-Sid-The-Rat=> Opublikowano 28 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2005 po pierwsze - nie wierz pingom podawanym przez przegladarke. na kazdym patchu odejmuj od tego jakeis 100-150. wchodzac na serwer widze 250, po wejsciu okazuje sie, ze mam 59-70, wiec.. luz :) dwa - patch koniecznie sciagnij - serwerow na 1.0 praktycznie nie ma, a jednak cos w tym patchu poprawili trzy - niektorzy strasznie narzekaja na wyszukiwarke itp. ja tam nie mam z nia wiekszych problemow, odswiezam, ustawiam wg pingu, szukam prawie pelnego serwera z mapa na ktora mam ochote i bum. rada czlowieka, ktory ma slabe nerwy - nie graj na polskich serwerach, moze to zle zabrzmi, ale takiego buractwa i debilizmu jak tam nigdzie indziej nie uswiadczysz. tylko tam koles wskoczy ci na helikopter, bo ty byles pierwszy, tylko tam twoj wlasny spec op dla zabawy wysadzi ci czolg c4, bo 'mu go ukradles' itp o drobnych postrzalach dla zabawy nie wspomne.. polskim serwerom dawno temu powiedzialem nie, i kazda wizyta utrwala mnie w tym przekonaniu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 28 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2005 (edytowane) Wlasnie troche pogralem, znalazlem z malym pingiem serva na 1.0 - gra warta kazdego grosza. Co co polskich serverow to jest zrozumialem, wystarczy spojrzec na CS'a... same dzieciaki. W ogole ta gra ma super system komend. Wciskasz jeden przycisk i w sekunde powiedziales co ci jest potrzebne/co zrobic itp. Klimat miazdzy ;]. MIalem tez dziwny error "sa problemy z twoim polaczeniem" - ale cos mi sie zdaje ze chodzi tu o patcha... EDIT: A jak rozponac servy gdzie jest tylko jedna mapa bez zmieniania? BO to chyba jest tak, ze np. 3 rundy leci jakas mapa i pozniej next. Czy nie jest? Edytowane 28 Października 2005 przez Pioorek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-Sid-The-Rat=> Opublikowano 28 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2005 praktycznie nie ma takiej mozliwosci - mozesz szukac serwerow 24/7 - one maja wtedy w nazwie jakie to mapy leca caly czas bo po zaznaczeniu serwera widzisz tylko ile dana mapa bedzie szla, zanim sie zmieni [po prawej stronie, rounds per map] generalnie nie ma tutaj jakiegos sposobu, poza poznaniem konkretnych serwerow. dodam, ze ja tez na poczatku chcialem grac tylko na jednej mapie, ale potem mi przeszlo do tej pory tylko dalian plant nie lubie - ta mapa jest jakas taka.. bez klimatu. a w reszte, nawet w zetar wetlands, da sie grac calkiem przyjemnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adasi Opublikowano 28 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2005 Hmm ja nie zauwazylem by polskie serwery były szczególnie złe. Na wszystkich są debile niestety. Jeden koleżka (nick Chris^Pred) dwa razy mnie rozwalił bo byłem pierwszy w heli, teraz za każdym razem go rozwalam jak widze, ot taka zemsta (dlatego mam tyle TK ale kit z tym :] ) Przeglądarka bf'owa rzeczywiscie lewa jest. Jak kliknie odśwież to mi sie nic nie pojawi :D Musze restartować grę :D Co do "są problemy z Twoim połączeniem" no to sie zdaża, bardzo często z winy samego serwera. Przyglądałem się jeszcze efektom o których wspominaliście. Rzeczywiście pagórki itp mi się kształtują ale tak minimalnie że tego nie zauważam, a co do trawy to ja widze ją zawsze :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-Sid-The-Rat=> Opublikowano 28 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2005 to kliknij jeszcze raz na odswiez - czasem trzeba trzy cztery razy, nigdy nie musialem z gry wychodzic, bo mi sie przegladarka zawiesila - miewa tylko czkawke :) a polskie serwery? od kiedy gram na nowym koncie [takim jak moj nick] gralem pare razy na polskich serwerach i zawsze miaelm pecha trafic na 'boskich pilotow' ktorzy koniecznie chcieli latac bez strzelcow, albo na boskich pilotow, ktorzy zabijali cie [nawet z m95 przez szybe] zeby tylko posiasc samolocik [i chwile pozniej ulec grawitacji] gralem tez na innych serwerach - podobne bydlo jak nasze, to jest jeszcze tylko we francji, ale tam przynajmniej admini robia z tym porzadek, na polskich serwerach, to z przykroscia stwierdzam admini maja wszystko w zadzie. a wez cos takiemu wypomnij... szkoda slow zna ktos adresy serwerow NIErankingowych, z nowymi mapami? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztandar Opublikowano 28 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2005 Niedzielni piloci i kierowcy to zmora tej gry , np w Masthur City , poczatek jest najwazniejszy , wbic sie w autka i heli szybko zajac przynajmniej 2 flagi , a tu gram dzisiaj jakis debil wlaz do auta i stoi ludzie klnal na niego drugi wszedl i pojechal w przeciwnal strone a heli od razu spadl ledwo wzbil sie w powietrze , w tym czasie MEC zajal wszystkie flagi i ruszyl na baze helikopterem wysypali sie kolesie i koniec rundy w pare minut normalnie pochlastac takich debili Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-Sid-The-Rat=> Opublikowano 28 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2005 jedno 'ale' - gra jest dla wszystkich, nie mam pretensji do nowicjusza, ktory wsiadzie do smiglowca i go rozwali - uczy sie chlopak, tak jak i ja za gre zaplacil. niby powinien sie nauczyc wczesniej, ale mowi sie trudno - pretensji nie mam. w[ciach!].. mnie natomiast tacy, co cie zabija, wsiada i rozbija sie minute pozniej. a krzycza najglosniej ze wszystkich.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztandar Opublikowano 28 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2005 Ja rozumiem wszystko kazdy kiedys zaczynal , ale to sa kolesie ktorzy maja juz 3 stopien , a nie dopiero zaczynaja gre , normalnie rece opadaja. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 28 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2005 jedno 'ale' - gra jest dla wszystkich, nie mam pretensji do nowicjusza, ktory wsiadzie do smiglowca i go rozwali - uczy sie chlopak, tak jak i ja za gre zaplacil. niby powinien sie nauczyc wczesniej, ale mowi sie trudno - pretensji nie mam. w[ciach!].. mnie natomiast tacy, co cie zabija, wsiada i rozbija sie minute pozniej. a krzycza najglosniej ze wszystkich.. 1724144[/snapback] Taaaaa A ile mam TK tylko dlatego ze debile wskakuja pod kola twojego samolotu bo byles pierwszy. ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-Sid-The-Rat=> Opublikowano 28 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2005 ja jestem lepszy - jak widze takiego to czekam, siedze w kabinie - albo on zejdzie albo mnie zastrzeli :) szybko puszczaja im nerwy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 28 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2005 Nie zawsze moge czekac :/ Ostatnio czekalem. I koniec byl tragiczny. Pierw artyleria potem F15 i jego bomby. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 29 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2005 (edytowane) Omg co sie dzieje., Zainstalowalem patcha, odpalam gre i wyskakuje okienko ERROR invalid cdkey. Pozniej wciskam "wielu graczy" i wywala mnie do pulpitu bez zadnego bledu. Mam oryginala przeciez :( a teraz zaktualizowac sie juz nie chce nawet. Gre mam zianstalwoana na D: i mam z 10 gb wolnego, na c mam z 1.5 gb wolnego i mi wyskakuje blad ze za malo miejsca (wymagane 1.6 gb) Po co na C jest wymagane skoro mam na D zainstalowana gre? :mur: :angry: Ok mialem wolnego 1.8 gb, wlaczam patcha, pasek caly sie zaplenil i niby sie zianstlowalo wszystko, po tym pojawia sie napis "trwa aktualizacja - prosze czekac" i czekam tak z 30 minut i sie nic nie dzieje. ;/ ok gra mi sie z patchem odpalila ale jak probuje wejsc na jaki kowliek serv to wyskakuje mi "cd key notvalid" omg ;$#@^$%&@& Edytowane 29 Października 2005 przez Pioorek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIBI_PL Opublikowano 29 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2005 mozliwe ze ktos uzywa twojego keya (ale to niejest pewne) ps. mam A1800/512ram i FX5200 (gra dziala plynnie w 800/600 low zmieniam