kiaad Opublikowano 21 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2004 możę kotś to przetestować ? dzwonić na 112, 000, 999 swth on menu 8 1 4 2 1 powrót do menu off on menu 8 1 4 2 2 źródło jest to sposobik na odblokowanie :twisted: a tutaj :arrow: TWEAK.PL jest zbór linków ;) temacik został zamknięty ...:( sorrki nie zaóważyłem;) już istniejącego :oops: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawpaw Opublikowano 7 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2006 Witam!!! Niedawno zakupiłem NECA E313. Posiadam kabael ale nie moge go uzyc poniewaz nie mam odpowiedniego oprogramowania. Gdzie moge je znalezc?? Prosze o pomoc i z gory dziekuje!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grajo1 Opublikowano 8 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2006 E313 PC FILE TRANSFER - dobry programik do neca, poszperaj w Google. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...