kkNd! Opublikowano 16 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2005 na stronie battlefield.pl znalazlem pare ip polskich serwerów CQF - 217.153.133.253 UKF - 193.219.28.143:16567 pl |FS| Clan Server by InterMan 84.205.176.148:16567 - 32 sloty i VoIP Pl |FS| Clan Server 194.63.132.200:16567 - 24 sloty enclave - 212.75.119.212:16567 Autocom - PRGK BF2 Demo Server 213.134.161.49:16567:29900 - 32 sloty i VoIP (można zalogować się poprzez adres awk.autocom.pl) pl. PRGK ultra beta server 212.160.117.168:16567 - 32 sloty by EST_PL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 16 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2005 super, tylko ze tutaj masz wszystki serwy na biezaco, stronka juz byla podawana przynajmniej 3 razy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas666 Opublikowano 16 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2005 (edytowane) u mnie ostatnio jakies zonki sa, wywala mnie po paru minutach punkbuster i twierdzi ze mam pusty katalog win32 czy jakos tak, nie daje zadnego bana ani nic takiego po prostu kick za nic :\ Edytowane 16 Czerwca 2005 przez lukas666 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magx2k Opublikowano 16 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2005 (edytowane) Dodam od siebie że pod WindowsXP x64 łączy siez serverami 2x częściej niż w moim orginalnym HomeEdition :/ Zresztą przeglądanie serverów też chodzi 2x lepiej ,aczkolwiek daleko mu do ideału :[ zaraz sie muszę gdzieś wbić :) update: No i pograłem na serverze 213.134.161.xx kurna połowa to zawodowi wyjadacze BF ,Ja laik nie miałem za bardzo co tam robić ,najbardziej wkur... atak z powietrza ,Ci co maja Joya i opanowane sterowanie śmigłowców i samolotów dają nieźle w kosć chętnie bym zagrał z mniej wyszkolonymi graczami ;) Edytowane 16 Czerwca 2005 przez magx2k Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkNd! Opublikowano 17 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2005 hehe a mi sie coraz bardziej ta giera podoba :) moze sie ktos przesiasc z cs'a quake'a czy innej strzelanki zeby i tu wymiatac :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elbios Opublikowano 17 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2005 Ja grałem wczoraj ok. 5 godzin na autocomie (z tego linka z serwerami) i było świetnie. Dziś też tam będę grał :razz: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xor_ew Opublikowano 17 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2005 a mi ta gra tak sobie biega... sprzęt jak w podpisie i troche lipa na high; czasem sypie kilkunastoma klatkami srednio tak z 22 klatki sa na oko. stery 77.30 i gdzie tu miodek na tym sprzęcie? może to demo takie lipne jest? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 17 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2005 High endowy sprzet to, to nie jest, troche za duzo sie po swoim kompie spodziewasz... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 17 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2005 no u mnie tez jedynie medium whodzi w gre... ni cholere wiecej. Jak planujecie jeszcze jakies wspolne gierce to piszcie bo jestem chetny :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magx2k Opublikowano 17 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2005 (edytowane) xor_ew Myślałem że na GF66600GT to BF2 będzie śmigać ,ta karta jest szybsza od mojego radka jakieś 20% ????? widać masz za słabeg proca ?? Obecnie na sprzęcie jak w podpisie gram w 1024x768 High Detale z AAx2 tylko świało i cienie mam na Medium ,minimum jakie widział Fraps to 27fps max 52fps średnio chyba 39 fps dodać należy że nie mam żadnych gwałtowny odczuwalnych spadków płynności Czy ktośz was uzywał komunikacji głosowej w demku BF2 ??? Edytowane 17 Czerwca 2005 przez magx2k Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lcs Opublikowano 17 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2005 (edytowane) ja z koleji przy 1024 detale high i aax4 mam min 41 fps a max cos ponad 80 Edytowane 17 Czerwca 2005 przez Lcs Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xor_ew Opublikowano 17 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2005 i wszystko jasne! zmieniłem fsb ze 133 na 150 (wiecej procek nie lubi, co zrobić...) i JASNA CHOLERA! miód jest, nawet dwa! na high chodzi elegancko! wąskie gardło to fsb... trzeba chyba 2500+ mobile sprawic sobie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztandar Opublikowano 17 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2005 Panowie mam problem , po paru minutach gry , dzieje się coś takiego że wyłacza mi monitor i włącza ponownie gra nadal działa jest dzwiek ale nie ma obrazu :/ , qde no dopiero dzisiaj coś takiego sie dzieje , ale to nie pozwala mi grać . Macie jakieś pomysły co to może być ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szumi Opublikowano 17 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2005 Panowie mam problem , po paru minutach gry , dzieje się coś takiego że wyłacza mi monitor i włącza ponownie gra nadal działa jest dzwiek ale nie ma obrazu :/ , qde no dopiero dzisiaj coś takiego sie dzieje , ale to nie pozwala mi grać . Macie jakieś pomysły co to może być ?? 