skawin Opublikowano 27 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2005 Witam ja natomiast mam taki problem przy graniu na multi,iż wywala mi komunikat że kod zabezpieczjacy jest juz używany. Co zrobic z tym? Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 27 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2005 Isc i wymienic oryginal w sklepie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rumcyse Opublikowano 27 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2005 (edytowane) :banana: 217.153.176.162 :banana: .pl [Marymont.pl](Crash to Desktop fix) by andreas@marymont.pl|32ms|217.153.176.162:16567 PB DZIAŁA ZAPRASZAMY! Zapraszam Crash to Desktop naprawiony. (narazie kosztem Statystyk) Ale jak tylko wyjdzie jakis patch na to to tez bedzie zainstalowany. Serwer 24H (moga byc krotkie przerwy techniczne) Edytowane 27 Czerwca 2005 przez Rumcyse Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gr3jli Opublikowano 27 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2005 neonone1: Czytałem, że w takiej sytuacji pomaga zmiana w biosie portu AGP z 8x na 4x! Jak ten sposób działa u innych może zadziała i u Ciebie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacka Opublikowano 27 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2005 neonone1: Czytałem, że w takiej sytuacji pomaga zmiana w biosie portu AGP z 8x na 4x! Jak ten sposób działa u innych może zadziała i u Ciebie :) 1517711[/snapback] Hmm no coz, u mnie niestety nie pomoglo :) Czekam na inne rady :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gr3jli Opublikowano 27 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2005 neonone1: Tu jest wszystko opisane (po angielsku, ale cóż... trzeba się języków uczyć!) http://eatech.custhelp.com/cgi-bin/eatech.cfg/php/enduser/std_adp.php?p_faqid=17221 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacka Opublikowano 27 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2005 (edytowane) neonone1: Tu jest wszystko opisane (po angielsku, ale cóż... trzeba się języków uczyć!) 1517833[/snapback] Z angielskim nie ma problemu :) Ale nie znalazlem tu nic co konkretnie mogloby mi pomoc :? Edytowane 27 Czerwca 2005 przez neonone1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 27 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2005 (edytowane) lol, chyba odpowiedziales nie tej osobie, bo to nie ja pisalem ze moj serial jest juz uzywany :) 1517562[/snapback] sorka wielkie, źle zacytowałem :unsure: co do Twojego problemu - próbowałeś kombinować z odświeżaniem? a może masz zainstalowane windowsblinds i pochodne? co za lol :mur: :mur: :mur: 1517827[/snapback] jakiś problem chłopczyku? Edytowane 27 Czerwca 2005 przez kucyk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-Sid-The-Rat=> Opublikowano 27 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2005 z tym kupowaniem gry w sklepie to nie jest tak rozowo.. moj kolega mial niefart i trafil w pudelku z Battlefrontem kod, ktorey ktos sobie albo podebral wczesniej, albo wygenerowal i raz na kilkanascie razy wywala go z serwa gre ma jak najbardziej oryginalna a dystrybutor go olewa wiem, ze 99% tego typu prosb o kod to sciema pirata, ale ten pozostaly 1% ma naprawde takie jazdy, ktore najswietszego przekonaja, ze nie oplaca sie byc uczciwym :/ a dystrybutorzy na to leja Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 27 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2005 z tym kupowaniem gry w sklepie to nie jest tak rozowo.. moj kolega mial niefart i trafil w pudelku z Battlefrontem kod, ktorey ktos sobie albo podebral wczesniej, albo wygenerowal i raz na kilkanascie razy wywala go z serwa gre ma jak najbardziej oryginalna a dystrybutor go olewa wiem, ze 99% tego typu prosb o