loudner Opublikowano 31 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2005 sztandar widze ze masz podobnego kompa a raczej karte co ja i jestem ciekaw czy tez masz tak zwana haczke na poczatku ze skacze i nie wazne czy karta jest podkrecona czy nie. jak mialem zinstlownay nowy sys to bylo idelanie ale pinstalowalem kilka programow i jest juz ta haczka. wszytkie pliki tymczasowe i rejestry zostly oczyszczone pezez jakis tam program i nadal tak doodam ze mam procka 2600+ sempron 64 bitowy plyte abita nv8 1 giga ramu grafe X800 GTO sephire a dysk 80 maxtor 7200obr co moze byc tego powodem macie jakies pomysly bede wdzieczny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztandar Opublikowano 31 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2005 Loudner , wyłącz wszystkie urządzenia z paska wianmpy , gadu gady i inne dziady. Nie będzie tych przycinek na poczatku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chase1 Opublikowano 31 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2005 nie wiem z czym wy macie problem ja mam wlaczone dc++, tlena, kerio, czasami nawet winampa i na 1024x768 gram sobie ze spokojem na mas i filtr x6... w prawdzie w singla, a nie na necie, ale to chyba nie to... a co do mojego problemu dzisiaj mam dostac inna wersje gry od empiku i mam nadzieje, ze bedzie juz ok Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 31 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2005 (edytowane) Lounder - wejdz w start, potem "uruchom" i w okienku wpisz msconfig. Wylacz wszystkie nie potrzbne programy, typu jakis winamp agent i inne bzdety. Wiem ze to napisal juz sztandar, ale moze nei wiesz jak to zrobic ;) EDIT: chase1 No oby bylo ok, bo znam ten bol jak cos w bf nie dziala ;) Ide cos zjesc i chyba sobie pozniej odpale. Jakby co to moj nick: Zuaw_Smierci (lol). Jakie wy macie? Edytowane 31 Października 2005 przez Pioorek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loudner Opublikowano 31 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2005 ja mam LOUDNERpl i na jakich serwach siedzicie bo ja siedze najczesiej na fredy house czy jakos tak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 31 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2005 tt:jonathan http://bf2tracker.com/bf2_userprofile.php?bf2id=43516217 Gram na EWG Heroes must Concquer Bamboo commando Gralem na FreddyHouse ale dostalem bana. Szkoda ze nie wiem za co :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 31 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2005 Ej i koljeny blad. Mam taka akcje: gram sobie na jakiejs mapie, i gdy nastepuje zmiana na NOWA Z PATCHA mapke to pasek ladowania dochodzi do konca i res kompa. :( O co chodzi? :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-Sid-The-Rat=> Opublikowano 31 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2005 moje nowe, prywatne konto - bez statsienia :D http://bf2s.com/player/sidtherat/ i bardzo fajnie mi sie na nim gra, poprzednie, gdzei gralismy we dwoch z kumplem.. pozostawie w archiwach.. 95% czasu gry medykiem i takie tam :D johnathan - ta strona ze statsami ktorej uzywasz strasznie obsysa.. nieczytelna jak.. nie wolisz tak: http://bf2s.com/player/43516217/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 31 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2005 Kozystam z obydwu :P Poprostu trackera mam w ulubionych. Czesciej aktualizowany jest Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 31 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2005 Ej, mam pytanie. Czy mozna wybrac sobie miejsce w heli/pojezdzie? BO np. jak wchodze do heli jako pierwszy to siadam za dzialem odrau, a ja mam pytanie czy moge zajac inna pozycje (np. jako sniper)? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 31 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2005 A instrukcji nie masz??? F1, F2, F3 .... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 31 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2005 O dzieki!!! Sprawdze to zaraz, instrukcje mam i nawet przeczytalem, ale musialem pominac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztandar Opublikowano 31 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2005 Pioorek F1 , F2 , F3 F4 ......................... i tak daelej mozesz zmieniac do woli o ile ktos tam juz nie siedzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chase1 Opublikowano 31 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2005 Pioorek F1 , F2 , F3 F4 ......................... i tak daelej mozesz zmieniac do woli o ile ktos tam juz nie siedzi 1729462[/snapback] jak siedzi to tez mozna - poprostu zamienicie sie miejscami... (w singlu) w online nie ma takiej mozliwosci Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 31 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2005 Wlasnie 2x raz mi dzis wyszla gra do windy bez komunikatu. Czesto tak macie? Ej a moze bysmy dzis w nocy pograli razem na jakims servie? Co wy na to? Moglibysmy wszyscy wejsc na EA POLSKA czy jakos tak. Dziisiaj na tvp bedzie pianista, wiec tak okolo 23-23.30? Wiec jak? Kto chetny? 