Gość Pioorek Opublikowano 13 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2005 U mnie chyba tez, ale mysle ze to normlane. Masin - chodzi ci o restart komputera? Tzn wylacza sie bf2 i reset kompa sie robi. Wlasnie cos takiego mialem przed chwila. Pierwszy raz. Tez tak miales? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurek911 Opublikowano 13 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2005 (edytowane) ja tez cos takiego mam nawet na demku :( ,tyle ze wywala aby do pulpitu, w sumie to ze 2 razy w ciagu 2 miechow tak zrobilo. Edytowane 13 Listopada 2005 przez jurek911 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 13 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2005 Ale mi chodzi nie o wyjscie do puplpitu, tylko o reset kompa samoczynny... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 13 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2005 Pioorek a może masz jakiegoś wirusa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 13 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2005 Mozliwe... ale to mi sie pierwszy raz stalo. Jutro moze sie zebiore i reinstal trzasne, zobaczymy jak bedzie chodzic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 13 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2005 Zanim zrobisz reinstalke to najpierw przetestuj system jakimś antywirusem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztandar Opublikowano 13 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2005 Mozliwe... ale to mi sie pierwszy raz stalo. Jutro moze sie zebiore i reinstal trzasne, zobaczymy jak bedzie chodzic. Obawiam się ze reinstall systemu nie pomoze ja miałem restarty na Radku 9600 pro czesto , na 9800 pro sporadycznie , dopiero na tej karcie co mam teraz wszystko chodzi jak nalezy szybko i bez zwiech Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 13 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2005 Ja mam Radeona 9600 Pro Atlantis i wszystko chodzi pięknie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masin Opublikowano 13 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2005 (edytowane) nic nie reinstalujcie duzo ludzi ma z tym problem ja dokladniej od wczoraj wieczora ... a sprzet na 100 % mam sprawny look http://forum.battlefield.pl/viewtopic.php?...c44887f8cd9be70 Edytowane 13 Listopada 2005 przez masin Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 13 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2005 To nie jestem sam. Ale dla jasnosci masin - chodzi ci o wychodzenie do puplitu czo o reset kompa poprostu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masin Opublikowano 13 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2005 reset kompa ... odpal sobie bf-a wejdz sobie ALT-TAB do puliptu (ale najpierw polacz sie z byle jakim serwerem nie musisz nawet grac byle bys byl polaczony) i po chwili zobaczysz piekne okienko z odliczaniem sekundowym do restartu kompa tak jak pisalem gram w bfa 2 od daty wydania i nie mialem tego problemu zaczelo sie wczoraj wieczorem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 13 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2005 (edytowane) Hm masin te odliczanie to wina wirusow. Zara wejde i zobacze czy bedzie mi cos odliczal, ale watpie. Jezeli tak jest to tylko format pomoze badz jakis antywir. Zara napisze i dam update. To nie to. Gralm z 5 minut na servie zminimalizowalem gre i nie widzialem odliczania. Mozliwe ze poprostu karta nie wyrabiala juz i komp sie zresetowal dla bezpieczenstwa ;) Edytowane 13 Listopada 2005 przez Pioorek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbikz Opublikowano 13 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2005 Siemanko, powiedzcie mi wymiatacze czy pogram sobie w BF 2 przez neta na takim o "sprzecie" ;) AXP 1800, 1GB RAM oraz lekko podkreconyR9550XT, mam na mysli komfortowa gre i nie w najnizszych ustawieniach? Bo nie wiem czy mam kase wydawac na 2x512 ram pozdrawiam :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 13 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2005 Jezeli chcesz pograc komfortowo w DOBRYCH detalach to zapomnij. Wymien grafe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbikz Opublikowano 13 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2005 Heh, mielem na mysli medium lub cos kolo tego :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztandar Opublikowano 13 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2005 JAk chcesz sobie pograc komfortowo to popatrz na moj config z takim procem to nawet wymiana grafy nie pomoze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbikz Opublikowano 13 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2005 OK, wiecej pytan nie mam :lol: Dzieki ze mnie uswiadomiles ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 13 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2005 (edytowane) Wiecie ja na swoim Radeonie 9600 Pro Atlantis też gram komfortowo :) Edytowane 13 Listopada 2005 przez eragonek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztandar Opublikowano 13 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2005 Jesli 15 Fps to komfortowo hehe , ja tez zaczynalem zabawe z BF2 na 9600 pro i Athlonie 2000+ , ale to nie jest gra raczej męczarnia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 13 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2005 heh, ja na swoim sprzęcie mogę ledwo pograć [; jedyne co to dodać pamięć 512 i procka wymienić... to może wtedy[; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 14 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2005 Jesli 15 Fps to komfortowo hehe , ja tez zaczynalem zabawe z BF2 na 9600 pro i Athlonie 2000+ , ale to nie jest gra raczej męczarnia. Wiesz ja mam 81 FPS :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mj18 Opublikowano 14 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2005 Umnie troche przycina od ramu a mam 1280mb :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztandar Opublikowano 14 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2005 Wiesz ja mam 81 FPS icon_razz.gif Proszę o jakies screeny :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 14 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2005 (edytowane) Proszę o jakies screeny :) Potem jakieś wrzuce Tylko powiedzcie co pokazuje FPS ? Bo to jest w formacie xx/xx Edytowane 14 Listopada 2005 przez eragonek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztandar Opublikowano 14 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2005 Zrób frapsem pokazuje Fps i robi screeny :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 14 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2005 oK! Wiecie czemu nie moge się dołączyć do serwera przez wpisanie ip ? :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 14 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2005 Dzisiaj wyciągnąłem tylko 60 fps Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztandar Opublikowano 14 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2005 Jakie ustawienia :> masz bo u mnie na 9600 pro chodzilo to jak krew z nosa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 14 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2005 Jakie ustawienia :> masz bo u mnie na 9600 pro chodzilo to jak krew z nosa Mam większość na Harda :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurek911 Opublikowano 14 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2005 hehe tylko ze ten screen to pokazuje pustą prawie jednolitą przestrzeń...ciekawe ile by bylo fps gdyby kolo patrzyl na np: przelatujacy heli, albo pare samolotow + heli + screen robiony z wiezyczki czolgu/jeepa jesli chodzi o wymagania do komfortowej gry to imho -RAM -duuuuzo ramu (ja mam tylko 512 :( i pomimo wykreconego procka i nielichej grafy ;) to moge grac komfortowo na medium,a na hard to juz sie zdazaja przycinki,a jak jeszcze dojdzie aa + lighting to klatka trwa ok 2-3s :D ) -grafa -procek(jesli masz 1,5giga ramu i dobra grafe, to nawet amd 2000+ dalby rade,ale to tylko moje zdanie) pzd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...