d-d Opublikowano 7 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2005 hmm relacja z pokazu + zdjecia: http://infopc.pl/index.php?id=2&f_kod_art=..._strona_numer=1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 7 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2005 (edytowane) http://infopc.pl/index.php?id=2&f_kod_art=..._strona_numer=1 na przed ostatnim zdjęciu widać mnie jak gram w Battlefield 2 ;] jestem 4 z tych co mordki widać ;] ps. Był tam ktoś oprócz mnie z Tweak.pl? Edytowane 7 Czerwca 2005 przez Drunk_ZoZol Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaKLeZ Opublikowano 9 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2005 (edytowane) robi sie goraco:) http://www.gamespot.com/promos/bf2demo.htm..._download_image Edytowane 9 Czerwca 2005 przez RaKLeZ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deek Opublikowano 10 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2005 http://gry.wp.pl/core.html?filtr=0,0&x=nowinki,10,20531 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jordi23 Opublikowano 10 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2005 na gamespocie nie bedzie dzisiaj dema dopiero w sobote - info z irca gamespotu "THe demo is Gamespot exclusive and won't be out until Saturday at the earliest as stated by Gamespot in one of their IRC channels" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 10 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2005 Rozumiem panowie ze na pare godzinek wylaczamy GTA. Ktos stawia serwer i gramy ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 10 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2005 Rozumiem panowie ze na pare godzinek wylaczamy GTA. Ktos stawia serwer i gramy ;] Cos mi sie zdaje ze tym kims bedziesz ty :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaKLeZ Opublikowano 10 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2005 (edytowane) Widzieliscie kiedys 1000 ludzi na teamspeaku?:) 67.15.34.8:8888 teamspeak www.totalbf2.com... 1000 userow siedzi i czeka na demo... kolesie z totalbf2 i nie tylko... odpowiadaja na pytania... tu dodatkowo stream jak ktos nie moze wbic sie na server lol http://connect.tsncentral.com/stream1.pls Edytowane 10 Czerwca 2005 przez RaKLeZ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaKLeZ Opublikowano 10 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2005 (edytowane) no rzeczywiście tyle osób 1 raz widziałem na TS, jak będzie juz demo do dajcie znać (jakis link przydałby się) PoZdRo 1490468[/snapback] link bedzie jeden... na poczatku... tak jak bylo to juz pisane gamespot ma exclusive... (ciekawe w ile minut servery gs sie zapelnia...) http://www.gamespot.com/promos/bf2demo.htm..._download_image a kiedy demo bedzie?... nie wiadomo... EA juz tak kreci... raz pisza, ze jeszcze dzisiaj potem pisza, ze jeszcze testuja i bedzie jutro... ostatnie info jakie widzialem to... koles z EA napisal... "They said it most likely won't be out today, that means there's a small chance it will be. You never know!! (but don't get your hopes up too much )" teraz slucham tsa i jakis koles gada, ze bedzie za 2 godziny... EDIT: kolejne info (od pana z EA) You'll like this one. The demo has passed all test stages now and is currently in preparation to go live. I'll just fish up some links and work out the timings I've been given and edit this post accordingly, but I wanted to give you the news as soon as possible. Thanks for baring with us. Edytowane 10 Czerwca 2005 przez RaKLeZ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaKLeZ Opublikowano 10 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2005 wybaczcie drugi post pod rzad ale... DEMO BEDZIE DOSTEPNE ZA GODZINE albo i mniej na servisie gamespot przygotujcie lacza;) http://forums.gamespot.com/gamespot/show_m...21483868&page=0 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ConiX Opublikowano 10 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2005 (edytowane) no panowie :-P http://www.gamespot.com/promos/bf2demo.html w koncu,ale ciezko sie bedzie dopchac teraz Edytowane 10 Czerwca 2005 przez ConiX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boxster Opublikowano 10 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2005 (edytowane) Już jest! :-P Podaje bezpośrednie linki - waga 560MB: 1. Download Server #1 (East SCI) 2. Download Server #2 (West SCI) 3. Download Server #3 SSIJMY... :wink: P.S. U mnie idzie jak ogień: 60 kB/s, czyli mój max... :razz: Edytowane 10 Czerwca 2005 przez Boxster Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karas Opublikowano 10 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2005 A u mnie 9KB z drugiego linka na 80 mozliwych :lol: Sie ludzie rzucili. BTW demko zajmuje 546MB. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 10 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2005 Nie piszcie ile Wam zostało do końca, bo to nie jest istotne. Ważniejsze są wrażenia z demka :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 10 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2005 Dla tych tych co sie nie wbili na gamespot'a. Mozecie mi tutaj dziekowac [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FirstBlood Opublikowano 10 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2005 A tu macie link do torrenta http://mininova.org/tor/54541 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ranger Opublikowano 11 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2005 tylko ja mam problem z zalozeniem konta na multi ? :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wamak Opublikowano 11 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2005 (edytowane) Pograłem trochę w to demko wczoraj wieczorem, a właściwie więcej niż trochę. Grałem offline (porty nam poblokowali już jakiś czas temu), gdzie pozostali gracze byli sterowani przez komputer, mimo to miałem dużo zabawy. Demo