.zip Opublikowano 7 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2004 :ploom: juz nie moge sie doczekac :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZATOICHI Opublikowano 7 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2004 do grania w te gre TYLKO i wylacznie jopypad z dwoma analogami (taki jak od PS2) ...joypady takie robi MANTA lub MEDIATECH ...oba sa dobre , mediatechy odrobine lepsze (mialem w lapkach oba). Zarowno joypad MANTY jak i MEDIATECHA ma wciskane galki analogowe (tzn oprocz ruszania nimi mozna je jeszcze wciskac ..wtedy dzialaja jako dodatkowe przyciski) . O ile sie nie myle tylko te 2 pady (posiadajace 4 przyciski z przodu 4 na gorze +2 w galkach +start i select) daja mozliwosc oblozenia wszystkich funkcji sterowania z gry. Granie na klawie w te gre (podobnie jak w METAL GEAR 2 na pieca)to imho pomylka absolutna. Mala uwaga..joypad trzeba miec podlaczony przed uruchomieniem Prince of Persia - Warrior Within ...jesli sie go podlaczy po uruchomieniu gry , gra go nie widzi. P.S. poprzednia czesc to jedna z najlepszych gier poprzedniego roku jesli nie kilku lat ...pamietam wtedy ze mialem do wyboru Call of Duty i PoP-a i wlaczylam na chwile PoP-a zeby go obejrzec ...no i skonczylo sie na tym ze nie moglem sie oderwac od tej gry ....niesamowity klimat , swietne sterowanie (only joypad ofkors) megagrywalnosc...po prostu produkt doskonaly...mam nadzieje ze PoP-WW bedzie trzymal poziom poprzedniczki :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
|Micro| Opublikowano 7 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2004 ZAITOICHI - napewno przesadzsz :P - przeciez PoP to głównie gra na PC wiec nie sadze zeby były takie problemy z gra na kalwie - grałęm w demo na klawie i był looz - btw ma ktos te ver na DVD ?? - czym ona sie różni od CD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 7 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2004 imo sa lekkie problemy z kamera w 2jce i klopotliwie sie ja kontroluje (mysza) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ssound Opublikowano 7 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2004 wymagania: hmm, jakos na razie gra mi sie calkiem przyjemnie 1280x1024 i wszystko na haj 8) a nie 1280x960? bo z tego co zauważyłem to gra nie daje możliwosci ustawienia 1280x1024 - duzy minus dla gry, dobra ide szukać plusów :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swy Opublikowano 7 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2004 a nie 1280x960? bo z tego co zauważyłem to gra nie daje możliwosci ustawienia 1280x1024ło 8O , no rzeczywiscie :/ pardon, ale bylem pewny ze 1280x1024 - wazne ze 1280 8) :) generalnie to chyba nie jest az taki duzy minus :wink: pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SeciK Opublikowano 7 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2004 btw ma ktos te ver na DVD ?? - czym ona sie różni od CDWlasciwie tylko tym, ze w ver. DVD filmiki nie sa az tak skompresowane. Wot cala technika, a 2x wieksza objetosc :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziobak Opublikowano 7 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2004 Jeszcze nie grałem, ale chyba się skuszę :) dawno w tego typu grę nie pocinałem. W jedynkę kiedyś trochę próbowałem, ale na klawie niezbyt szło... Jakie gamepady polecacie? (tak do 100zł) może bym się w jakiegoś zaopatrzył...... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gr0chu Opublikowano 7 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2004 Właśnie skończyłem. Fabuła miażdży. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niko2003 Opublikowano 7 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2004 Gra mi wychodzi w czasie pierwszego dema ( w czasie burzy na statku) i pisze unexpekted error. Co mam zrobić. Stery nowe 4.11, Sp2, Directx90c, 128 mega na karcie......czemu gra sie wypina ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 7 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2004 Orientuje się ktoś dlaczego wersja DVD zajmuje ponad 4GB, wydana na rynku amerykańskim wersja CD tylko 2,3 GB? Na DVD są jakieś "bonusy"? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prondas Opublikowano 7 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2004 Te dvd to kwestia wygody zawsze to jeden nośnik a nie 3 Moze jakies filmy w wyższej rozdzielczości Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niko2003 Opublikowano 7 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2004 Ok jak komus nie chodzi to wystarczy wykasować pliki z katalogu Video (w sumie zadna strata) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukk Opublikowano 7 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2004 a ja mam problem...otoz gra mi sie tnie!!! spojrzcie w moj podpis...taaaa...wiem ze niemozliwe ale jednak tak jest...po prostu co pare sekund jest nagly spadek ilosci klatek do 20-30...przez to nie jest plynna...stery mam 66.93 (najnowsze) ...moze w tym problem?? ale co dziwne DEMO przy tych samych sterach chodzi ok!!! zainstalowac moze 61.77?? lepsze sa duzo (wszedzie sa polecane)... btw. macie wlaczone/wylaczone vsync?? moze to robi roznice?? albo ustawienia dzwieku?? nie wiem nie mam pomyslow... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jester Opublikowano 7 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2004 hmm ja tez mam problemy z plynnoscia :( chodzi o to ze jak widzie jakiegos kolesia albo jakas pulapke to dzwiek zaczyna przycinac i ogolnie gra jakos wolno wtedy dziala :| ale nie jest to raczej problem fpsow bo podczas tych akcji mam np 40-50fps nie wiem czego to moze byc wina :/ gram w 1024 wszystko na maxa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frstjob Opublikowano 8 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2004 lukk, jester -> mam dokładnie to samo :/ Klimat "mniej cukierkowy" wyszedł PoP`owi na dobre :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukk Opublikowano 8 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2004 hmm ja tez mam problemy z plynnoscia :( chodzi o to ze jak widzie jakiegos kolesia albo jakas pulapke to dzwiek zaczyna przycinac i ogolnie gra jakos wolno wtedy dziala :| ale nie jest to raczej problem fpsow bo podczas tych akcji mam np 40-50fps nie wiem czego to moze byc wina :/ gram w 1024 wszystko na maxa lukk, jester -> mam dokładnie to samo :/ Klimat "mniej cukierkowy" wyszedł PoP`owi na dobre :> serio macie to samo?? nawet jak ksiaze stoi w miejscu to widac co jakies 2-3 sekundy zaciecie tak??? uffff jesli tez tak macie to mnie pocieszyliscie i rozweseliliscie...myslalem ze to wina czegos u mnie...nawet poinstalowalem przed chwila chyba z 3 rozne stery i zadnej poprawy... NAJGORSZE jest to ze DEMO chodzi ok!!! przeciez to jest niedopuszczalne aby finalna chodzila gorzej od dema... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 8 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2004 U mnie all gra i juz prawie koncze gre :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.zip Opublikowano 8 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2004 u mnie tez chyba wszystko gra :D jutro zaczynam :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 8 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2004 ja juz jestem w polowie gdzies, natomiast tez mam problem z opoznieniem obrazu w stosunku do dzwieku - tak sie dzieje tylko w filmikach przerywnikowych (tych renderowanych enginem) :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SeciK Opublikowano 8 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2004 A probowaliscie wylaczyc hardware'owe wspomaganie dzwieku i inne eaxy ? Ja jade na najnowszych sterach kX do Live'a i dopiero wylaczenie tego calego badziewia pozwolilo mi normalnie pograc, bo wczesniej tez jakos tak dzwieki niekoniecznie pasowaly do reszty :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ssound Opublikowano 8 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2004 u mnie gra śmiga 1024 wszystko ful, żadnych zacinek (caly czas 30 fps, v-sync on, na off dobija do 50 fps ale wole on), a nie mam grafiki za 2 tys, oczywiscie dźwiek też na ful, nazwać EAX w takiej grze badziewiem to grzech :twisted: 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DdK Opublikowano 8 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2004 gra syci r0xuje i wogole wymiata tak samo dobra jak 1 ;) niesamowity klimat ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jankes Opublikowano 8 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2004 Gra mi wychodzi w czasie pierwszego dema ( w czasie burzy na statku) i pisze unexpekted error. Co mam zrobić. Stery nowe 4.11, Sp2, Directx90c, 128 mega na karcie......czemu gra sie wypina ??? weeeeeeeee team :P jest na to "patch", a biega oto że ten pierwszy filmik jest uszkodzony ;) a gra wymiata, jeszcze bardziej niz poprzednia część, walki rewelacyjne, ach te akrobacje :D a muza moim zdaniem bardzo pasuje to tej części, gra ogólnie jest bardziej mroczna, szybka akcja a muza to wyraźnie podkreśla Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shifter Opublikowano 8 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2004 gra jest ...spoko, ale napewno byla by wiecej niz "spoko" gdyby wydali ja przed HL2. Oj strasznie wybredny sie stalem po zagraniu w nowego halfa :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 8 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2004 gra jest ...spoko, ale napewno byla by wiecej niz "spoko" gdyby wydali ja przed HL2. Oj strasznie wybredny sie stalem po zagraniu w nowego halfa :PA co ma half 2 z pop:ww ? :roll: - nie kapuje porownania ;) Dopiero zaczynam grac ale zapowada sie interesujaco... wymagania wydaje mi sie nie wzrosly... tak jak ktos powiedzial - mniej cukierkowata grafika wyszla na dobre... :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ssound Opublikowano 8 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2004 Dwa pytania: Gdzie znajdują sie sejvy gry (napewno ich nie ma w folderze gry, w dokumantach też nie widze) Co mi sie stało z princem 8O wygląda "dziwnie" tez tak macie w pewnym etapie gry? jestem na początku gry, właśnie dostałem możliwosc zwalniania czasu. Mam tak odkąd po wylaczeniu gry wyskoczyło że została źle zakończona. Reinstalacja nie pomaga, jak załaduje wcześniejszego sejva to jest ok, tzn prince wyglada jak prince :D Ok foto: :lol: :?: :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jester Opublikowano 8 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2004 lukk, jester -> mam dokładnie to samo :/ moze to wina sterow ? :? jakie masz ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jankes Opublikowano 8 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2004 aaaa... jak zeskoczyć z tego wielkoluda :?: to że można uchylić się na jedno z jego ramion, aby uniknąć booooolesnego i często śmiertelnego zrzucenia to wiem, ale za cholere nie mogę zeskoczyć :? a wiem, że się da, bo raz jedyny się jakoś udało, ale nie mam pojęcia jak to zrobiłem :P PS. @ssound, Save'y trzymane są w C:Documents and SettingsAll UsersDane aplikacjiPOPWWPROFILES - przynajmniej w NTkach ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZATOICHI Opublikowano 8 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2004 ZAITOICHI - napewno przesadzsz :P - przeciez PoP to głównie gra na PC wiec nie sadze zeby były takie problemy z gra na kalwie - grałęm w demo na klawie i był looz - btw ma ktos te ver na DVD ?? - czym ona sie różni od CD niestety mylisz sie kolego ..ta gra na PC jest niejako "przy okazji" co powiesz na fakt ze fukcji sterowania jest akurat dokładnie tyle zeby obłożyc taki 12 przyciskowy joypad 8) (12 jest łącznie ze startem i selectem na padzie) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...