Buu Opublikowano 15 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2005 Nie wiem jak ty ale ja gram jeszcze duzoo w CS S i tam dopiero jest dzieci !!!!!!!!!!!! a gra kosztowala okolo 140zl. !!!! 1548455[/snapback] gralem wczesniej nalogowo w zwyklego CS-a, a potem wyszedl BF i wszystko jasne :wink: Nie wiem czemu tak jest, ale w BF jest jakby wyzsza kultura niz w innych grach. Nie wiem z czego to wynika bo jak napisal wczesniej Dzieju CS-S tez jest drogi a noobów pelno. Prawda jest to ze z czasem przybedzie ich i ze nie znikna ad tak, ale jakos tak jest ze na serwach BF (napewno polskich i czesto zagranicznych ) czesto jest admin i po prostu wywala takiego delikwenta. Eh wakacje sie zaczely i dzieciarnia wariuje ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzieju Opublikowano 15 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2005 Na piracie nie da się grać w CS w multi? Na żadnym serwerze? Może to jest powód? W BT2 w wersję bez patcha (na piracie nie zainstalujesz patcha-chyba że pojawił się sposób) też da się grać na piracie, co najwyżej nie na wszystkich serwerach (nie zalogujesz się na serwer i tylko tyle). Tak oto gienialnie Dice zabezpieczyło grę przez piratami ... :angry: :? 1548461[/snapback] W CS S zabezpieczenie jest dobre ale okresowe i ludzie maja duzo roboty zeby zagrac na piracie wprowadzili taka atrape zabespieczenia "VAC" zeby odstraszyc ale to nic ni dalo ... a i zajebiiiiscie duzo cziterow jest !!!! a dzieciaki glownie na oryginalach graja bo tatus czy mamusia kupila gre i dzieciaka ma z glowy :/ Nigdy chyba nie bedzie 100% zabespieczenia przed cziterami i piratami !!! tylko powiedzcie mi co te lole maja z gry jak czituja ?! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 15 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2005 Nigdy chyba nie bedzie 100% zabespieczenia przed cziterami i piratami !!! tylko powiedzcie mi co te lole maja z gry jak czituja ?!No jak to co.. ? jest wtedy super kozak mastash!! zaprasza grupkę kolegów (w swoim wieku) do domu zeby im pokazc nowy bajer na granie w CS po necie. Wtedy jego kumple instaluje cheaty i graja! Wszyscy maja bananki na mordkach ze klepia kazdego po koleji!! Potem inni mlodz gracze podgldaja swoich idoli i robia to samo! Kiedys jak nie miałem internetu chodziłem na takie meczyki W CS do kafejki nie daleko mojego domu. Dokładnie widziałem co tam dzieciarnia porabia i to jest niestety przykre. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyN Opublikowano 15 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2005 (...) Nigdy chyba nie bedzie 100% zabespieczenia przed cziterami i piratami !!! (...)Starforce jak na razie w najnowszych wersjach. Jak do tej pory Splinter Cell Chaos Theory na mułku ni-ma Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 15 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2005 Siut...to się nazywa złośliwość rzeczy martwych... Wczoraj mi komp padł, właśnie wróciłem do świata żywych...:| Instalejszym BF demo i dziś już gram z Wami...:) Ps. AndyN - SCCT jest już w necie :|...a myślałem że go nie złamią... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-Sid-The-Rat=> Opublikowano 15 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2005 W przypadku BT2 czytałem o statsiarzach. Paru kolesi z przyciwnych drużyn zaczaja się na odludziu i tłucze punkty w następujący sposób: strzelają do swoich przeciwników, jak koleś jest w stanie krytycznym sanitariusz go reanimuje, tamten znowu do niego strzela itd. Ewentualnie zmieniają się rolami. Fajne, co? zapomniales dodac, ze jeden z nich jest commanderem [x2] przy dobrej organizacji mozna wyciagnac 1000 na jedna runde, tylko trzeba znalezc pusty serw rankingowy [czasem sa] nie pytajcie skad wiem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzieju Opublikowano 15 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2005 Starforce jak na razie w najnowszych wersjach. Jak do tej pory Splinter Cell Chaos Theory na mułku ni-ma 1548517[/snapback] No wlasnie podobno nie do zlamania ... Siut...to się nazywa złośliwość rzeczy martwych... Wczoraj mi komp padł, właśnie wróciłem do świata żywych...:| Instalejszym BF demo i dziś już gram z Wami...:) Ps. AndyN - SCCT jest już w necie :|...a myślałem że go nie złamią... 