karte na 6600gt - czy gra bedzie dzialac dobrze w 1024/768 i medium detal (a moze i wieksze) czy jednak ram i procek mi ogranicza FPS Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chase1 Opublikowano 29 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2005 witam mam taki problem z ta gierka - jako single player moge sobie bez problemow pograc i jest wszystko oki, ale jak proboje online, to nawet nie pokazuej mi listy serwerow.. czy ktos mial juz taka sytuacje? help :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIBI_PL Opublikowano 29 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2005 moze firewall ci blokuje gre ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chase1 Opublikowano 29 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2005 sprawdzalem i to - po wylaczeniu nic sie nie zmienia... sprawdzalem tez patche (bf2_patch_101 / 102 / 103) do gry, ale po zainstalowaniu jakiegokolwiek gra sie wogole nie wlacza i musze usuwac i instalowac od nowa eh jakies inne pomysly ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 29 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2005 (edytowane) Eh nie wie ktos jak roziwac moj problem? Zainstalowalem winde od nowa i nic. Jak sie instaluje patch to jest napis "trwa aktualizacja, prosze czekac" i czekam 30 minut i nic. Jak resa kompa dam to niby sie zaktualizowal ale wywala mi cdkeynotvalid. ;/ Ile u was trawa instalowanie patcha ;/ Edytowane 29 Października 2005 przez Pioorek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztandar Opublikowano 30 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2005 aktualizuje sie jakies hmm 6-7 minut Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 30 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2005 :lol: Poprostu mega lol. Zostawilem instalacje patcha na jakies 1.5 godziny i nic - no to zostawilem kompa na noc. Wstaje rano, a tutaj juz zanistalowane. Moze to z neta cos sie pobiera jeszcze? Widze, ze masz 2mb wiec w sumie to by bylo zrozumiale. A mial ktos taki problem jak ja (neo128)? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chase1 Opublikowano 30 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2005 (edytowane) ja mam radiowke 128 i aktualizacja trwala moze z 5 min... tylko ze po aktualizacji gra nie dzialala... to jak - wie ktos jak rozwiazac moj problem ???? Edytowane 30 Października 2005 przez chase1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 30 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2005 A masz pirata czy oryginala? Mi sie zdaje ze jak patcha ise na pirata instalowalo to gran ie dzialala. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyN Opublikowano 30 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2005 Omg co sie dzieje., Zainstalowalem patcha, odpalam gre i wyskakuje okienko ERROR invalid cdkey. Pozniej wciskam "wielu graczy" i wywala mnie do pulpitu bez zadnego bledu. Mam oryginala przeciez :( a teraz zaktualizowac sie juz nie chce nawet. Gre mam zianstalwoana na D: i mam z 10 gb wolnego, na c mam z 1.5 gb wolnego i mi wyskakuje blad ze za malo miejsca (wymagane 1.6 gb) Po co na C jest wymagane skoro mam na D zainstalowana gre? :mur: :angry: Ok mialem wolnego 1.8 gb, wlaczam patcha, pasek caly sie zaplenil i niby sie zianstlowalo wszystko, po tym pojawia sie napis "trwa aktualizacja - prosze czekac" i czekam tak z 30 minut i sie nic nie dzieje. ;/ ok gra mi sie z patchem odpalila ale jak probuje wejsc na jaki kowliek serv to wyskakuje mi "cd key notvalid" omg ;$#@^$%&@& 1724940[/snapback] http://forum.battlefield.pl/viewtopic.php?t=12425&sid=2e8653c0b3ca67f08f348e20fe459f28 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztandar Opublikowano 30 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2005 Poprostu mega lol. Zostawilem instalacje patcha na jakies 1.5 godziny i nic - no to zostawilem kompa na noc. Wstaje rano, a tutaj juz zanistalowane. Moze to z neta cos sie pobiera jeszcze? Widze, ze masz 2mb wiec w sumie to by bylo zrozumiale. A mial ktos taki problem jak ja (neo128)? Nie ważne ile ważne , że się udało :D , może coś masz z windowsem , a może faktycznie coś pobiera , ale półtorej godziny hmm no ciężko powiedziec , ale zaktualizował się więc looz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-Sid-The-Rat=> Opublikowano 30 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2005 nie, nic z neta sie raczej nie pobiera. sprawdz czy nie masz jakiegos antywirusa it. ew. BARDZO pofragmentowanego dysku u mnie isntalacja patch trwala prawie 15 minut a kompa mam raczej jesli chodzi o operacje dyskowe wydajnego, za to zapomnialem defraga na C zrobic.. w kazdym razie gratulujemy przejscia przez ten syf :) mnie to czeka za pare minut, jestem wlasnie po formacie.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arwo.pl Opublikowano 30 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2005 Taaaaa A ile mam TK tylko dlatego ze debile wskakuja pod kola twojego samolotu bo byles pierwszy. ;/ 1724353[/snapback] TAM GDZIE ZACZYNA SIĘ WOJSKO...TAM KOŃCZY SIĘ LOGIKA :] heh PS zmieńmy to... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 30 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2005 (edytowane) AndyN, dzieki ale juz sobie poradzilem. Ostatnio w ogole czasu nie mam. W piatek mialem bf i z dwa razy go odpalilem na jakies 20 min ;/. Poprostu nie mam sily do tej gry juz. Po zainstlaownaiu patcha probwalem cos zagarac. Meczylem sie ponad godzine i na kazdy serv jaki bym nei wszedl (wybieralem z malym pingiem) mialem laga 200-400. I ciagle problemy z poleczeniem. MOZECIE PODAC JAKIES IP ALBO PELNE NAZWY SERVEROW 32-40 graczy bo ja juz nie moge#$%#$^. Poprostu prosze was o ip dobrych servow z malymi pingami. [ciach!]a mac poprostu pogratulowac. Ladowanie konta trwa wiecznosc a lagi tak w[ciach!]iaja ze kompa wyjebie przez okno zaraz. Brawo. Edytowane 30 Października 2005 przez Pioorek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-Sid-The-Rat=> Opublikowano 30 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2005 ja bardzo lubie grac na serwerach: heroes must conquer - sa dwa - jeden 64 [all urban] i 40? gdzie sa wszystkie [poza zetar wetlands chyba] oraz serwer clanu black watch - powinno go w wyszukiwarce znalezc obra gwarantuja rozgrywke na milym dla przecietniakow poziomie, bunyhoping jest tam karany, naduzywanie granatnika tez. teamkill przy samolocie, czy ustawienie gazika na pasie startowym konczy sie banem na miejscu na nestoradzie 640 mam tam pingi po 50-60 i gra sie bardzo przyjemnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztandar Opublikowano 30 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2005 Jak patrze na Config Piootrka to na 64 bedzie mu chyba zacinac , mi dopiero przestalo zacinac po zmianie procesora na 64. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 30 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2005 (edytowane) Sztandar ja tu zadnego piotrka nie widze. Problem lezal w pingu. Wszedlem na K-play server i juz jest ok. Mapy 32-40 osob bez problemu gram na srednich prawie. Ale 64 to juz za duzo. Poza tym mysle ze tlok by byl niezly i tylko nie byloby czym jedzic bo wszystko by zabierali ;] EDIT: Czemu kazdy na mnei piotrek mowi? Ludzie mnei ciagle tak czytaja no nie ma osoby ktora by nie preczytala Piotrek. Raz nawet zostalem przeczytany jako pionek. Pioorek = Piurek. Od Piórka ;] Edytowane 31 Października 2005 przez Pioorek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztandar Opublikowano 31 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2005 Wiesz co po prostu zmęczone oczy i już się człowiekowi skupiac nie chce nad tym co czyta :> przepraszam za pomyłke. A co do 64 prawdę powiedziawszy jak dla mnie za duży chaos tam panuje i raczej jestem na tych serwerach nieczęstym gościem , kiedyś bardzo lubiłem mapy na 16 osób , teraz gram praktycznie tylko na 32 , a w klanie 8 v 8 . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...