nie wa właściwie jakichś błędów rażących, jedynie 2 razy do windy wywaliło, ale to chyba przez złe ustawienia dźwięku (dla SB Live powinno być software, szybciej działa). Dowyślnie ustawiło grafikę na minimum (800x600 i low lub off), bo też 9550 jest minimalną kartą. Jak się oberwie albo jest wybuch to obraz się rozmazuje, dźwięk przerywa i te elementy naprawdę przyzwoicie dopracowali. Generalnie ma duże wymagania, ale same tekstury można spokojnie podbić wyżej. Co do gry przez internet to dopiero po wakacjach będę mógł :sad: . EDIT. Ja też nie mogłem konta założyć: Server response time out. Edytowane 11 Czerwca 2005 przez WDK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boxster Opublikowano 11 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2005 Dziwna sprawa, bo u mnie instala przebiega bez problemu, a już sama gra nie chce się odpalić. Mam ok 5s czarny ekran, a za chwile pulpit... przeinstalowałem stery na te z BF2 (77.30) i dalej jest to samo. Dziwne jest też to że próbowałem instalacji na zupełnie innym kompie i było to samo. Czy to możliwe że się źle ściągneło? Sic! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wamak Opublikowano 11 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2005 (edytowane) @Boxter A pozwoliłeś przy instalacji na ponowne zainstalowanie dx 9.0c? Bo u mnie instalowało się jeszcze raz, mimo że przecież miałem dx9.0c. Zobacz też listę obsługiwanych kart graficznych: Nie ma 6600 na agp- dziwne. Edytowane 11 Czerwca 2005 przez WDK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karas Opublikowano 11 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2005 Kurcze u mnie jest to samo i wlasnie z rozpedu nacisnalem tak dla DX9c. Kuuuurcze. Inne gry chodza przeciez. Ja mam za to radzia na Cat5.6 wiec jakis kwiatek przy instalce chyba. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wamak Opublikowano 11 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2005 (edytowane) Myślałem odwrotnie (że nie instalowaliście), też nacisnąłem tak i jest dobrze. Ściągałem z 3. linka spośród tych trzech. Sterowniki stare dobre 4.12. Edytowane 11 Czerwca 2005 przez WDK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoXX Opublikowano 11 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2005 No nareszcie wyszło demo! Ale dopiero w poniedziałek bede mógł je zassać :sad: Mam pytanko do grających:Jak się prezentuje Battlefield jeśli chodzi o dźwięk? Bo graficznie to już wiem :wink: Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boxster Opublikowano 11 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2005 (edytowane) @Boxter A pozwoliłeś przy instalacji na ponowne zainstalowanie dx 9.0c? Bo u mnie instalowało się jeszcze raz, mimo że przecież miałem dx9.0c. Zobacz też listę obsługiwanych kart graficznych: Nie ma 6600 na agp- dziwne. 1491008[/snapback] Instalce pozwoliłem na wszystko, potem kombinowałem rózne opcje... i ciągle nic! Ściągałem z oficjalnej strony #3 link. Chyba jakiś kwiatek, ale nie mam zamiaru stawiać nowego systemu dla jakiegoś dema, zresztą inne rzeczy śmigają aż miło. Rozwiązanie problemu będzie mile widziane. P.S. Ja mam GF6600GT "PCI-E" - patrz podpis. Edytowane 11 Czerwca 2005 przez Boxster Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karas Opublikowano 11 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2005 Probowalem instalowac bez dx9c ,ale gra sie nie instaluje, przerywa instalke i wsio usuwa ,wiec nie ma wyboru. Ja sciagalem z fileplanet :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 11 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2005 Ja pociagnelem z torrenta i wsio dziala, nawet smiga ^^ . Tylko czulosc myszki mi nie pasi =\ . Ustawiam na 0.4 i jest za szyyyyyyybko Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karas Opublikowano 11 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2005 Juz doszedlem o co chodzi. Reforce. Ja musze grac w 60Hz zeby sie gra odpalala. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TrueVanDal Opublikowano 11 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2005 Zacząłem zasysać....ale u mnie max mam 20 KB/s więc prędko się nie ściągnie :( (to jest i tak mój max transfer ;) ). A poza tym jak tu czytam to niektórzy mają problemy z ta grą....Przy moim szczęściu będę miał to samo :(. Licznik we FalshGecie pokazuje że juz tylko 10 godzin.....:mur:. Mały OT ale gdzieś muszę to napisać: Jak demka bedą tak rosły i rosły w MB to w końcu zanim się je ściągnie to wszyscy już gre poprzechodzą ;). EOT. (Za ot przepraszam). Odezwę się jak już kiedyśtam to się zassie (czyli nieprędko i na bank nie dzisiaj ani nie jutro....ani nie...). Pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin.mb Opublikowano 11 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2005 ściągłem z torrenta i odpaliłem na: PIII 550MHz 256 MB SDRAMU i GF FX 5200 <LOL> tylko żeby zobaczyć mniej wiecej gre ale normalnie się odpaliło tylko troche zacinało, dzisiaj bede miał z powrotem kompa z podpisu więc bede mógł spokojnie pograć prawie na full grafice. Tylko jak wybrałem w single USA i broń to nie umiałem zacząć gry ciągle byłem na respawn :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 11 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2005 Pograłem na sprzęcie z podpisu i powiem wam... miodzio, grałem na średnich detalach, 1024 bez aa i chodziło w miare płynnie ;] znaczy przeważało 30 FPS ale potrafiło przy lepszych efektach spaść do 16 ;( musicie koniecznie zagrać w tą gre, PS-z Gamershell od 23 ściągało mi sie z prędkością 130 kb/s(2 godziny ściągania) ale serwer strony chyba padł i przerwało w połowie, o 1 w nocy poszukałem w sieci i znalazłem fajny serwerek a że noc była to zdążyło mi sie ściągnąć ;] 4 godziny się ściągało ;] od 9 gram ale trochę nudno bo tylko 1 mapa jest ;( a szkoda bardzo ;( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...