1548546[/snapback] hmm zapodaj jakies info chetnie poczytam albo ... wprost pokaz gdzie ?! na pw ;) stracilem przy tej grzze z kumplem w coopreacji 3 noce ;) .... ale jak plyte musialem oddac do empiku to lipa ;| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 15 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2005 sa dzis chetni na demo?? mozna sprobowac! ja niestety dopiero bede wiedzial po 18:00 czy zagram :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jim1983 Opublikowano 15 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2005 129.125.101.201 to dobry serwer Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buu Opublikowano 15 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2005 Zapraszam wszystkich posiadaczy Full wersji na serwer multiklan.co.uk ranked IP: 58. 236. 101. 31 Serwer do Full wersji bez pacha Ps; moj nick Adalbert_PL :) milego grania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BigSpider Opublikowano 15 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2005 ROWNIEZ POGRALBYM Z WAMI W DEMO bigspider : Gadu-Gadu™ #1268726 ::::::::::::: Umiejętności: Helikopter 5/10 Samolot 7/10 Czesto gram medykiem lub snajperem. Pilotowac maszyny latajace wprawdzie dopiero sie ucze. W samej grze troche malo kumaty jestem, ale mysle ze jak bedziemy grali to sprawa sie rozwiarze za pomoca mikrofonu ;). Poza tym - jak sie wydaje komenty jak sie jest squad leaderem a jak commandosem? Aha jeszcze jedno - nie patrzcie ze jestem na gg dostepny :) po prostu jestem czesto niewidoczny i jak bede to napewno odpisze. Czekam na jakies info. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 15 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2005 (edytowane) Qrde znowu kupa z kompem...piszę od kumpla :|...ludzie strzeżcie się wira W95 Parif...:| Do jutra z wszystkim dojdę - myślę że w weekend się więcej osób pewnie pojawi :) Dzieju - odezwę się jutro bo zbytnio teraz nie mam jak :|... Edytowane 15 Lipca 2005 przez raven_88 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzieju Opublikowano 15 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2005 ROWNIEZ POGRALBYM Z WAMI W DEMO bigspider : Gadu-Gadu™ #1268726 ::::::::::::: Umiejętności: Helikopter 5/10 Samolot 7/10 Czesto gram medykiem lub snajperem. Pilotowac maszyny latajace wprawdzie dopiero sie ucze. W samej grze troche malo kumaty jestem, ale mysle ze jak bedziemy grali to sprawa sie rozwiarze za pomoca mikrofonu ;). Poza tym - jak sie wydaje komenty jak sie jest squad leaderem a jak commandosem? Aha jeszcze jedno - nie patrzcie ze jestem na gg dostepny :) po prostu jestem czesto niewidoczny i jak bede to napewno odpisze. Czekam na jakies info. Pozdrawiam 1548965[/snapback] Ok .... ale z mic panowie ;) Qrde znowu kupa z kompem...piszę od kumpla :|...ludzie strzeżcie się wira W95 Parif...:| Do jutra z wszystkim dojdę - myślę że w weekend się więcej osób pewnie pojawi :) Dzieju - odezwę się jutro bo zbytnio teraz nie mam jak :|... 1548973[/snapback] No luz bede znowu pisal .... Z Metzem przed chwila zrobilismy tescik na Hardware z mic i bylo neizle ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzieju Opublikowano 15 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2005 (edytowane) Demo....... dbedzard : Gadu-Gadu™ #5810226 :::::::::::: sniper, komandos, pilot myśliwców i coraz częściej... medyk :) | Of-Line ostatnioPluskwa : Gadu-Gadu™ #5465143 ::::::::::::: Assaultem. Lubie się wozic APC | On-Line ostatnioSpider : Gadu-Gadu™ #4820905 ::::::::::::::: Helikoptery ?