_OskaR Opublikowano 13 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2010 Twórcy chyba nie myśleli zbytnio dodając ją do gry, albo nie mają pojęcia co znaczy pocisk .50 wystrzelony z karabinu snajperskiego.Tylko, że ta gra to nie symulator. O klamkach też nie pomyśleli - w końcu 1 strzał w głowę powinien wystarczyć. :wink2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba66 Opublikowano 13 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2010 Moja gra z m95 infantry Często jak nie uda się zabić za 1szym razem dobijam z klamki wystarczy jeden celny strzał. Gorzej jest już z medykami, dostanie taki strzała to się schowa i wyleczy, albo podczas biegu wykona jakieś dziwne akrobacje(pływanie żabką w powietrzu) i też sie wyleczy.Nie raz uciekałem przed takimi agentami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacimiierz Opublikowano 13 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2010 Osobiscie cenie sobie bardziej przyjemnosc z gry niz statystyki w BF2. Mimo, ze jako snajper ciezko jest nakosic duzo punktow to i tak mam frajde z gry snajperem. No i te cudowne miny kierunkowe. :D A od kiedy mam odblokowane L96A1 to w zasadzie uzywam non stop kitu snajpera. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 13 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2010 Kto wie może wyrwę się z żołnierskiej emeryturki żeby od czasu do czasu powalczyć :D Ehhh brakuje mi tego, w końcu zabrało to troche godzin życia...4 lata to nie przelewki :) ale dobrze że wciąż panuje wysokie morale i jest się w razie co do kogo dołączyć! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 13 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2010 Moja gra z m95 infantry Często jak nie uda się zabić za 1szym razem dobijam z klamki wystarczy jeden celny strzał. Gorzej jest już z medykami, dostanie taki strzała to się schowa i wyleczy, albo podczas biegu wykona jakieś dziwne akrobacje(pływanie żabką w powietrzu) i też sie wyleczy.Nie raz uciekałem przed takimi agentami. Buahaha to sobie dobre. :lol2: Mam nadzieję, że w bc2 nie będzie takich lewych akcji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 13 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2010 Pływanie żabką w powietrzu to ostatnio było bardzo dawno temu, gdzieś bliżej początku wydania samej gry! W którymś patchu to wyeliminowano więc nie przesadzaj bo chyba ostatnio grałeś 3 lata temu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba66 Opublikowano 14 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2010 No może przesadziłem z ta żabką w powietrzu, ale niektórzy i tak ładnie skaczą jak króliczki.I traf takiego... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szawel Opublikowano 14 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2010 Ten podskok jest istotnie bez sensu. Teraz już tego tylko używają do uników i wyrzucania granatów. Jednak mimo wszystko deprymujący jest koleś który skacze sobie do ciebie z nożem kiedy łoisz to niego z M249. Najczęściej to on ma ostatni hit. Wykorzystanie babola w M249 przez który strzela pod kątem 45* w ogniu ciągłym oraz bunny hop zdeprymowało mnie na tyle, że od kilku tygodni nie grałem jako wsparcie. W bliskim starciu najlepiej sprawdzają się shotguny mechanika, albo szybkostrzelne karabiny komandosa. Medyk irytuje brakiem trybu auto. Czasem te 3 pociski to za mało, jednak zabraknie 0,5 sekundy na posłanie kolejnych 3 kiedy dostajemy z serii. W trybie auto i tak strzelam po 3-5 pocisków, jednak jest to znacznie efektywniejsze od "medykowego" limitu 3 pocisków. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 14 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2010 Dużo zależy jak szybki masz palec, mój znajomy wykorzystywał potrójny fire w myszce OCZ to nawet z pistoletu dość łatwo było uszczelić kogoś! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szawel Opublikowano 14 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2010 Osobiście uważam 2x czy więcej fire za oszustwo. Bliżej mi do symulacji i odwzorowania jak najbardziej realnych możliwości. W walce nie wciśniesz sobie 2 spustów na raz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 15 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2010 Moze mi ktos powiedziec dlaczego ta durna gra nie pozwala na zbindowanie kucania pod lewym shiftem? :lol: Rozumiem ze mozliwosc zmiany klawiszy to tylko atrapa? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacimiierz Opublikowano 15 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2010 A zmieniles w pierwszej kolejnosci bind sprintu? Bo to wlasnie on jest pod lshift a o ile dobrze pamietam gra nie pozwala na robienie nowego bindu na juz zajetym klawiszu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 15 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2010 (edytowane) Wiem jak to dziala ;) Tak, zrobilem. Na dodatek po zmianie biegu na ctrl nie moglem recznie ustawic poczatkowych ustawien :D musialem kliknac na przywrocenie domyslnych. Bez sensu... Edytowane 15 Stycznia 2010 przez Carson Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kudl4ty Opublikowano 15 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2010 Może nie tyle ubije, co zdąży się 3x ukryć albo zniknąć za budynkiem czy inną przeszkodą. Dla mnie ograniczanie mocy snajperki jest głupotą. Twórcy chyba nie myśleli zbytnio dodając ją do gry, albo nie mają pojęcia co znaczy pocisk .50 wystrzelony z karabinu snajperskiego. Poza tym mogli uaktualnić choćby do M82A1 w tym "patchu" co zwiększyło by szanse trafienia. Bronie odblokowują się po 2 co 1 lvl. Hehe, u mnie problem polega na tym, że 1 broń co 1 lvl :D I już pomału nie mam czego odblokowywać. Czytałem po necie, że problem leży niby po stronie dodatku 'Jednostki Specjalne' kombinowałem i dalej nie mogę sobie dać z tym rady :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 15 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2010 Z tego co pamietam to Kyle mial podobny problem :) zapytaj, moze Ci pomoze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m1xer Opublikowano 15 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2010 Hehe, u mnie problem polega na tym, że 1 broń co 1 lvl :D I już pomału nie mam czego odblokowywać. Czytałem po necie, że problem leży niby po stronie dodatku 'Jednostki Specjalne' kombinowałem i dalej nie mogę sobie dać z tym rady :)Ale masz możliwość odblokowania jakiejkolwiek broni z SF czy ciągle z "podstawy" ? Mój znajomy miał tak 1 lvl = 1 gnat, okazało sie ze mimo dodatku nigdy w go nie grał :D zrobił kilka rundek w SF i bronie ma juz dostępne :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 15 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2010 Dokładnie, musisz pograć w SF. Zresztą bardzo polecam swoją drogą. Na Warlord czy Ghostown można się zagrywać godzinami :) Pozostałe mapki też sa niezłe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kudl4ty Opublikowano 16 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2010 Hehe, tutaj pojawia się kolejny problem :D Battlefield twierdzi, że "mój klucz CD jest nieważny" .... i bądź tu mądry ^^ próbowałem instalować grę na nowo, grzebać w rejestrze, odświeżać cd-key ii....i nic ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szawel Opublikowano 16 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2010 Kupiłeś zafoliowaną wersję, czy od kogoś z jego kluczem? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kudl4ty Opublikowano 17 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2010 Kuzyn mi dał, bo stwierdził, że i tak woli CS'a :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 17 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2010 Łe CS jest be :) co on w tym widzi? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 17 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2010 Łe CS jest be :) co on w tym widzi? :) O gustach się nie dyskutuje podobno. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 17 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2010 Może ogromną scenę do której bf2 nie ma nawet podjazdu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kudl4ty Opublikowano 2 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2010 Haha :D udało się....w końcu odblokowałem pozostałe bronie, w tym L96A1 :). Obszedłem problem instalując grę na laptopie, tam podstawka i dodatek działają bezproblemowo... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zajcewik Opublikowano 2 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2010 Tylko te hitboxy :) jak by nieszczęsne poprawili... może zagramy? Patche na dysku leżą płyta w pudełku :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kudl4ty Opublikowano 2 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2010 Ha,..ja będę wolny dopiero pod koniec lutego (wtedy kończy się sesja -_-), zagrałbym bardzo chętnie :D zebrać jak najwięcej osób z tego tematu i znaleźć jakiś w miarę pusty serwer ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szawel Opublikowano 2 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2010 (edytowane) Jestem za, niestety ostatnio wracam dość późną porą do domu. Co do pustych serwerów, to na SF jest ich pod dostatkiem. Edytowane 2 Lutego 2010 przez Szawel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zajcewik Opublikowano 2 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2010 Na zwykłym też nie brakuje, damy radę, ja za tydzień wolny bo mi ferie się zaczną :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 2 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2010 To może na te okoliczność znowu gre zainstaluje :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zajcewik Opublikowano 3 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2010 No aby mieć klika osób polatać z Tagiem PurePC tylko w zależności czy wjedziemy na CQ czy INF :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...