kod to sciema pirata, ale ten pozostaly 1% ma naprawde takie jazdy, ktore najswietszego przekonaja, ze nie oplaca sie byc uczciwym :/ a dystrybutorzy na to leja 1517952[/snapback] fakt, sam kiedyś robiłem w empiku i wiem, że takie rzeczy są możliwe do zrobienia bez najmniejszych problemów :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 27 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2005 Posprzatane :[ Nie syfic mi wiecej!! :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ikar13 Opublikowano 27 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2005 Wieć dziwi mnie jedna rzecz w BF 2. Ide sobie do kumpla bo mi sie chwali że ma BF 2 ( pirata ) i patrze a ona przez net gra :blink: lol A ja biedny miałem oszczedzać na grafe i ram ale się nie powstrzymałem i kupiłem orginała :-P Ale troche sie wku.... jak widze że kumpel pocina z darmo przez net :blink: Super. Ciekawe co zrobi z takimi ludzmi EA :blink: I ciekawe kiedy :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoXX Opublikowano 27 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2005 Wieć dziwi mnie jedna rzecz w BF 2. Ide sobie do kumpla bo mi sie chwali że ma BF 2 ( pirata ) i patrze a ona przez net gra :blink: lol A ja biedny miałem oszczedzać na grafe i ram ale się nie powstrzymałem i kupiłem orginała :-P Ale troche sie wku.... jak widze że kumpel pocina z darmo przez net :blink: Super. Ciekawe co zrobi z takimi ludzmi EA :blink: I ciekawe kiedy :P 1518334[/snapback] Ech...Złodziejstwo się szerzy :mur: :sad: :angry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Myszek Opublikowano 27 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2005 granie na piracie mija sie z celem w pewnym sensie :mur: grac mozesz na dobrą sprawe na niewielu serwerach bo na wiekszosci bedzie juz uzywany twoj cd-keya i bedziesz w kolko musial szukac jakiego serwa gdzie mzoesz spokojnie sobie pograc;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mastertab Opublikowano 27 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2005 (edytowane) Nie zupełnie koleś w bramie obok z tego głupiego (jak widac nie do końca głupiego) generatora trafił i gra normalnie czasami mu sie pokaże że cd-key używany ale to mu nie przeszkadza bo i tak wejdzie na inny rankingowy serwer, nabił sobie już więcej punktów ode mnie. Podobnie jak Ikar13 zamiast RAM-u kupiłem gre bo myślałem tylko o tym że bede mógł sobie grac a reszta z piratami co najwyżej po LAN-ie a teraz się cieszą że nie musieli kasy wyłożyc. Cholerne piractwo. Edytowane 27 Czerwca 2005 przez mastertab Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 27 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2005 Ech...Złodziejstwo się szerzy :mur: :sad: :angry: 1518420[/snapback] postojebców zgłaszmy moderacji to już drugi offtop w tym temacie dzisiaj wrzucony przez Ciebie :mad: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztandar Opublikowano 28 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2005 Co mi z pirata skoro z takim piratem można zapomnieć o grze w klanie , co nie stawisz sie na klanówke bo Ci CD-Key nie działa śmich , to już jeden z pobocznych powodów dlaczego warto mieć oryginał , drugi powód jak wejdą patche i mody to na piratach też będzie problem znowu się zaczał posty typu "... nie moge zainstalować patcha" po i nstalacji patcha gra nie chce sie uruchomic itp." Ale oczywiście pierwszym powodem dla którego warto mieć oryginała to to że panowie EA zrobili świetnął gre i należy im się za to zadośćuczynienie , a nie przesadzajmy 119 zł za gre w którą będe ciupał latami to nie jest znowu jakiś niesamowity wydatek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoXX Opublikowano 28 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2005 