/10 | On-Line ostatnioDzieju : Gadu-Gadu™ #5850672 ::::::::::::::: Helikoptery 6/10 Migi 6/10 sniper max | On-Line ostatnio Metz : Gadu-Gadu™ #7598870 :::::::::::::::::Special, support- bardzo dobry jako pilot śmigłowca bojowego (jakieś 8/10), jako gunner | On-Line ostatnioDrunk_ZoZol : Gadu-Gadu™ #8201023 ::::::: pilot heli i myśliwca jestem dobry | On-Line ostatnioraven_88 : Gadu-Gadu™ #2886551 ::::::::::: | Of-Line ostatniobigspider : Gadu-Gadu™ #1268726 ::::::::::: Helikopter 5/10 Samolot 7/10 | new Edytowane 15 Lipca 2005 przez Dzieju Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elvis MP Opublikowano 15 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2005 Podajcie IP serwera full chetnie się dołaczę !!!!! mój gg 6860897 ale tylko gracze którzy graja MEC z forum tweak !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Metz Opublikowano 15 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2005 Z Metzem przed chwila zrobilismy tescik na Hardware z mic i bylo neizle ;) 1548994[/snapback] na HardwareSchotte.de w ogóle jest niezle, sporo polaków, teraz nawet cała drużyna była jescze prócz mnie i Dzieja :) Potrzebni są medycy z tego co widze, ktoś chętny bo jak na lekarstwo ich w zespole Tweakowym! :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buziak Opublikowano 15 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2005 Miejmy nadzieje że nie bo chiterzy to najgorsze łachmeństwo potrafi całą gre zniszczyc , ogólnie to dziwie się ludziom którzy cheatują jaki to ma sens bieganie z takim aim botem :? , nie mówie już o MoH AA gdzie na jeden serwer na 16 grających 10 cheatuje , a wallcheat to prawie każdy ma zainstalowany i gra nie ma sensu bo czaisz się za jakimś murkiem a i tak wszyscy snajperzy (zakała tej gry) tylko czekają aż się wychylisz w BF2 na szczęście nie ma czegoś takiego 1548459[/snapback] Sorry za male OT. Ale co do MoHaa to bylo trzeba byc na PGA i zobaczyc jak ludzie sami graja, ale nie pisac glupoty ze na 16 na servie 10 jest wypchanych chetami. Denerwuje mnie takie biadolenie, bo sam w to gralem i sam bylem oskarzany ale na takim PGA rozwiewaja sie wszylkie watpliowsci. Dlatego tez dzien na ktorym bylo MoHaa byl najlepszym dniem imprezy, bo wszystko skonczylo sie okolo 23.oo i byly zaj........ste emocje. Bylo trzeba byc i widziec na wlasne oczy jak ludzie ktorzy graja dzien w dzien w ta gre przez 3 lata potrafia w to grac. Jakbys siedzial przy jakies grze po 7 godzin dziennie a w wekchendy nigdzie nie wychodzil tylko gral to ciekawe czy bylo by Ci milo jak by Cie kazdy od cheata nazywal. Ja przez 2 lata codziennie gralem minimum po 7 godzin w wekchendy nie wychodzilem z domu praktycznie wogole, tylko do sklepu i na papierosa a tak to tylko MoHaa. I wkurza mnie jak ktos nazywa takiego kogos cheater, bo gra lepiej odemnie. Niestety doswiadczenie i taki czas spedzony przy tej grze przeklada sie na skilla. Przyznam ze osatnio mam przerwe od gry bo pracuje. Ale wystarcza mi 3 tygodnie i moge zagrac z kazdym. A co do gry to niewiem czy jeszcze gra bo niemam czasu zeby zaglebiac sie w scenne MoHaa, ale zagraj sobie z BeckeTTem :) Po PGA stwierdzilem, ze nigdy nie widzialem, zeby ktos tak gral w jaka kolwiek gre FFP po multi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztandar Opublikowano 15 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2005 Buziak to Ty biadolisz a ja przecież nie wyzywam kolesi którzy naprawde dobrze grają , a wystarczy sobie odpalić programik nie pamiętam nazwy bo dawno już nie grałem w MoH AA i widziałeś kto cheatował a kto nie , uwierz zdarzało się że 90% ludzi na danym serwerze jechało na wallhacku , ale nie o to chodzi bo grałem w klanie więc na klanówkach nie było mowy o cheatowaniu i tam dopiero wychodziło jak kto gra , ale na takim zwykłym serwerze jak tylko admini nie pilnowali to była farsa a nie zabawa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BigSpider Opublikowano 15 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2005 Ja z kolei nie lubie jezeli ktos nie szanuje noobkow. Dla mnie taki czlowiek jest nikim, a zauwazylem ze w BF2 takich ludzi jest sporo (zwlaszcza Polakow) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 15 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2005 Niech mi ktos powie jesli wie, jak zmieniac nazwe teamów. Np dzis gralem z kumplem na hadrware i byl zalozony team POLSKA. Jak wprowadzic taka nazwe?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin.mb Opublikowano 15 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2005 dokladnie nie pamietam ale w tym oknie na samym dole sie zaklada i wpisuje nazwy teamu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BigSpider Opublikowano 15 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2005 Marcin mowi dobrze. Jest tam cos takiego jak Custom team :) jak to klikniesz bedziesz mogl nadac nazwe swojej druzyny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Metz Opublikowano 15 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2005 Ja z kolei nie lubie jezeli ktos nie szanuje noobkow. Dla mnie taki czlowiek jest nikim, a zauwazylem ze w BF2 takich ludzi jest sporo (zwlaszcza Polakow) 1549260[/snapback] Co rozumiesz przez " nie szanowanie noobów" ? Przykłady prosimy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BigSpider Opublikowano 15 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2005 Np jak gosc sie wypytuje po 100x jak sie wydaje komendy bedac commanderem, a niektorzy odpowiadaja tylko wyzwiskami lub malo grzecznymi zwrotami w kierunku potencjalnego noobka. Sa tez tacy co odrazu kickuja bez proby wytlumaczenia czegokolwiek nowej osobie. Poza tym uwazam, ze BF2 gra prosta jak np. UT wcale nie jest i jakby troche zyczliwosci na serwerach bylo to by nikt sie nie obrazil a co wiecej by sie znacznie przyjemniej gralo bo przynajmniej czlowiek by wiedzial ze jest zrozumienie miedzy graczami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magx2k Opublikowano 16 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2005 (edytowane) Co do Cheatowania Czy w ogóle w BF2 odnotowano już jakieś oszustwa ???? Na jednym serverze dziwnie szybko mnie przeciwnicy kasowali z zwykłej broni automatycznej z dosć znacznej odległosci goscie trafiali 9/10 usłyszałem tylk o dźwięk i byłem Dead ??? Rozumie professionaly skill level ,ale w cuda nie bardzo chce mi się wierzyć pamiętam czasy Quake3 i ówczesnych Cheaterów :/ Edytowane 16 Lipca 2005 przez magx2k Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turkuć Opublikowano 16 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2005 jest juz patch 1.02 !!! http://www.eagames.com/official/battlefiel...tyupdate_071505 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 16 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2005 No to i ja zapodam staty http://bf2s.com/player/TT%3Ajonathan/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztandar Opublikowano 16 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2005 Jak sięchwalić to sięchwalić proszę bardzo Jonathan na razie jestem troche lepszy :razz: http://bf2s.com/player/SztandaR-PL/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tm78 Opublikowano 16 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2005 Witam Od dluzszego czasu przegladam ten watek i mam w zwiazku z tym pare pytan: 1. Czy spotkaliscie sie z nie zaliczeniem punktow do statystyk grajac na niektorych rankingowych serwerach(czas czekania ponad 3 dni)? 2. jakie macie wrazenia po nowym patchu? Tez sie pochwale:) http://bf2s.com/player/tm78/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Huberto.AMD Opublikowano 16 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2005 Witam co moze byc przyczyna ze praktycznie mój kolega nie moze pograc bf2 jegpo konfig celeron 2,8ghz ati 5050 1g ramy nie wiem jak płyta ,i na min detalach strasznie mu sie tnie to moze byc wina procka.? Ja mam u siebie a 64 3200 geforce fx 5900xt 1g ramu i gram sobie na prawie wszystko ma max tak ustawiam jak jest w systemie na najwyzszy poziom detali i 1280 i mam klatki miedzy 20-30 i spoko sie gra a u niego jest ok 10-15 to max.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...