kermiter Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2004 siema tak jak w temacie wie ktos gdzie mozna sciagnac z tego sim locka?tej jest z anglii podobno jeszcze nie rozkminili jak z nigo sciagnac sim locka...da sie ale nie w pelni, tzn nie dziala ksiazka telefoniczna i smsy ;/ tu jest link przykladowy http://www.allegro.pl/show_item.php?item=30225392 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 28 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2004 Ja przyłączam się do pytania. Tesh chce jakiegoś z allegro. Ale nie wiem czy bedzie lepszy ten e 313 czy nec e 606 . Mam dylemat. Czy do tego 606 tesh mozna pamięc dokładac i czy tesh działa pod windowsem?? Aha a co powiecie o nec e228?? Odpowie ktoś??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kermiter Opublikowano 29 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2004 Hmm o tamtych tel nie slyszalem ale z neca 313 podobno sciagaja sim locka w wawie gdzies kolo stacji metra Sluzew na innym forum wyczytalem, cena 100 zl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 29 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2004 Wow 100zyla Widze że wszyscy chcą nam pomóc ;( Zlotem się zajmują pewnie, a nam pomóc nie chcą. Ale dal mnie ten 303 troche za duży. Chyba wzene w razie czego te inne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kermiter Opublikowano 29 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2004 no wlasnie cos nikt nic nie gada;/ ej mialem go w rekach nei jest taki wielki znowu a teefonik jest zajeb. spasny:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
doczarny Opublikowano 30 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2004 Tez jestem zainteresowany tym telefonem ale jest problem z tym simlockiem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 30 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2004 Można bezproblema kupic troche drożej bez simlocka. Może teraz coś ktoś powie, kto posiada ten fon?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kermiter Opublikowano 30 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2004 moj kumpel posiada ale on ejst z londynu kupil w tej nowej sieci 3 generacji za 35 funtow(!!!) na karte (!!!) i jest bardzo zadowolony...nie wiem czy to nie sciema ze bez sim locka bo podobo wlasnie jeszcze nikt nie rozkminil jak go zdjac w pelni. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
doczarny Opublikowano 30 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2004 xpektor : mozna kupic na allegro "prawie" bez simlocka. Tylko ze telefon dziala z jedna karta i kazda nastepna trzeba odblokowac a takich operacji mozna przeprowadzic az 3 :(. Skoro sa bez simlocka to czemu nikt ich nie sprzedaje?? Kazdy sprzedajacy pisze ze simlocka nie zdejmuje i zostawia to klientom (na ich odpowiedzialnosc). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kermiter Opublikowano 30 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2004 Dokladnie...mam wiadomosc z ostatniej chiwli dzis wlozylem karte popa do telefonu NEC e 313 kupionego w londynie w sieci 3 g, aparat z nowym softem i .... tel sie WLACZYL!!!wszystkie opcje dzialaly mozna nagrywac filmy zdiecia pykac i reszta bajerow jak mp3 dzialaja...tylko, wlasnie tylko nie mozna z niego zadzwonic poza 112, nie dziala ksiazka telefoniczna i smsy...czyli to co najwazniejsze...jakby ktos wiedzial gdzie na bank w polsce mozna zdjac sim locka piszcie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kermiter Opublikowano 30 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2004 Dokladnie...mam wiadomosc z ostatniej chiwli dzis wlozylem karte popa do telefonu NEC e 313 kupionego w londynie w sieci 3 g, aparat z nowym softem i .... tel sie WLACZYL!!!wszystkie opcje dzialaly mozna nagrywac filmy zdiecia pykac i reszta bajerow jak mp3 dzialaja...tylko, wlasnie tylko nie mozna z niego zadzwonic poza 112, nie dziala ksiazka telefoniczna i smsy...czyli to co najwazniejsze...jakby ktos wiedzial gdzie na bank w polsce mozna zdjac sim locka piszcie.Dokladnie...mam wiadomosc z ostatniej chiwli dzis wlozylem karte popa do telefonu NEC e 313 kupionego w londynie w sieci 3 g, aparat z nowym softem i .... tel sie WLACZYL!!!wszystkie opcje dzialaly mozna nagrywac filmy zdiecia pykac i reszta bajerow jak mp3 dzialaja...tylko, wlasnie tylko nie mozna z niego zadzwonic poza 112, nie dziala ksiazka telefoniczna i smsy...czyli to co najwazniejsze...jakby ktos wiedzial gdzie na bank w polsce mozna zdjac sim locka piszcie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kermiter Opublikowano 30 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2004 sory ze tyle razy ale cos mi sie zwalilo z kompem...;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoKFoR Opublikowano 31 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2004 Tu macie sposob zeby zdjac ten czesciowy sim-lock: http://nec.jamesr.giointernet.co.uk/#unlocking http://www.3g.co.uk/3GForum/showthread.php? s=f76c4da039ae755f841b76a7dd 38cc58&threadid=5615&highlight= current+status+of+unlock Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
