Lcs Opublikowano 7 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2005 ja widze ze rozne dziwne problemy ludzie maja z tym patchem dlatego chyba go nie bede instalowal Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztandar Opublikowano 7 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2005 Pozostaje tylko czekać na kolejnego patcha... Patch który poprawi patcha heheh zaczyna to przypominać troche czeski film , na szczęście u mnie wszystko hula więc nie narzekam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mastertab Opublikowano 7 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2005 Problemów z patchem żadnych nie mam, przynajmniej przeglądarka lepiej chodzi (prócz znikania serwerów po kliknięciu odśwież liste) szkoda tylko że serwery EA US, EA Europe nie zostały zaktualizowane. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peef Opublikowano 7 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2005 (edytowane) Mastertab, a jak u Ciebie wyglądają cienie w grze? Edytowane 7 Lipca 2005 przez Peef Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jim1983 Opublikowano 8 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2005 To nie dziala co na tych linkach bylo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jim1983 Opublikowano 8 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2005 a moze ja mam patcha zrypanego moze ktos podac link skad moge pobrac patch Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quarek Opublikowano 8 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2005 Sorrki panowie rozumiem ze wszyscy macie juz Full ver. ale moze ktos wie jak w demie zrobic upa bo wywala mnie z serwerow za niezgodnosc Punkbustera (stara ver) pacza od gry nie da sie instalowac (albo cos robie zle) potrzebne jest cos innego ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hassanbey Opublikowano 8 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2005 (edytowane) Niezgodność PUNKBUSTERA nie ma nic do patcha. Wejdz na www.punkbuster.com i zrób up PUNKA A co do instalacji PATCHA - to nie wiem w czym problem - ściągnałem, zainstalowałem i gram :blink: NO PROBLEM ! z instalowaniem czy wywalaniem z gry ?! Edytowane 8 Lipca 2005 przez hassanbey Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
/matthew/ Opublikowano 8 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2005 czemu mi gra z patchem nie chodzi wywala do pulpitu :angry: 1534912[/snapback] powiem tobie dlaczego. MASZ PIRATA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mastertab Opublikowano 8 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2005 Mastertab, a jak u Ciebie wyglądają cienie w grze? 1535474[/snapback] Dalej sa takie zkwadraciałe jak były (ustawienia na medium). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deek Opublikowano 8 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2005 witam mam pytanie czy możliwe żeby mi na medium,lub lowa aa 2 tak strasznie cieło.Bo słyszałem że niektórzy ludzie mają radki 9550 i grają na medium płynnie.Czyżby to była wina sterowników mam Nvidia Forceware 72.72. a komp to amd athlon xp 3200+ fsb 400 abit nf7 nforce 2 ultra 400 1gb ram elixir ddr 400 fsb geforce fx 5700 128mb/128 bit. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gosu Opublikowano 8 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2005 Ty nie masz radka amsz Gf i to FX 5700 więc się nie dziw. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 8 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2005 Wiem jak sie robi screenshoty, tylko kurde jak zrobir tym printscreenrq to one sie zapisuja w formacie PNG i pisze, ze format niedostepny... Kto wie jak sie z tym uporac ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lcs Opublikowano 8 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2005 czy jesli nie zainstaluje patch`a to moge miec problem z wejsciem na jakis serwer? moze lamerskie pytanie ale nie wiem tego a nie czuje potrzeby instalacji tego patch`a Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -=Kenny=- Opublikowano 8 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2005 Poje***ło cie koles?!?! Ehhh, skąd sie tacy biorą :mur: 1536749[/snapback] Mpmpmfmmmmmfffpmppmfmppf ppmpppmffmpp pfmppfpmmmppmmpmmmłppf? Ppf mmfppf Mmfmff mmfmfpppfmpmffpmff. Mpmpmfmmmmmfffpmppmfmppf pmmmppfmmfmpmppś pppmffmpp ppmmffłffm? Pppmffmpp ppmppfpmmmmm fppmffpppmmm, ffpmpp pmpmmmpfmfmpfmfpffmpppmp ppmmff fmfmmfmfffmmpmpmmm. Ppmmmmppmmmm ppmmff fmpmmmpmp pmpmmmżmpp :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 8 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2005 Poje***ło cie koles?!?! Ehhh, skąd sie tacy biorą :mur: Gramy dziś na serverze UPC.pl chłopaki koło 21 ? heh Ostatnio coraz więcej osób tam się znajduje bo coś Autocoma ani widu ani słychu <_< Poza tym na UPC moze być bodaj że 48 osób... 1536749[/snapback] Metz widzialem cie wczoraj pozniejszym wieczorem na UPC :) na UPC mam nick OzzyPL ktos bedzie uzywał mic? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas666 Opublikowano 8 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2005 Mpmpmfmmmmmfffpmppmfmppf ppmpppmffmpp pfmppfpmmmppmmpmmmłppf? Ppf mmfppf Mmfmff mmfmfpppfmpmffpmff. Mpmpmfmmmmmfffpmppmfmppf pmmmppfmmfmpmppś pppmffmpp ppmmffłffm? Pppmffmpp ppmppfpmmmmm fppmffpppmmm, ffpmpp pmpmmmpfmfmpfmfpffmpppmp ppmmff fmfmmfmfffmmpmpmmm. Ppmmmmppmmmm ppmmff fmpmmmpmp pmpmmmżmpp :( 1536782[/snapback] lol, spokoj dzieci, prosze admina o wykasowanie mojego posta i tego co cytuje, po co zajmowac miejsce ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elbios Opublikowano 8 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2005 czy jesli nie zainstaluje patch`a to moge miec problem z wejsciem na jakis serwer? moze lamerskie pytanie ale nie wiem tego a nie czuje potrzeby instalacji tego patch`a 1536775[/snapback] Jeśli nie zainstalujesz to bedziesz mogl grac tylko na serwerach wersji 1.0 (których jest coraz mniej) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dbedzard Opublikowano 8 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2005 Ja też będe na UPC.pl :D o 21:00? moj nick - dbedzard :D i gramy do rana!!! he no to narazka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Metz Opublikowano 8 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2005 Ja też będe na UPC.pl :D o 21:00? moj nick - dbedzard :D i gramy do rana!!! he no to narazka 1536950[/snapback] A tak OzzyPL, kojarze kojarze - dobrze wiedzieć :D Spoko, jak nie padne po cieżkim dniu pracy (10 godzin charowania :wacko: ) to moge grac..o 21 na UPC, oki, to odrazu robimy drużyne, mic jest of course .. :D :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyN Opublikowano 8 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2005 (edytowane) A propos mikrofonu, jak go skonfigurować w tej grze? W windowsach jest ustawiony na maksa, przy konfiguracji w grze jak coś mówię to ten pasek prawie nie drgnie :mur: Słuchawki słabe czy jak? Czy żeby zalogować się na upc.pl potrzebny jest zainstalowany patch? Edytowane 8 Lipca 2005 przez AndyN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 8 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2005 (edytowane) Coś tam wyczytałem wcześniej, że pb można zaktualizować poprzez stronkę, pewnie wiecie, ale jest jeszcze drugi sposób, mianowicie trzeba w czasie gry nacisnąć TYLDĘ (dla mniej kojarzących ten oto znaczek ~ znajduje on się pod Esc i wtedy otwiera się konsola) i wpisać, jakże magiczną komendę pb_webupdate... Hmmm można też wyłączyć ochronę pb poprzez komedę (też rzecz jasna w konsoli trzeba wpisać) pb_security 0 (0 - wyłączamy, toteż 1 jeśli chcemy możemy ją włączyć ponownie). Jako, że nikt mi nie odpowiedział na pytanie które zadałem wcześniej pytam ponownie. A więć wiem jak sie robi screenshoty, tylko kurde jak zrobie tym klawiszem printscreenrq to one sie zapisuja w formacie PNG i pisze, ze format niedostepny gdy chcę podejrzeć je, zresztą nic nie widać, bo plik ma 0 kb /dziwne/ ... Kto wie jak sie z tym uporac ? Z góry thx... @Kenny te twoje mpmpmff i te inne [ciach!] mnie dobijają (myślę, że większość z forumowiczów też). Jeśli sobie chcesz gdzieś pobazgrać, to gdzie indziej... Edytowane 8 Lipca 2005 przez Spylon Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dbedzard Opublikowano 8 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2005 (edytowane) Czy żeby zalogować się na upc.pl potrzebny jest zainstalowany patch? 1536984[/snapback] dobre pytanie :? ale ostanio bylem na UPC.pl bez patcha więc i teraz chyba nie potrzeba no możemy zrobic TEAM - TWEAK.pl ale trzeba będzie sie podzielić funkcjami... Edytowane 8 Lipca 2005 przez dbedzard Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 8 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2005 To jak chłopaki dajcie IP i pogiercujemy :) Nie moge znaleść tego UPC.pl :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dbedzard Opublikowano 8 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2005 ja też :( podajcie IP i wejdziemy bezpośrednio Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyN Opublikowano 8 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2005 Tu jest lista polskich serwerów: http://www.game-monitor.com/search.php?game=bf2&country=PL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dbedzard Opublikowano 8 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2005 a gdzie UPC? jak nie ma tego to umówmy sie na innym servie! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 8 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2005 oj cos mi nie dziala ten UPC WBIJAJCIE TU! 193.110.122.204 Dziala na zainstalowanym patchu. Troszke mało ludzi jest ale moze go zapełnimy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0lid Opublikowano 8 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2005 Co wy chcecie od kennego :lol: Koleś gada z sensem, wystarczy rozumieć co mówi :D Przetłumaczyć Wam? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elvis MP Opublikowano 8 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2005 Siemanko chciałem do Was dołączyć na IP 193.110.122.204 ale napisało mi,że "posiadasz starszą wersję niż ta na serwerze" ? co mam zrobić by dołączyć do was tweak-owców !!!! Help dzięki czekam na wszelkie rady !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...