tej gry nie instalowałem a nie chciałbym się zawieść. Z góry dzięki z odpowiedź Ta gra juz smiga na maxa co daje silnik 100 fps na 8800 GT ze wszystkimi bajerkami :) wiec nie bedzie zadnego problemu z gtx 260 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reverse16 Opublikowano 15 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2008 Witam wszystkich . Otóż mam taki problem z bf 2 . Po zainstalowaniu gry (bez patch) Gra śmigała elegancko lecz gdy już zainstaluje patcha 1.41 aby moc grac po sieci to już gra nie chce mi się włączyć a mianowicie obraz , zaskakuje na chwile na czarne tło tak jak miały by się zacząć filmiki i nagle po 2 sek cofa mnie do pulpitu ... Czytałem dużo na ten temat i ponoć jest to wina odświeżania więc wchodzę w plik video.con i jest prawidłowe 60 hz jak próbuje zmienić na inne lub skasować je to nic nie daje :( Nadal nie chce się załączyć :/ Próbowałem stery catalyst 6.4 nadal to samo teraz mam catalyst 8.12 i też nic .. :/ Direct mam 9.0c . Moj komp to Radeon 9600 pro 256,Pentium 4 2.8 Ghz, 1 GB DRR 400, mointor LG 775FT,Dysk wd400, System jest nowy . Prosiłbym o pomoc w rozwiązaniu tego problemu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alCatraz Opublikowano 15 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2008 Nie używasz czasem programów modyfikujących odświeżanie ekranu (refresh lock, itp)? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reverse16 Opublikowano 15 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2008 No jasne ze nie :/ ... Nie był bym taki tępy i bym się domyślił chyba ze np Rl by to blokowało ;d Czy inne jakies odświeżające bzdety ... Hmmm ja to zawsze mam jakiegoś nie farta do fajnych gier ... oO Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
impact Opublikowano 15 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2008 Org gra? ;) Jezeli tak to usun folder ze swoim profilem i sprawdz wtedy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reverse16 Opublikowano 16 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2008 Nic nie daje ... Widać nie pogram w bf 2 :/ ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 16 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2008 Nie zaszkodzi wymusić niższej rozdzielczości ( wpis w skrócie do gry ). +szx 800 +szy 600 ... można też wymusić start w oknie (nie pamiętam jak tam było ... albo fullscreen 0 albo window 1) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reverse16 Opublikowano 16 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2008 Nic nie daje ... :P Są jeszcze jakieś pomysły ? :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 16 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2008 Nic nie daje ... :P Są jeszcze jakieś pomysły ? :(Jeszcze tylko napiszę dokładniej o co mi chodziło: Zmieniamy domyślny skrót z menu start: "C:\Program Files\Battlefield 2\BF2.exe" +menu 1 +fullscreen 1 na "C:\Program Files\Battlefield 2\BF2.exe" +menu 1 +fullscreen 0 +szx 800 +szy 600 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reverse16 Opublikowano 16 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2008 (edytowane) OK zmieniłem i nadal to samo tylko ze okno sie otwiera zamista ladowac na full po za tym nic sie nie zmienilo ... :( Mam win xp z sp 3 ,a dokladnie windows Mx 7F Edytowane 16 Grudnia 2008 przez Reverse16 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 17 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2008 Mam win xp z sp 3 ,a dokladnie windows Mx 7F Sam sobie odpowiedziales co jest problemem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reverse16 Opublikowano 18 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2008 (edytowane) Sam sobie odpowiedziales co jest problemem... Wądpie bo jest to jedynie okrojona wersja xp !! Nic wiecej nie majstrowane widać jak nie wiecie jak pomóc to naj prostszym sposobem do zakonczenia tematu jest : FORMAT dysku lub win jest zły ... Ktoś ma jakies pomysły ? Jakoś inne gry łącznie z crysisem smigały elegancko ... oO Edytowane 18 Grudnia 2008 przez Reverse16 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonnou Opublikowano 18 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2008 Ale właśnie te MalcomyX i inne przeróbki to mają takie problemu. Są powycinanie programy/sterowniki/kodeki , czegoś brakuje, coś nie działa. Proponuję więc nowy, oryginalny system operacyjny, problemy na pewno znikną . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masin Opublikowano 23 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2008 a ile masz profili w BF2 ? no i rozumiem ze zmieniales config w profilu "default" ? mialem dokladnie to samo , skopiowalem swoje stare profile jeszcze za czasow mojego CRT efekt byl identyczny , potem zmienilem tylko odswiezanie na 60Hz i rozdzialke 800x600 w wszystkich profilach i smiga. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzechuk Opublikowano 23 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2008 (edytowane) pytanie za 100pkt - czy bf2 działa pod vista 64? 2142 nie działa mi - a dokładniej proces weryfikacji płyty wywala błąd niezgodności aplikacji... obie gry na tym samym silniku, macie jakieś sugestie? Edytowane 23 Grudnia 2008 przez grzechuk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 23 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2008 Działa, jedynie trzeba ustawić tryb zgodności z XP SP2. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 23 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2008 Działa, jedynie trzeba ustawić tryb zgodności z XP SP2.Mi działa bez tego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zajcev99 Opublikowano 30 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2008 (edytowane) Eh ci moderatorzy musi nic nie musi... Chciałbym zebrać niewielką ekipę z PurePC do połączenia z ekipą PCLab aby wejść na jakiś publiczny serwer i sobie pograć. Podobny temat istnieje na PCLabie i jego autorem jest @WingMan chcemy sobie towarzysko pograć a ja z nudów wpadłem na pomysł żeby zebrać ekipę z PurePC Nasze wymagania są małe: *Oryginalny BF2 (Piraci nawet niech nie piszą...) *Xfire (Proszę o PW do mnie z nickami ja dodam do tematu. *TeamPlay/TeamWork *Humorek *Trochę czasu Termin nie jest jeszcze ustalony dzisiaj dopiero będziemy się rozkręcać. PS. Do obsługi, moderatorów, adminów, forumowiczów; Nie raportować o zamknięcie tematu bo w głównym temacie wszystko by się wymieszało a to nie jest żaden spam albo coś w tym stylu. damage_wall.gif XFIRE: PCLabowicze: nasze nicki na XFire (te po lewej to xfire - po prawej labowe): emazet (WingMan) sebool (skibek1990) zajcev99 (d3sert ) kuukii (kuukii) voldox007 (voldox) PurePC: Oczekuje na kogoś No Xfire musi być bo musimy się na nim zgadać :) $edit$ @Do moderatora który zamkną poprzedni temat sam widzisz co się dzieje jak nei ma nowego topicu. Nikt nie jest nawet chętny. Edytowane 30 Grudnia 2008 przez zajcev99 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 30 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2008 (edytowane) Eh ci moderatorzy musi nic nie musi... No Xfire musi być bo musimy się na nim zgadać :) $edit$ @Do moderatora który zamkną poprzedni temat sam widzisz co się dzieje jak nei ma nowego topicu. Nikt nie jest nawet chętny. To nie moja wina ;). Tutaj obowizje taka zasada 1 gra = 1 temat. To trzyma porządek na tym forum. Poza tym jak możesz usuń obrazek ze swojego podpisu (na tym forum nie można mieć obrazków w sigu). Na przyszłość polecam zapoznaniem się z regulaminem: http://forum.purepc.pl/boardrules.html Edytowane 30 Grudnia 2008 przez yuucOm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zajcev99 Opublikowano 30 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2008 Ktoś chętny na dzisiejszy wieczór pograć nawet lamersko bo i tak lepiej ja nie umiem :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kudl4ty Opublikowano 30 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2008 Powyżej padło pytanie czy Battlefield 2 działa pod Vistą x64....napisaliście, że wystarczy ustawić tryb zgodności z XP...macie może jeszcze jakieś pomysły ?? Przeczesałem parę różnych for, google i [gluteus maximus] :(. Ściągnąłem łatkę do Visty x64 ze strony Microsoftu, mającą umożliwić uruchomienie BF'a, odpalałem w trybie zgodności z XP sp2, uruchamiałem ją jako administrator i nic -_-. Odpalam grę, loguję się na konto, szukam serwera, wbijam, ładuje i wszystko działa, wchodzę do gry i w zależności od trafu..gra działa od 1minuty do 10 po czym wyskakuje na pulpit (program przestał działać: wyszukaj rozwiązanie problemu online, zamknij program).. Jakieś sugestie ;) ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zajcev99 Opublikowano 30 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2008 to zobacz na forum.battlefield.pl tam są spece :) tylko leniwi trochę... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carek Opublikowano 30 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2008 (edytowane) Ja wyłączyłem tylko kontrole konta użytkownika w msconfig i żadnych problemów na viście x64 nie mam. Jeśli ci się gra wywala to od nowa ją zainstaluj, czasami takie rzeczy się dzieją. Edytowane 30 Grudnia 2008 przez carek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...