postojebców zgłaszmy moderacji to już drugi offtop w tym temacie dzisiaj wrzucony przez Ciebie :mad: 1518625[/snapback] Widze że masz problem :huh: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 28 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2005 NeoXX gratuluje kolejne 10% na twoim koncie. Jeszcze raz zasmiecisz temat a zablokuje ci mozliwosc pisania postow. Co do BF2 wczoraj, a raczej dzisiaj w nocy mialem niezlego zonka. Wszystkie statystyki z rankingowych serwow poszly w diabli i pozostaly tylko oznaczenia. Poziom awansu na wyzsze stopnie sie wyzerowal. Mial ktos z was takie zjawisko?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztandar Opublikowano 28 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2005 Wiesz co Johnathan na razie te serwery rankingowe to są o d.... rozbić , wchodziłem na 3 albo 4 i na każdym lag i wszyscy pingi po 140-200 wzwyż , więc co to za przyjemność grać jak wszyscy łącznie z Tobą mają laga , jak masz jakiś dobry serwerek rankingowy z fajnymi pingami bez lagów to bym prosił o IP , ja na razie mam statystyke 2-1 :> i 5 minut heheh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 28 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2005 Ja mam juz kilka godzin. Odznaczenia za sniperke, wojska pacerne, jednostki specjalne, Srebrne gwaiazdy, brazowe itd. itp. Serwerka nie mam. Wiekszosc ma staszne lagi inne mniejsze. No ale trudno sie wbic. Dziwi mnie jeszcze jedna rzecz. Wczoraj gralem na 3 serwerkach rankingowych. Na jednym ping 50-80 i grac sie nie dalo, na drugim mialem 130-150 i gralo sie miodzio. Kurde do tej pory im wyzszy ping tym gorzej. A tutaj roznie bywa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 28 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2005 Wczoraj gralem na 3 serwerkach rankingowych. Na jednym ping 50-80 i grac sie nie dalo, na drugim mialem 130-150 i gralo sie miodzio. Kurde do tej pory im wyzszy ping tym gorzej. A tutaj roznie bywa.Pewnie loss duzy [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 28 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2005 loss lossem. Ludzie i pojazdy sie teleportowaly jak przy pingu 300-400 :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-Sid-The-Rat=> Opublikowano 28 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2005 podejrzewam, ze im po prostu serwer nie wyrabia. trzeba miec straszna maszyne zeby pociagnac 64graczy. czesc serwerow jest z odzysku, i wczesniej nosila inne, znacznie slabsze gry. podejrzewam, ze sprawa sie rozwiaze, kiedy stanie wiecej, lepszych jakosciowo dedykowanych serwow do bf2 EA games jak nikt zna sie na oszczedzaniu i psuciu ludziom humoru. sam gralem na rankingowym, ping 40 a lagi mialem takie, ze przeszedlem przez czolg zamiast do niego wsiasc czy tylko mi nie podoba sie myk z odblokowywaniem broni? czemu mam dostawac w pupe od graczy, ktorzy nie maja wlasnego zycia i ciupia po kilka godzin dziennie i zbieraja punkty na nowy karabin? zwlaszcza, ze te nowe karabiny sa wyraznie lepsze niz standardowe [zwlaszcza support] trafil ktos juz na unlocked serwer? bo pamietam, ze EA robila straszne burdy serwerom dema, ktore odblokowaly ten idiotyzm medale medalami i inne tego typu amerykanskie bzdury, ale bronie albo dla wszystkich, albo dla nikogo, inaczej rozgrywka staje sie raczej jednostronna Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 28 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2005 Tia bardzo przyjemnie dostaje sie z 12.5mm sniperki :| Zadziwia mnie tylko jedno. Ja po 6 godzinach gry mialem jakies 260pts byly to 3/4 dni gry A kolesie w tym czasie mieli juz po 9000 kurde czy ci ludzie odrywaja sie od kompa?? Jak w ogole jest wszystko punktowane. Chodzi mi o progress pts. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0lid Opublikowano 28 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2005 Co mi z pirata skoro z takim piratem można zapomnieć o grze w klanie , co nie stawisz sie na klanówke bo Ci CD-Key nie działa śmich , to już jeden z pobocznych powodów dlaczego warto mieć oryginał , drugi powód jak wejdą patche i mody to na piratach też będzie problem znowu się zaczał posty typu "... nie moge zainstalować patcha" po i nstalacji patcha gra nie chce sie uruchomic itp." 1518776[/snapback] Z całym szacunkiem - gó.wno prawda :E Masz oryginał, chcesz grać klanowke, a sie okazuje, ze jakis typ wlasnie sobie Twoj klucz znalazł na key-genie. Nie dość, ze klanowki nie zagrasz, to jeszcze Ci wyzwią od piratów. Du.py dało EA. Powinni stosowac polityke Valve, jeśli chodzi o grę na mp. Tam Ci nikt nie zakosi CD-key'a. Mogłaby być taka rejestracja jak w Splinter Cell pandora Tommorow. przecież takiego czegoś nie jest trudno zrobić, wiec czemu tak chamsko przycieli :E Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ralph03 Opublikowano 28 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2005 Wczoraj gralem sobie w demo, na jakims chyba niemieckim serwerze. Dzialy sie tam cuda. Co jakis czas wyskakiwalo, ze sa problemy z moim polaczeniem i zostalem blokowany na kilka sekund, wydaje mi sie, ze podczas tego bloka inni gracze mnie nie widzili. Wydaje mi sie tak dlatego, ze mialem taką sytuacje, ze ja strzelalem do jednego goscia i on odpowiadal ogniem w moją stronę. No i wyskoczyl mi text problemy z polaczeniem. Ponad 5 sekund czekania i znowu gram i nadal zyje a gosc strzela juz do kogos innego. W tym momencie powinienem nie zyc..... Kolejna dziwna rzecz, to to, ze w grze pojawiali sie kolesie z czerwonymi napisami, czyli moi wrogowie. A co sie robi z nimi strzela do nich. I tu sie pomylilem. Dostawalem TeamKilla. Najdziwniejsza rzecz, ze oni mieli respawna w mojej bazie. Nawet dostalem kicka za to z serwera. Koles czerwony widze go na liscie przeciwnej druzyny, a jak go zabijam to mam teamkilla. Wytlumaczy mi to ktos? Czy to moze jakies cheaty? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 28 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2005 (edytowane) Z całym szacunkiem - gó.wno prawda :E Masz oryginał, chcesz grać klanowke, a sie okazuje, ze jakis typ wlasnie sobie Twoj klucz znalazł na key-genie. Nie dość, ze klanowki nie zagrasz, to jeszcze Ci wyzwią od piratów. Du.py dało EA. Powinni stosowac polityke Valve, jeśli chodzi o grę na mp. Tam Ci nikt nie zakosi CD-key'a. Mogłaby być taka rejestracja jak w Splinter Cell pandora Tommorow. przecież takiego czegoś nie jest trudno zrobić, wiec czemu tak chamsko przycieli :ECzy ty masz pojecie jakie jest prawdopodobienstwo, ze ktos wygeneruje twoj klucz? Poza tym wystarczyloby jak zrobili tak jak przy hl1, ze tylko klucze ktore wyszly z fabryki razem z gra moga grac w necie... Edytowane 28 Czerwca 2005 przez Jin* Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 28 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2005 Niestety. Jest to jeden z Bugow. Wczoraj tez dostalem kicka z jednego serwa. Ale dalej nie wiem dlaczego. Poprostu wpadlem na serwa zrobilem wynik 22-0 i bach !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0lid Opublikowano 28 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2005 Czy ty masz pojecie jakie jest prawdopodobienstwo, ze ktos wygeneruje twoj klucz? Poza tym wystarczyloby jak zrobili tak jak przy hl1, ze tylko klucze ktore wyszly z fabryki razem z gra moga grac w necie... 1519070[/snapback] A wiesz jakie jest prawdopodobienstwo przy tysiącach pirackich net złodziei? Duże. Skąd wiem? Tym sposobem nie gram już w UT2004... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...