2-3 i juz nawet mozna wbijac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adasi Opublikowano 31 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2005 Pioorek jak tak czytam Twoje posty to wychodze ze masz wyjątkowo lewego kompa :D Ciągle jakieś problemy z tą grą. Ona fakt czasami wywala do windowsa bez niczego. Mi się to zdażyło raz ale to jescze bez patcha 1,3. Osoby z którymi gram też się raczej na to nie skarżą, zdarzyło im się to moze kieeedyś tam ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-Sid-The-Rat=> Opublikowano 31 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2005 mi wychodzi jesli mam 'problemy z twoim polaczeniem' - jesli trwa to dluzej niz 'ilestam' to mam spore ryzyko wyjscia.. nie lubie tego, ale zyc z tym trzeba Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 31 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2005 Mi sie zdazylo jak radek mial 105 stopni :P A tak jakos od poczatku odpukac nie mam wiekszych problemow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 31 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2005 Nie no adasi, chyba przyznasz ze bf2 to wyjatkowo dziwna gra jezeli chodzi o plynnosc w necie (nie mam na mysli samej gry, tylko np. menu sie zmula troche, przegladarka, ladowanie konta trwa wieki, to samo z weryfikacja). To jak? Kto mao chote dzis pograc? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 31 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2005 A moze masz ciut za wolne lacze?? :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chase1 Opublikowano 31 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2005 mi jeszcze wogole nie wyszla do windy... a co do patcha - 1,03 jest do bani :] przed jego zainstalowanie smigalo wszystko ladnie, a teraz co jakis czas mi sie przycina. nawet zmniejszylem filtrowanie z x6 do x2 i nic - ciagle to samo... tj. nie tyle przycina, tylko mam takie glupie "przerwy w kontroli" - np ide i muszczam "W" a on jeszcze chwilke sobie maszeruje, albo jak jade czolgiem... eh - da sie to jakos odinstalowac? a moze ktos z was tez mial takie problemy i jakos sobie z tym poradzil? aha - i powiedzcie jakie macie lacza i czy gra wam sie plynnie w necie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 31 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2005 Ja mam 1Mbit w nocy 1,5Mbit albo 2Mbit. W drugim domu 2Mbit (chyba ze tepsa DSL tez podwyzszala to mam 4Mbit). Wszystko smiga pieknie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kudi Opublikowano 31 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2005 czesc mam problem z battlefieldem 2 gdy chcę go włączyc to widze tylko czarny ekran i się wyłancza schodzi na pulpit zainstalowałem patcha 1.2 ale dalej jest to samo my pc : Amd Athlon 2400 Asus geforce 6800 512 ram płyta to jakis asrock Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-Sid-The-Rat=> Opublikowano 31 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2005 jesli masz pirata - to nie instaluj patcha, po necie i tak raczej nie pograsz jesli masz oryginal - instaluj od razu patcha 1.3 i zmien odswiezanie na 60hz - moze wtedy pojdzie. ludziom to pomagalo. ps. MUSISZ miec zainstalowanego dx9 z plyty z bf2. inny dx9c nie wystarczy, musi byc ten konkretny - ma kilka plikow wiecej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loudner Opublikowano 31 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2005 (edytowane) ej to na jakim gracie serwie lub gra najwiecej polaków Edytowane 31 Października 2005 przez loudner Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztandar Opublikowano 31 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2005 Z Polakami to jest róznie , ale pełno ich na wszystkich serwerach. Ja tam nie jestem wybredny ważne żeby mapy Urban były i ping poniżej 50. Musze się pochwalic , że mój klan zadebiutował w ClanBase i od razu od zwycięstwa nad Szwedami :lol: , oczywiście byłem jednym z ojców sukcesu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chase1 Opublikowano 31 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2005 a czy pobowal kts grac na necie 128 albo 256 kilo ?? i jak tak, to jak wrazenia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnaker Opublikowano 1 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2005 ja mam stałe łącze 256kbps, zewn IP i nie jest źle rzadko zdarza się lekka przycinka ale jest to spowodowane chodzącym w trayu mułkiem, bez mułka jest OK - jak już wiadomo to zależy od jakości łącza a nie jego szybkości Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 1 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2005 (edytowane) Ja mam 128 ) nie dlugo podwyzsza na 256) i gra sie ok, tylk otrze na k-play whcodzic najlepiej. Ej dostalem 2 medale dzisiaj i nie mam ich w statach. Dlaczrgo? Medale podczas walkki zdobylem, tzn bylo napisane ze mam medal podczas gry ale w HQ go nie ma. Edytowane 1 Listopada 2005 przez Pioorek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arwo.pl Opublikowano 1 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2005 Ja mam 128 ) nie dlugo podwyzsza na 256) i gra sie ok, tylk otrze na k-play whcodzic najlepiej. Ej dostalem 2 medale dzisiaj i nie mam ich w statach. Dlaczego? Medale podczas walkki zdobylem, tzn bylo napisane ze mam medal podczas gry ale w HQ go nie ma. 1731090[/snapback] Piórek, gdybyś wertował topic to byś znalazł odpowiedź...ale wiem, że Ci się nie chce, MI PODOBNIE :P Serwery EA BF2 nie zawsze "nadążają z nadawaniem medali", więc czekaj cierpliwie nie dłużej niż 2 dni ;]... później możesz zacząć się martwić :] Czasem tak jest, że trzeba czekać na "te" odznaki. Ja już 2 razy tak miałem, ale dostałem. PS Nie to, żebym promował inne forum...ale zaglądaj czasem na http://forum.battlefield.pl/ dużo tam piszą na róóóżne tematy ściśle związane z BF. Jest tam nawet opracowane FAQ jak "dobrze i wydajnie" grać w BF2...heh Trzym się. ZdrO_offko Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...