doczarny Opublikowano 31 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2004 ...jakby ktos wiedzial gdzie na bank w polsce mozna zdjac sim locka piszcie. Dolaczam sie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kermiter Opublikowano 31 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2004 tu jest sporo wypowiedzi na etn etmat.... http://www.fkn.pl/forum/czytaj.html?f=26&i=4351&t=3896 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 31 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2004 Ja biore jednak e228 chyba. Jest dużo ładniejszy wg. mnie i jest mniejszy. Bez simlocka kupie go za 750 więc mi jeszcze 100zł zostanie ze sprzedania mojej nokii 6610i. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czara Opublikowano 1 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2004 gdyby zdjecie simlocka z tego fonu by bylo tansze to ludzie by sprzedawali go wiele drozej. zwlaszcza biorac pod uwage mnogosc funkcji tego fonu ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qtch Opublikowano 1 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2004 jaj jestem z wawy, wczoraju bylem kolo tego "metra sluzew" ten punkt juz dawno nie istnieje, ale na allegro typ za 50zl zdejmie locka, albo za 100 do proga i sprzet do tego, sklada sie ktos z wawy na to ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoKFoR Opublikowano 1 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2004 qtch, a na wolumenie nie zdejma ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qtch Opublikowano 1 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2004 kupuje ten zestaw za 100zl mam kabel program i instrukcje, na wolumen to mi sie nie chce jechac, a kabelek i tak jest potrzebny, jak to sprawdze, to dam znac i jak ktos jest z wawy to bede locki sciagal po 50zl, albo krate bro :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viruskill Opublikowano 1 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2004 Mam Nec e-313 i sima w erze wszystko dziala poprawnie ksiazka sms i cala reszta ale ostatnio cos sie stalo i jak krece filmiki i mam zajete okolo 1,35 Mb a wolne ok 18Mb wyskakuje blad "Unable to save the file. The file data cannot be recovered. " I co ja mam zrobic z tym fantem pomozcie a i jeszcze jedno ja przelozylem sima kodem ale wszystko gralo do teraz a telefon ma ok. 1 miecha. wrzucalem na niego mp3 inne rzeczy moze soft sie uszkodzil POMOCY!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
doczarny Opublikowano 2 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2004 Ten koles na allegro to jakas lipa. Czemu komisy nie maja tego softu?? Przeciez sa najbardziej na biezaco. Koles chce tylko zarobic latwa kase. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lspider Opublikowano 2 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2004 Nec e313 za 299zł Gdzie można poczytać coś o tym telefonie, bo wydaje się dość fajny? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoKFoR Opublikowano 2 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2004 Tu znajdziesz dane techniczne tego modelu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lspider Opublikowano 2 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2004 http://forum.techtronic.pl/viewtopic.php?t=25133 http://nec.jamesr.giointernet.co.uk/#unlocking http://www.3g.co.uk/3GForum/showthread.php? s=f76c4da039ae755f841b76a7dd 38cc58&threadid=5615&highlight= current+status+of+unlock://http://www.3g.co.uk/3GForum/showthr...tatus+of+unlock Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yakumo0 Opublikowano 3 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2004 ja osobiście polecam tą motorolkę bez simlocka -> http://www.allegro.pl/show_item.php?item=30583288 - 588zł dwie kamery, 64mb wbudowane + karta pamięci Mp3 - piękny telefon :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 3 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2004 Ona moim skromnym zdaniem jest zaduża, ale te necki nie są lepsze ;) Aha kumple mi mowią ze Neck to nie firma od telefonów i żeby lepiej tego nie kupowac bo tego nie zrobiła jakaś znana firma w tej dziedzinie. Co o tym powiecie?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yakumo0 Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 nie nec nie jest zły tylko problemy z tymi simlockami mój znajomy ma już pół roku neca e808 raz mu do wanny wpadł - wysuszył i śmiga aż miło - ja bym polecał jednak motorolle :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qtch Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 mam oba i nec jest juz jak palm, ale motorolka to motorolka, z neca jak sciagne lock na stale to napisze jakies male porownanko, oba sa na pewno full wybajerzone Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viruskill Opublikowano 7 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2004 moze mi ktos pomoc z tym telefonem a tak przy okazji to sciaglem sima tak na niby wszystko fura Mam Nec e-313 i sima w erze wszystko dziala poprawnie ksiazka sms i cala reszta ale ostatnio cos sie stalo i jak krece filmiki i mam zajete okolo 1,35 Mb a wolne ok 18Mb wyskakuje blad "Unable to save the file. The file data cannot be recovered. " I co ja mam zrobic z tym fantem pomozcie a i jeszcze jedno ja przelozylem sima kodem ale wszystko gralo do teraz a telefon ma ok. 1 miecha. wrzucalem na niego mp3 inne rzeczy moze soft sie uszkodzil POMOCY!!!!!!!!!!!!!!!!!moze mi ktos pomoc z tym telefonem a tak przy okazji to sciaglem sima tak na niby wszystko fura Mam Nec e-313 i sima w erze wszystko dziala poprawnie ksiazka sms i cala reszta ale ostatnio cos sie stalo i jak krece filmiki i mam zajete okolo 1,35 Mb a wolne ok 18Mb wyskakuje blad "Unable to save the file. The file data cannot be recovered. " I co ja mam zrobic z tym fantem pomozcie a i jeszcze jedno ja przelozylem sima kodem ale wszystko gralo do teraz a telefon ma ok. 1 miecha. wrzucalem na niego mp3 inne rzeczy moze soft sie uszkodzil POMOCY!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...