ST@LOWY SZCZUR Opublikowano 25 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2002 Co Ja bede smecil lukajcie prosze o wypowiedzi http://www.in4.pl/recenzje/epox8k3a/index.htm Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 25 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2002 co tu sie wypowiadac ? :wink: wystarczy ogladnac wszystkie testy i podsumowanie dla zwyklego (czytaj nieextremalnego) "kreciciela" to jest TO CO TYGRYSY LUBIA NAJBARDZIEJ ! :mrgreen: heh....... nawet wentylka nie dali na chip :? 8O ciesze sie zajebiscie , ze qpilem akurat ta a nie inna mobo :mrgreen: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2002 no to teraz z czytym sumieniem moge powiedziec ze nie zamienilbym moje Epox 8kha+ zmodyfikowanej dzieki czemu dostarcza max dla cpu 2,15V na 8k3a rev 1.0 . Moze wyjda poprawione wersje 8k3a oby bo lubie epoxa. PS. Nie zauwazyliscie ze Firmy po WIELKICH SUKCESACH pozniej schodza na psy??? np Abit wypuscil wspaniale mobo BX133 , BE 6 II, KT7A. Poniej juz nie gbylo tak rozowo!!! Kg7 byl pobity przez epx 8k7a. KR7/A miala problemy z oc dopiero po Vmodzie rozwijala skrzydla i nowym biosie ale i tak krolowal Epox 8kha+. Podobnie bylo z Asusem!!! wspanialy P2B i CUSL2 bardzo dobry byl tez A7V i A7V133 a poziej wyszedl fatalny model A7V266-E ktory byl niewypalem (bity przez konkurencje) plyta asusa na ALi tez nie zawojowala swiata!!! A teraz ASUS wypusci A7V333 ktora jest odejbiscie niestabilna PS.Chyba Asus nie bierze przyklad z ECSa :lol: . Teraz siwruje Epox po wspanialych 8k7a , 8kha+ wypuscil shit w postac 8k3a ktora jest strasznie nie pewna plyta. Co do tego ze Asus bierze z przyklad z ECSa to e miajla dostalem od PC WORLD COMPUTER w ktorym pisze ze ASUS prawdopodobie bedzie tez robil moba dla LOW ENDU. Sam nie wiem co jest z tymi firmami! Oby to sie polepszylo gdy bede zmienial mobo jak wyjda Hammery zeby mial duzy wybor. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 25 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2002 Dlatego tak sie dzieje, ze ECS ma najwiecej sprzedanych plyt w 1 kwartale 2002 roku. Pewnie w IV kw. 2001 tez tak bylo. Wiec po co robic super plyty jak nie kupuje ich tylu ludzi co shity z LOW ENDU. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChrisG Opublikowano 25 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2002 NO raczej napewno chyba cos epox spierniczyl w tym modelu 8K3A+..Raczej w swojego mobo teraz bym nie zamienil bym nawet za darmo na ten model..Miejmy nadzieje ze Epox naprawi swoj blad !!!!! :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Den Opublikowano 25 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2002 Ja bede sie cieszyl jak dostane w raczki epoxa 8kha+ moj procek wtedy wejdzie na wyzsze obroty :P :P :P :P :P :P :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2002 Wow Tristan mądrze gadasz :!: Ale ja to chyba mam szczęście ,przeszedłem z ,jak sam napisałeś wspanaiłego abita Be6-II ,na równie dobrego Epox'a 8KHA+ :D Los nade mną czówa :lol: :lol: :lol: Musze się przyznać ,ze obie płyty kupowałem po 5 min zastanowieniu i nie siedziałem dniami i przeglądając testy z gazet i serwisów www . Ale teraz to wymiękniecie jak wpadłem na pomysł kupna Epoxa. Musiałem kupić nowy sprzęt ,zdecydowałem się na amd , więc trzeba wybrać jakieś mobo. Otwieram Chip'a bo akórat maiłen numer z testami płyt. Patrze i ... hmm kur.... za dużo tych płyt ,źle się wybiera. Patrze jest jekiś epox , :idea: stwierdziłem ,że ta płyta będzie dobra ,bo coś tam o niej szłyszałem ale niewiele. W testach jest niezła no i.. cena git. Spisałem symbol ide do sklepu i... patrze kurcze jest !!! To normalnie mission impossible ,żeby coś kupić co się chce w za pierwszym podejściem :!: Zamówiłem reszte ,za dwa dni wpadam zadowolony na nowym sprzęcie na czat i się dowiaduje ,że kupiłem najlepsze mobo 8O . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2002 Yoshi dobrze ze nie patrzyles kto zaja pierwsze miejsce bo to pewnie byl ECS K7S5A!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shim Opublikowano 25 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2002 Ja powiem tyle: - "To straszne, że mój EpoX jest 0,998% (w porywach nawet do 1,190%) wolniejszy od 8KHA+..." - "To niesamowicie okropne, że nie moge sobie samemu moda napięciowego zrobić..." - "I na koniec..." 8K3A+ RoX :) heh... (dobra sciema nie jest zła) ;p Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PITer Opublikowano 25 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2002 8K3A+ to trzeba wiedziec chyba jak ustawić :) u mnie chodzi dobrze rev 1.0 kumpel dorwał1.1 i tez słaba wydajnosc, a wiec to nie zalezy od wersji tylko Via spierdzieliła Chip, inne płyty na KT333 maja podobne błędy ale mysle ze nowy service Pack to poprawi :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2002 Ja powiem tyle: - "To straszne, że mój EpoX jest 0,998% (w porywach nawet do 1,190%) wolniejszy od 8KHA+..." - "To niesamowicie okropne, że nie moge sobie samemu moda napięciowego zrobić..." - "I na koniec..." 8K3A+ RoX :) heh... (dobra sciema nie jest zła) ;p to nie chodzi o to! to chodzi o to ze 8k3a jest o jakies 150zl drozsza od 8kha+ a oferuje mniej jak sie w 8kha+ zrobi Vmodda. Oplacalo by sie ja kupic jakby byla w takiej samej cenie co 8kha+ a tak to lipa! bo 150zl doplacic do tego zeby miec nazwe kt333 to zdecydowanie za duuuuzo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shim Opublikowano 25 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2002 Ja bym qpił 8KHA+ gdyby bidaczka raida miała... Niestety trzy dyski CDik i wydziergiwara zajmują troche więcej niż 4 tasiemki... :? Pozatym moim zdaniem layout samego pcb w 8K3A jest lepszy... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Balbudo Opublikowano 25 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2002 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2002 Za bardzo go chwailimy??? ja go moge chwalic za o/c popatrz na moj podpis a jak nie wierszy to patrz tu : http://www.trzone.prv.pl/duron.jpg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aiki Opublikowano 25 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2002 Ja powiem tyle: - "To straszne, że mój EpoX jest 0,998% (w porywach nawet do 1,190%) wolniejszy od 8KHA+..." - "To niesamowicie okropne, że nie moge sobie samemu moda napięciowego zrobić..." - "I na koniec..." 8K3A+ RoX :) heh... (dobra sciema nie jest zła) ;p to nie chodzi o to! to chodzi o to ze 8k3a jest o jakies 150zl drozsza od 8kha+ a oferuje mniej jak sie w 8kha+ zrobi Vmodda. Oplacalo by sie ja kupic jakby byla w takiej samej cenie co 8kha+ a tak to lipa! bo 150zl doplacic do tego zeby miec nazwe kt333 to zdecydowanie za duuuuzo z tymi 150 zlotymi to przesadziles w cenniku pronoxa roznica wynosi 30 zl netto czyli 36.6 brutto. za 30 zl nie chcialobymi sie robic vmoda, poza tym 8k3a posiada jednak troche sie rozni od 8kha+ a od kiedy mam nanya 333 MHz wydajnosc jest ok Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2002 podaj mi dokalde ceny obu plyt ok? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2002 Fakt raid czasem się przydaje :? Jak dla mnie KHA+ byłby jeszcze lepszy jakby wywalili by te badziewną karte muzyczną i wstawili jakąś z 6 kanałowym dzwiękiem albo wogóle nie dawali (zawsze to taniej). Brakuje mi jeszcze ręcznych dzielników pci i agp oraz rególacji napięcia na agp :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woj7up Opublikowano 26 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2002 co tu sie wypowiadac ? :wink: wystarczy ogladnac wszystkie testy i podsumowanie dla zwyklego (czytaj nieextremalnego) "kreciciela" to jest TO CO TYGRYSY LUBIA NAJBARDZIEJ ! :mrgreen: heh....... nawet wentylka nie dali na chip :? 8O ciesze sie zajebiscie , ze qpilem akurat ta a nie inna mobo :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: taką krytykę to ja lubie :mrgreen: ja czytalem dużo zanim wybrałem (w gre wchiodził soltek i gigabyte) ale w końcu wybrałem EPOXA 8KHA+ .........a takie forum to mnie cieszy nie ukrywam :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...