jester Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2004 http://www.3dgamers.com/dl/games/princeper...262_qt.zip.html [44mb] wlasnie sciagam nie moge sie juz doczekac na ta giere, no i na trailer :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shabcio1 Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2004 fajna tes ją chcę szczególnie fajne jest te cofanie czasu :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Ja poraz drugi w nia gram tylko tym razem w wersji polskiej i jest zajefajna,zaraz obejrze filmik do dwojki ale czuje ze bedzie kosa jeszcze wieksza niz jedynka AAAAAAA - ja chce ta gre,bardziej niz HLa CODA czy Mohpy !!!! Kiedy premiera,odpowiadac mi szybko Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jester Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2004 hehe ma byc jeszcze w tym roku mam nadzieje ze sie doczekamy :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shabcio1 Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2004 jester ubi soft poinformowało że najpierw na konsole 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jester Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2004 no ale z wersja na kompa w tym roku tez sie wyrobia...mam nadzieje :mrgreen: zreszta poszukam zaraz kiedy to w ogole ma wyjsc, chyba ze ktos wie to niech napisze ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2004 hmm w sumie prawie to samo co w pop:sands of time, z tym ze wiecej ruchow i ciosow. moze bedzie w koncu wiecej akcji. i grafa o niebo lepsza? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jester Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2004 dla mnie moze byc to samo co w sot ;) aby tylko byly nowe levele do przejscia i to wszystko, nie wymgam zbyt wiele :P aaa no i mam nadzieje ze bedzie chodzic tak samo jak czesc pierwsza tzn wymagania nie wzrosna Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2004 hmm w sumie prawie to samo co w pop:sands of time, z tym ze wiecej ruchow i ciosow. moze bedzie w koncu wiecej akcji. i grafa o niebo lepsza? :)Grafa moim zdaniem byla swietna w PoPie. I na dodatek nie przycinala wogule. No oprocz momentu jak sie sciane rozwalalo :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shabcio1 Opublikowano 28 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2004 podoba mi się filmik ukazujący walkę z tym humanoidem w tych ruinach (wreszcie coś oprócz pałacu):):):) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thuGG Opublikowano 28 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2004 No jedynka była niesamowita, klimatyczna i w ogóle wypasiona. Czekam na 2 z niecierpliwością. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 28 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2004 Jedynka byla zajefajna ale mam nadzieje ze 2 bedzie o niebo lepsza :D hehe... ;) No tylko zeby wymagania nie wzrosly... :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stalin90 Opublikowano 28 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2004 Ej dlaczego ten filmik nie chce działać. Sciągnął sie, rozpakowałem i nie działa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jester Opublikowano 28 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2004 moze masz jakiegos starego quicktime'a ? :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 29 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2004 Top wkoncu ktorego ta premiera,czy juz czasem nie powinno byc ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jester Opublikowano 29 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2004 juz jest gone gold wiec pewnie soon :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swy Opublikowano 1 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2004 jest 8) ciekawy jestem jak to bedzie wygladalo :) pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 2 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2004 jest 8) ciekawy jestem jak to bedzie wygladalo :) pzdr Chyba na PS2 :P albo dostales jakies trefne info :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SeciK Opublikowano 2 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2004 Nie, nie.. zadne PS2 .. jest juz na PC ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swy Opublikowano 2 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2004 @ hydro2 ja nigdy nie dostaje trefnych info man 8) jest juz na pc. pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 3 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2004 Nie.no wyszedl hicior prawie pokroju HL2 a wy nic - co sie z Wami dzieje tweakowcy,powariowali???Sam napisze recke dzis wieczorem bo bede mial wtedy okazje w to pograc,chociaz swy i secik mogli by cos juz napisac :] pozdro 4 all oto moje wrazenia z gry: po przejsciu 1 levelu ktory jest tym co w demie..... gra u3muje stary klimat,sa zagadki takie jak w popie 1 - czego mi bylo trzeba.W grze jest troszwq za duzo walk i za duzo kombinacji klawiszowych,ale nie jest zle,bo w koncu jak nie chcesz to nie musisz uzywac wszystkich sposobow walk :wink: Grafika jest bardzo ladna,klimat sie utrzymuje dzieki lokacja,ktore fantastycznie go podobudowywuja.Muzyka jest troszq za ostra (jakby za metalowa co jest przeciwienstwem PoP'a1 ,ale to nie psuje klimatu bo kiedy nadejdzie odpowiednia lokacja to i muza sie zmienia.Gra jest tez troszq trudna,dlatego proponuje grac na easy zeby sie cieszyc z gry - serio.Podsumowujac - moja ocena 9/10 - polecam,warto bylo czekac. Pozdro 4 u.PS - sory za stylistyke,ale niezastanawialem sie nad nia podczas pisania niniejszej recki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Biedron Opublikowano 3 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2004 Powiedz jeszcze na jakiej rozdzielczosci grasz i czy jestm tam jakis poziom detali a jak tak to jakie masz ustawione i czy rzezbi czasem ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 3 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2004 hydro- NIE, wszystko tylko nie twoje "recki"!!! :/ Czytac tego nie sposob. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grass Opublikowano 3 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2004 pogralem troche :))) i pewnie pogram jeszcze ... gra super , grafika jeszcze lepsza niz w czesci pierwszej a wszystko pieknie smiga na zlomie z podpisu w ustawiniach HIGH i rozdzialce 1024/768 , swietna muzyka , animacje i klimacik ... polecam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 3 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2004 Nie.no wyszedl hicior prawie pokroju HL2 a wy nic - co sie z Wami dzieje tweakowcy,powariowali???Sam napisze recke dzis wieczorem bo bede mial wtedy okazje w to pograc,chociaz swy i secik mogli by cos juz napisac :] pozdro 4 all Pokroju HL2.... Bueheheh.... :lol: To mnie rozbawiłes.... :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grass Opublikowano 3 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2004 Nie.no wyszedl hicior prawie pokroju HL2 a wy nic - co sie z Wami dzieje tweakowcy,powariowali???Sam napisze recke dzis wieczorem bo bede mial wtedy okazje w to pograc,chociaz swy i secik mogli by cos juz napisac :] pozdro 4 all Pokroju HL2.... Bueheheh.... :lol: To mnie rozbawiłes.... :lol: ten HL2 wcale nie taka rewelacja na jaka sie zapowiadal , nie jest zly aczkolwiek czasem z lekka nudnawy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 3 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2004 Draak - co Ci sie nie podoba w tej recce?? Zamiast krytykowac to napisz swoja.Biedron - gram w 1024x768 i detale na maxa z AAx6 i Anizo x 16 (Wlaczone w aTunerze) na tym co w podpisie i mam ok 30 klatek caly czas,a co do poziomu detali to jest tam kilka suwakow,praktycznie system jest taki sam jak w Sands of Time.Mechlik - powaznie Ci mowie - ja tej gry wyczekiwalem na takim samym poziomie co HL2 i mi sie prawie tak samo podoba.Moze z tym pokroju to rzeczywiscie przesada,ale zauwaz,ze dodalem PRAWIE :wink: :)Draak - co Ci sie nie podoba w tej recce?? Zamiast krytykowac to napisz swoja.Biedron - gram w 1024x768 i detale na maxa z AAx6 i Anizo x 16 (Wlaczone w aTunerze) na tym co w podpisie i mam ok 30 klatek caly czas,a co do poziomu detali to jest tam kilka suwakow,praktycznie system jest taki sam jak w Sands of Time.Mechlik - powaznie Ci mowie - ja tej gry wyczekiwalem na takim samym poziomie co HL2 i mi sie prawie tak samo podoba.Moze z tym pokroju to rzeczywiscie przesada,ale zauwaz,ze dodalem PRAWIE :wink: :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swy Opublikowano 6 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2004 heh, dopiero teraz mi to forum zaczelo dzialac :/ co do pop:ww to gra mnie powalila graficzne - tzn. tymi fantastycznymi lokalizacjami i takim specyficznym klimatem 8) wymagania: hmm, jakos na razie gra mi sie calkiem przyjemnie 1280x1024 i wszystko na haj 8) aha, jeszcze jedno co mnie pozytywnie zaskoczylo, to ta zajebista mozliwosc zalatwienia przeciwnika na kilka, albo nawet kilkanascie 8O sposobow w walce sam na sam - masakra, ale trzeba jeszcze jako tako opanowac te wszystkie kombinacje na klawie :D jak na razie gra calkiem pozytywna - polecam. napisze wiecej jak mi sie skonczy :wink: pozdro hydro2 :) ps. wow, nie wiedzialem ze wyszedl nowy COD 8O finest hour sie zwie, szkoda ze na razie na ps2 :/ (heh, ale oftopa walnalem 8) ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 6 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2004 A ja sie wqrzylem bo savy mi poszly i 2x juz mam polowe gry a juz bym mial koniec :( Wogole co za idiota umieszka savy w katalogu ukrytym w documents & Settings (tam gdzie nfsu1) zamiast w katalogu z gra,przeinstalujesz system,zapomnisz i masz po savach :| Pozatym gra jest idealna,polecam :wink: PS - SVVY pozdro :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 7 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2004 no ja jestem POPem 2 zachwycony tak jak jedynka; kto otworzyl "sands of time" ten musi zginac, a Ksiaze chce jednak zmienic swoje przeznaczenie... :twisted: poprostu brak mi slow :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...