worek Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2004 udało mi sie dotrzeć do do wspaniałej gierki pt Wet The Sexy Empire, problem w tym że gierka chodzi za szybko.O ile można ustawić w opcjach szybkośc gry na minimum i da sie grać, bo godziny nie uciekają tak szybko , to pozostaje problem animacjii, katóre wciąż mają zawrotne tępo. Nie wie ktoś jak można cwolnić taką gierkę? Próbowałem używać programu "moslo" , ale nie przyniósł efektu... byłym wdzięczny za każdą pomoc pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shabcio1 Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2004 daj linka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
worek Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2004 jakiego linka? o.O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Panowie bez warezów tutaj.... :evil: :evil: :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GuC!o^ Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2004 shabcio1 jesteś tu kilka dni a siejesz taki zament jak lis w kurniku.. weź opanuj hormony dziecko... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Spróbuj uruchomić jakieś inne programy w tle tak aby proc miał się czy zanąć :P . Może 3dmarka w loopie :lol: . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2004 3dmark sie wylancza po zminimanizowaniu czy jakto sie nazywa :P jakies superpi +prime torture test moze wystarczy :P do tego jakis posysacz ramu :lol: np photoshop z otwartym wielkim zdieciem albo paroma Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
worek Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2004 eeee myślicie ze takie improwizowane metody zadziałają? nie ma jakiegoś dobrego programu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miope Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2004 daj linkaZapoznaj się wnikliwie z regulaminem forum. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kapi32 Opublikowano 28 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2004 eeee myślicie ze takie improwizowane metody zadziałają? nie ma jakiegoś dobrego programu? Jest coś takiego,sam używałem tego do cm4,ale w innych programach też działał. http://kapi323.w.interia.pl/F&S.rar :roll: :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mietek Opublikowano 28 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2004 Próbowałeś programu DosBox ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
worek Opublikowano 28 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2004 DosBox to dla programów dosowych, a WET to gierka windowsowa :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
worek Opublikowano 28 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2004 @kapi32 mogłbyś mi pomóc opanowa ten program F&S, bo nie zabardzo rozumim o co właściwie chodzi. Prawdopodobnie dlatego że nic nie moge przeczytać :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kapi32 Opublikowano 29 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2004 @kapi32 mogłbyś mi pomóc opanowa ten program F&S, bo nie zabardzo rozumim o co właściwie chodzi. Prawdopodobnie dlatego że nic nie moge przeczytać :D No więc tak,otwierasz jakiś program(np.Lule),minimalizujesz,otwierasz F&S klikasz wybraną pozycje którą chcesz przyśpieszyć,zwolnić,wciskasz ??(A) przesuwasz suwak w zależności od tego jaką prędkość chcesz uzykać.Ewentualnie możesz jeszcze wcisnąć ??®. Powinno chodzić,ale nie jestem pewien czy będzie współpracowało z Lulą 8) 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 30 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2004 Zapewne chodzi o takie programiki: Moslo Turbo Varislow Cpugrab Atslow To tylko kilka jakie w minutę znalazłem: http://staregry.pl/?c=_pg&i=5 Więc wysilcie się następnym razem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@ure Opublikowano 30 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2004 Proponuje CPUKill - miałem podobny problem z UFO:EU, który po zapodaniu ww. programu i zmniejszeniu predkości proca chodził pod XP miodzio, jak na moim starym P60 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quam Opublikowano 31 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2004 A może po prostu włączyć Vsync ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
worek Opublikowano 2 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2004 a gdzie to się włącza? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pure Opublikowano 6 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2005 JAk wyzej zna ktoś taki program Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GuC!o^ Opublikowano 6 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2005 (edytowane) "płynoł" ;]] nie ma takiego programu.... mozesz zmniejszyc sobie liczbe fps'ów przez co spowolnienie czasu bedzie widoczne, choć niestety tylko u ciebie ;]]]* * mam na myśli gry multi natomiast w niektórych grach są kody na spowolniony czas ;] Edytowane 6 Marca 2005 przez GuC!o^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prabab Opublikowano 6 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2005 (edytowane) Ty chcesz jakiś program który sprawiałby, że dla ciebie czas leci wolniej, a dla reszty ludu normalnie? ... Bez komentarza po prostu :D. Nie, nie ma czegoś takiego ;). Musiałbyś sobie jakiś implant czaszkowy załatwić na ruskim targu x). Tylko, że to by nie spowolniało czasu tylko w grach ale i w ogóle... Edytowane 6 Marca 2005 przez prabab Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 6 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2005 Ty chcesz jakiś program który sprawiałby, że dla ciebie czas leci wolniej, a dla reszty ludu normalnie? ... Bez komentarza po prostu :D. Nie, nie ma czegoś takiego ;). Musiałbyś sobie jakiś implant czaszkowy załatwić na ruskim targu x). Tylko, że to by nie spowolniało czasu tylko w grach ale i w ogóle... 1314137[/snapback] Się znasz... :P takie specyficzne tabletki sprzedają (specyficzni osobnicy)... Jak połkniesz to wszystko tak zwaaaaaalnnniaaaaaa..... ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisio Opublikowano 6 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2005 da sie spowolnić czas w windowsie a przez to oszukiwac gry w któych trzeba coś na czas zrobić ;) ale tylko pod warunkiem że to bardzo prymitywne gry.. zreszta nie wiem po co założyłęś drugi temat.. ;/ jeden Ci nei wystarczy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 6 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2005 Jest program i to dosyc znany do spowolnienia czasu w grach tylko za chorobe go sobie przypomniec nie moge :( Uzywalem go do Raymana 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2005 Jest program i to dosyc znany do spowolnienia czasu w grach tylko za chorobe go sobie przypomniec nie moge :( Uzywalem go do Raymana 2 1314372[/snapback] oo, to pewnie ten program autorów działającego emu ps'a2 ;]]]]]]] [[[[[[[; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v1ru5 Opublikowano 7 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2005 oo, to pewnie ten program autorów działającego emu ps'a2 ;]]]]]]] [[[[[[[; 1314778[/snapback] eeheheh dobre :lol: :lol: wracając do tematu, moze sprobuj obciazyc czym procka, jakims progsem do wygrzewania np. cpu stability test albo hot cpu tester. Prime sie raczej nienadaje bo nie daje takiego efektu przywieszenia i klatkowania aplikacji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 7 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2005 (edytowane) Pisalem o tym w temacie Rayman 2 rozmyte textury,tylko,ze takowy temat zniknal.Jak wpiszecie to w wyszukiwarce to znajdzie Wam inny temat,w ktorym 1 osoba min mowi,ze był taki temat tylko coś go nie moge znalezc.Jak uda Wam sie znalezc 2 temat o Raymanie 2 to zobaczycie,ze mowie Wam o tym programie (dokladnie to bylo tak,ze mialem problem z ropzmytymi texturami i wpadlem na pomysl by poszukac dobrego emulatora voodoo.Wtedy jeszcze nie istnial najlepszy z najlepszych czyli dg voodoo wiec sciagnalem radeon wrappera [mialem wtedy radka 9000pro] i odrazu pomoglo w obrazie,tyle tylko,ze mialem za wysoki fps w grze wiec szukalem programu,ktory mi go spowolni a kiedy juz znalazlem to napisalem o nim na tym forum) a w miedzyczasie sam go poszukam wiec prosze bez cwaniactwa mi tu bo to forum z dnia na dzien jest coraz mniej pomocne dla ludzi.Koles prosi o pomoc a tu z jakimis implantami czaszkowymi wyskakuja :| Prabab - sam sobie zamontuj,moze Ci pomoze :/ Edytowane 7 Marca 2005 przez hydro2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pure Opublikowano 7 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2005 Dzieki hudro2 wiem że taki program był na torrencie :/ daaawno temu :/ prabab żałosny jesteś niewiesz o co chodzi a sie madrzysz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 7 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2005 (edytowane) Bylo to tez w temacie Rayman 2 a radeon 9000 pro zalozonym bodajze przeze mnie tylko tez go nie moge znalezc :( Jak ktos go znajdzie to znajdzie min odpowiedz na pytanie Pure. Edytowane 7 Marca 2005 przez hydro2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...