Skocz do zawartości
kucyk

Battlefield 2

Rekomendowane odpowiedzi

Elbios napisał(a):

o cholera w zyciu nie widzialem tak zajedwabistych map :blink: mapy w Joint Ops były w 90% tak nudne ze na pierwszy rzut oka odechciewalo sie grac, w przypadku bf2 każdą mapę chcę poznać tak dogłębnie jak tę z demka :razz: i rzeczywiście są wielgachne, superhornety i f15 eagle beda mialy pole do popisu :wink:

1507293[/snapback]

a mozesz powiedziec jak to sie przeklada na dzialanie gry? bo nie chce kompa specjalnie dla niej modernizowac :D demko chodzilo super w high/medium, mozna sie tego samego spodziewac po tych wielgachnych mapach? :D

edit: popatrzylem na sprzet :D pewnie bedzie Ci trudno :-P wiec moze ktos inny powie jak chodzi to na mniej niz giga ramu :D

Edytowane przez 4ever_anarchy_soldier

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

enigma_pl napisał(a):

Hej Battlefield 2 nie pójdzie na GeForce 4 Ti4200??

1507707[/snapback]

Pojdzie po zaaplikowaniu patcha, ale wyglada 2 razy gorzej niz low detail i sa artefakty wiec mozesz sobie smialo darowac. Poszukaj kilkanascie postow wczesniej byly screeny.

Edytowane przez ath

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

pmp napisał(a):

chopaki leciec do sklepów po gre ;D ktos sie wkurzyl ze w sobote mozna bylo juz pograc w pelna wersje, i jest juz w sklepach normalnie na półkach :D

1507756[/snapback]

pmp powiedz cos :D w jakich sklepach :P fak jeszcze 2 egzaminy mi zostaly a ty mi tu z takim textem wyskakujesz :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Trendzik napisał(a):

Witam

Opłaca się tą gre kupować do mojego kompa ?? ...łącze mam 640kb/s Neostrada , bez limitów !!

Opłaca się bo gra troche kosztuje , a nie chciałbym mieć lagów takich jak tu niektórzy piszą, i żeby gra się cieła !

Ku*wa, high endowy sprzet i lacze 640kb i sie pytasz czy ci pojdzie i nie bedzie lagow? O_o Sie klepnij w ten pusty leb, nie wiem co chciales tym postem pokazac...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jesli u mnie na 9800pro w 1280/960 moge grac na all high + 2aa/4anizo to ty sie naprawde nie masz czego bac

lagow na takim samym laczu jak ty nie doswiadczylem, najlepsze serwy mam z pulepem pingu ok 30 [w grze] - w wyszkiwarkach zawsze pokazywal mi okolo 70

dane te pochodza sprzed tygodnia, demo dawno wywalilem i czekam na mody i wtedy kupie fula

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jak czytam was jak wam chodzi to aż płakać mi się chce :(

na moim configu nie da się po prostu grać w 1024x768 4AA & 16AF wszystko na full. liczba klatek od 18 do 40.

nie wiem czego to wina wgrywałem juz omegi 4.12 i catalisty 5.6 i nadal zwalnia. Na 5.6 nawet AA nie działa. będę musiał chyba reinstalke systemu zrobić bo cos nie tak jest z B2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zeby aa dzialal trzeba wlaczyc "zaleznie od aplikacji" i ustawic w grze jakie sie chce, wymuszanie z poziomu windy nic nie daje. Lepiej... jak sie wymusza to w ogole nie dziala, pomimo ustawienia w grze :blink: Nierealny niektorzy za plynne granie uwazaja 22 fps i pozniej plota bzdury :?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nierealny

U mnie na Catalystach 5.6 chodzi nawet AAx8 :) tyle że mam wtedy 15fps :)

najlepsze żę są tacy debile dla których owe 15fps to płynność w grze :)

Żeby naprawde dobrze pograć że na kartach klasy Radek9800pro z dobrym wynikiem ,celnością itp to trza odpowiednio zjechać z ustawieniami ,

musi być co najmniej 45 fps ,zalecane powyżej 50fps

Przecież to chore to coniektórzy piszą że na tej karcie mają płynność cacy 25fps :) trza mieć nierówno pod sufitem żeby takie bzudry pisać na tak poważnym Formu

moje ustawienia:

Textury Medium - wcześniej były na High strata okolo 9-10fps

Światła cienie Medium

reszta na High

AAx2

średnio 45fps

Edytowane przez magx2k

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nierealny napisał(a):

jak czytam was jak wam chodzi to aż płakać mi się chce :(

na moim configu nie da się po prostu grać w 1024x768 4AA & 16AF wszystko na full. liczba klatek od 18 do 40.

nie wiem czego to wina wgrywałem juz omegi 4.12 i catalisty 5.6 i nadal zwalnia. Na 5.6 nawet AA nie działa. będę musiał chyba reinstalke systemu zrobić bo cos nie tak jest z B2

1508507[/snapback]

nie wiem czy to takie dziwne, zerknij pare postow wczesniej gdzie napisalem jak u mnie fpsy wygladaja przy maxymalnych ustawieniach wszystkiego czego sie da i 1024 rozdzialce

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no pogralem troche w fulla, rewelacyjne sa pojazdy, ale to juz widizalem w demie, bardzo mila niespodzianka to spolszczenie gry, w prawdzie mowia po ang, ale napisy sa po pol. Wiem ze cala zabawa w tej grze wtkwi w multi, ale niestety nie mam neta w domu, wiec tylko z bootami so pogrywam, ale gra bedzie idealna na jakies lan - party.

co do wymagan, to za cholere nie moge wlaczyc AA, nie wiem czego to jest wina ale u mnie nie chce dzialac, sprawdzalem 3 rodzaje sterow. Obecnie gram w 1800x1440 wszystko na max wlaczone, 0xAA 16xAnizo i najmniej widzialem 35fps a tak caly czas jest 50fps. I mialem pewne problemy z dzwiekiem, gra nagle stanela i w glosikach pisk - musialem reseta walnac.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi