-Sid-The-Rat=> Opublikowano 4 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2005 patch 1.03 ma byc jutro, pierwsze wrazenia: http://pc.ign.com/articles/655/655507p1.html generalnie jedna nowa mapa, 175kilo zywej wagi, kilka drobnych poprawek i jeszcze bardziej chore rakiety przeciwlotnicze. to czym ja teraz bede latal? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztandar Opublikowano 4 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2005 mnie najbardziej w nowym patchu ta nowa mapa ciekawi , pewnie teraz wszystkie serwery przez pierwszy tydzien tylko na tej mapie hehe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyN Opublikowano 4 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2005 patch 1.03 ma byc jutro, pierwsze wrazenia: http://pc.ign.com/articles/655/655507p1.html generalnie jedna nowa mapa, 175kilo zywej wagi, kilka drobnych poprawek i jeszcze bardziej chore rakiety przeciwlotnicze. to czym ja teraz bede latal? A ja biedny kupiłem joya z orczykiem i przepustnicą żeby siać zniszczenie heli/samolotem w BF2 :? I co teraz?? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adasi Opublikowano 4 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2005 Tyle że heli lepiej sieje się zniszczenie na myszce, przynajmniej moim zdaniem :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-Sid-The-Rat=> Opublikowano 4 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2005 ta nowa mapa to atol Wake, dokladnie ta sama mapa, ktora rozpoczela cos zwane Battlefield - ta mapa byla w demie bf1942. troche dziwnie bedzie sie gralo na niej z ta swiadomoscia, bo to byl punkt obrony amerykanow, ktorzy pomimo strasznej dysproporcji sil bronili sie bardzo dlugo, dajac cenny czas pozostalym silom na otrzasniecie sie z szoku jakim bylo PH co do rakiet, z tego tekstu zrozumialem, ze rakiete bedzie trudniej zgubic, co w przypadku samolotow ma jeszcze jakis sens, w przypadku smiglowcow kompletnie zakonczy ich zywot [naturalnie poza BH, o ktorym ani slowa, podobno mieli jakos balansowac smiglowiec MEC/china, zeby bh nie byl od nich tak wyraznie lepszy, ale znajac EA to tego nei zrobili] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tm78 Opublikowano 4 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2005 jest juz patch 1.03 http://largedownloads.ea.com/pub/patches/bf2_patch_103.exe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-Sid-The-Rat=> Opublikowano 4 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2005 miaelm ten link chwile wczesniej, teraz tyle ludzi sie na to rzucilo, ze mam 0.3kbs... radze od razu szukac innych mirrorow, ten jest chwilowo martwy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tm78 Opublikowano 4 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2005 proponuje ten http://www.3dgamers.com/dlexit/torrent/gam...ch_103.exe.html niezla predkosc :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregu Opublikowano 4 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2005 hm sciagnelem patcha mapka nowa swietna, bardzo ładna ogółem odniosłem wrazenie, ze chodzi szybciej gra, wygląda ładniej, i dzwięki są czystsze i łatwiej mozna je lokalizować tyle ze statsy cos sie chyba pokopały. no bo w ciągu jednej sesji zdobyłem 3 stopnie no i po wylogowaniu i zalogowaniu z powrotem 3 bronie mogłem odblokowac... dziwne - nie wiem czy celowe działanie ea, czy bug jakis:? ale jest ogółem lepiej tera tylko czekam az mi x-fi z hurtowni przyslą:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ConiX Opublikowano 5 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2005 3 awansy bo zmiejszyli liczbe punktow potrzebnych do zdobyci rang(bardzo zmniejszyli) <_< to chyba nie byl za dobry pomysl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 5 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2005 ogółem odniosłem wrazenie, ze chodzi szybciej gra, wygląda ładniej, i dzwięki są 1683764[/snapback] Trzeba powiedzieć patch udany :), mapka też mi się podoba i w końcu mam odblokowane bronie bez broni szturmowca :D. Znacie jakieś sposoby na optymalizacje Battlefield?? Mój sprzęt tak jak w sygnaturce? Ponieważ nie mogę włączyć tekstura max tylko medium. :unsure: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AmFe Opublikowano 5 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2005 Witam, a propo pytania kogos z LCD mialem identyczny problem,zmiana sterownikow nie pomagala,format pomogl :) Nie wiem jesli masz ghostem zrobiony backup to w 10-15min masz system postawiony od nowa... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Outlander Opublikowano 5 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2005 Patch 1.03 wymaga 1,6GB na dysku, tyle że nie tam gdzie gra a na systemowym :mad: Wie ktoś jak zmusić go żeby skorzystał z innego dysku ? Żeby mieć tyle miejsca na C musiał bym chyba system wywalić :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztandar Opublikowano 5 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2005 Patch udany , mapka bardzo fajna , ale ze zmiejszeniem punktow do awansu troche zly pomysl , teraz wszyscy lataja z odblokowanymi bronmi , przedtem naprawde trzeba bylo troche pograc zeby odblokowac no i satysfakcja wieksza. Owszem mogli zmniejszych ale nie tak drastycznie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyN Opublikowano 5 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2005 Patch udany , mapka bardzo fajna , ale ze zmiejszeniem punktow do awansu troche zly pomysl , teraz wszyscy lataja z odblokowanymi bronmi , przedtem naprawde trzeba bylo troche pograc zeby odblokowac no i satysfakcja wieksza. Owszem mogli zmniejszych ale nie tak drastycznie. 1684084[/snapback] Z drugiej strony są bardziej wyrównane szanse. Może doszli do wniosku, że poprzednia drabinka awansów zniechęcała do grania? Albo była pożywką dla statsiarzy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 5 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2005 A jak teraz wygląda drabinka punktacji?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adasi Opublikowano 5 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2005 Mi się tż patch podoba, gra mi działa jakieś 50-60% szybciej :| Nie podoba mi się natomiast obniżona pukntacja do dostania jakiejś rangi. Dobrym pomysłem jest to że nie tylko liczy sie wynik w pkt ale też mecze w których się grało i czas jaki się poświęciło. Niestety przedobrzyli troche z tym zmniejszaniem. Wtedy jak ktoś już miał odblokowane powiedzmy 3 bronie to wiadomo że ma jakiegoś konkretnego skilla (o ile nie jest statsiażem) a teraz to każdy po paru godzinach ma odblokowane. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyN Opublikowano 5 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2005 A jak teraz wygląda drabinka punktacji?? 1684105[/snapback] 1684179[/snapback] Skilla nikt przecież nikomu nie zabrał. A żeby dostać Master Sergeant trzeba się już namęczyć. A później jest trudniej W trakcie gry zwracasz uwagę na na rangi grających? Czy na ich realny skill? Chyba że chodzi o własne statystyki oglądane po rozgrywkach .... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 5 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2005 3 stopnie w ciagu minuty :| Nie wiem czy to dobrze. Zostaly mi do odblokowania 2 giwerki Ide pograc :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P@weł m Opublikowano 5 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2005 Wita. Ja mam takie skromne pytanko: Czy gra ruszy mi na P4 1,6 Ghz, 512 ram i 9550(planuje podkręci)? Z góry dzięki za odpowiedź. POZDRO!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 5 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2005 Wita. Ja mam takie skromne pytanko: Czy gra ruszy mi na P4 1,6 Ghz, 512 ram i 9550(planuje podkręci)? Z góry dzięki za odpowiedź. POZDRO!!! Spokojnie ruszy detale na wysokie odpadają ale tak na średni niskie spokojnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adasi Opublikowano 5 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2005 AndyN nie chodzi mi o rangi ale o odblokowane bronie, olewam czy ktoś ma sierżanta czy szeregowego... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Outlander Opublikowano 5 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2005 To wie ktoś jak zainstalować tego patcha mając mniej niż 1,6GB wolnego na partycji systemowej ? Mam dużo wolnego miejsca ale nie na tej partycji :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyN Opublikowano 5 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2005 Zmienić wielkość partycji systemowej? Partition Magic? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-Sid-The-Rat=> Opublikowano 5 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2005 a czy ktos moglby mi podac, jak wygladaja wpisy do bf2 w rejestrze? formatowalem kompa, bf2 ocalal, ale caly rejestr jak wiadomo szlag trafil i teraz mi patch nie chce ruszyc, bo nie moze sciezki znalezc kretyn jeden - podejrzewam, ze wpis ten nazywalby sie jakos install path czy podobnie jesli sie nie znajdzie, to odpale instalke i nadinstaluje, ale nie chce mi sie okrutnie z tym meczyc i czekac na optymalizacje shaderow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 5 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2005 I tak po zainstalowaniu patch będziesz musiał czekać na optymalizacje shaderow więc nadinstaluj. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 5 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2005 ale nie chce mi sie okrutnie z tym meczyc i czekac na optymalizacje shaderow 1684695[/snapback] straszne... minuta czekania Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg_1 Opublikowano 5 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2005 Hey, wgrałem właśnie patch 1.03 i gra mi sie nie włącza :( Co mam teraz zrobić ?? Pomóżcie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyN Opublikowano 5 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2005 Hey, wgrałem właśnie patch 1.03 i gra mi sie nie włącza :( Co mam teraz zrobić ?? Pomóżcie. 1684969[/snapback] Oryginał czy pirat? Może tu tkwi problem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurdefelek Opublikowano 5 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2005 obniżenie rangi było jak najbardziej potrzebne, choć całkowicie to wszystkich zaskoczyło z kilku kresek w randze zrobiło mi się kilka a miałem tylko 8500pkt. z patcha wynika ,że gracze nie otrzymają pkt np. za podwójne przekazanie amunicji w tym samym momencie (dostanie tylko 1) podoba mi się ,że komandos zarabia 1pkt za arty,UAV,"budę" na niektórych mapach 3x1pkt/arty+2pkt=5pkt, ale potrzebny jest gość do zaopatrzenia. dźwięk silnika jeppa chinoli jest teraz ciekawszy teraz można pograć!!!! wake island jest trudną mapą. czołg przy dobrej osłonie rządzi i do tego nie musi się dużo ruszać. heli także ale teraz rakiety są szybsze no i wszyscy już pewnie mają odblokowane PKM, dla mnie frajda to nie jest. czy mam żałować ,że nie odblokowałem Jackhammera? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...