megagames Opublikowano 22 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2005 Co o tym myślicie : 1343777[/snapback] co to ma być wogóle ? nie za duza rozdziałka tych screenów ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaKLeZ Opublikowano 22 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2005 co to ma być wogóle ? nie za duza rozdziałka tych screenów ? 1343840[/snapback] :lol: zajrzyj po prostu na http://www.games.bmj.pl/ ale IMO fake;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 2 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2005 Wczoraj wparowal nowy filmik z B2 movie 10 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeti666_PL Opublikowano 2 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2005 Wczoraj wparowal nowy filmik z B2 1422855[/snapback] Filmik extra, ale zauważyłem na filmiku, że jak ktoś do Ciebie strzela to pojawia się "czerwony księżyc" nad celownikiem i wiesz, z której strony strzelają. Szkoda, że takie coś będzie. Podobnie było w Joint Operations i snajprzey mieli przechlapane :( Powinno być tak jak w America`s Army - jak masz system surround to wiesz z której strony walą do Ciebie :) No i jeszcze kolorki nad żołnierzami i pojazdami :( To też nierealistyczne. America`s Army pod tym względem rządzi, ale Battlefielda 2 już się nie mogę doczekać :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elbios Opublikowano 2 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2005 Podobnie było w Joint Operations i snajprzey mieli przechlapane :( 1422934[/snapback] snajperzy w joint ops mieli znaczaca przewage, do tego stopnia że na wielu serwerach wyłączono snajpery bo nie dało się grać. cóż to za zabawa jak nie mozesz przejsc metra od spawna bo cie ktos ustrzeli z górki 2km dalej? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeti666_PL Opublikowano 2 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2005 snajperzy w joint ops mieli znaczaca przewage, do tego stopnia że na wielu serwerach wyłączono snajpery bo nie dało się grać. cóż to za zabawa jak nie mozesz przejsc metra od spawna bo cie ktos ustrzeli z górki 2km dalej? 1423057[/snapback] Eh wcale nie było tak łatwo kogoś ustrzelić. Jak się stale ruszał to nie lada problem. A najgorsze było to, że jak się kogoś "ubiło" to on wiedział gdzie jest "zabójca". Mam nadzieję, że tego nie będzie w BF2. Ciekawe czy bedą zmienne warunki, bo jak nastawała noc w J.O. to się robiło dopiero wesoło :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KZI Opublikowano 3 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2005 Te czerwone cudaki po trafieniu to śmierdzą konsolą - u nich tak było w grach aby padem nie musieli długo kręcić ;) Czyżby EA znów pod kuńsolę robiła grę :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v1ru5 Opublikowano 3 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2005 ee to czerwone podejrzewam ze nie ma nic wspolnego z konsolą. Jest to poprostu w modzie i uznali ze taki bajerek sie spodoba. Mi sie natomiast nie podoba ze gra wymaga PS1.4 ciekawe skąd ja go wezme :(( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 3 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2005 Ze sklepu :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeti666_PL Opublikowano 3 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2005 ath na stronce którą linkujesz, gselita wkradł się błąd. Nie osobom tylko osobą. Qrde aż strach pomyśleć, że ta firma szkoli. A`propos BF 2 co to PS 1.4 ? v1ru5 naisał, że gra tego wymaga ... hmmm... ciekawe co miał na myśli, bo skrótów PS to jest masa ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 3 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2005 Domysl sie po oznaczeniu 1,4 :P Pixel Shader czy cos w tym stylu :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 4 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2005 Rozumiem,ze gra pojdzie na radeonie 9000 a nie pojdzie na GF4Ti. ATI RULEZZ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 4 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2005 Rozumiem,ze gra pojdzie na radeonie 9000 a nie pojdzie na GF4Ti. ATI RULEZZ 1426434[/snapback] I directx 9.0 .... a 9000 obsługuje w pełni? Bo 9.0 dopiero ma chyba 9500 i wzwyz... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2005 I directx 9.0 .... a 9000 obsługuje w pełni? Bo 9.0 dopiero ma chyba 9500 i wzwyz... 1426607[/snapback] a po co dx9? wystarczy pełne 8.1 czyli teraz można udowadniac wyższosc radka 9200se nad 4ti [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaKLeZ Opublikowano 4 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2005 I directx 9.0 .... a 9000 obsługuje w pełni? Bo 9.0 dopiero ma chyba 9500 i wzwyz... 1426607[/snapback] sterowniki zgodne z dx9.0... wymagany ps1.4 czyli min. karta sprzetowo zgodna z dx8.1... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 4 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2005 Ludziki na tym filmiku lataja jak szmatki, nawet po strzale z karabinu. Ale i tak zapowiada sie hicior. Aha, nie ma cyklu dzien/noc. Pogoda w grze bedzie zalezała od mapy (warunki atmosferyczne sa przypisane) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaKLeZ Opublikowano 5 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2005 Nowy filmik:) CLICK 9 min pure gameplay :twisted2: polecam:) punkty za asyste przy killu :twisted2: "you got a driver kill assist!" B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztandar Opublikowano 5 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2005 Ekstra filmik gra zapowiada się bombowo ja dalej czesze w zwykłego Battlefielda i czekam z niecierpliwością na 2. Hamery rządzą w tej grze , eh mam do nich słabość. Troche mnie przeraziła celność snajperki no ale zobaczymy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 5 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2005 There are no public servers currently available for this file.i co? ma ktos mirrora? [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurdefelek Opublikowano 7 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2005 (edytowane) już działa link bf2pcgameplay.rar właśnie leci mi na dysk, na dysku mam już 2,5 GB filmów i wszystkich zdjęć z BF2 łącznie z fake'iem z prima aprilis (demo Yeager) nie mam tylko 2 filmów Extreme Quality z Filefronta chyba fani żadnej gry nie zostali zasypani tak dużą ilością filmów (reklama i marketing) screen'ów oficjalnych na dzień dzisiejszy jest prawie 300 :) w grze nie podoba mi się głos gościa , który podpowiada graczom co mają robiś, taki wyrażny typowy amerykański głos ---------za bardzo przypomina mi BUSHA (nie wierzę mu) snajpowanie chyba może być (czemu jescze nie wymyślili snajperki z większą ilością nabojów aby nie przeładowywać, wiem że to technicznie możliwe) :mur: :mur: :mur: słabo to widzę na pngu 200 w górę wsiadanie i wysiadanie do pojazdu jest karygodne , w czasach rag-rool nie mogliby zrobić jakiejś animacji, brzydko to wygląda tak samo ożywianie defibrylatorem , ciało podnosi się jakby go ciągnął od góry magnes Edytowane 7 Maja 2005 przez kurdefelek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość frosti Opublikowano 7 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2005 jeszcze tylko 1 miesiąc i 10 dni do premiery Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 7 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2005 jest w planach jakies mp demo? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boxster Opublikowano 7 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2005 Bedzie demo w czerwcu, tak czytałem... ale czy będzie w tym terminie? może być różnie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość frosti Opublikowano 8 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2005 który z was zostawił tam swoje kalesony?? http://screenshots.filesnetwork.com/57/news2/18315_17.jpg to są screeny bez aa i af chyba w najwyższych detalach dopiero teraz możecie oceniać, zresztą na poprzednim filmie widać że chyba wszystkie błędy zostały poprawiony, np. efekt rag-rol ?) już tak nie śmieszy demo będzie razem z premierą 17 czerwca 2005 w Europie a 25 czy 23 w USA demo będzie zawierać jedną mapę, nie wiadomo którą :rolleyes: Pozdrówki ! Pozdrawiam modrerków! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurdefelek Opublikowano 8 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2005 http://screenshots.filesnetwork.com/57/news2/18315_23.jpg a tu na tym pasie widać na końcu takie nieładne rozjeżdżanie , powiedzcie co trzeba włączyć (co najlepiej) antyal czy anizo żeby to znkło minimalnym kosztem spadku fps? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoXX Opublikowano 8 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2005 Gra mi sie podoba ale zabardzo się nią nie interesuje bo...raczej nie pójdzie na mojim sprzęcie... :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 8 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2005 1432891[/snapback]Za to odpowiada filtrowanie anizotropowe. Jezeli posiadasz ATi to spokojnie mozesz dzwignac x4 lub x8. Spadek FPS nie bedzie az tak zauwazalny (chyba, ze teraz juz grasz na pograniczu plynnosci). Gdy masz NV to musisz miec mocny sprzet zeby odpalac AF. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 8 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2005 (edytowane) Gra mi sie podoba ale zabardzo się nią nie interesuje bo...raczej nie pójdzie na mojim sprzęcie... :wink: 1432926[/snapback] NeoX - nie pisz takich rzeczy,prosze Cie o to.Masz sprzet aqrat przecietny jak na gracza i to wystarczy do kazdej gry tylko ze z drobna redukcja detali ale pojdzie. Edit - ogladnalem filmik - pojdzie w pelnych detalach :P Edytowane 8 Maja 2005 przez hydro2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoXX Opublikowano 8 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2005 NeoX - nie pisz takich rzeczy,prosze Cie o to.Masz sprzet aqrat przecietny jak na gracza i to wystarczy do kazdej gry tylko ze z drobna redukcja detali ale pojdzie 1432940[/snapback] Sorry,ale jak oglądalem te filmiki to wątpiłem czy na Radku X800 to pójdzie :) Ale mam nadzieje ze ukrucę troche detale(tylko żeby nie było na najniższych :mur: -wystarczy medium :wink: )i rozdziałka 1024 x 768 (bez AA i tych innych bajerów) Pozdrawiam. PS.Ty to możesz czuć się bezpiecznie :) :razz: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurdefelek Opublikowano 8 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2005 Gra mi sie podoba ale zabardzo się nią nie interesuje bo...raczej nie pójdzie na mojim sprzęcie... :wink: 1432926[/snapback] był pokaz bodajże w Krakowie i gość mówił ,że grał na athlonie 2600+ 1GB RAm, i Radeon 9600Pro (chyba)-na pewno nie XT na medium detalach ale rozdziałkę dla spokojności musiał ustawić 800x600 Więc nie wiem czym się przejmujesz, spadną ceny kart graf nie długo, a Ram to lepiej kup teraz bo może zdrożeć Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...