jonathan Opublikowano 11 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2005 To ja chyba jestem farciarzem :D Bo jak narazie zaliczylem jednego freeza i to przy wyszukiwaniu serwerow. A ogolnie gierka zamiata Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyN Opublikowano 11 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2005 Kto był wczoraj na Autocom'ie? Wpisywać swoje nick'i z BT2 Mój: AndyN_PL Żeby on jeszcze był rankingowy .... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BigSpider Opublikowano 11 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2005 Witam!!! Mam bardzo wazne pytanie i prosilbym o szybka odpowiedz. Czy demo Battlefield 2 chodzi na Radku 9700. Czy nie ma problemow takze przy pelnej wersji gry? Przepraszzam ze zadaje to pytanie, ale mimo przejrzenia niektorych wpisow w tym temacie mam pewne watpliwosci, dlatego tez wole sie dowiedziecc zanim wydam kase na karte, ktora ma obslugiwac BF2 :). Z gory dzieki za wyrozumialosc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 11 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2005 U mnie na 9700pro smigalo calkiem milutko Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cracko Opublikowano 11 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2005 Rankingowy Nic dodac nic ujac: 195.150.76.164 na standardowym porcie 16567 Jazzda Serverek "bez patchowy" - tzn standardowa wersja bez zadnych updateow. ( sorki za poprz post - nie obadałem ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cracko Opublikowano 11 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2005 TFU - NIERANKINGOWY !!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 11 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2005 Kto był wczoraj na Autocom'ie? Wpisywać swoje nick'i z BT2 Mój: AndyN_PL Żeby on jeszcze był rankingowy .... 1540680[/snapback] sa lagi?? duzo ludzi? o ile dobrze pamietam tu trzeba miec patcha zeby zagrac? moj nick Pluskwa_PL Rankingowy Nic dodac nic ujac: 195.150.76.164 na standardowym porcie 16567 Jazzda Serverek "bez patchowy" - tzn standardowa wersja bez zadnych updateow. ( sorki za poprz post - nie obadałem ) 1540800[/snapback] jak autocom nie wypali to porzeinstaluje gre i sie skusze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cracko Opublikowano 11 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2005 Pusty - czeka na ostre granie - co do lagow to nie uswiadczylem - mam ping na poziomie 10 max - wiec jest niezle - sprobuj i daj znac. Co do patcha to ja nie mam zainstalowanego i biega ostro. Nie wiem jak z patchem. Po prostu dajcie znac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Outlander Opublikowano 11 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2005 ... mam ping na poziomie 10 max ... 1540823[/snapback] Ping na poziomie 10 ? To chyba po lanie lecisz :D Nie miałeś na myśli 100 ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyN Opublikowano 11 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2005 Autocom, przynajmniej wczoraj, był spatchowany Ja będę mógł od ok. 19.00 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 11 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2005 Nie wiem jak wy, ale ja postanowiłem dać sobie siana na razie. Pipcze, nie gramw BF2, przynajmniej na razie. Zaczyna mnie to wszystko wqr*.@c... Póki co gram w Call of Duty na multi, przynajmniej tej giercy autorzy nie schrzani... Activision Rulezz ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyN Opublikowano 11 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2005 He he he. Dopiero zaczynam. Uaktualniane w miarę postępów w grze na serwerach rankingowych Chcesz mieć coś takiego? Masz konto w BT2? Wejdź na: http://bf2stats.ausgamers.com/ A wszystko stanie się jasne :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S_Works Opublikowano 11 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2005 hansik to ja B) Zanim ktos sie zacznie na mnie zloscic powiem ze to pierwsza sieciowa strzelanka ktora mnie wciagnela na maxa, wiec jeszcze kupa treningu przede mna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyN Opublikowano 11 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2005 hansik to ja B) Zanim ktos sie zacznie na mnie zloscic powiem ze to pierwsza sieciowa strzelanka ktora mnie wciagnela na maxa, wiec jeszcze kupa treningu przede mna. 1541097[/snapback] To Cię chyba widziałem. Jeździliśmy razem? Dla mnie to też "pierwszy raz" ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jim1983 Opublikowano 11 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2005 Przecież tormentor4 odpowiedział już na to pytanie: 1540367[/snapback]Ale ty madry jestes Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S_Works Opublikowano 11 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2005 (edytowane) To Cię chyba widziałem. Jeździliśmy razem? 