Goomba Opublikowano 6 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2005 Z CS:S też głupoty pisze? Poprostu nie możesz sie pogodzić że twoja wymarzona gierka odstaje poziomem grafiki od konkurencji. :) 1483845[/snapback] Heh widze że czułe miejsce fanów BF2. :) A co do CS:S to nie lubie tej gry. :) Chodzi poprostu o to że sie czegoś wiecej spodziewałem po BF2 pod wzgledem grafiki. :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 6 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2005 A ja dalej nie widze w cs zadnych jednostek zmechanizowanych. Tylko dziwnie poruszajace sie ludziki :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goomba Opublikowano 6 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2005 To zobacz zageszczenie tych ludzików przy takiej ilości graczy na np takim de_dust no i dotego duża ilośc elemetów fizycznych. :) BTW na jakim silniku jest BF2? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 6 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2005 Gralem w CSa i jakos srednio mi to wszystko przypadlo do gustu. Postacie "lataja" nie biegaja, sa prosciej zaprojektowane. BTW Odpusc sobie bo to temat o BF2 a nie o tym jaki fajny i super jest CS :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goomba Opublikowano 6 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2005 (edytowane) Gralem w CSa i jakos srednio mi to wszystko przypadlo do gustu. Postacie "lataja" nie biegaja, sa prosciej zaprojektowane. BTW Odpusc sobie bo to temat o BF2 a nie o tym jaki fajny i super jest CS :D 1483910[/snapback] A czy ja pisze gdzieś ze CS jest super? Twierdze tylko że BF2 jest do tyłu z grafika i że Source to świetny silnik. I z tymi postaciami to chyba mówiłes o CS pod HL1. :huh: Edytowane 6 Czerwca 2005 przez Atak#komarA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 6 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2005 No to dajmy na to takiego Lineage2(UE2) który ma może nieznacznie gorsza grafike. :)Oj, ale w tym momencie to glupote walneles. W L2 sa teksturki dopracowane, ale efektow w niej jak na lekarstwo... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goomba Opublikowano 6 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2005 Oj, ale w tym momencie to glupote walneles. W L2 sa teksturki dopracowane, ale efektow w niej jak na lekarstwo... 1483931[/snapback] A w BF2 to niby dużo efektów. :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 6 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2005 Atak#komarA wypadaj z tego tematu zanim mnie rozloscisz. Walisz farmazony takie ze mnie brzuch ze smiechu rozbolal. To nie jest forum dla ludzi niedowidzacych. Moze zmien grafike bo ci efektow brakuje :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goomba Opublikowano 6 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2005 Tekst z Lineage2 był odpowidzia na twój o ilości graczy, w Lineage graczy jest nie porównywalnie wiecej. :blink: Wiadomo że BF2 ma wiecej efektów od Lineage bo jest nowszy. Ale w porównaniu do już dosć starego CS:S wypada biednie. Widze że nie ma z kim gadać bo twoje argumenty kończa sie na wypadaj z tad bo mi sie nie podoba to co piszesz. <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 6 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2005 w ciągu tygodnia ma się pojawić DEMO które bedzie miało: # One map # 16-player single player # 16 and 32-player multiplayer # Time limit per round Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 6 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2005 w ciągu tygodnia ma się pojawić DEMO które bedzie miało: # One map # 16-player single player # 16 and 32-player multiplayer # Time limit per round Dziekujemy za te swieze info... widok na mapke z gory (wersja dla 32 graczy) http://www.totalbf2.com/game/maps/images/oman32.jpg Gulf of Oman Theater: Middle East Country: Iran bLocation/City: Persian Gulf Shoreline Forces: MEC vs. US Mode: (16-, 32-, or 64-player); Single-Player This is a beach-assault level. The US forces must advance from the beach toward the city, while the MEC must stop them. Tanks will have limited ability to maneuver inside the city. UPDATE: http://www.tdg.sohosted.com/temp/demo_testing.png Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sziti Opublikowano 6 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2005 Komar ! Powiedz mi , jak można porównywać BF 2 do CS : S ? Jakoś nie moge sobie tego wyobraźić.... To są przecież dwie , różne gry ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dombek Opublikowano 6 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2005 Witam jako ze w BF1942 gram od 3 lat chciałbym cos powiedzieć :-) Mam nadziej ze sie nikt nie obrazi :-) od 10 czerwca 2k5 (wydanie dema) do 24 czerwca 2k5 (premiera BF2) najprawdopodobnie scena CS'a skurczy sie i to w bardzo drastyczny sposób :-) BF2, BF42 ROX CS SUX Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 6 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2005 czuje sie obrazony [; a tak naprawde to mam nadzieje, ze bf2 bedzie dobry, bo naprawde, css mnie zawiodl... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 6 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2005 NIech bedzie tak miodny jak BF1942 i mi juz starcza :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaKLeZ Opublikowano 6 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2005 NIech bedzie tak miodny jak BF1942 i mi juz starcza :] 1484236[/snapback] dokladnie:) BTW: Jonathan, Dombek pod jakimi nickami graliscie w bf-a?: ) bo jakos Was nie kojarze... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dibo Opublikowano 6 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2005 Ktoś zna cene tego Cacka? :D Moze sie pokusze... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 6 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2005 Ja normalnie pod swoim Ale gralem na roznych serwach :] Glownie zagranicznych Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaKLeZ Opublikowano 6 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2005 Wiekszosc z Was pewnie wie o tym filmie, ale pewnie nie wszyscy:) zakladam, ze przegladacie forum bf-a;) film z pokazu bf2 (Warszawa) http://www.home-of-fraggin.de/files/BF2-Warsaw.mpg trwa ponad godzine i wazy ponad 600mb made by Patton Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 6 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2005 są jakieś zdjęcia? ;] może sie znajde ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość poli_x Opublikowano 6 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2005 był ktoś na otwartych pokazach w Wawie? jakie wrazenia z gry? i na czym to testowali i w jakich parametrach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 6 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2005 w ciągu tygodnia ma się pojawić DEMO które bedzie miało: # One map # 16-player single player # 16 and 32-player multiplayer # Time limit per round 1484007[/snapback] Na xfire.com cos sie pojawilo... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość poli_x Opublikowano 6 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2005 Na xfire.com cos sie pojawilo... 1484579[/snapback] jeszcze nic ciekawego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 6 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2005 Na xfire.com cos sie pojawilo...Trailer, 3 dni temu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dombek Opublikowano 6 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2005 @Raklez to ja Fatal :-) Co do filmików z zdjęc z pokazu Jedyne słusze centrum informacji http://forum.battlefield.pl/viewforum.php?f=35 zapraszam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lcs Opublikowano 7 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2005 czy ktos sie moze orientuje na jakiej konfiguracji sprzetowej mozna bedzie grac na max aa, af oraz max detalach w 1024/768? pytam bo juz sie przyzwyczailem do takich wlasnie ustawien w kazdej grze i nie chcialbym tego zmieniac ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daro200 Opublikowano 7 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2005 (edytowane) był ktoś na otwartych pokazach w Wawie? jakie wrazenia z gry? i na czym to testowali i w jakich parametrach 1484578[/snapback] Ja byłem :) W sumie pokaz jak pokaz. Były sobie 2 drużynki i się mierzyły między sobą. Grafa naprawde jest "ciekawa" lecz troszke jak na owe czasy odbiega od standardów (lecz to samo można powiedzieć o GTA: SA). Ogólnie pokaz zrobiony z wczuciem, lecz wytępowało w pyte bugów na pokazie. Non stop im się coś kszaczyło. Ciągle wziechy z projektorem i qmpem na którym była Winda. Co do ustawień to niestety nic mi nie wiadomo - nie byłem do końca bo musiałem pilnie wyjść. Edytowane 7 Czerwca 2005 przez daro200 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masin Opublikowano 7 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2005 ja tam czekam na Armored Assault (Operation Flashpoint2) , pierwsza czesc tej gry jest protoplasta wszystkich tego typu gier , no i na czas obecny chyba jedyna ktora oferuje najwyzszy realizm rozgrywki , patrzac na screeny z 2 czesci to graficznie bedzie wygladala jak BF2 lub nawet i lepiej , ale z checia siegne po BF2 i potestuje i nie ukrywam ze tez czekam na ta gierke alepierwsze bedzie DEMO :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elbios Opublikowano 7 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2005 czy ktos sie moze orientuje na jakiej konfiguracji sprzetowej mozna bedzie grac na max aa, af oraz max detalach w 1024/768? pytam bo juz sie przyzwyczailem do takich wlasnie ustawien w kazdej grze i nie chcialbym tego zmieniac ;) 1485143[/snapback] max aa? czyli 8x? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lcs Opublikowano 7 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2005 max aa? czyli 8x? :D 1485245[/snapback] tyle ile da rade w ustawieniach :) zawsze mi sie myli aa z af i nie wiem ktory ma 16 a ktory 8 mozliwe do ustawienia bo itak zawsze wszystko biore na max Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...