1500691[/snapback] masz wylaczona synchronizacje pionowa i to dlatego. mnie tez interesuje jak wyglada sprawa komunikacji glosowej, czy ktos juz z tego korzystal bo na polskiej stronie gry jest informacja ze mozna rozmawiac przez sluchawki usb. ciekawe czy przez zwykle sie nie da. Spytam jeszcze raz bo nikt mi nie odpowiedzial czy jest duza roznica pomiedzy 512mb i 1gb Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-Sid-The-Rat=> Opublikowano 17 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2005 ja mam wylaczona v-sync [nigdy jej nie wlaczam] i zastanawia mnie to czemu sam nie mam takich klopotow [karta 9800se->pro] omegi ostatnie w wersji 'a' [z dzialajacym softmodem] dodam, ze odpalalem gre i na crt i na lcd [mam ten bajer ze mam dwa monity] i na kazdym gralem mniejwiecej tyle samo problem nie wystapil ani razu - jedyny, problemem jest to, ze 1gb ramu to ZA MALO na gre w zupelnym maksie :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elbios Opublikowano 17 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2005 ja mam wylaczona v-sync [nigdy jej nie wlaczam] i zastanawia mnie to czemu sam nie mam takich klopotow [karta 9800se->pro] omegi ostatnie w wersji 'a' [z dzialajacym softmodem] dodam, ze odpalalem gre i na crt i na lcd [mam ten bajer ze mam dwa monity] i na kazdym gralem mniejwiecej tyle samo problem nie wystapil ani razu - jedyny, problemem jest to, ze 1gb ramu to ZA MALO na gre w zupelnym maksie :/ 1500971[/snapback] Ja gram na zupełnym maksie na 1 gb ramu i styka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szumi Opublikowano 17 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2005 rozumiem w takim razie ze 512mb to za malo do tej gry, chociaz u mnie w 1024 na high i afx8 jest ok Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-Sid-The-Rat=> Opublikowano 17 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2005 grac mozna z 1gb - tylko, ze to wnerwiajace doczytywanie na poczatku mapy na 1.5gb znika [sprawdzalem wlasnorecznie] potem juz nie ma klopotow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lcs Opublikowano 17 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2005 mi po zaladowaniu mapy przez jakies pol minuty, moze minute sie troche przycina ale potem juz jest idealnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARTiiii Opublikowano 17 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2005 Wymagani jako takie, tlyko łącze trzeba mieć szybkie ;). Co macie Chello, czy co? Co do snajperki to kicha nie snajpa, powinna kosić za pierwszym strzałem. Mam nadzieje żey szybko wyjdzie patch, bo inaczej będzie zbędna klasa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 17 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2005 (edytowane) Jezeli by zdejmowala jednym strzalem, bys gadal, ze jest za mocna. Wystarczy pomyslec, mapy sa ogromne, duze otwarte przestrzenie, mozna wchodzic na dachy budynkow takich jak hotel na Gulf of Oman, wtedy snajper ma w zasiegu wzroku jakas 1/3 mapy, piechota by nie miala szans... Btw. zdejmuje jednym strzalem, ale trzeba celowac w glowe [; Edytowane 17 Czerwca 2005 przez Jin* Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 17 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2005 (edytowane) Mam takie pytanie - ściagnałem demko, ale mi nie chodzi. Czy jest sznca ze pojdzie na 4800 se Ti??????????? pzdr ps. moze było ale tyle stron ze buuuuuuuuuuuuuuuuu Edytowane 17 Czerwca 2005 przez kszonek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztandar Opublikowano 17 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2005 Więc prosze o porade jak włączyć tą synchronizacje pionową na driverach Omegi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkNd! Opublikowano 17 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2005 (edytowane) zeby dobrze kosic biegnacych ze snajperki trzeba miec lanowy ping - na autocomie mi wszystko wchodzi, na innych serwerach 1/3 strzalow kszonek: bylo na poprzednich stronach - trzeba pacza jakiegos wgrac zeby gra chodzila na 4ti, poszukaj sobie =)) Edytowane 17 Czerwca 2005 przez 4ever_anarchy_soldier Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 17 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2005 Dzieki =] zacząłem czytac od poczatku i prawie zasmąłem =] dajcie linka do pacha :) plizzzzzz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Niko123 Opublikowano 17 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2005 Mam problem- wybierma serva obraz mignie i wrcam do menu z listami servów. Co robie żle że niemoge sie z żadnym połączyć? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wamak Opublikowano 17 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2005 Dzieki =] zacząłem czytac od poczatku i prawie zasmąłem =] dajcie linka do pacha :) plizzzzzz 1501365[/snapback] http://forum.battlefield.pl/viewtopic.php?t=10271 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 18 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2005 O dzięki ściągnąłem zaraz zobacze jak to wygląda :D pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szumi Opublikowano 18 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2005 czyba nikt jeszcze nie probowal voip bo nie widzialek zeby ktos cos pisal. ciekawi mnie jak to wyglada. chyba sam sprobuje zobaczyc jak to dziala i opisze. ktos tu pisal ze na poczatku mapy przez jakis czas strasznie zwalnia, tez tak mam i strasznie mnie to drazni Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-Sid-The-Rat=> Opublikowano 18 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2005 jesli grasz na high to sie dziwie, ze w ogole mozesz grac na 512ramu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...