1541105[/snapback] Chyba tak :wink: Najbardziej mi sie podobalo jak wychodzily nam zwarte akcje typu 2 lub 3 BWP, 1 czolg i te lekkie wozy. Raz walczylem na BWP ale oberwalem zdrowo od chinskiego czolgu, wycofalem sie szybko a za mna juz dwa nastepne staly (obsadzone przez graczy) i rozwalily ten czolg, bylo super! Edytowane 11 Lipca 2005 przez S_Works Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyN Opublikowano 11 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2005 Chyba tak :wink: Najbardziej mi sie podobalo jak wychodzily nam zwarte akcje typu 2 lub 3 BWP, 1 czolg i te lekkie wozy. Raz walczylem na BWP ale oberwalem zdrowo od chinskiego czolgu, wycofalem sie szybko a za mna juz dwa nastepne staly (obsadzone przez graczy) i rozwalily ten czolg, bylo super! 1541136[/snapback] Powtórka dziś? 19.00? Żeby ten serwer był rankingowy ... Bo tak, to granie "na pusto" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 11 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2005 Powtórka dziś? 19.00? Żeby ten serwer był rankingowy ... Bo tak, to granie "na pusto" 1541141[/snapback] nigdy sie nie gra na pusto, moze ranking nie rosnie, ale umiejetnosci zawsze ;). Postaram sie zagrac z wami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dbedzard Opublikowano 11 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2005 potrzebuje jak najszybszej odpowiedzi! czy da sie usunąć konto BF2? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyN Opublikowano 11 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2005 potrzebuje jak najszybszej odpowiedzi! czy da sie usunąć konto BF2? 1541220[/snapback] A dlaczego, napisz dokładnie, chcesz to zrobić? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salaciarz Opublikowano 11 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2005 oj oj , ta gra jest bardziej niedopracowana niż Operation Flashpoint. Dlategoteż poostaje przy tym drugim ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dbedzard Opublikowano 11 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2005 (edytowane) bo chce usunąć i zalozyc jeszcze raz o tej samej nazwie a więc? Edytowane 11 Lipca 2005 przez dbedzard Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masin Opublikowano 11 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2005 oj oj , ta gra jest bardziej niedopracowana niż Operation Flashpoint. Dlategoteż poostaje przy tym drugim ;) 1541293[/snapback] OFP jest jakby troche bardziej realistyczny gdzies tak na oko jakies 100% :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BigSpider Opublikowano 11 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2005 U mnie na 9700pro smigalo calkiem milutko 1540698[/snapback] Dzieki wielkie za odpowiedz. Juz wiem ze kupie R9700 dzieki tobie :) Jest możliwość odpalenia gry na Gf 3/4ti!!!! Oto sposob: Ukradlem ten oto maly pliczek z forum pclabu :D tutaj macie linka: BF2 Titanium Mod Gierke odpalilem bez najmniejszych problemow na gf 4 titanium tyle ze nie wyglada to za ciekawie. Tekstury jakby z kartonu, wiekszosc jednego koloru, duzo bledow w grafice i wyswietlaniu tekstur (np. gry rozwale czolg to zmienia kolor na odcienie tenczy) ale ogolnie na upartego da sie pograc :D:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyN Opublikowano 11 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2005 bo chce usunąć i zalozyc jeszcze raz o tej samej nazwie a więc? 1541316[/snapback] Przejrzyj ten wątek. Pisałem o sztuczce, która daje taką możliwość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dbedzard Opublikowano 11 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2005 napisałeś o zmianie nazwy, nie było nic o usnięciu konta :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztandar Opublikowano 11 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2005 np. gry rozwale czolg to zmienia kolor na odcienie tenczy Super efekt coś dla Pacyfistów , swoją drogą już wcześniej pisali ludzie ze jak ktoś ma tą kartę to ma dwa wyjścia: 1.Odpuścić sobie BF2 (straci troche dobrej zabawy , ale i zaoszczędzi sporo nerwó) 2.Zmienić karte graficzną. Wybór nalezy do Ciebie <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BigSpider Opublikowano 11 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2005 (edytowane) Super efekt coś dla Pacyfistów , swoją drogą już wcześniej pisali ludzie ze jak ktoś ma tą kartę to ma dwa wyjścia: 1.Odpuścić sobie BF2 (straci troche dobrej zabawy , ale i zaoszczędzi sporo nerwó) 2.Zmienić karte graficzną. Wybór nalezy do Ciebie <_< 1541441[/snapback] Nom to juz od 2 dni postanowione ze wybiore opcje nr 2 :) Nie wiem czy zauwazyles ale dopytywalem sie i pisalem ze kupie radka 9700. Jescze biore pod uwage R9800 EDIT: Sorrki za bledy ortograficzne :) Zapomnialem sie i zamiast Tęczy napisałem Tenczy :) Edytowane 11 Lipca 2005 przez BigSpider Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S_Works Opublikowano 11 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2005 Nie udalo mi sie jak do tej pory (20.00} polaczyc z serwerem Autocom, ktos tam wogole wszedl? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyN Opublikowano 11 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2005 (edytowane) Nie udalo mi sie jak do tej pory (20.00} polaczyc z serwerem Autocom, ktos tam wogole wszedl? 1541487[/snapback] Też próbowałem, bezskutecznie. Jakby w ogóle go nie było online napisałeś o zmianie nazwy, nie było nic o usnięciu konta :( 1541437[/snapback] A nie możesz zmienić nazwy konta a później założyć nowe o pożądanej nazwie? Edytowane 11 Lipca 2005 przez AndyN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...