Skocz do zawartości
kucyk

Battlefield 2

Rekomendowane odpowiedzi

sztandar widze ze masz podobnego kompa a raczej karte co ja i jestem ciekaw czy tez masz tak zwana haczke na poczatku ze skacze i nie wazne czy karta jest podkrecona czy nie. jak mialem zinstlownay nowy sys to bylo idelanie ale pinstalowalem kilka programow i jest juz ta haczka. wszytkie pliki tymczasowe i rejestry zostly oczyszczone pezez jakis tam program i nadal tak doodam ze mam procka 2600+ sempron 64 bitowy plyte abita nv8 1 giga ramu grafe X800 GTO sephire a dysk 80 maxtor 7200obr co moze byc tego powodem macie jakies pomysly bede wdzieczny

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie wiem z czym wy macie problem

ja mam wlaczone dc++, tlena, kerio, czasami nawet winampa i na 1024x768 gram sobie ze spokojem na mas i filtr x6... w prawdzie w singla, a nie na necie, ale to chyba nie to...

a co do mojego problemu

dzisiaj mam dostac inna wersje gry od empiku i mam nadzieje, ze bedzie juz ok

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lounder - wejdz w start, potem "uruchom" i w okienku wpisz msconfig. Wylacz wszystkie nie potrzbne programy, typu jakis winamp agent i inne bzdety. Wiem ze to napisal juz sztandar, ale moze nei wiesz jak to zrobic ;)

EDIT:

chase1

No oby bylo ok, bo znam ten bol jak cos w bf nie dziala ;) Ide cos zjesc i chyba sobie pozniej odpale. Jakby co to moj nick: Zuaw_Smierci (lol). Jakie wy macie?

Edytowane przez Pioorek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

moje nowe, prywatne konto - bez statsienia :D

http://bf2s.com/player/sidtherat/

i bardzo fajnie mi sie na nim gra, poprzednie, gdzei gralismy we dwoch z kumplem.. pozostawie w archiwach.. 95% czasu gry medykiem i takie tam :D

johnathan - ta strona ze statsami ktorej uzywasz strasznie obsysa.. nieczytelna jak..

nie wolisz tak: http://bf2s.com/player/43516217/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ej, mam pytanie. Czy mozna wybrac sobie miejsce w heli/pojezdzie? BO np. jak wchodze do heli jako pierwszy to siadam za dzialem odrau, a ja mam pytanie czy moge zajac inna pozycje (np. jako sniper)?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wlasnie 2x raz mi dzis wyszla gra do windy bez komunikatu. Czesto tak macie? Ej a moze bysmy dzis w nocy pograli razem na jakims servie? Co wy na to? Moglibysmy wszyscy wejsc na EA POLSKA czy jakos tak.

Dziisiaj na tvp bedzie pianista, wiec tak okolo 23-23.30? Wiec jak? Kto chetny? 2-3 i juz nawet mozna wbijac.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pioorek jak tak czytam Twoje posty to wychodze ze masz wyjątkowo lewego kompa :D Ciągle jakieś problemy z tą grą. Ona fakt czasami wywala do windowsa bez niczego. Mi się to zdażyło raz ale to jescze bez patcha 1,3.

Osoby z którymi gram też się raczej na to nie skarżą, zdarzyło im się to moze kieeedyś tam ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie no adasi, chyba przyznasz ze bf2 to wyjatkowo dziwna gra jezeli chodzi o plynnosc w necie (nie mam na mysli samej gry, tylko np. menu sie zmula troche, przegladarka, ladowanie konta trwa wieki, to samo z weryfikacja). To jak? Kto mao chote dzis pograc?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mi jeszcze wogole nie wyszla do windy...

a co do patcha - 1,03 jest do bani :]

przed jego zainstalowanie smigalo wszystko ladnie, a teraz co jakis czas mi sie przycina. nawet zmniejszylem filtrowanie z x6 do x2 i nic - ciagle to samo... tj. nie tyle przycina, tylko mam takie glupie "przerwy w kontroli" - np ide i muszczam "W" a on jeszcze chwilke sobie maszeruje, albo jak jade czolgiem... eh - da sie to jakos odinstalowac?

a moze ktos z was tez mial takie problemy i jakos sobie z tym poradzil?

aha - i powiedzcie jakie macie lacza i czy gra wam sie plynnie w necie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jesli masz pirata - to nie instaluj patcha, po necie i tak raczej nie pograsz

jesli masz oryginal - instaluj od razu patcha 1.3 i zmien odswiezanie na 60hz - moze wtedy pojdzie. ludziom to pomagalo. ps. MUSISZ miec zainstalowanego dx9 z plyty z bf2. inny dx9c nie wystarczy, musi byc ten konkretny - ma kilka plikow wiecej

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z Polakami to jest róznie , ale pełno ich na wszystkich serwerach. Ja tam nie jestem wybredny ważne żeby mapy Urban były i ping poniżej 50.

Musze się pochwalic , że mój klan zadebiutował w ClanBase i od razu od zwycięstwa nad Szwedami :lol: , oczywiście byłem jednym z ojców sukcesu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mam 128 ) nie dlugo podwyzsza na 256) i gra sie ok, tylk otrze na k-play whcodzic najlepiej.

Ej dostalem 2 medale dzisiaj i nie mam ich w statach. Dlaczrgo? Medale podczas walkki zdobylem, tzn bylo napisane ze mam medal podczas gry ale w HQ go nie ma.

Edytowane przez Pioorek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mam 128 ) nie dlugo podwyzsza na 256) i gra sie ok, tylk otrze na k-play whcodzic najlepiej.

Ej dostalem 2 medale dzisiaj i nie mam ich w statach. Dlaczego? Medale podczas walkki zdobylem, tzn bylo napisane ze mam medal podczas gry ale w HQ go nie ma.

1731090[/snapback]

Piórek, gdybyś wertował topic to byś znalazł odpowiedź...ale wiem, że Ci się nie chce,

MI PODOBNIE :P

Serwery EA BF2 nie zawsze "nadążają z nadawaniem medali", więc czekaj cierpliwie nie dłużej niż 2 dni ;]... później możesz zacząć się martwić :]

Czasem tak jest, że trzeba czekać na "te" odznaki. Ja już 2 razy tak miałem, ale dostałem.

PS Nie to, żebym promował inne forum...ale zaglądaj czasem na http://forum.battlefield.pl/

dużo tam piszą na róóóżne tematy ściśle związane z BF.

Jest tam nawet opracowane FAQ jak "dobrze i wydajnie" grać w BF2...heh

Trzym się. ZdrO_offko

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi